Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

 

megabileet!

Viime lauantaina bailattiin!




Rusettipanta Seppälä
Tuubitoppi Kirppis
Hame H&M, saatu blogin kautta
Clutch Gina Tricot
Kaulakoru on ite askarreltu
Sormus JC




Pojat "vähän" innostu kun tuntematon potlas soi :D






Seinillä oli kasvoja joihin sai piirtää. Oli ihan superhyvä idea ja tosta jää bileiden järjestäjille kiva muisto :)



Menossa oli mukana myös kaljabongi. Apuva. :D

maanantai 28. marraskuuta 2011

 

no nyt on %&¤#! sohva!

Mun tarkotuksena oli tehä tänään yks vähän pidempi postaus, mut mun suunnitelmat meni ihan plörinäks sohvan ostamisen takia. Menin Jyskiin noin kello 18.20 ja lähin sieltä 19.40. Olin jo ennen sinne menoa päättäny minkä sohvan haluan ja testannukki sitä, joten tää reilu tunti meni kaikkeen säätöön mitä sen sohvan ostaminen tuotti. Tulostimet, tietokoneet ja mikään muukaan maan ja taivaan väliltä ei näyttäny toimivan ja tosiaan vasta lähes puolentoista tunnin päästä olin saanu sen asian hoidettua minkä menin tekemäänkin; sopimaan sohvan kotiinkuljetusajankohdasta. Huoh.

Tuntuu siis että tää päivä on menny ihan hukkaan vaikka olin suunnitellu postailevani, pakkailevani (en oo vieläkään alottanu :D) ja tekeväni vaikka mitä mut ehkä sit huomenna? Siihen asti saatte tyytyä päivän asuun.





Mulla oli ekaa kertaa päällä sen Versace for H&M -liivin kanssa samaan aikaan ostettu mekko jonka palauttamista arvuuttelin kunnes päätin ottaa mekon käyttöön. Olis ehkä sittenki pitäny palauttaa kun tohon eteen tulee tommonen ihmeellinen pussi jota en ollu huomannu ostettaessa. Huomatkaa mun hieno demonstraatio 3. kuvassa :D

Hattu, mekko ja kaulakoru H&M
Liivi(♥) ja sukkikset Gina Tricot
Rannekello Glitter

Nyt käperryn peiton alle teekupin kanssa. Mulla on semmonen olo kun olisin tulossa kipeeks :(

lauantai 26. marraskuuta 2011

 

sulkia ja kalloja

Mulla on ollu tällä viikolla hyvä shoppailutuuri. Eilen löysin ensimmäisen joululahjan, vaikka yleensä mulla on ollu tapana ostaa lahjat viimehetkillä. Sen äiskälle ostetun joululahjan lisäks löysin myös itelleni pari kivaa juttua.





Ostin Itäkeskuksen Gina Tricotista sulilla ja pääkalloilla koristellun huivin, joka on ihan jättikokonen. Mähän en ennen tätä omistanu yhtäkään valkosta huivia ja vaan yhen (liilan leopardikuvioisen) ohuen huivin. Kaikki muut on paksuja ja neulottuja ja suurin osa tuubihuiveja. Huomasin myöhemmin, ettei Forumiin ollu jostain syystä tullu ollenkaan noita ihanuuksia, joten hyvä että ostin omani sieltä Itiksestä.






Toinen ihanuuslöytö on myöskin yllätys yllätys GT:stä. Selitin työkaverilleni tosta liivistä jonka olin nähny jossain kuvassa ja harmittelin, ettei niitä ollu tullu myyntiin. Se sit sano, että noi oli ollu myynnissä just sillon kun mä olin toisessa myymälässä ja ne myytiin heti loppuun. Tää samainen työkaveri oli kuitenkin aikeissa palauttaa omansa ja lupas laittaa sen mulle varaukseen!! ♥

Nyt mun pitää mennä takasin touhuumaan kun Aleksi järkkää kämppistensä kanssa tänään megabileet. Toivottavasti teillekkin on tulossa superkivat lauantait. Näkyy!

ps. muistittehan, että Huuto.net -kohteet sulkeutuu parin tunnin päästä :)

torstai 24. marraskuuta 2011

 

guessin liivi in action




En muista pelleilinkö vai tanssinko, mut eipähän teiän tarvii tällä kertaa katella mun pärstää :D



