Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

merry christmas to..... ME!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

merry christmas to..... ME!

are you feeling fashionable?

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

 

merry christmas to..... ME!

Tilasin just itelleni vähän myöhäsen joululahjan!Kyseessä on siis kuvan puhelin, mutta valkosena. Onko kellään teistä kokemuksia tosta? Onko kiva vai huono? :)

Kommentit:
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Kun tuolla aiemmin kerroit haluavasi pinkin puhelimen, niin täältä http://www.skinit.com/ löytyy sellaisia tavallaan tarroja joita voi laittaa puhelimen ja melkein minkä vaan laitteen päälle.

Tuttuni on tuonne suunnitellut jotain kuoseja, ja ainakin kun hän niitä tilasi niin tuli hyvin perille. :)
 
Hei Nadja!
Voisitko esitellä vaik sun saamat joululahjat videolla ? :)
Sun videopostukset on niin ihanii <3
 
mulla on toi puhelin ollu muutaman kuukauden ja se on tosi hyvä ja sillä näppäimistölläki on nyt jo helppo kirjottaa ku on tottunu ja ku siihen saa käyttöön samanlaisen näppäimistön mitä ihan tavallisessaki puhelimessa. :) mulla itellä vaan on menny tuo puhelin tosi hitaaks enkä tiiä mistä johtuu ja kaverilla ollu korjauksessa kahesti puolen vuoden sisään, muuten ei mitään valittamista! ja sieltä android marketista saa ihan superhyviä pelejä :--D
 
Mun siskolla on toi puhelin(sai elo-syys kuussa kai) ja hyvä on kuulemma ollut.
Ja muuten, tuli just telkkarissa marian mainos, ja ihan näytti olevan samassa kohdassa samanlainen tatuonti, kun sulla. timanttitatuointii tarkotan.
 
Mun siskolla on toi puhelin(sai elo-syys kuussa kai) ja hyvä on kuulemma ollut.
Ja muuten, tuli just telkkarissa marian mainos, ja ihan näytti olevan samassa kohdassa samanlainen tatuonti, kun sulla. timanttitatuointii tarkotan.
 
ooo helemi kävis mullekki =d mut joo tosi kähee ! (=
 
ooo helemi kävis mullekki =d mut joo tosi kähee ! (=
 
Mun veljellä on tuo juurikin valkoisena. Se on IHANA! Itsekin sitä kokeilin ja vaikutti tosi kivalta :)
 
hei, millanen se puhelin oli mikä sulta sillon joskus varastettiin..?
 
Aaaa mulla on sama puhelin, mutta en uskaltanut valkosena tilata ku ei ollu kuvaa saatavilla, ota kuvaa millanen se sit on! :) mutta joo itse puhelimesta kuten on täällä jo mainittu on aevan ihana, mutta on muuttunut tavattoman hitaaksi:(( viestejä avaa ikuisuuden ja muutenkin sekoilee omiaan, näyttö myös puutuu välillä tuolta reunoilta, ettei ota kosketusta! Kunhan ei vaa hajois käsii, ku on muuten ihastuttava peli.
 
Kamullani on tuo puhelin, en verran mitä oon saanu sitä räplätä niin alanvakaasti harkitsemaan sen varastamista. Aivan mahtava! Lisäksi siinä on ihan ok kamera.:)
 
Ei oo tosta kokemusta mutta tos näyttää olevan Android järjestelmä ja se mulla on mun puhelimessa (motorola dext) ja tykkään tosi paljon :) vähän samantapainen kuin iphone koska siihenkin voi ladata kaikkia appseja ja muuta "hyödyllistä" :D mutta varmaan toi on hyvä puhelin!
 
Wää, kaikki saa vaan uusia kännyköitä. Ite haluaisin Nokian C3:n :)
 
mun poikaystävällä on toi.
se toimi aluksi tosihyvin, mutta n.kuukauden päästä se alko jumittamaaan ja lagaamaan.
 
ku sanoit, että haluat pinkin tai lilan puhelimen niin mun kaverilla on kai just tää sama kännykkä sellasena kivana pinkkinä! :O
 
Hei! Tämä nyt ei liity puhelimeesi, mutta mietin vain, että olisi hauskaa jos sinäkin tekisit sellaisen postauksen jossa valitsisit esim 10 parasta blogia lukijoiden joukosta =) Sitä kautta löytyy hyviä uusia blogeja.
 
just kiva kännykkä! :)
 
Kaikki missä on Android on unelmaa. Toi on kyllä ehkä siitä vaatimattomammasta päästä, mutta kyllä ne kaikki androidpuhelimet on aika samanlaisia.
 
Ite sain joululahjaks ton Galaxy S:n ja oon pitäny tosi paljon, että noi omaavat hyvän käyttöjärjestelmän. Kosketusnäyttö on vaan tosi hämyn oloinen, jos on tottunut käyttämään norminäppäimiä, mutta äkkiä senkin oppii :)
 
Itselläni on tuo samanmoinen, valkosena kans, ja ihan äärimmäisen loistoluuri ! Ehkä vähän hankala jos ei tottunut kosketusnäyttöön, mut tohon tottuu helposti. (:
 
Pettymys ainakin mulle. Tosi hidas ja paljon kaikkea turhaa. Mihin katosi tavalliset, nopeat puhelimet... lahjaksi sain siis, mutta toivottavasti tuo sinun toimii nopeammin eikä näyttö ala reistailemaan mitä tuo tekee n. 3 kertaa viikossa. Ikinä en ole pudottanut, oikeasti.
 
Postausidea: Lempparibiisit vuonna 2010!
 
Hyvä tyttö! Oot nyt osa meijän Galaxy-perhettä. :D

Hyvää oloa ja paljon pusuja.
 
en tiä tosta puhelimesta mut eks tää olis ollu ihan kiva http://1.bp.blogspot.com/_mMVLgQp5XJo/TMsXk4SwM1I/AAAAAAAAG6w/Oudgy3nA970/s1600/nokia.jpg ? tota on kehuttu ainaki paljo
 
http://www.nokia.fi/PRODUCT_METADATA_0/Products/Phones/X-Series/X3-02/images/nokia_x3_lilac_front_604x604.png tai toiki on iha kiva :) ja vieläpä lila (= sama on myös pinkkinä
 
ite sain just ton kyseisen http://www.nokia.fi/PRODUCT_METADATA_0/Products/Phones/X-Series/X3-02/images/nokia_x3_lilac_front_604x604.png << puhelimen tosin valkosena ja oon tykänny hirmusesti(: plussaa siitä ettei tarttee opetella ns. kosketusnäytöllä kirjottaa, kun voi kirjottaa ihan perus näppäimillä ja sit muuten käyttää tota kosketus näyttöö. (: mut varmasti myös toi galaxy on hyvä.
 
Puhelin ollut elokuusta.:) Tyytyväinen ostaja. Hitautta ei ole tapahtunut, mitä joillekkin on näyttänyt käyneen. Suosittelen että kayttöjärjestelmä kannattaa päivittää 2.1:sestä 2.2:een, kestää akkukin pitempään. Toi android-järjestelmä vie niin saakutisti virtaa ja puhelin roikkuu päivittäin laturissa. Mun käytöllä siis.:)
 
Ei ole kokemusta mutta ittelläni oli myös ajatuksena ostaa tollane puhelin :) Saako niitä myös valkoisinakin :o ?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]