Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hupsis

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hupsis

are you feeling fashionable?

tiistai 15. marraskuuta 2011

 

hupsis

Tänään järkättiin Aleksanterinkadun H&M:ssä kutsuvieraille tilaisuus, jossa sai shoppailla Versace for H&M -tuotteita jo etukäteen. Vaatteethan tulee virallisesti myyntiin torstai-aamuna. Ite en töiden takia pääse torstaina taistelemaan vaatteista enkä varsinkaan pääse töistä käsin Hennesin nettikauppaan klikkailemaan tavaraa ostoskoriini, joten olin erittäin fiiliksissä tästä illasta, varsinkin kun kaikista (paitsi Versacen) normaalihintasista tuotteista sai -25%. Ostin yhen mustan perusmekon, mut pitää vielä vähän tuumia että pidänkö vai palautanko sen koska mulla on turhien ostosten karsimiskuuri menossa.

Mutjoo, ostosesittelyn aika!





Alunperinhän menin tilaisuuteen tässä postauksessa näkyneen mustan sifonkimekon takia, mutten livenä ollukaan enää niin vakuuttunu mekon ihanuudesta. Kannoin sitä jonkun aikaa kädessäni ja se vaan sähkösty ja oli jo valmiiks vähän rypyssä ja mulle tuli sellanen fiilis, ettei mekkoa oo sittenkään ihan pakko saada, vaikka siinä tosi ihana malli olikin. Materiaali ei miellyttäny enkä viittiny 130€uroa siitä maksaa, vaikka se olikin Versace -tuote.

Mekon sijaan ostoskassiin pääty jotain pörröistä ♥






Aaaah kehräisin jos vaan osaisin! Sovitin liiviä kolme kertaa kaupassa, koska olin päättäny sästää rahaa ja olla hankkimatta turhia vaatteita. Oon muuttamassa ens kuun alussa ja esimerkiks sohva ja ruokapöytä olis tarpeellisempia kun 600 miljoonaa uutta rättiä, mutta rationaaliset ajatukset ei vaan tepsiny ton liivin kohalla. Soitin Aleksillekin, että "enhän oo paha ihminen jos ostan tekoturkisliivin vaikka en tosissani sitä tarvitse". Päädyin sit lopulta ostamaan liivin eikä kaduta yhtään! Toi vaan on niin ihana, siis paljon ihanampi kun kuvat antaa ymmärtää. Muutenkaan ei ehkä ollu paras mahollinen idea kuvata noin ihanaa liiviä päivän perustylsän duuniasun päällä, mut mitäs pienistä. Kyllä te tota vielä tuutte näkemään edustavamminkin yhdisteltynä :)

Kommentit:
Tuo liivi on kyllä ehdottomasti munkin lemppari tästä yhteistyömallistosta, voi kaihoisa huokaus...
 
ihana♥!
 
toi on kyllä kiva...!
 
oot muuttamassa, vai ootte muuttamassa? ;)
 
heeei tosi kiva liivi muuten! :) kävin kanssa kattelemassa tota mallistoa showroomilla ja huh kun oli kaikkea KIVAA ! :D

cloudbusted.blogspot.com ---mun blogissa on muuten arvonta ! :)
 
ois kiva jos pistäsit ne hinnat ku kerrot ostoksistas!
 
Ainoita upeita vaatteita tuosta mallistosta - tuo liivi :) sopii todella hyvin sulle!
 
mä tiesin et hankit ton (ihanuuden) jossain vaiheessa!
 
mä himoitsen just samaa liiviä!:D ootan vaan sitä että ne tulee nettiin aamulla. mut sit taas toisaalta. mulla on jo kaks karvaliiviä et tarvinko mä vielä kolmannenki :DD
 
minkä hintanen toi karvaliivi on :D?
 
Oletko millon muuttamassa? Itse olen kanssa muuttamassa tässä 35 m2 asunnosta mahdollisesti 25m2 asuntoon ja minulla jää ehkä yli ruskea hyvässä kunnossa oleva divaanisohva + ruskea 4 hengen ruokapöytä. Ja niistä pitäisi päästä eroon... ;)
 
toi liivin on niin mun lemppari haluan :D
 
mä en tajuu tota ku jengi haalii noit h&m + versace rättejä. samaa paskaa ku muutki h&m:n rytkyt. mikä pakottava tarve on ostaa ton malliston vaatteita ja mennä taistelemaan niistä nimen takia, vaikka ei niistä pitäiskään? mutku pitää vaan olla.
 
paljonko pulitit tosta? vai jätitkö tietosesti kertomatta :D
 
Erittäin hyvä valinta! Paljonkohan tuolla on hintaa... Voisin itsekin ottaa tuon enemmän kuin mielelläni :)
 
Ihana liivi kelpais mullekkin !! :))
 
mun taas on ihan pakko saada se musta silkkimekko vaikka mikä olis! :D
 
mikä kamera sull on ?
 
Paljon tolla oli hintaa? En uskonu ostavani kyseisestä mallistosta mitään, mut toi karva-asia alko houkuttaa!
 
mihin mallistoon tuo viime postauksessa näkyny musta villakangastakki kuuluu? paljonko se maksaa arghh mä niin haluan tuon
 
jotenki kyllä niin ns. "sun näkönen" vaate! :--)
 
hei luuletko että noi menee tosi nopeesti huomenna?:) ku pääsisin sinne vasta joskus 15-17 aikaan ja vähän pelkään et ei kai sielt oo jo viety kaikkea?:D ja jos tilaa netistä nii saako niitä sit viel palauttaa sinne?
 
käytät ihan hirveen tylsiä asukokonaaisuuksia, aina sulla on jotain mustaa vaa päällä....mikset piristä asua jollakin värillisellä huivilla tai laukulla? tai vaikka punaisilla housuilla?
 
"käytät ihan hirveen tylsiä asukokonaaisuuksia, aina sulla on jotain mustaa vaa päällä....mikset piristä asua jollakin värillisellä huivilla tai laukulla? tai vaikka punaisilla housuilla?"

jokaisella on oma tyyli. sitä paitsi eri materiaalien yhdistelykin tuo piristystä.
 
haha, oot ihana! :D tuli heti mieleen kun luin tuon soittojutun, himoshoppaaja-kirjasarjan beccy! :D
 
Ihana liivi ! Et oo paha ihminen vaikka ostit sen :)

http://mytimetoshinee.blogspot.com/
 
Hipeilöin samaa liiviä kans eilen ja voi luojaaaaa!<3 Meikäläiselläkin on säästökohde, joten ei kauheesti viittiny ostoksia tehdä, vaikka mieli olis toki (SUUURESTI!) tehnyt.
 
Oon vannonu etten ikinä osta karvaliiviä, mut hei, sää saat sen näyttämää hyvältä!! :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]