Liivi Guess
Tunika + farkut + sormus Gina Tricot
Kaulakoru eBay
Kello Urban Outfitters, Lontoo




ps. Allekirjotin tänään vuokrasopparin ja muuttoon on enää reilu viikko! Koskakohan jaksan ja ennen kaikkea ehdin alkaa pakkaamaan?! :D

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

 

bloggshoppin' -saalis

Edellisessä postauksessa esitellyssä Bloggshoppin' -illassa pääsi shoppailemaan MPH Fashion Outletissa ja osasta jo valmiiks edullisista outlet-hinnoista tuli lisäale illan kunniaksi. Me mukana olleet bloggaajat saatiin lahjakortit outletiin kiitoksena illasta, ja mä tein illan aikana pari aika kivaa löytöä :)





Calvin Klein Jeansin mallikappalehameen outlet -hinta oli 50€, josta sai vielä -20% pois.




Löysin elämäni ensimmäisen Guessin vaatteen! Kyseessä on takaa pidempi ja kivoilla yksityiskohdilla varustettu ihanuus, jonka alkuperäishinta on 169€, mutta tuolla outletissa se makso 69€. Mulla oli toi tänään päällä ja taidan pukea sen päälleni huomennakin niin näätte asukuvia liivistä.



Samoissa tiloissa toimii myös Dropinin outlet, joka ei ainakaan tällä kertaa ollu mukana Bloggshoppin' -illassa, joten meiän lahjakortit ei sinne käyny. Tän Cheap Mondayn jätticlutchin ostin siis omilla rahoillani enkä joutunu pulittamaan rakkauslaukusta kun 20€. Oon käyttäny tota oston jälkeen joka päivä (jossei baari-iltoja lasketa) ja oon ihan supertyytyväinen laukkulöytööni :)

maanantai 21. marraskuuta 2011

 

bloggshoppin' -ilta

Järkättiin tossa jokunen aika sitten Fashionstoren ja neljän bloggaajan voimalla Bloggshoppin' -ilta Valimossa sijaitsevassa MPH Fashion Outlet Cityssä ja tältä siellä näytti:








Nam mitkä kengät!!! Guess yllätti mut tona iltana positiivisesti. Yleensä en oo kokenu kyseisen merkin tuotteita omikseni vaikka ne muiden ihmisten tyyleihin hyvin sopiikin. Kuitenkin nyt tarkemmin tutkittuani huomasin, että Guessillähän on vaikka mitä! Mulla tarttu illasta mukaan yks Guessin ihanuusvaate, joka pääsee esittelyyn huomenna muiden löytöjen ohella :)



Paikalla oli Nee:n kynsibaari jossa sai testailla ihania lakkoja




Vähän sporttisemmankin tyylin omistaville löyty vaikka mitä kivaa :)



Illan akustinen livebändi oli ihana Daisy Jack. En kestä miten tyylikäs Krista on!





Toi Guessin niittikello oli aika herkku!



Kolme illan parhaiten pukeutunutta palkittiin Guessin rannekelloilla.



Tässä vielä koko bloggaajalauma! Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille ja varsinkin teille ihanille jotka uskalsitte tulla juttelemaan! Illasta jäi ihan superhypermahtava fiilis ja oli oikeesti tosi kiva tavata teitä tyyppejä kasvotusten! :) Btw lisää kuvia illasta sekä siellä olleista vieraista löytyy Bloggshoppin'in facebook -yhteisöstä.



Illan asu:
Hattu H&M
Paita Gina Tricot
Hame H&M
Kello Glitter
Saappaat OIS, Aleksi 13

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

 

oli ihan pakko...

...ostaa se GT:n clutch myös pinkkinä!





Hattu Monki
Mekko Lontoosta
Clutch Gina Tricot

Oli myös ihan pakko ottaa uus laukku heti käyttöön eilen. Kävästiin kavereiden kanssa ulkoilemassa ja päädyttiin Amarilloon............... Paikasta huolimatta oli tosi kiva hengailla ja juoruilla lapsuuden kavereiden kanssa eikä tällä kertaa kukaan känniääliökään tullu ahdistelemaan niinkun mulle yleensä käy Amarillossa. Ehkä se oli toi mun mummohattu joka karkotti potentiaaliset ahdistelijat pois..? En tiedä, mutta mummohattu on kiva!




Nyt jatkuu armoton pyykkäysmaraton. Kivaa sunnuntaita! :)

ps. Kertokaa mulle mistä löydän hyvän punaruskean kulmakynän?

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]