Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

perjantai 31. joulukuuta 2010

 

HAPPY NYE!

Ei mulla ollu muuta asiaa kun hyvän, ihanan ja onnellisen uuden vuoden toivotukset teille! Ootte tänä(kin) vuonna ollu ihania, joten kiitokset siitä ja palataan asiaan ens vuonna!




Mä suuntaan uuden vuoden bileisiin än yy tee nyt, mut sitä ennen vielä mun tän hetken lempparibilebiisit:


Far East Movement - Like A G6


Crystal Castles ft. Robert Smith - Not In Love


Does It Offend You, Yeah? - Dawn Of The Dead (Hadouken! remix)

 

aleale

Mulla ei oo lähiaikoina ollu kauheesti kiinnostusta alennusmyynteihin kun oon ensin viettäny töissä 7-8h/päivä keskellä alemellakkaa ja sekopäisiä ihmisiä. Siis mä en ymmärrä että miks ihmiset sekoaa niin totaalisesti ja muuttuu ihan käsittämättömiks possuiks heti kun alennusmyynnit alkaa. Vaatteet tiputetaan lattialle, sovituskoppien lattioilla lainehtii järkyttävän kokosia kasoja täynnä väärin päin ja ilman henkareita olevia vaatteita ja mikä parasta; esim. Zarassa alennukset ei oo ollu mistään parhaimmasta päästä ja parhaillaan porukka taistelee jostain 2€:n verran alennetusta huivista :D
Täytyy kyllä myöntää, että olinhan mä ennen tosi fiiliksissä alennusmyynneistä ja tuliki tehtyä monta virheostosta vaan sen takia kun vaate oli niin edullinen. Nyt oon kuitenkin oppinu virheistäni enkä oo tän talven alennusmyynneistä ostanu kun 3 vaatetta! Ensimmäiset 2 ostin Hennesistä, ja ne esittelinkin jo täällä. Kolmas alelöytö tuli tehtyä eilen GT:stä:



Olin katellu tota takkia jo alkusyksystä kun ne tuli myyntiin ja olihan toi kerran mulla varauksessakin. Jätin takin sillon ostamatta kun mulla on jo 2 bikertakkia (sininen ja musta), joten ajattelin ettei tälle tulis niin kauheesti käyttöä. Nyt takki oli kuitenki ihan pakko ostaa, koska se oli alennettu aika reippaasti alkuperäsestä 29,90 eurosta ja hintaa jäi vaivaset 4,90€ :)

torstai 30. joulukuuta 2010

 

decepticon

Joku ehti just kiitellä sitä, että parissa edellisessä postauksessa on ollu muutakin sisältöä kun pelkkä päivän asu. Sortsit sulle tyyppi, mut nyt tulee postaus jossa on pelkästään se päivän asu. Eli eilisen asu näytti tältä:




Rusettikoru on ite tehty
Jakku Gina Tricot, kirppis
Mekko Gina Tricot, ostettu lukijalta jolle on ikuisuuskiitollinen. Tosta on tullu yks mun lempparivaatteista! ♥

Saatoitte varmaan vähän ihmetellä tota otsikkoa, joka johtuu siitä et mulla oli eilen vähän transformers -olo toi jakku päällä. Noi hartiat on jopa mun mielestä supermuhkeet ja näytin mielestäni decepticonilta (kurkkaa googlen kuvahakua jos et tiedä mikä se on :D)

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

 

herkkupitsa x 2

Mulla teki eilen koko työpäivän ajan mieli pitsaa, ja koska mulla oli monta tuntia aikaa miettiä asiaa, mä päätin tehä pitsaa ite. Juoksin siis heti töistä päästyäni kauppaan ostamaan ainekset



Ostin pizzapohjia, jotka tuli mulle aika epäkäytännöllisessä kolmen paketissa. Mulla oli ihan järkyttävä nälkä, joten päätin ahneuksissani tehä 2 pitsaa, vaikken lopulta jaksanu syödä edes kokonaista.



Ensimmäiseen tuli tomaattipyreen lisäks oliiveja, herkkusieniä, tonnikalaa ja juustoraastetta. Kaikki (paitsi tietysti juusto) oli valmiiks pilkottuja säilykkeitä, joten pääsin helpolla.





Toiseen pitsaan tuli pestoa, mozzarellaa ja tomaattia ja tällä kertaa pääsin myös leikkelemään aineksiani. Niin ja päälle tähänki tuli juustoraastetta jota olis voinu laittaa vähemmän.



Nam!

tiistai 28. joulukuuta 2010

 

mun joulu



Viettelin tän joulun äiskän luona. Äitillä on tommonen Jerry -niminen pullukkakisu joka painaa saman verran kun mun molemmat kissat yhteensä :D



Paikalla oli myös vauvvva jolle tää oli ensimmäinen joulu ♥






Iiiik mitä herkkua löysin äitin pakastimesta!




Mut pakotettiin pelaamaan jotain tollasta sanapeliä jossa voitin ylivoimasesti. Jee!



