Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

batmankalenteri

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

batmankalenteri

are you feeling fashionable?

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

 

batmankalenteri

Oon joulukuun alusta asti suunnitellu askartelevani kalenterin tälle vuodelle ja sain vihdoinki kalenteriaskarteluinspiksen, joten
BEHOLD!Eetu kuuluu liittoon, joka lähetti jäsenilleen kalenterin vuodelle 2010. Näin heti, että kalenterin ruman kansisivun (joka ei näy enää kuvassa) saa pois ja tilalle saa helposti askarreltua uuden. Päätin käyttää askartelumateriaalina kirppikseltä ostettua Batman -värityskirjaa. Alunperin mun tarkotus oli kehystää noita sivuja ja tehä niistä kuvakollaasi seinälle, mut teinkin sen yksistä toisista kuvista. Vielä kun sais ne taulut seinälle asti :DNo mut kuitenki, selasin värityskirjan läpi. Olisin halunnu kanteen jotain noita tyyppejä, mut kaikki kuvat oli liian isoja.

Sopivan kuvan löydyttyä irrotin kalenterin muovitaskun ja teippasin sen kiinni kuvaan. Tällä tavalla sain mitattua tarvittavan leveyden yms. Tää olis muuten ollu huomattavasti helpompaa, jos olisin tajunnu säästää sen kalenterin mukana tulleen alkuperäsen kannen.

Leikkasin kuvan irti ja liimasin sen mustalle kartongille koska halusin että kansi on vähän paksumpi kun ton värityskirjan sivu yksinään. Mustaan kartonkiin päädyin koska ton mun valitseman kuvan toisella puolella on kuva, jonka ääriviivat olis näkyny paperista läpi jos mustan tilalla olis ollu valkonen kartonki.Jouduin leikkelemään kuvaa aika paljon että sain sen istumaan täydellisesti.Valmis!
Mun mielestä toi etukannen tyhjä kohta kaipaa jotain, en vaan vielä tiedä että mitä. Olisko teillä ehdotuksia? :)

Kommentit:
kirjotat siihen jotenki kivasti 2010 :)
 
voisit kirjottaa siihen kanteen kalenteri 2010 jotenki hienosti? :D
 
Tulipas tosta kiva! Mäkin ehdottaisin jotain "Nadjan vuosi 2010" tai "No peeking!" tms. tekstiä, kalenteri kun kuitenkin on aika henkilökohtainen juttu (:
 
vautsi miten upea lopputulos. itse kirjoittaisin siihen myös tuon vuosiluvun (vaihtohetoisesti leimasimilla tai vaikkapa lehdestä leikatuilla numeroilla)
 
siihen vois kirjottaa vaikka 2010 jotenki kivasti vaikka leikkaamalla lehdistä numeroita :)
 
Aika siisti :)
 
itse askartelemat kalenterit yms. on aina ihania:) sun kannattais liimailla aikka jotain pieniö vörillisiä kuvia tuohon kanteen tai jotakin mikä muistuttaa sinua itseäsi. ii tuosa oma ehdotukseni. :D
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
se tarvii siihen batmanin, koska nyt se ei oo batmankalenteri, vaan randomsarjakuvakaupunkimaisema-kalenteri.
 
Ihana lopputulos =) Noi sun askartelut on aina ihanii.
 
Haha, Eetulle terkkuja ;) Sama liitto ku meitsillä ;)
 
aika kiva (:
 
hieno tuli! :) liimaile jollain paljeteilla siihen 2010 :D

ja tuli mieleen vielä ku se indiedaysjuttu ei onnistunukkaa vielä sen ylikuormittumisen takia, nii ku saatte blogit sinne ni onko kaikkien blogit sit välillä kaatunu jonku ylikuormittumisen takia kans? :S
 
vau vähän tuli upee:)
 
heei toi paljeteilla 2010 kuulosti hyvältä !
 
