Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

sunnuntai 29. elokuuta 2010

 

lauantai-illan asu





Sulkakorvikset Youth vs. Future
Mekko Gina Tricot
Nilkkurit H&M, 2nd hand



Olin siis eilen tossa ylläolevassa asussa kaksissa eri illanistujaisissa ja niiden jälkeen vielä baarissa ja oon nyt ihan poikki! En juonu mitenkään hirveesti, mutta oon silti ihan superväsyny eikä mulla oo tälläkään kertaa mitään älykästä kirjoteltavaa. Eikä välillä edes tee mieli kirjotella mitään, kun kuitenkin joku tulee näsäviisastelemaan ja neuvomaan asioista joista ei tiedä mitään. Siis mua ärsyttää ihan suunnattomasti sellanen turha päteminen ja se, että ihminen luulee olevansa oikeassa ja tietävänsä mikä on jollekki tuntemattomalle ihmiselle parhaaks. Mulla ei itelläni tulis mieleenkään kirjotella kenenkään blogiin tyhmyyksiä. Enkä nyt tarkota mitään "hyi oot läski" -kommentteja, vaan esim. sitä, kun tein Lontooplaylistin Spotifyyn ja kerroin keränneeni listaan pääasiassa brittibändejä, tuli kommenttia että "fail. se ja se bändi on kyllä sieltä ja sieltä". Huoh. Näitä löytyis loputtomiin ja toi nyt on jo ihan vanha juttu, mut loistava esimerkki siitä että välillä kannattais olla ihan hiljaa ja jos on huono olla, niin sitä ei tarvitse purkaa tuntemattomille ihmisille internetissä. Mä en saa moneen muuhun blogiin verrattuna paljoakaan anotyhmäilyjä osakseni, mut mua itteäni ärsyttää esim. lemppariblogien kommenttibokseja lukiessa ihmisten tyhmyys. Tuntuu että jengi syynää suurennuslasin kanssa jokaikisen postauksen jokaikisen sanan, jotta löytäis jotain mihin tarttua ja mistä valittaa. Toivon tosissani että nää ihmiset löytää jotain parempaa sisältöä elämilleen ja voi tulevaisuudessa henkisesti paremmin, tai vaihtoehtosesti kasvaa vaan aikuiseks.

Mua on jo pitkään ärsyttäny ihmisten tyhmäilyt, enkä voinu jättää avautumatta asiasta. Kiitos ja anteeks :D

Ps. Haluisin lähettää pusuja tytöille jotka tuli perjantai-iltana juttelemaan ja halaamaan McDonald'sissa. Ajattelen teitä vieläki suurella lämmöllä :)

Pps. Kiitokset Meri-Tuulille asukuvista! ♥

lauantai 28. elokuuta 2010

 

lauantainen kirppissaalis

Käytiin tänään Valtterissa kuvaamassa yhtä juttua, joka ilmestyy nettiin parin viikon päästä. Oltiin paikalla vasta puol kymmenen aikaan, jollon suuri osa parhaista tavaroista on jo ostettu, mut tein mä silti pari kivaa löytöä:







H&M:n leopardipaita kustansi 5€. Mä olin joskus katellu ja sovitellu tota kaupassa, mut jättäny ostamatta ja myöhemmin kauppaan palattuani niitä ei enää ollu.



Vyö 2€



Käsikoru 0,50€



Valtterin jälkeen käväsin Hakaniemen UFFissa, josta löyty upouudet H&M:n syysnilkkurit 14€urolla. Se on mun mielestä aika suuri hinta Hennesin 2nd hand kengistä, mut noi oli tosiaan ihan uudet ja rakastuin noihin palavasti!
Oon tässä kohtapuolin lähössä yksiin illanistujaisiin ja sieltä juhlimaan Annan synttäreitä, joten en ehi kirjottelemaan enempää.
Kivaa lauantaita kaikille! :)

perjantai 27. elokuuta 2010

 

hautajaiset

Mun teki tänään mieli pukeutua mustaan, ja sainki kuulla kommenttia asustani siltä samalta työkaverilta jolla on aina jotain sanottavaa lähes mun jokasesta asusta :D Tällä kertaa näytin kuulemma siltä kun olisin menossa hautajaisiin. Onneks fiilis ei ollu sen mukanen, mulla on meinaan ollu tänään ihan superhyvä päivä! Tänään ei oo tapahtunu mitään erikoista mikä vois selittää tän mun kivan fiiliksen, mut ei mulla mitään tätä vastaankaan oo :D

