Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

3 x H&M

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

3 x H&M

are you feeling fashionable?

perjantai 17. joulukuuta 2010

 

3 x H&M

Käväsin eilen joululahjaostosten lomassa tarkastamassa H&M:n alennusmyynnit ja tässä olis nyt mukaan tarttuneet jutut yheltä yöllä ja ilman salamaa kuvattuna. Tuli muuten mieleen, että voiko ladattavat patterit jotenki huonontua/vanhentua? Mä nimittäin latasin mun salaman patterit täyteen yöllä, mut tuntuu ettei patterit siltikään toimi joten oon nyt joutunu elämään ilman salamaa nyyh.
Anyways, tässä olis ne ostokset:
Leoparditakin alkuperäishinta on 59,95€, mutta mä löysin ton alerekistä 15€uron alelapulla varustettuna. Kelpaa! Toi näyttää aika epäilyttävältä ja erittäin epäNadjamaiselta, mut mä oon jostain syystä ihan rakastunu tohon ja ajattelin tänään testata tota ulkokäytössä vaikka tossa onki lyhyet hihat ja toi on varmasti tosi kylmä. Mut jos mä ihan nopeesti juoksen töihin ja takasin ja laitan takin alle 60 neuletta, niin ehkä mä en jäädy. Enhän?Tätä mä lähin alunperin sieltä Hennesistä hakemaan. Kyseessä on tommonen löysä ja läpikuultava kauluspaita, jolla oli alessa hintaa 5€.Ollaan lauantaina menossa eräisiin kaauan odotettuihin pikkujouluihin ja halusin niitä varten löytää jotain punasta. Pääsin halvalla kun ostin ton rusettivyön (makso 7,95€) ja yhistän sen mustaan mekkoon. :)

Kommentit:
ihania noi paita ja vyö ;o
ps. sun blogi on ihanaaa<3
 
ihana rusettivyö:3
 
Ostin tossa joku aika sitten ladattavia pattereita ja niissä luki että ne kestää muutama sata latausta. Mutta kalliimmat kestää vielä enemmän.
 
must tuntuu et kyllä vanhenee, koska mun kameran patterit on perseemmästä ku mikään. ne ei kestä ees päivää....
 
Noista pattereista :) Kyllä ne vanhenee, niissä on aina se tietty määrä kui monesti niitä voi ladata ja ne luvut on yleensä viittelliset. Osa kestää tuskin sen 50 latausta hyvinä vaikka lukis 100 paketissa jne. Kylmä ns "tyhjentää" paristoja kanssa. Yleensä ladattavat akut kestää paremmin, mutta yhtälaille nekin kuluu :)
 
ostin just ton saman vyön ystävälle joululahjaksi :)
 
Ladattavat patterithan on akkuja, jotka on vain patterin muodossa. Eli aivan kuten kameroiden ym. teknisten vempainten akut normaalistikin, myös ladattavat patterit kuluu ja ne pitää lopulta vaihtaa. Esim. oon huomannut, että mun kameran akut on parissa vuodessa huonontuneet, eli ne pitää ladata useammin jne. Aivan normaali ilmiö, onneksi ne ladattavat patterit ei ole kovin kalliita :)
 
Moikka Nadja,

joo paristot ja ladattavat paristot/akut vanhenee kyllä.

Lähinnä NiCd-akuissa on muistiominaisuus, eli jos niitä puretaan vähän ja ladataan vähän, akku alkaa muistaa kapasiteettinsa olevan vain sen verran mihin asti sitä on ladattu eikä siksi enää lataudu täyteen kapasiteettiinsa.
NiMH-akuissa ei muistiominaisuutta yleensä ole, joten ne kestävät paremmin lyhyitäkin latauksia.
Litiumakuissa ei myöskään ole muistiominaisuutta.

Akut kestävät latausta sadasta tuhanteen kertaan, laatueroja on.

NiCd ja NiMH akkuja on hyvä käyttää tyhjäksi ja ladata täyteen, kun taas Litiumakkua ei saisi päästää täysin tyhjäksi. Litiumakku tykkää olla täynnä ja sitä saa ladata huoletta.