Hieno, vois itekkin soveltaa tota ideaa jotenkin :D mut tosiaan joku ihan perus kalenteri 2010 olis ihan hyvä mun mielestä
 
Hei vähän siistejä noi kuvat tossa värityskirjassa :O En ookkaan ikinä tajunnu et vois tuhota värityskirjoja muita tarkotuksia varten :'D Mutta siis joo, kyllä sun täytyy laittaa tohon jotain vielä, ku vaikutat niin mielenkiintoselta tyypiltä ite, ni eihän se kalenterikaan saa olla tylsä :3
 
Mäkin ehdottaisin, että tee siihen tyhjään kohtaan tollein vinosti "2010" joko kirjottamalla tai askartelemalla :)
 
voisit ettii siihe just sen pätmänin :D ku muute se on vaa random, mut se batman ois kyllä coooleinta siihe=)
 
Ai vitsi ku tuli makee kalenteri !
Ja ku kysyit mielipidettä mitä tohon tyhjään kohtaan, nii ite laittaisin jonku tosi söpön värikkään kuvan esim pieni sateenkaari tai joku karkki tai rusetti yms 8)

http://oonasi.blogspot.com
 
Upean näköinen kieltämättä. Itsekin yritin metsästää kivaa kalenteria vaikka kuinka, mutta ei. Kohtuuhintaiset oli pääasiassa jollain ah-niin-kivalla kissan/koiran/hevosen kuvalla varustettuja. Tuollaisen muovitaskukantisen kalenterin kun löytäisi, niin siitä saisi itsekin jollain kivalla kuvalla muokattua mieleisen :) Kiitokset vinkistä!

Ja tosiaan, tuohon kanteen vaan joku "2010" teksti kivalla fontilla kirjoitettuna, niin täyttyy tyhjä tila :)
 
oi hitto ihana!
 
kiva nähä tälläsii askartelupostauksia :)
 
Hullun siisti idea! voisin jotain tommosta kokeilla kun kaupasta ei löydy mitään hienoja kalentereita, kaikki tuppaa olemaan semmosia tylsiä ja asiallisia..
joku ihan vaan "2010" tai vastaava teksti sopisi tohon hyvin=)
 
vähä hieeeeno :o joo kirjota toi vuosiluku, se oli hyvä ideaa !
 
toi mitä muutki on ehotellu ois kiva, paljeteilla 2010 !
 
2010 taikka sitte -10 olis ihan sopivat :) Taikka sitte (jos mahtuu..) my year 2010/-10
 
vähän tost tuli hieno:)
 
ihana! oot kyllä taitava käsistäs ja mielikuvitusta riittää :---D
 
ihan perus 2010 olis kiva tai sun nimi tai joku kiva lause/motto yms. :)) Tosta tuli tosi hieno!
 
laita siihen se batmanin merkki :)
 
en ole ennen kommentoinut blogiasi, mutta ajattelin nyt muuttaa tapojani.
sinulla on ihana tyyli, ja erityisesti tykkään itse tekemistäsi koruista. onko niiden teko-ohjeita tulossa lisää?
tuohon kalenterin kanteen voisi kirjoittaa jotain (kuten 2010) jollain kirkkaalla värillä.
 
níi siihe jotenki tosi hienosti "2010"
 
Musta tohon sopis täydellisesti, että siihen kirjottais 2010 tai sun nimen tai sun moton tai sekä että :--) Sillai et sä leikkelisit ne kirjaimet/numerot lehestä vaikka sillätavalla että numerot/kirjaimet ovat punasella taustalla ja/tai punasella värillä kirjoitettu (ofc muitakin värejä, toi oli nyt vana esimerkki). Toivottavasti tajusit jotain :---D Mut niin, älyttömän hieno tosta tuli!
 
Verrrrrrrrrrrrry cool. Kaikki nämä sun askartelujutut ovat todella inspiroivia! Vaikka itseltäni harvoin löytyykään energiaa (tai osaamista) hienojen kaulakorujen tai kalenterien tekoon, näiden sinun ohjeittesi katselu saa aina hyvälle tuulelle :)
 
Ai niin ja ehdotan kanteen My little pony -tarran tms liimaamista, koska sellainenhan siihen selkeästi kuuluu ;D
 
Oi tulipas nätti :)
 
Kirjotat ja taiteilet / leikkaat ja liimaat siihen sellaisen KABOOM! tekstin :D
 
joku sulle tärkeä lause/sana/sanoma vois olla kiva siinä kannessa :) tai sit se sun lempi lintu ;) -a
 
noni, oon taas NIIIIN kade
 
kirjoita nimesi siihen (:
 
Paljetit paperilla voi näyttää vähän liimaisilta, mutta mitä jos kirjoittaisit siihen joko vuoden tai jotain muuta käsin ompelemalla? Tosin se voi olla aika hankalaa tässä vaiheessa, kun siinä on jo kartonki. Kaunis kalenteri joka tapauksessa!
 