Se mun "hautajaisasu" näytti muuten tältä:













Hattu Gina Tricot (uusi!)
Mekko Gina Tricot (Sama kun eilisessä asussa. Mä en tyyliin koskaan käytä samaa vaatetta kahtena peräkkäisenä päivänä ja pesenki vaatteitani tosi neuroottisesti, mut tykkäsin mekosta sen verran että se oli ängettävä tänäänki päälle. Toi pitsikaulus siis kuuluu tohon mekkoon :))
Rusettivyö H&M (uusi!)
Käärmesormus JC
Käsikorut Lindex & Gina Tricot
Kello Oasis, Lontoo

 

pilipilipom

Mulla oli eilen päällä omasta mielestäni tosi kiva asu. Aamulla oli kerranki aikaa miettä mitä halusin pukea päälleni, koska yleensä mulla on niin kiire töihin etten ehi kauheesti tehä muuta kun repiä kaapista jotain suunnilleen yhteensopivaa joka on yleensä tylsää sekä laittaa vakkarikäsikorut ranteeseen.
Mut tänään tosiaan oli sitä aikaa ja päätin jopa laittaa korot jalkaan! Joku lukija oli muuten nähny mut Sörkan metriksellä ja kommentoi mun pituutta. Mähän oon jo valmiiks 172cm ja siihen päälle vielä n. 10cm korot (jotka näyttää kuvissa tosi matalilta) joten ei ihme että vaikutin pitkältä kun hilluin 182cm:n korkeudessa ja mulla oli vielä hattu päässä tuomassa lisäpituutta :D









"Apuaaaa täällä sataaaa!"
Kuvista ei taida huomata, että kesken kuvaussession alko satamaan ihan kaatamalla ja noissa ekoissa kolmessa kuvassa on ihmeellinen kaide mun edessä koska kuvaaja joutu menemään katoksen alle kuvaamaan ettei kamera kastu :D



Sateenvarjo Camden Townista, Lontoosta
Hattu Pieces
Biker H&M
Mekko pitsisellä kaula-aukolla Gina Tricot, uusi
Rusettivyö (jota ei kylläkään taida näkyä kuvissa) H&M, uusi
Sukkahousut H&M
Kiilakorot Aldo, Lontoo
Kangaskassi ebay

torstai 26. elokuuta 2010

 

i'm staring at the asphalt wondering what's buried underneath where i am











Takki H&M Kids, kirppis
Lintutoppi Vero Moda
Tummansiniset shortsit Vero Moda
Kangaskassi ebay
Kaulakoru 2nd hand
Ballerinat Pieces

Viettelin eilistä vapaapäivääni (joita mulla on tällä viikolla peräti kolme, luksusta!) tossa ylläolevassa asussa. Treffattiin päivällä Saaran kanssa ja illemmalla oli tarkotus suunnata Monki Magazine Partyihin, mut huomasin Facebookista että sinne oli menossa yli 200 ihmistä eikä mua kiinnostanu yhtään mennä sinne tungeksimaan, joten jätin partyt välistä ja menin leikkimään mun veljenpojan kanssa. Me mm. kylvetettiin ja ruokittiin vauva ja mä ehkä 5minuutin ajan podin jotain pientä vauvakuumetta, lol apua.


 

must on tullu sormushullu!







Ostin tänään ihan vahingossa kolme sormusta! Olin bongannu Essin blogista jutun JC:n sormusuutuuksista ja juoksin tänään sinne ostamaan omani. En osannu valita käärmeen ja pupun (josta tulee mieleen Donnie Darko) väliltä, joten otin molemmat 4,90€:n kappalehintaan. Kamerasormus puolestaan on Backstreetistä ja makso tasan 5€.



Mä en tykänny tosta kameran "linssistä", joten revin timantin pois...



...ja lakkasin linssin mustalla kynsilakalla :)

tiistai 24. elokuuta 2010

 

hihii!

Tilasin viimeyönä Ellokselta uudet syyssaappaat!



Mähän olinkin jo tässä postauksessa kuolaillu niitä ja päätin vihdoinki pistää tilausta menemään. Saappaathan maksaa normaalisti 79€, mutta mulla oli joku 40% alekoodi jonka avulla saappaille jäi postikuluineen hintaa n. 57€. On muuten hassua, että mulle ilmestyy tasasin väliajoin noita erilaisia alekoodeja ja muita tarjouksia, vaikken oo tilannu Ellokselta mitään moneen vuoteen ja mun asiakastiedoissakin on melkeen 4 vuotta vanha osote jonka tajusin vasta tilauksen hyväksynnän jälkeen. Sen vanhan asunnon uusi asukas varmaan nauttii kovasti mun elloskirjeistä :D Onneks kuitenkin saapumisilmotus tulee tekstiviestillä niin voin sit käydä noutamassa paketin Vallilasta.

