Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

h&m tilaus

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

h&m tilaus

are you feeling fashionable?

sunnuntai 22. elokuuta 2010

 

h&m tilaus

Osa teistä tietääkin että mä olin hetken aikaa suuttunu H&M:n nettikaupalle koska odottelin puol vuotta eräitä pussilakanoita ja kun vihdoinkin sain paketin kotiini, oli siellä lappu jossa luki että ne mun odottamat lakanat oli loppuunmyyty eikä kukaan siellä päässä ollu tajunnu ilmottaa mulle asiasta aiemmin. Mä kuitenki tykkään sen verran H&M:n vuodevaatteiden ulkonäöstä (eikä ne mitään maailman huonolaatusimpiakaan oo) että mä tilasin tossa jokunen aika sitten parin kuukauden boikotin jälkeen uuden pussilakanasetin.
Parisen viikkoa tilauksen jälkeen oli H&M Homen avajaiset, joista saatiinkin ne samat pussilakanat ilmaisylläriks ja kun tulin kotiin peruuttamaan tilausta, se olikin jo lähetetty. Onneks olin saattanu ihan vahingossa pistää tilaukseen pari muutakin juttua niin pussilakanoiden palauttaminen ei harmita niin kauheesti.
Nyt esittelyyn pääsee siis ne muut jutut:



Rusettimekko näytti nettikaupan kuvissa jotenkin paremmin istuvalta enkä ollu myöskään tajunnu tarkistaa mekon materiaalia ja se paljastukin sifongiksi. Mä en jostain syystä lämpee kyseiselle materiaalille ja mekko on muutenki vähän liian pitkä mun makuun. Mekko on silti tosi nätti, muttei kuitenkaan just sellanen kun haluaisin, joten se siis joutuu palautukseen.



En tietenkään voinu vastustaa rusettikorun tilaamista, vaikkei toi nyt myöhemmin mietittynä oo edes niiiiiin kiva, joten palautukseen menee tääkin.



Ainut paketista kuoriutunu pitämisen arvonen juttu on toi puhvihihanen tekonahkatakki joka on tosi kivaa vaihtelua mun ainaselle bikerinkäytölle.







Mitä tykkäilette mun uudesta takista? :)

Kommentit:
Very cute dress ^^
 
Näyttää tosi kivalta toi takki ! (=
 
Mul on toi mekko punasena ja mäkää en oikee osaa käyttää sitä, liian pitkä :/ Mut pakkomielle rusetteihi on liian vahva nii en viitti palauttaa sitä, virukoo sit tuol kaapin pohjalla siltä varalta et jaksaisinki joskus lyhentää helmaa/oppisin käyttää tollasenaa :d

Nii ja toi takki on _ihana ♥
 
Mitäh, ei voi olla että en tuota nähnyt vaikka just varmaan tunnin verran H&M:n sivuilla seikkailin :D On kyllä ihan hiiirveen hieno ja sopii sulle täydellisesti!
 
paljon tuli hintaa takille? ihanaihanaihana haluun kans(:
 
Oioi, rusettimekko näyttäytyy kuvassa ainakin hyvin istuvalta ja kaikin puolin kauniilta! Tykkään päälläsi, mutta vaikeahan sitä on sanoa näin ruudun tältä puolelta :) Takista myös plop plop plussia!
 
rusettijutut on ihania!
onko tuo ruutupaita/-tunika H&M:n?
 
Takki on ihana! Oliks alessa? :>
 
Tykkäsin kyllä tuosta rusettimekosta. Näin sut lauantaina sun työpaikkalla ja teki hirveesti mieli tulla moikkaa, mut sitte meni pupu pöksyyn. :DD
 
Ihana takki :)
 
jejj mul on tulossa toi sama takki ja kävinkin kokeilee sitä hennesil etukäteen.. ihan kiva se on hintaansa nähden ainakin, se vaan et se ei mun mielestä ainakaan näytä kovin hemasevalta ku vetska on kiinni, niin ei sitä kovin kylmällä ainakaan voi käyttää:)
 
Hyvät valinnat teit, ei tosiaan kovin imartelevan näköinen se rusettimekko, mutta aivan upea takki! <3
 
Tosi ihana takki :) Paljon se maksoi? Miten on mahdollista että oon ihan kokonaan missannut tuollaisten olemassaolon..
 