Yöllä äiti heitti mut kotiin ja bongattiin joulukuusi:





Kuka arvaa minkä leffan katoin? ;)



Ninni nukku koko leffan ajan mun sylissä



Mun jouluasu koostu GT:n rusettisormuksesta, Lontoosta ostetusta mekosta sekä villasukista ja tonttulakista. Pahoittelut ettei siitä oo tän parempaa kuvaa..

Sellanen oli mun joulu tiivistettynä. Miten teillä meni? :)

 

huutohommelit

Sain eilen illalla listattua huuto.net -kohteet myyntiin niinkun uhkailin. Tällä kertaa myynnissä on myös koruja, jee! Kohteisiin pääsee täältä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla :)


maanantai 27. joulukuuta 2010

 

climb out the chimney and meet me in the middle, the middle of the town



Päivän asu:
Huivi kirppis
T-paita kirppis + DIY (pääskyset on ostettu huuto.netistä tai ebaysta, en muista tarkkaan kummasta)
Hame Gina Tricot



Nyt ilta jatkuu lempparimukista nautitun tomaatti-basilika Lämmin Kuppi -keiton kanssa johon oon ihan koukuttunu. Aion sen jälkeen kuvata parit huuto.nettiin myyntiin menevät jutut, mut ilmottelen erikseen kun oon saanu ne listattua. Koko ajan löytyy jotain uutta myytävää, mut silti vaatii jättisuuren skarppauksen että saan kamat nettin asti.
Nyt siis kuvaamaan samalla kun taustalla soi Arcade Fire ♥


sunnuntai 26. joulukuuta 2010

 

merry christmas to..... ME!

Tilasin just itelleni vähän myöhäsen joululahjan!



Kyseessä on siis kuvan puhelin, mutta valkosena. Onko kellään teistä kokemuksia tosta? Onko kiva vai huono? :)

lauantai 25. joulukuuta 2010

 

pikkujoulut 2010

Huomenta/päivää pupuset!
Joulusta on nyt selvitty ja just ennen niiden joulukuvien muokkaamista tajusin, etten oo vielä postannu viikontakaisista pikkujouluista. Bileissä oli 30-40 henkeä, enkä oo tainnu olla noin isoissa kotibileissä sitten yläasteen. En tietenkään tuntenu bileistä kaikkia, joten en viiti julkasta täällä blogissani niiden tuntemattomien ihmisten kuvia. Pikkujouluja varten matkattiin Lauran & Saaran kanssa Hämeenlinnaan asti, ja tässä olis kuvasaldoa illata:




Puuronsyöntikilpailu oli yks jokavuotisista ohjelmanumeroista



ja Ossi toimi tuomarina.





Sain suostuteltua Lapen ja Sapen osallistumaan kisaan ja ne voitti!!!!




Mulla ei oo tän parempaa kuvaa illan asusta, mut päällä oli H&M:n hiuskoriste, mekko ja vyö. Kaulakoru on ite tehty ja neuletakki jossa on pitsinen selkäosa on Vero Modasta.
Aww Saara on niin pikkunen että voisin kantaa sitä mun taskussa ♥




Pojat soitti pari omaa biisiään joista toinen oli "vittu ihan sama" ja toinen "lähe menee (älä lähe)" tai joku sellanen. Kuvasin keikasta videon jonka just katoin nauraen vedet silmissä, mutten saanu sanoista kunnolla selvää :D



Katottiin myös kaks poikien tekemää lyhytelokuvaa; Joulueläin 1, joka ilmesty viime vuonna sekä Joulueläin 2, jonka ensi-ilta oli tuolla bileissä. Meinasin kuolla :D



perjantai 24. joulukuuta 2010

 

joului!

Innostuin koristelemaan eilen pipareita ja voin kertoa, ettei minigrip-pussin läpi pursottaminen oo siitä maailman helpoimmasta päästä...
Ihanaa, rentouttavaa ja lahjarikasta joulua kaikille!



ps. täällä olis pieni joulusoittolista. Ne jotka ei omista spotifyta voi kurkata listan sisällön täältä :)

pps. Tsekatkaa myös hauskat joulupostaukset täällä ja täällä :)

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

 

joulujee

Kävin eilen ostamassa vikat joululahjat (tai lähinnä niiden askartelutarvikkeet). Päätin tänä vuonna tehdä suurimman osan joululahjoista ite, ja kaikki on nyt yhtä kankaanpainantajuttua vailla valmiina ja paketissa. Ymmärrätte varmaan etten aio paljastaa tekeleitäni täällä blogissa, ettei lahjojen saajat saa esimakua ylläreistään :)



Sain suurimman osan lahjoista paketoitua Clas Ohlsonilta löytyneeseen retrohtavaan lahjapaperiin. En aio kommentoida sen kummemmin mun pakkaustaitoja. Oon tyytyväinen siihen, että sain lahjukset jotenkuten käärittyä piiloon ja se riittää.