Suosittelisin että ostat seuraavaksi Sanyo Eneloop NiMH ladattavat paristot, löytyy AA (2000mAh) ja AAA (800mAh) kokoa. Näitä pitäisi löytyä jostain pääkaupunkiseudun akkukaupasta, ihan markettitavaraa ei ole. Eneloopeissa on hyvin pieni itsestään purkautuvuus. Kun tavallinen ladattava paristo on vuodessa 'kuollut' täysin, niin Eneloopissa on ensimmäisen vuoden jälkeen jäljellä vielä 85% kapasiteetistaan. Normaali ladattava NiCd tai NiMH paristo menettää ensimmäisen päivän aikana kapasiteetistaan n.10% ja siitä eteenpäin n.1% per päivä.

Jos et jaksa lähteä metsästämään, niin meillä näitä myynnissä 19,50€ 4kpl:n paketti :) Laturi+4kpl AA NiMH paristoja 29,50€
www.ecakit.fi
Nettikaupassa Enelooppeja ei ole, mutta niitä saa sähköpostitse tilaamalla.

terveisin Varpu, lukija ja akkumyyjä Turusta :D
 
ää söpö toi rusettivyö :)
 
Mä aina jotenkin sisimmässäni tiesin että ostaisit ton söpön rusettivyön :-----)
 
ladattavat patterit = akut
 
Joo siis tosiaan noissa ladattavissa pattereissa on se, ettei ne kestä määräänsä enempää. Joten kandee hankkia uudet tilalle sitte :)
 
Kyllä mun mielestä ladattavat patterit voi vanhentua, kun itellä käyny samallailtee, että kun ne lataa täyteen, niin yhtäkkiä ne onki jo sit loppu :D
 
mimimyy miks noi leotakit ei oo ale täälläpäi, oisinko vähän kateelline?! ja oisin halunnu tommosen kauluspaidan vihreenä mutta eihän se voinu mulle sopia :( kateuskohtaus !! :DD
 
Ihanainen toi vyö! ♥ Ja joo mulla on kanssa lopulta ladattavat paristot lakanneet latautumasta, vähän niin kuin kännykän akutkin.
 
Ihanaihanasuloinen rusetti!Rakastan rusetteja. Tosin yleensä pannan muodossa päässäni mutta on tuokin ihana :)
 
Toi takki on kyllä hyvä löytö!

Itsekkin mietin pitkään sen ostamista, mutta päädyin kuitenkin jättämään sen kauppaan. Kevääseen on aikaa ja pelkään, etten sitä kuitenkaan sitten joskus kun säät sallivat tulisi käyttämään. :D
 
Voi ne ladattavat patterit huonontua. Mun entisessä kamerassa oli patterit ja aina muutamien kuukausien/about puolen vuoden välein sai olla ostamassa uusia! Nykyisissä molemmissa kameroissa onneksi on akku, joka kestää paljon paremmin.
 
ton leoparditakin kans sopis muuten älyttömän hyvin pitkävartiset hanskat, eikä tulis niin kylmä!:)
 
....ostin aivan saman puseron eilen h&m:n aleista ;) mutta mulla lähti myös armyn vihereänä matkaan...
 
Jep, kun pattereihin kertyy riittävä määrä latauskertoja, niiden teho heikkenee..
 
rakastan tota takkia (ja sun blogia) hirveesti ! :-)

pakko vielä sanoa että tän luettuani juoksin läheisimpään h&m:ään ja ostin takin itselleni...
 
mikä canon sul on? :)
 
vaikka en yleensä erityisemmin tykkää leopardikuviosta, toi sun uus takki on ihana! :---)
 
toi paita on superihana c:
 
Voi ei mä inhoan sua! Mä olen himoinnut tuota takkia vaikka kuinka, mutta olen kieltäytynyt maksamaan siitä niin paljoa :-( BUHuuuu! Jos löydät sen vielä aletangosta koossa 38 tai 40 niin saa ostaa minulle ja pistää paketissa kohti forssaa ;-)
 
Tykkään kun ihmiset puhuu pattereista ja niiden lataamisesta. Ilmeisesti kyse on ilmatorjunta -pattereista, sillä en tiedä miten lämmitykseen tarkoitettua patteria ladataan. Paristot on sitten ihan eri asia.
 
Wautsi Varpu!
Tosi kattava ja hyvä vastaus, auttanee muitakin kuin Nadjaa :)


Hauskaa joulua kaikille, jotka näkee tän! :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]