 

the time for sleep is now



Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark



Mulla ei oo oikeen mitään kunnollista asiaa. Halusin vaan jakaa teiän kanssa ehkä yhen kauneimmista biiseistä ikinä!
Kauniita unia teille jotka on mun tavoin vielä hereillä vaikka pitäis olla nukkumassa ja hyvää huomenta teille jotka aamuvirkkuilette siellä :)

sunnuntai 22. elokuuta 2010

 

h&m tilaus

Osa teistä tietääkin että mä olin hetken aikaa suuttunu H&M:n nettikaupalle koska odottelin puol vuotta eräitä pussilakanoita ja kun vihdoinkin sain paketin kotiini, oli siellä lappu jossa luki että ne mun odottamat lakanat oli loppuunmyyty eikä kukaan siellä päässä ollu tajunnu ilmottaa mulle asiasta aiemmin. Mä kuitenki tykkään sen verran H&M:n vuodevaatteiden ulkonäöstä (eikä ne mitään maailman huonolaatusimpiakaan oo) että mä tilasin tossa jokunen aika sitten parin kuukauden boikotin jälkeen uuden pussilakanasetin.
Parisen viikkoa tilauksen jälkeen oli H&M Homen avajaiset, joista saatiinkin ne samat pussilakanat ilmaisylläriks ja kun tulin kotiin peruuttamaan tilausta, se olikin jo lähetetty. Onneks olin saattanu ihan vahingossa pistää tilaukseen pari muutakin juttua niin pussilakanoiden palauttaminen ei harmita niin kauheesti.
Nyt esittelyyn pääsee siis ne muut jutut:



Rusettimekko näytti nettikaupan kuvissa jotenkin paremmin istuvalta enkä ollu myöskään tajunnu tarkistaa mekon materiaalia ja se paljastukin sifongiksi. Mä en jostain syystä lämpee kyseiselle materiaalille ja mekko on muutenki vähän liian pitkä mun makuun. Mekko on silti tosi nätti, muttei kuitenkaan just sellanen kun haluaisin, joten se siis joutuu palautukseen.



En tietenkään voinu vastustaa rusettikorun tilaamista, vaikkei toi nyt myöhemmin mietittynä oo edes niiiiiin kiva, joten palautukseen menee tääkin.



Ainut paketista kuoriutunu pitämisen arvonen juttu on toi puhvihihanen tekonahkatakki joka on tosi kivaa vaihtelua mun ainaselle bikerinkäytölle.







Mitä tykkäilette mun uudesta takista? :)

lauantai 21. elokuuta 2010

 

vastauksia, osa 3

Tajusin äsken, eli parisen tuntia sitten kun aloin tätä postausta kirjottamaan, etten oo vieläkään saanu vastattua kaikkiin teiän jättämiin kysymyksiin joten nyt jatketaan niissä merkeissä.
Edelliset vastauspostaukset muuten löytyy täältä ja täältä

Elämäntarinasi?
Apua mitä tähän voi vastata? :D

kuinka kauan sinulla menee yleensä miettiä omaa silmääsi eniten miellyttävä asukokonaisuus seuraavalle päivälle?
En koskaan mieti jo edellisenä iltana seuraavan päivän asuja, ellen oo ostanu just jonku maailman ihanimman jutun joka on pakko saada päälle. Toinen poikkeus on jotku vähän isommat/hienommat/erikoisemmat tilaisuudet tai juhlat joiden asuista saatan stressata pidempään. Yleensä kuitenkin revin vaan jotain suunnilleen toistensa kanssa yhteen sopivaa vaatetta päälle ja oon huomannu, että kiireessä värien matchaily on paras tapa saada edes jotenki onnistunu asu. Toisaalta matchailystäkään ei oo apua jos huomaat töissä että sun mekko näkyy läpi ja sun olis ehkä sittenki kannattanu vilkasta vielä kerran peiliin ennen lähtöä :D

Mikä on paras vaatehankintasi tämän vuoden aikana?
Se H&M:n kukkahame joka on näkyny aika paljon täällä blogissa. Tykkään siitä toooosi paljon ja sen hameen kanssa on jo tän kesän aikana tullu tehtyä kaikkia kivoja juttuja (kuten Lontoonreissu Lauran kanssa) joista hame muistuttaa joka kerta kun puen sen päälleni.