Onks toi se 15€:n takki? Mäki oon meinannu tilata sen ja näyttää aika kivalta, et voishan sen testata... :)
 
loveitloveitloveit ♥ :) ja paita on kanssa jättekiva. :)
 
IHANA TOI TAKKI! Tykkään erityisesti noista olkatoppauksista
 
Mitä kokoa toi mekko on? Jos et ehtiny palautaamaan vielä ni olisin kiinnostunut :D
 
Ai musta on niin ihana lukee sun blogia, vaikutat niin kauheen positiiviselta ihmiseltä ja muutenkin mielenkiintoselta! :) Joidenkin blogien tää positiivusuustaso on vähän laskenu tai sit kuvittelen, mutta tää on nii ihnanaaa!
 
aika hirvee takki :D
 
Aivan älyttömän ihana takki!! :)
 
lollollolloooooooooooooooool:D en tyksi hirveest tost takist enkä mekost enkä korust ja en tiö miks kirjotan muttttttta ihs
 
I-Hate-Your-Style
 
Ihana takki ja toi rusettikaulakoru näyttää upeelta kans! x
 
aivan ihana nahkatakki! <33333
 
Täydellinen takki :)
 
tää takki is gorgeous !!!
mä halusin muuten kysyy(: mä näin tos pari kk sitte sun blogis yhen linkin toiseen blogiin, jossa tyttö on muuttanut NYkiin ja sai siel töitä=) nii pystytsä laittaa taas sen blogin linkin, ku mult hävis? kiitti (:
 
Ihana toi takki ja varsinki toi Ginan paita, mikä sul on tos alla! Kokeilin sitä just tänää, mut en sit ostanu ku oli jotenki liian iso joka suuntaan ):

Ja näin sut kans tänää, mut en uskaltanu moikata :--D
 
ihan sairaan hyvin käy sulle toi takki, ite just mietin et voiko tollast ruutupaitaa käyttää nahkatakin kaa ja miltä se näyttää, mut toihan on aivan upee yhdistelmä <3 varsinki noi hihat on siistin näköset
 
tasja: thanks, but i'm going to return it since it doesn't fit well.. :)

satu: kiitti :)

overdose: hahah kuulostaa tutulta :D mulla on kuitenkin jo ihan liikaa vaatteita niin en halua yhtäkään rättiä odottelemaan sitä että opin käyttämään/muokkaan vaatetta :)

ami: kiitti :)

anonyymi: takin normaalihinta on 29,95€, mutta sain 10% alekoodin ansiosta takin 26eurolla :)

anonyymi: mekko näyttää tossa kuvassa yllättävän hyvältä, mut luonnossa se vaan roikku mun päällä, vaikka mekko on sitä kokoa mitä yleensäkin käytän. :)

nana: ei oo, se on gina tricotista :)

ansq: ei ollu alessa, mut sain tosta 10% alennusta kun tilasin sen sillon ku syyskuvasto ilmesty :)

audrey: olisit vaan tullu! :D

simoelles: kiitos :)

sandi: munkaan mielestä takki ei näytä hyvältä vetskari kiinni, mut eihän tota lyhyiden hihojen puolesta vois muutenkaan kovin kylmällä käyttää.. :)

sanna: kiitoksia :)

riikka: takki maksaa 29,95€ :)

veerra: toi ei oo se 15€:n takki, siinä on pitkät hihat :)

.sanna: kiitos :)

anonyymi: kiitti, mäki tykkään takista just niiden takia :)

anonyymi: ehin jo palauttaa sen :/

jenny: awww kiitos paljon <3

anonyymi: mä tykkään :)

leena: kiitti :)

anonyymi: loloollloolllol

anonyymi: Luckily-No-One-Is-Pointing-At-You-With-A-Gun-And-Forcing-You-To-Read-My-Blog :)

jonna: kiitti :)

sunniee: kiitos :)

balczi: niinpä :)

anonyymi: se tyttö on caro, ja blogi löytyy täältä :)

anonyymi: mä taas just tykkään paidan isoudesta ku se on niin rento päällä :)

anonyymi: jee kiitos :)
 
haa mahtava sattuma! mietin juuri itekin ton kyseisen rusettimekon tilaamista kun näytti nettikaupassa sen mallin päällä tosi kivalta, mutta jos se on sifonkia jne niin enpä taida tilata... kiitti sulle :D
 
hieno!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]