Joululahjojen paketoiminen on Saran mielestä siistein asia maailmassa, ja se johtuu pelkästään tosta lahjanarusta. Kissan omistajan kannattaa tosissaan vahtia kissoja jotka on lahjanarujen lähettyvillä, koska pentukissa-Saran ensimmäisenä jouluna se veteli ihan tyytyväisenä lahjanarua suoraan rullasta samanlailla kun jotkut syö spagettia. Sain onneks narun vedettyä pois sen suusta, vaikka osa oliki tainnu päästä jo mahaan asti eikä se ollu todellakaan mitään kaunista katottavaa. Sen jälkeen oon oppinu häätämään Saran kauemmas lahjanarun luota.



Sara ei tykänny.



Yks mun lempparijutuista joulukuussa on kauppoihin ilmestyneet klementiini/mandariini/satsumapussit. En oo vieläkään ihan varma että mitä noi nyt on, mut noi on niitä herkullisia hedelmiä joita myydään ainakin tossa mun lähiAlepassa alle euron pussihintaan. Voisin syödä noita pussin per päivä, ellen olis pienenä tehny sitä salaa vanhemmilta ja saanu kauheeta mahakipua :D



Löysin kaapista lahjanarua ettiessäni tonttulakin, mut älkää huoliko; en oo ihan vielä niin pimahtanu että hengailisin toi päässä yksin kotona. Olihan tosta kuitenkin pakko saada blogiin kuva :D
Mulla oli eilen vähän huono päivä jota päätin kompensoida pistämällä päälleni yhen lempparimekoistani vaikka toi vähän kesänen onki. Asukuva unohtu ottaa, mut mekko näyttää päällä tältä. :)

tiistai 21. joulukuuta 2010

 

i'm getting nuttin' for christmas

En lähettäny tänä vuonna kirjettä korvatunturille, mutta jos sen olisin tehny eikä joulupukki olis ehtiny jo teetättämään tontuilla mun lahjoja, niin tässä on lista asioista joita olisin toivonu kaikkien aikojen säälittävimmän kollaasin muodossa.



1. Kartellin Bourgie -lamppu on mun ultimaattinen kuolauksen kohde! Mun tulevan lampun värin pitää olla musta, vaikka myös toi läpinäkyvä versio kelpais.

2. Joulusin tulee saatua astioita, enkä panis pahakseni jos pukinkontista löytyis noi Marimekon Siirtolapuutarha-mukit!

3. Tärkein toive on ehdottomasti raha. Käyttäisin kaikki rahalahjukset uusiin tatuointeihin, vaikken usko että kaikki rahaa lahjottavat sukulaiset innostuis tästä ideasta :D

4. Uus puhelin! Se vois mielellään olla ihan matkapuhelin eikä tommonen langallinen versio, mut törmäsin googlen kuvahaun avulla tohon puhelimeen pinkkiä kännykkää ettiessäni ja toi vaan on niin söpö! Sitäpaitsi nyt kun en oo ilmottanu joulupukille tiettyä mallia, saa pukki ihan ite valita minkälaisen puhelimen haluaa mulle lahjottaa. Mut pinkki (tai liila) sen on ehdottomasti oltava!

ps. En löytäny otsikon biisiä youtubesta, mut spotifyn omaavat voi kuunnella sen täältä :)

maanantai 20. joulukuuta 2010

 

The Voice WebAwards 2010

Sain viime viikolla sähköpostin, jossa ilmotettiin Are you feeling fashionable?:n olevan ehdolla The Voicen WebAwardseissa. Kategorioiden joukusta löytyy "vuoden muotiblogi" -äänestys johon Ayff on päässy mukaan! Ja vaikken pidäkään tätä mun blogia muotiblogina, on silti suuri kunnia päästä ehdolle monen laadukkaan blogin rinnalle. Jättikiitokset siis tätä blogia äänestykseen ehdottaneille ♥



Äänestys päättyy tammikuussa ja äänestämään pääsee tota kuvaa klikkaamalla :)

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

 

islandin pikkujoulut

Kävin torstaina Antti Asplundin & Youth vs. Futuren liikkeen Islandin pikkujoulukekkereissä. Tarjolla oli herkkuja, terästettyä glögiä sekä -20% alennus kaikista tuotteista. Niin ja olihan paikalla myös ihana Sulo-koira ♥






Ah ihanat Mary Rogersit! Olin päättäny, että saan ostaa tasan yhen jutun, koska oon nyt lähiaikoina koittanu vähentää ostostelua. Ripsikoru ei siis tällä kertaa lähteny mukaan, mut saatoin ehkä ostaa jotain muuta kauan himoittua



Sulkakoru oli alennettu viiteentoista euroon pienen maalivirheen takia :)



Perusbloggarit :D



Mäki päätin vähän bloggaroida ja kuvailla tarjoiluja...



...sekä hienosti koristeltuja pipareita :D





3D -printterillä tehty (älkää kysykö miten, mä en voi käsittää) superkolee uutuussormus



Laura ja Sulo ♥



Torstain asu:
Rusettipanta, jakku, tunika & leggarit GT
Maiharit Dr. Martens, eBay

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]