Seuraatko huippumalli haussa tai muodin huipulle ohjelmaa?
Jenkkien muodin huipulle –ohjelmaa tuli seurattua pari ekaa tuotantokautta, mut muuten en oo kauheesti seuraillu kyseisiä ohjelmia.

Mitkä kolme kirppistä Helsingissä ovat suosikkejasi?
Valtteri ja Hietsu on ihan ykköset! Itsepalvelukirppiksistä Malmin pöytäparkki on kiva, vaikken oo käyny siellä pariin kuukauteen.

Voisitko ikinä muuttaa ulkomaille, jos voisit niin minne?
Voisin muuttaa Lontooseen vaikka heti!

Kuinka monta korkokenkä paria omistat?
En jaksa mennä laskemaan, mut kyllä niitä aika paljon on :(

Jos saisit 1000€ käytettäväksi jossakin nettikaupassa (esim.nelly) mikä nettikauppa se olisi?
Asos

Mitä tekisit jos voittaisit lotossa miljoonan?
Muuttaisin Lontooseen ja ostaisin Camdenista jonkun maailman hienoimman talon johon kutsuisin kaikki kaverit asumaan ja perustaisin jonkun animal shelterin jossa olis paljon kissoja ja pupuja <3

Miten hoidat ihoasi?
Pesen meikit pois ja rasvaan sen jälkeen. Kuorin ihon pari kertaa viikossa ja omistan kasvoveden jota unohdan aina käyttää

Entä hiuksiasi?
Laitan niihin CHI –silkkitippoja ja välillä jotain hiusnaamioita yms

Harrastatko mitään liikuntaa?
Pyöräilen joka päivä töihin ja takasin, en oikeen muuta :D

pidätkö tyyliäsi seppälätyylinä?
En, mutta sä taidat pitää sitä sellasena :D

miksi aloit pitää blogia?
Koska Taru pakotti!

mikä olis sun unelma-ammatti?
Tällä hetkellä oon niin hukassa itteni kanssa että unelma-ammatit vaihtuu tosi tiuhaan tahtiin eikä sitä yhtä tiettyä ammattia oo vielä löytyny. Onneks mulla ei oo mikään kiire ja tykkään kovasti tän hetkisestä työpaikastani :)

ootko koskaan ollut mallina ja jos oot niin missä? jos et niin oletko koskaan halunnut?
Oon joskus ollu Demi –lehdessä :DD

mikä on romanttisin juttu mitä sulle on tehty? :D
Ei tuu mieleen mitään superromanttisia juttuja. Eetu on pari kertaa tuonu mulle eväät töihin kun oon unohtanu ne kotiin. Nälkänen ihminen arvostaa tollasta kovasti!

Missä maissa/kaupungeissa haluaisit käydä?
Mä haluaisin käydä Berliinissä ja New Yorkissa. Ja sit kaikissa lämpimissä paikoissa!

mitä mieltä oot yli 500euroo maksavista laukuista eli vaik louis vuittoneista?
Mun mielestä suurin osa niistä (varsinki vuittonit) on rumia, enkä mä halua ostaa rumaa laukkua vaan sen takia että se on jonkun tietyn merkkinen ja supercool. Silti esim. Miu Miulla on tosi nättejä laukkuja, mut ei niistäkään mikään oo ollu sellanen joka mun olis oikeesti pakko saada. Silti monet ihmiset saa vuittonitkin näyttämään hyvältä omassa käytössään, eikä mulla oo mitään niitä ihmisiä vastaan joilla sellaset keikkuu kainalossa.

Mitä meikkivoidetta käytät?
Tällä hetkellä käytän Lontoosta ostettua Max Factorin Colour Adaptia

Miten pääsit nykyseen työpaikkaas töihin?
Jätin sinne työhakemuksen ja sain kutsun haastatteluun

Kun kuljet kaupungilla, niin mietitkö että mahtaako ihmiset tunnistaa sut?
En mä sitä varsinaisesti mieti, mut välillä kyllä kiinnitän huomiota ihmisiin jotka selvästi tunnistaa mut ja kuiskii/osottelee eikä uskalla tulla juttelemaan :D

Mitä luulet millaisen kuvan blogisi lukijat saavat sinusta, kun tulevat juttelemaan?
Veikkaan että ne saa musta tosi höpsön kuvan ku selitän jotain ihan tyhmää ja hymyilen paljon. Välillä taas meen ihan lukkoon enkä osaa sanoa oikeen muuta kun ”kiitos” tai ”jee” :D

Tunnetko olevasi ns. "blogijulkkis" tai silleen :D
En.

