Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the time for sleep is now

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the time for sleep is now

are you feeling fashionable?

tiistai 24. elokuuta 2010

 

the time for sleep is nowDeath Cab For Cutie - I Will Follow You Into The DarkMulla ei oo oikeen mitään kunnollista asiaa. Halusin vaan jakaa teiän kanssa ehkä yhen kauneimmista biiseistä ikinä!
Kauniita unia teille jotka on mun tavoin vielä hereillä vaikka pitäis olla nukkumassa ja hyvää huomenta teille jotka aamuvirkkuilette siellä :)

Kommentit:
Aaaaaaaaa ihanaihana kappale! Death Cab = RAKKAUS
 
Ooo, yksi maailman rakkaimmista biiseistä, joka aina muistutaa yhdestä maailman rakkaimmasta ihmisestä :)
 
Miten saat hei pelkästään tuon alareunan tuolta youtubesta tähän postaukseen? Haluaisin itsekkin samalla tavalla, ettei postauksessa veisi se video tilaa niin paljoa,
 
Joo, tuo kappale on aivan käsittämättömän ihana ja upea <3
 
On kyllä tosiaan mielettömän ihana biisi. Ehaana<3
 
hei hassuu kuuntelin just tota biisii eilen kokoaja ! :D
 
Okei, Death Cab on maailmankaikkeuden loistavin bändi. Ja jo Ben Gibbard yksinään tekee siitä parhaan. Mutta c'moon, tuo kyseinen biisi ei ole todellakaan parhautta kyseiden herrojen tuotannosta, vaikka hyvä onkin. Kumma kun moni niin tuntuu tykkäävän DCFCstä, mutta kysyttäessä ei tiedä muuta kappaletta kun tuon. Voisin jopa kutsua sitä teiniballadiksi!
Aliina kiittää ja kumartaa.
 
oioioi ihunainen kipale, oli ihan uus tuttavuus ja ihastuin :))
 
roosa: niinpä! :)

milja: aww :)

laura: kopioin sen youtube-urlin ja laitan heightiks 25. juttu ei toimi jos valkkaat videolle jotku kehykset :)

sagu: niinpä :)

ansq: :)

aino: :D

aliina: mä tykkään kovasti tosta biisistä vaikka se oliski teiniballadi. muuten en lämpee plans-levylle niin paljoa kun esim. the photo albumille ja transatlanticismille. hihii tulee ihan teiniajat mieleen, ja sit oli nyyh kun yhtäkkiä death cabia kuunneltiin oc:ssä ja kaikki sai kuulla mun salarakkausbändistä :D
 
On kyllä kaikin puolin ihana biisi ihan mielettömän hyvältä albumilta. :)
 
Oon kyllä osittain samaa mieltä Aliinan kanssa, toi ei oo mustakaan niiden paras biisi, hyvä se on silti =) Ja mä taas löysin Death Cabin vasta kauan OC:n jälkeen, en ees kiinnittäny mitään suurempaa huomiota kun se oli esillä siinä, vasta jälkeenpäin tajusin, että niin tosiaan... :DD
 
pakkoa sanoa että tuo yks aiempi kommentti sai mun korvat sauhuamaan. ärsyttävää tollanen ihmeellinen leimaaminen. ei mun mielestä kukaan voi sanoa, että mikä biisi on minkäkin bändin parhautta, koska se riippuu täysin kuuntelijasta. ei kaikki voi tykätä samanlaisista biiseistä? ehkä jotkut biisit on esim. teknisesti taitavammin tehtyjä, mutta vaikka jokin biisi ois tehty miten helposti tai vaikka siinä olis miten kliseiset sanat, voi se silti olla jonkun lemppari!

ja tollanen "teiniballadiks" leimaaminen nyt on jo suorastaan naurettavaa. olkoon teiniballadi tai ei, voi se olla jonkun hardcore death cab fanin lempibiisi :D! miksei muka jostain biisistä sais pitää, vaikka moni muukin siitä pitäis? mulle on ihansama leimaudunko teiniksi, jos yksinkertaisesti tykkään jostain biisistä joka vaikka sattuiskin olemaan se bändin suurin radiohitti.

itse rakastan death cabia sydämeni pohjasta, ja kyseinen biisi on ihan jees muttei kuulu mun suosikkeihin. silti todellakin ymmärrän miksi se voi olla jollekin vaikka sitten kyseisen bändin lempikappale! jännä muuten kun eilen kuuntelin just plans-levyn läpi pitkästä aikaa cd-soittimesta :D haha.

p.s. omiin suosikkeihin kuuluu mm. transatlanticism, champagne from a paper cup ja the ice is getting thinner. death cab on vaan rakkautta♥
 
"nyyh kun yhtäkkiä death cabia kuunneltiin oc:ssä ja kaikki sai kuulla mun salarakkausbändistä :D"

ja nyt laitoit tän biisin tänne ja kaikki 2824 ihmistä ja rapiat saa kuulla mun salarakkausbiisistä ! :( :D
 
ihana biisi, kiitos kun toit tämän minunkin tietooni! (:
 
Death cab for cutie = <3

Tämä ei ole tosin mulle ihan _se_ lempparibiisi samalla tavalla kun Tiny vessels & A lack of color <3
 
Tajuttoman kauniin biisin olet valinnut. Kamalaisesti muistoja. Kiitoksia :'3
 
Ja kaikki ryntäävät innolla kertomaan ja luettelemaan levyjen nimiä vakuuttaakseen olevansa hardcore DCFC fani.

Leimaamista? Toki, mutta fakta myös. Julkisuudessa kun kyseinen bändi mainitaan, juuri tuo nimenomainen biisi nostetaan jalustalle. Lähes jokaisen tytön vihoissa, irc-gallerian bokseissa tms. on lainattu kappaleen lyriikoita.

Kappale, kuten jo useaan kertaan mainittu, on hyvä. Mutta teknisesti, ja lyyrisesti ei mikään helmi. Se on valitettavasti Death Cabin mainstream "keskittymä".

Ja takaisin blogin kirjoittajalle, OC + Death Cab, huh mikä järkytys suorastaan. Vaikkakaan ei ole minun tehtäväni jakaa plussia, jaan niitä kuitenkin.Perin ilahduttavaa, että kuitenkin DCFC kuuntelet.

-Aliina
 
ihana biisi :3 ja sulla on hyvä musiikkimaku, kiva kun laitat aina joskus näitä kappaleita tänne niin tulee kuunneltua kaikkia uusia makeita bändejä :)
 
ihana<3 täytyy hankkii tää jostain...
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]