Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

torstai 30. syyskuuta 2010

 

goottilapsi



Oon lähiaikoina käyttäny vielä tavallistakin enemmän mustaa, ja mun eilinen asu näytti tolta. Pitsijakku on uusi, ostettu yllättäen GT:stä. Vyö on samaisesta puljusta ja mekko on ostettu lukijalta (kiitos ♥). Viiksikoru on ite askarreltu :)

Äh mua harmittaa ettei oo aikaa panostaa tähän blogiin. Tulin tänäänkin kotiin töistä tossa vähän ennen kymmentä ja huomenna pitäis taas olla töissä yheksältä aamulla. Sen lisäks huomenna on yks kutsuvierastilaisuus ja sieltä meen suoraan Korjaamolle Delay Treesin levyjulkkarikeikalle. Eli kiirettä pitää, mut onneks tää mun kiire johtuu kaikista kivoista jutuista ja tapahtumista :)

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

 

uus lempparimekko













Zara, 35,95€

ps. En osaa kunnolla käyttää tota mun uutta kameraa, kuten kuvista huomaa :D

tiistai 28. syyskuuta 2010

 

p-pas supersale!



Meillä on täällä Ninnin kanssa askartelupaja pystyssä, koska oon lauantaina menossa P-pasin tiloissa järjestettäviin Super saleihin myymään koruja. Tulkaa ihmeessä Katajanokalle osoitteeseen Linnankatu 7 tän viikon lauantaina, jollon mä oon siellä myymässä sekä sunnuntaina jollon mä en siellä ole, mut eiköhän sieltä jotain muitakin kivoja juttuja löydy ;)

Nyt on siis hyvä tilaisuus ostaa munkin koruja alennettuun hintaan ja päästä fiilistelemään niitä livenä. Tässä vähän sneak peakia myynnissä olevista koruista:









Osa on uusia ja osa vanhoja, kaikista myytävistä koruista ei oo kuvia, mut joitain korumalleja löytyy täältä.


Nähään siis lauantaina 2.10. klo 12-16 osoitteessa Linnankatu 7!
Maksutapana käy ainoastaan käteinen
ja lisätietoa löytyy tapahtuman facebook -yhteisöstä

maanantai 27. syyskuuta 2010

 

uus vaavi

Arvatkaa kuka kävi hakemassa uuden kameravauvansa tänään kotiin? Entä arvatkaa kenen vanha kamera alko toimimaan täydellisesti heti kun aloin ottamaan kuvia siitä uudesta kamerasta? :D









Kyseessä on siis Canon EOS 550D. Tässä on mm. HD videokuvaus, eli hyvälaatusia videopostauksia on tulossa lähiaikoina. Huomasin myös äsken, että kameran muistikortti sopii mun tietokoneen muistikorttipaikan kanssa yhteen. Mun vanhassa kamerassa on erilainen muistikortti, joten sen kanssa jouduin käyttämään usb-johdolla toimivaa muistikortinlukijaa.



Uuden kameran akku on vielä latauksessa, joten en oo päässy leikkimään sillä. Mut eiköhän huomenna tuu sit tolla uudella kameralla kuvattu postaus :)

Olisko teillä nimiehdotuksia uudelle vauvalle? :D

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

 

harmaita uutuuksia

En oo vieläkään ihan täysin päättäny kaikkien mun perjantaisten ostosten kohalla että pidänkö ne vai enkö, mut tässä on pari juttua jotka ainaki jää mulle:



Pipo & Huivi Gina Tricot







Harmaa kynsilakka H&M



Sormus Gina Tricot



Leopardikuvio on tehty Konadilla :)

lauantai 25. syyskuuta 2010

 

now that it's over this weight is off my shoulder

Mulla oli eilen jälleen kerran tylsä ja Nadjamainen asu, mut esittelenpä sen silti:



Huivi + college + leggarit Gina tricot
Takki H&M, ebay
Kaulakoru Antti Asplund
Saappaat Ellos (♥)