Mitä tekisit, jos joku blogisi lukija pyytäisi sinua "matkaoppaaksi" helsinkiin?
Tekisin varmaan töitä :D Tuntuu siltä kun mulla ei olis yhtään vapaa-aikaa nykyään enkä välttämättä siis pääsis matkaopastelemaan vaikka haluaisinkin. Enkä muutenkaan usko että ketään kiinnostais hengata mun kanssa koko päivää :D

Miten indiedays bloggaaminen eroaa tavallisesta bloggaamisesta?
Hmm no ainakin saa kuulua Suomen parhaimpien muoti/tyyli/lifestyleblogien joukkoon ja siitä vielä maksetaan. Mä silti tykkään enemmän bloggaamisesta itsenäisesti :)

mistä vaatekaupasta yleensä ostat vaatteesi? tai mikä on suosikkisi?
Mulla ei oikeen oo mitään superlempparikauppaa, mut lähiaikoina oon löytäny tosi kivoja vaatteita Vero Modasta ja GT:stä

Loukkaako sua koskaan jos joku haukkuu ulkonäköäsi tai on rasistinen sinua kohtaan?
Oon ite suhteellisen tyytyväinen ulkonäkööni, joten en jaksa välittää muiden mielipiteistä tollasissa asioissa. Mut rasismi ärsyttää mua kovasti, tai lähinnä turhauttaa. Miten joku voi oikeesti luulla että ihonväri tai mikään muukaan fyysinen ominaisuus voi vaikuttaa ihmisen luonteeseen ja tehä niistä ihmisistä jotenki huonompia?

Harrastatko mitään liikuntaa? (Jos ei lasketa shoppausta! :D)
No pyöräilen töihin ja sieltä kotiin. Oon suunnitellu lenkkeilyn/jumppaamisen alottamista, mut oon edelleenki sillä suunnittelutasolla.

kauan olet seurustellut poikaystäväsi kanssa?
Neljä vuotta.

onko sulla sisaruksia?
On, maailman paras pikkuveli <3

missä päin helsinkiä asut?
Kampissa

missä maissa olet matkustellut?
Virossa, Ruotsissa, Tunisiassa ja Englannissa ja mua vähän harmittaa etten oo päässy käymään muissa maissa.

paras paikka helsingissä viettää aurinkoista kesäpäivää?
Puistot! Esim. Koffin puisto ja sen vieressä sijaitseva Hietsun kirppis on tosi kivoja kesäpäiväpaikkoja :)

käytätkö alkoholia?
Käytän

käytkö usein baarissa?
Nyt kesällä on tullu jostain syystä käytyä aika paljon, mut eiköhän tää tästä rauhotu syksymmällä.

Mikä sun elämässäs on kaikista kivointa tällähetkellä?? :)
Kaverit! Oon tosi huono ottamaan ihmisiin yhteyttä ja oon nyt ollu ihan superfiiliksissä ku oon onnistunu olemaan yhteydessä tiettyjen ihmisten kanssa ja nähny niitä vähän useemmin. Silti on vielä moooonta kaveria joiden kanssa haluaisin viettää enemmän aikaa. Mun pitäis vaan astua ulos mun erakkorapukotilosta ja soitella niille.

Minkä värinen hammasharja sulla on?
Pinkkivalkonen

Jos olisit lintu, millä tavalla todennäköisesti kuolisit?
Mä varmaanki joutuisin kissan hampaisiin kun yrittäisin leikkiä sellasen kanssa :(

Onko kotisi siisti?
Ei todellakaan!

Mitä pelkäät?
Ötököitä, varsinki lukkeja!

Miten suhtaudut alkoholiin ja tupakkaan? Entä muihin päihteisiin?
Käytän alkoholia, mut tupakkaan tai huumeisiin en koske. En halua olla mikään partypooper, mut pakko tunnustaa että pari kaveria on joutunu mun tupakkasaarnan kohteiks :D

Onko sua kiusattu koskaan?
Meinasin jo vastata että ei, mut muistin just että joskus tarhaikäsenä meiän pihan isommat pojat sano mua lakupatukaks enkä tajunnu että miks :D

Ootko asunut muualla kuin Helsingissä? Missä?
Vantaalla puol vuotta ja sit muutettiin kauheella kiireellä takasin Helsinkiin. En oikeesti oo mikään paikkakuntaelitisti, mut kyl te varmaan ymmärrätte että Helsingin Vallilasta Vantaan Koivukylään muuttaminen saatto vähän masentaa.