Tyhjään kohtaan batman-logo tietty!
 
tee konadeilla jotain kuvioita, väritä noi sivut, kirjota vuosiluku yms...
 
Hieno! :---)
 
kirjoita siihen joku teksti tai leikkaa lehdistä yksittäisiä kirjaimia ja muodosta niistä joku teksti. :--)
 
Upee!! Eti sieltä kuvia mis on numeroita ja kirjota niillä siihen 2010 :)
 
Vähänkö makee! Mulla oli kans viime vuonna tommonen kalenteri johon sai tehdä kannet, mutta tänä vuonna en löytänyt semmoista, höh. =(
 
toi on tosi kivan näkönen, ite tein kanssa viime vuonna kalenteriini kannen, kun tulee niin paljon persoonallisemman näkösiä kun ne kaupan tylsät..:)
 
Batman kalenteri = epic win!
 
Tosthan tuli makee :D
 
tohon kanteen vois kirjottaa tussilla 2010 (:
 
Batman vielä kanteen ja jos mahollista niin semmosilla pikkusilla niiteillä 2010 =)
 
tohon tyjään kohtaan se batmanlepakkologo :)
 
Hei voisitko neuvoo miten Lazy Oafilta tilaaminen onnistuu? Siis käykö maksamiseen normaali Visa electron vai tarviiko olla luottokortti? Vai onnistuuko maksaminen laskulla, siis että toimituksen mukana tulee lasku, joka maksetaan jälkeenpäin? Olis kiva jos neuvoisit, jos sulla sattuis löytyyn asiasta tarkempaa tietoa.. :D
 
Toi on ihan törkeen siisti! :D
 
oijoi vähä kiva ! :)
 
ohoo, vähä kiva idea!:D mulle ei olis varmaan koskaan tullu mieleen tehdä tollasta. Tosi hieno!

jotkut onkin tonne kirjottanu et kirjota siihen 2010 jotenki hienosti, se vois sopii siihen kivasti!=)
 
2010 joo mut sit kans sellaset värikkäät glittertarrat ois makeita tos kannes
 
mäkin kannatan batmania. vaikka batman logo..
 
mun mielestä se ei kaipaa mitään! yksinkertainen on HEIII kaunista! ;)
 
BATMAN LOGO ! <3
 
vähäkö hieno :>
 
toi on COOL! tee siihe jotenki hienosti 2010 tai sit kirjotat nadja siihen. nii kaikki ainaki tietäs heti kenen se on =D
 
mustalla tussilla isosti siihen nurkkaann et 2010 :D
 
kynsilakkasi väri kuvissa on mahtava! joten sillä samalla värillä siihen sellainen kyyhky (jonka haluaisit tatuoinniski) ja numerot 2010! ;)
 
liimaisit paljetteja. :)
 
hieno kalenteri muute :)
 
eiiih... joku olikin ehdottanut paljetteja, mutta itse ehdottaisin siis niitä sillai sekalaisesti laitettuna sinne, eikä mitään tekstiä. paitsi ehkä jollain pienelä jonnekkin kulmaan 2010.
 
Moikka!
Mitä liikkeitä Helsingin keskustasta suosittelisit erityisesti käymisen arvoiseksi, jos aikaa on vain parisen tuntia. Mielellään siis sellaisia liikkeitä joita ei muualta löydy (h&m:t ja ginatricot on jo nähty). Lauantaina olen tulossa koulun kanssa musikaalia katsomaan ja sitä ennen olisi pari tuntia shoppailuaikaa ;)

Niin ja ihana tuo kalenterisysteemi, pitää katsoa josko itsekin kokeilisi. Ponikoruohjeen kopsailin myös sulta ja melkein nukunkin nykyään se kaulassa :D Samoin nappikorviksia on tullut tehtyä aika montakymmentä paria jo ;) Blogisi on huippu!
 
Tota kantta varten tee sapluuna, jossa lukee 2010 ja käytä sitä kultaista leimasinväriä, jota käytit niihin joulukortteihinkin? :)
 
Cool!
 
vau, hieno lopputulos:) Mäkin innostuin viime vuonna leikkelemään kalenterin kanteen kuvia musta ja ystävistä, kontaktimuovilla vaan kiinni :D
 
tosi hieno kalenteri tuli <: Mun mielestä se kaipaa jotain pinkkiä tai muuten vaan söpöä pikkuyksityiskohtaa, just joku 2010 tms mitä aika monet näkyy ehsottaneen <:
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]