Ihaaana ilme :D
Joku oli kommentoinu etten oo eron + muuton jälkeen pahemmin hymyilly kuvissa ja mun täytyy todeta vaan että LOL. Jos mulla on kurkku kipee, silmätulehdus, pitkä työpäivä takana ja kuvaan asuni kymmeneltä illalla, niin voitte varmaan kuvitella ettei se fiilis oo maailman onnellisin vaikka mulla muuten meniski hyvin. Ja nyt muuten menee hyvin! Se mun oletettu silmätulehdus kesti vaan päivän verran eikä kurkkukaan oo enää läheskään niin kipee kun aikasemmin. Nyt näyttäis vähän siltä että mä en sittenkään kuole ja elämä on kivaa! Eilen tuli palkka, ja tossa kuvien taustalla näkyyki tommonen pieni säkki joka sisältää mun eiliset ostokset. Tosin mulle tuli jo kassalla pieni morkkis ja mun on ehkä pakko käydä palauttamassa jotain noista. Esittelen ne ostokset sit ku oon päättäny että mitä pidän ja mistä luovun.
Toi musta collegetunikajuttu on muuten uusi. Löysin sen GT:n alerekistä tossa torstaina ja mullahan on jo sama harmaana, mut koska malli on niin kiva ja toi on muutenki niin rento, niin olihan se pakko saada myös mustana. Ja joo, mä tiedän. Oon kauhee ihminen ja todennäkösesti ilmastonmuutos, jäätiköiden sulaminen, Afrikan nälänhätä ja se, että se kettu kävi syömässä Korkeasaaren flamingot on kaikki mun vikaa, mut aina ei vaan voi voittaa.




torstai 23. syyskuuta 2010

 

pukeudu punaiseen -päivä

Tänään vietettiin/vietetään Pukeudu Punaiseen -päivää, jonka tarkotuksena on lisätä tietosuutta naisten valtimotaudeista. Mä oon yleensä aika pihalla tämmösistä teemapäivistä, mutta tunsin pienen piston sydämessäni (ehehe oon hauska) lukiessani Suomen Sydänliiton lähettämää lehdistötiedotetta. Mähän elän tosi epäterveellisesti ja vaikka nyt parikymppisenä on vaikeeta kuvitella elämää keski-ikäsenä, on sekin väistämättä edessä ja jo nyt kannattais miettiä edes vähän, koska terveellisiä elämäntapoja noudattamalla voi pienentää sydän- ja verisuonitauteihin sairastumisen vaaraa 80prosentilla. Se on paljon se.

Mä en omista kun yhen kokonaan punasen vaatteen ja sekin on perustoppi. Kaikki mun muut punaset vaatteet (joita on tyyliin 3kpl) on ruutupaitoja ja niissäkin on muita värejä sen punasen lisäks. Tänään sit iskin päälleni sen punasimman vaihtoehdon mun ruutupaidoista ja näytin tältä:





Nörttirillit ebay
Niittijakku Vero Moda
Rusettisormus H&M
Huivi + ruutupaita + musta mekko + leggarit + uus kellokoru Gina Tricot
Vintagesaappaat ebay
Kangaskassi ebay

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

 

huhhuh

Taidan vieläki olla puolikuntonen, koska tänään töissä jo kolmen tunnin jälkeen oli sellanen väsyny olo kun yleensä on 8tunnin työpäivän jälkeen :D
Ja parasta tässä mun olossa on se, että mä heräsin aamulla punasen silmän kanssa! Oon joko kehittäny itelleni yön aikana elämäni ensimmäisen silmätulehduksen tai sit oon unissani tökkiny tätä. Mut voin kertoa ettei oo kivaa! En sit viittiny hakea saikkua sen takia että silmä vähän punottaa (enkä tiedä että saisko sellasta edes noin pienen jutun takia) joten iskin nörttirillit päähän ja huristelin ratikalla töihin.
En jaksanu tänäänkään pukeutua mitenkään ihmeellisesti, joten näytin tältä:









Nörttirillit Ebay
Neuletakki Gina Tricot, kirppis
Mekko Gina Tricot
Eiffeltornikoru on askarreltu avaimenperästä
Sukkahousut H&M
Saappaat Ellos

Nyt voisin alkaa valmistautumaan nukkumiseen, mun nimittäin pitää herätä huomenna jo viiden jälkeen aamulla. Apuva!

tiistai 21. syyskuuta 2010

 

tiistai.

Oon ollu viikon verran saikulla ja voin kertoa että on ollu t-y-l-s-ä-ä-! Huomenna oon vihdoinki menossa töihin vaikka kurkussa asustaa edelleenki kaktus ja ääni on vieläki maassa. Tuntuu muuten tosi ankeelta että tän viikon vapaapäivät, eli eilinen ja tää päivä on kulutettu jo alkuviikosta. No mut toisaalta oon jo ehtiny homehtumaan täällä kotona niin pitkään että työhommelit tekee ihan hyvää.