Pelaatko videopelejä?
Pelaan tosi harvoin The Sims 2:sta koska oon ladannu netistä kaikkia kivoja huonekaluja ja tykkään sisustella siellä :D

Mitä sulle tarttuu useimmiten mukaan ruokakaupasta?
Herkkuja :(

Onko sulla tullu Titanicista traumoja että pelkäät laivan uppoavan kun olet laivailla? Mulla on ja vähän kaduttaa että katoin mokoman leffan ikinä.
Ei oo onneks tullu, koska mä oon aina niin fiiliksissä siitä matkustamisesta vaikka kyseessä oliski joku Tallinnan risteily. Tosi harmi että oot saanu tollaset traumat! Toivotaan että ne katoaa tms parin laivareissun jälkeen kun huomaat ettei sulle käynykään mitään vaikka kovasti pelotti :)

Millanen olisi sun unelma-asunto? Ja missä se olisi?
Mun unelma-asunto olis joku Loft-tyyppinen iso ja avara ratkasu, tiiliseinä on pakollinen! Sijaintina vois olla vaikkapa Lontoo ;)

Minkälainen musiikki on mieleesi?

Kaikki hyvä musiikki! täältä löytyy artisteja joista tykkään

Mitä olet harrastanut ja kauan?
Oon harrastanu mm. salibandya, cheerleadingia ja korista. Mä oon kuitenki kyllästyny tosi nopeesti kaikkiin harrastuksiin ja oon vähän ihmeissäni siitä että tää bloggaus (jonka lasken harrastukseks) on jatkunu jo pari vuotta

Mitkä ovat lemppari karkkejasi?
Peace-merkit!

Minkälainen kone sulla on?
Mulla on Acer Aspire 5538G ja rakastan tätä!

Kumpi? Saat valita tosissaan vaan jommankumman.
1 ystävä - 10 kaveria? 1 ystävä
Äiti - isä? Äiti
Veli - sisko? Veli
Maito - piimä? Maito (mut nyt mulla alko tekemään mieli piimää :D)
Yö - päivä?
Kesä - talvi? Kesä
Kevät - syksy? Syksy
Auto - mopo? Polkupyörä!
Taksi - bussi/juna/tms? Bussi/juna/tms tai sit se pyörä.
Kirja - elokuva? Elokuva. Oon tosi huono lukemaan kirjoja.
Puhelin - tietokone? Tietokone
Kamera - mp3/ipod/tms? Kamera
Antti Tuisku - Hanna Pakarinen? Hahah tää on vaikein näistä! Vaikkapa Antti.
Merkkituote - halpis? Halpis, ellei se merkkituote oo oikeesti kiva eikä vaan kiva sen takia että se on tietyn merkkinen.
Mekko - hame? Mekko
Turkoosi - pinkki? Turkoosi

lentsikassa ei saa käyttää tietokonetta =(
Mua ärsyttää tämmöset pätemiskommentit jos kommentin kirjottaja ei oo edes perehtyny asiaan. Lentsikassa saa käyttää konetta kunhan ei käytä sitä kun kone nousee/laskee eikä netti oo päällä. Nii!

Miten sun mielestä sun blogi ja tyyli on muuttunut tän blogin pitämisen aikana?
Blogi on muuttu sen verran, etten enää kirjottele tänne niin henkilökohtasia juttuja kun ennen. Mun tyyli on ehkä muuttunu vähän tylsemmäks koska mulla ei oo enää niin paljon aikaa miettiä asukokonaisuuksia kun ennen.

Mitä piirteitä arvostat ihmisissä?

Rehellisyyttä, aitoutta ja luotettavuutta. Myös huumorintaju on hyvä juttu :)

Entä itsessäsi?
Oon oma itteni enkä yritä esittää olevani jotain muuta. Mä myös oikeesti välitän ystävistäni ja pyrin täyttämään noi aiemmin mainittujen arvostettujen piirteiden kriteerit.

missä vaatekaupassa työskentelet?
Semmosessa kivassa. Tosi moni teistä tietää missä, mut en silti koe tarpeelliseks mainostella sitä sen kummemmin.