Käytiin tänään ostamassa mulle mikro, enkä jaksanu pukeutua mitenkään erikoisesti. Mulla on muutenki ollu tän sairasteluviikon aikana joka kerta kun oon käyny kaupassa/lääkärissä jotain ruutua päällä enkä tänäänkään poikennu rutiineistani



Huivi Gina Tricot
Biker H&M
Ruutumekko Vero Moda, kirppis
Saappaat Ellos



Sukkahousut H&M



Sormus JC
Kaulakoru on ostettu pikkukojusta Lontoon Camdenissa

Nyyyyyh miten huonoja kuvia! Mulla menee niiiin hermo tän kameran kanssa ja päätin eilen illalla tilata uuden! Siitä tulee lisäjuttua sitten parin viikon päästä kun kamera on tullu kotiin asti :)


maanantai 20. syyskuuta 2010

 

toinen graffiti nails -kokeilu

Postiluukusta kolahti tänään paketti joka sisälsi blogin kautta saatuja Isa Doran meikkejä. Paketista kuoriutu mm. parit Graffiti Nails -lakat, joita päätin kokeilla uusiks viime kerran puolitiehen jääneen kokeilun jälkeen.



Postin mukana tuli siis noi ylläolevat lakat, eli kultanen aluslakka sekä tummanvihreä (joka näyttää kuvassa petroolilta) kuviolakka jonka sävy on Subway Green. Ajattelin kokeilla vielä joskus tota vihreetä lakkaa mintunvihreen aluslakan kanssa, mut tällä kertaa kokeiluun pääsi toi kultanen koska mulla ei oo tainnu olla kultasta lakkaa kynsissä sitten seiskaluokan.





Kynsistä tuli paaaaljon kivemmat kun viime kerralla :)

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

 

korulaatikko

Mulla oli eilen illalla tylsää, ja vaikka mulla olis ollu noin 500 asiaa jotka mun olis ennemmin kannattanu tehdä, mä päätin järjestellä mun kampauspöydän korulaatikon.















Toi laatikon huopapohja on tosi kätevä ku nyt korut ei liu'uskele ja mee ihan solmulle. Koruja on myös helppo ihailla ja sen tietyn korun löytää helposti kiireessäkin. Saa nähä miten kauan saan pidettyä järjestyksen yllä..
Mä muuten keskityin pelkästään tohon laatikon vasemman puolen kuvaamiseen, koska oikeella on niitä vähemmän lemppareita koruja :D

lauantai 18. syyskuuta 2010

 

lauantaipäivän askartelut

Sain vihdoinki askarreltua näihin kirppikseltä ostettuihin ja ite maalattuihin kehyksiin kuvat. Päädyin leikkaamaan kirppikseltä ostetusta Batman -värityskirjasta mustavalkosia kuvia. Se sama värityskirjahan on ennenki päässy mun DIYprojektien uhriksi kun askartelin siitä löytyneestä kuvasta kalenteriini kannet.









Tolta kehykset näyttää seinällä. Keraamiset linnut on ostettu Lontoon Urban Outfittersilta ja kehykset kirppikseltä :)

perjantai 17. syyskuuta 2010

 

graffiti nails

Oon yleensä pystyny aika hyvin ignoraamaan muissa blogeissa hypetetyt kosmetiikkatuotteet, mut tällä kertaa tein poikkeuksen. Meri kirjotteli pari päivää sitten Ruotsissa kovassa huudossa olevasta kynsilakkasarjasta jota mun oli luonnollisesti ihan pakko testata.



Kyseessä on Isa Doran Graffiti Nails -sarja joka lohkeilee kuivuessaan ja saa aikaan erikoisen kuvion. Mä ostin kokeiluun pelkästään ton mustan, jolla oli Stockmannilla hintaa tasan 8€.



Graffiti Nails -sarjaan kuuluu myös lakkoja joita voi laittaa noiden halkeilevien päällyslakkojen alle. Ne graffitilakan alle menevät on kuitenkin ihan tavallisia värikkäitä kynsilakkoja joten tohon alle voi laittaa vaikka mitä omista varastoista löytyviä ihanuuksia. Mua vähän laiskotti joten kokeilin tota mustaa kuviolakkaa suoraan läpinäkyvän kynnenkovettajalakan päälle.



Lakka on levitettäessä vielä normaalin kynsilakan näköstä, mut alkaa kuivuessaan halkeilemaan



Ja kolmessakymmenessä sekunnissa on lakka kuivunu ja halkeamat muodostunu.



Uskon että jonkun kivan värisen aluslakan ansiosta kynsistä tulee paljon kivemmat kun noista mun kokeilukynsistä. En oo ihan päättäny että näyttääkö noi siltä kun mulla olis ollu mustaa kynsilakkaa joka on kulunu oudosti, vaiko siltä että työskentelen hiilikaivoksella. Ens kerralla laitan jotain mun lempparilakoista mustan alle!


Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]