Mitä kieliä puhut?
Suomea ja englantia. Ymmärrän ja osaan myös pari sanaa arabiaks, ja ruotsia ja ranskaa osaan tyyliin kolme lausetta :D

miten sun ja eetun yhteiselo sujuu? riitelettekö usein ja mistä asioista? kumpi teillä siivoaa ja käy kaupassa yms? miten teillä on varaa asua kampissa, eiks siel oo aika korkeat vuokrat? :D
Meillä on asunnon sijaintiin nähden tosi halpa vuokra. Molemmat siivoaa ja käy kaupassa ja riitojen aiheita en koe tarpeelliseks listata tähän :D

Kuinka monta päivää on miljoona sekuntia?
Kolkytseittemäntuhattakaksataaseiskytneltäpilkkukuusi. Eli ei hajua, vaikka vastaus varmaan löytyis googlettamallakin :D

Mietitkö usein mitä muut sinusta ajattelevat?
Välillä

Teetkö kaiken mitä äiti käskee tehdä?
Äiti ei oo tainnu käskeä mua tekemään yhtään mitään neljään vuoteen :D Eiku on se tainnu joskus pyytää mua soittamaan illemmalla ja oon soittanu, joten ehkä mä sit teen kaiken mitä äiti käskee tehdä.

Onko olemassa huonoa säätä, vai riippuuko kaikki asenteesta?
Todellakin on olemassa huonoa säätä, tai sit mulla on täysin väärä asenne :D

Pidätkö lakritsista?
Joo, varsinkin punnitse & säästä –kaupan valkosuklaapäällystetyistä lakuista, nam!

Ajatteletko sinä asioita ikinä filosian näkökulmasta?
En.

Syötkö usein purkkaria?
Eiks purkkari oo purjehduskenkä? Eli en syö :D

Käytätkö karvalakkia?
En :D

Saunotko usein?
En, mä en jostain syystä pidä siitä

Mikä merkitys vuorovaikutusverkostoilla on eliitille?
Eliitti tykkää vuorovaikutusverkostoida joten se on onnellinen :))))) (hahah anteeks oon vähän väsyny)

Pukeudutko säänmukaisiin varusteisiin?
Yritän kovasti, vaikken usein kato säätiedotuksia tai ikkunasta ulos ennen lähtöä.

Oletko neuroottinen?
Olen.

Miten määritellään onni?
Jokanen ihminen voi ite määritellä oman onnensa. Mulle onni on hyvä musiikki, hyvä ruoka ja ihanien ihmisten seura.

Mitä tarkoittaa käsite kvalitatiivinen?
”Kvalitatiivisessa tutkimuksessa analyysin pääpaino on numeeristen arvioiden sijaan mielipiteiden sekä niiden syiden ja seurausten syväluotauksessa: jakaumien ja keskiarvojen sijaan keskitytään johtopäätösten tekemiseen.”
Google on ystävä :)

Oletko valmis kompromisseihin arvokiistoissa?
Joo ihan sikana!!1 En kestä näitä kysymyksiä :DD

Onko Miley Cyrus mielestäsi kaunis?
No kai se omalla tavallaan on ihan kaunis. Rehellisesti sanottuna en edes kunnolla muistan minkä näkönen se on...

Voiko ihminen mielestäsi elää onnellista elämää ihmisyhteisön ulkopuolella?
Tähän varmaan pitäis vastata jotain mitä sä oot just koulussa oppinu ja luet suoraan jostain kirjasta :D

Olisitko meiluummin lokki, vaiko kenties riikinkukko? Miksi?
Riikonkukko, koska lokit on ärsyttäviä

Mikä on parasta talvessa?
Pimeys ja tietty tunnelma. Tykkään myös joulusta :)

Onko sun koskaan tehnyt mieli lopettaa blogin pitäminen?
On.

haluisitko siis uusia tatuointeja ja millasen ottasit ja minne :--) (mee ottaa)
Haluaisin pääskyset rintaan sekä sleeven vasempaan käteen. Todellaki meen ottaa!

mitkä on susta top 5 ihanimmat tyttöjen nimet, entä poikien
Öööö en oo koskaan miettiny! Mulle tuli ihan totaalinen black outti kun aloin miettimällä miettimään niitä nimiä enkä keksi mitään kivoja. Sit joskus kun saan lapsen, niin sen nimeks tulee Vauva ja jos saan toisenki, niin se on sit Lapsi.

entä top 5 laulut?
Nää vaihtuu aika tiuhaan tahtiin, mut tällä hetkellä ne on:
1.Taking Back Sunday – Cute Without The E
2.Never Shout Never – Your Biggest Fan
3.Taking Back Sunday – You Know How I Do
4.The Postal Service – Such Great Heights
5.Joku biisi Every Time I Die:n Hot Damn! –levyltä. Levyllä on miljoona hyvää biisiä joten mun on vaikee päättää :D

ulkomaat?
En oo käyny paljon missään, mut ykkösenä on ehdottomasti Lontoo.

vaate kappaleet/asusteet?
Aiheesta on tulossa postaus lähiaikoina :)

jaa minne ottasit nyt lävistyksen jos pitäs :--) muualle ku korvan lehtee
Hmm en oo koskaan miettiny toisen lävistyksen ottamista, joten en oikeen osaa päättää. Ottaisin varmaan tohon madonnan alapuolelle alahuuleen, koska en keksi muutakaan :D

Kuinka kauan oot ollu töissä vaatekaupassa? Ootko ajatellu duunipaikan vaihtoa vai viihdytkö siellä?
Oon ollu siellä nyt tasan vuoden ja oon viihtyny tosi hyvin! Välillä tuntuu vähän ankeelta olla illat töissä eikä tuu sit näyhtyä mulle tärkeitä ihmisiä niin usein kun ne taas on aamupäivät töissä jollon mulla on vapaata (eli nukun kotona)

perjantai 20. elokuuta 2010

 

party til you pass out, drink til you're dead. dance all night til you can't feel your legs!

Mulla on ollu tänään vapaata enkä oo koko päivänä tehny mitään muuta kun nukkunu pitkään ja istunu koneella, siis oikeesti! Tajusin äsken että mulla on aikamoinen kiire kauppaan ja postiin ennenkun meen moikkaamaan kavereita mut postaan nyt silti tälleen pikasesti.







Näytän ihan lapselta :D





Neuletakki Vero Moda
T-paita Topshop, Tukholma
Trikoohame H&M

Huomiseen!

 

lempparileivät

Tässä blogissa ei oo pahemmin näkyny mitään ruoanlaittoon liittyviä postauksia tai ohjeita, koska totuus on se, että mä oon ehkä universumin huonoin kokki. Mä kyllä pidän ruoanlaitosta jos sille päälle satun. Sitä kuitenki tapahtuu hyvin harvoin, koska yleensä annan Eetun laittaa ruokaa koska se onnistuu loihtimaan joka kerta jotain syötäväks kelpaavaa. Välillä oon villi ja autan pastan keittämisessä, mut mun tekemistä nuudeleista tulee aina liian löllöjä, tai sit oon vaan ainut joka kiinnittää huomiota nuudeleiden liikalöllöyteen.. :D

Nyt taitaa muuten ilmestyä tän blogin ensimmäinen ruoanlaitto-ohje, ellen ihan väärin muista. Eikä tääkään ohje oo kovin kummonen, koska mun taidoilla ei paljoa tätä hienompaa syötävää loihdita. Mut nyt siirrytään tekemään mun tän hetken lemppari-iltapalaa, eli tomaatti-mozzarellaleipiä!



Tarvitset:
- ruisleipää
- tomaattia
- mozzarellaa
- pestoa ♥
- öljyä



Alotin laittamalla paistinpannulle vähän liikaa öljyä, mut ei se oo niin justiinsa



Öljyn lämmettyä iskin leivät pannulle ja paistoin niitä sen verran että ne oli lämpimiä ja rapeita. Kun leivät oli hyviä, otin ne lautaselle jäähtymään hetkeks ja aloin leikkaamaan tomaatteja ja mozzarellaa



Mä tein leipiä 4kpl, joihin riittää 1½ tomaattia sekä 125g:n mozzarellapallero



Asettelin leikatut tomaatit ja mozzarellat jäähtyneiden leipien päälle jonoon, tähän malliin:





Heittelin vihreetä pestoa leipien päälle ja valmista tuli! Tosin lisäsin vielä vähän pestoa näiden kuvien oton jälkeen. Oon ihan rakastunu siihen ja voisin melkeen syödä sitä suoraan purkista lusikalla :D



Bongasin leivät jokunen aika sitten jostain blogista jota en enää myöhemmin muistanu vaikka leivät kummittelikin mun päässä. Kyseessä oli kuulemma Tarun blogi, jee!

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]