Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

lauantai 31. heinäkuuta 2010

 

kirppistelyasu





Hattu Vero Moda
Bolero Vero Moda
Mekko Vila
Laukku Zara, eBay
Kaulakoru ostettu Tiinalta
Ballerinat New Look, Lontoo

Käväsin tänään Hietsun kirppiksellä niinku olin suunnitellu ja kuvasin äken ostosten esittelyvideon, mut tässä menee hetki ennenkun saan sen ladattua nettiin koska lataan videon eri palvelimelle kun ennen. Toivotaan kuitenki että video saadaan näytille huomenna...
Apua nyt pitää kiirehtiä kaverille viettämään iltaa ja sitä ennen väsätä jotain syötävää tuliaisiks. Kivat lauantait kaikille :)

perjantai 30. heinäkuuta 2010

 

i scream



Haha näytän ihan lapselta :D
Rusettikoru on ite tehty
Tunika Gina Tricot, ostettu lukijalta
Vyö Gina Tricot
Laukku Zara, eBay
Leopardisukkikset eBay
Ballerinat STHLMDG, kirppis

Kuvattiin toi mun tän päivänen asu samalla kun puolijuoksin töihin jäätelön kanssa. Oli taas sen verran mielenkiintonen työpäivä, että oon erittäin tyytyväinen siihen että mulla on la & su vapaata. Mä en itse asiassa edes muista millon mulla olis viimeks ollu kahta peräkkäistä päivää vapaata jos ei kesäkuussa vietettyä huimaa kahen viikon kesälomaa lasketa mukaan. Suunnitelmissa olis huomenna herätä aikasin kirppikselle, koska en oo sielläkään ehtiny käymään kun yhen kerran tän kesän aikana. Postailen sit huomenna kirppissaaliista, siis jos jaksan herätä :D Mut nyt meen ottamaan mun lempparipakastepitsan uunista ja juon kylmää ananasmehua. Elämä on välillä ihan kivaa ;)

 

kuolausta

Bongasin parisen viikkoa sitten Tiinan blogissa erään ihan mahtavan jutun, joka on jääny kummittelemaan ja oonki lähes joka päivä käyny kuolaamassa sitä juttua uudestaan ja uudestaan. Ja ei, tällä kertaa kyseessä ei oo mikään vaate, vaan naulakko!



Naulakon nimi on Hang On ja sitä myydään Finnish Design Shopin sivuilla. Hintaa naulakolla on 67€ + postikulut ja mä aion tilata omani heti kun saan edellisen sisustusprojektini valmiiks. Mä en nimittäin oo vieläkään saanu niitä maalattuja kehyksiä seinälle asti, koska en oo keksiny niihin sopivia kuvia. Olisko teillä ehdotuksia? :)

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

 

uutuusmekko







Ostin ton ylläolevan mekon parisen viikkoa sitten huuto.netistä ja se pääty tänään ekaa kertaa päälle. Mekko on alunperin Gina Tricotista ja kuulemma viime kesän malli. Mekon kanssa puin kirppikseltä ostetun raitarusettipannan ja ite askarrellun ankkurikorun.
No nyt ei kyllä runosuoni syki, joten suuntaan tästä syömään lakritsijäätelöä ja kattomaan How I Met Your Motheria. Oon muuten vikan tuotantokauden puolessa välissä ja oon ihan pulassa kun tää loppuu! Tuleeko kellään mieleen jotain muita kivoja sitcomeja joita voisin katella tän jälkeen? :)

 

can't wait!

Käväsin eilen hakemassa kolmen päivän liput Flowhun! Oon koko heinäkuun fiilistelly kyseisiä festareita ja päätin myös koota pienen playlistin bändeistä jotka aion nähä Flowssa. Eniten odotan Sleigh Bellsiä, The Drumsia, The XX:ää ja M.I.A:aa, just tossa järjestyksessä.



Playlist aukeaa Spotifyssa kuvaa klikkaamalla ja ne joilla ei spotifyä ole voi metsästää biisit vaikka youtubesta tai myspacesta tai jostain :D

Mulla on tosiaan kolmen päivän lippu, mut laitoin keskiviikkona esiintyvän LCD Soundsystemin biisejäkin listalle koska se on kiva bändi. Niin ja loppukevennyksenä on Kemmurua vaikken oo todellakaan mikään suuri suomiräpin ystävä, mut eksyttiin pari viikkoa sitten Kemmurun keikalle YK:lle ja keikka oliki mun yllätykseks ihan hyvä :D

Listalta muuten puuttuu Jaakko & Jay, koska poikia ei löydy Spotifysta. Sain onneks lauantaille aamuvuoron joten ehin näkemään poikien keikan. Mut se taas tarkottaa sitä, että perjantaina ei saa mennä liian myöhään. Iik!

Kuinka moni teistä on tulossa Flowhun? Entä ollaanko siellä yhtä fiiliksissä kun mä oon? :D

tiistai 27. heinäkuuta 2010

 

London, day 6

Nyt on vihdoinki luvassa viimisen kokonaisen Lontoopäivän kuvia. Sen lisäks postauksen lopussa on juttua myös ihan viimisestä päivästä jollon hengattiin kaupungilla vaan pari tuntia ennen lentokentälle lähtöä. Mut siitä lisää myöhemmin, koska nyt alotetaan kuudennen päivän aamusta!



Suunnattiin jälleen kerran Camdeniin, koska siellä oli yks juttu joka oli vielä pakko kokea ennen lähtöä. Eikä Camdenin vaatetarjonnastakaan mitään haittaa ollu ;)



Matkalla Camden Lockiin pysähdyttiin Superdrugiin jossa olin ihan haltioissani kaikista kivoista meikeistä (ja varsinki tummaihosille suunnatusta meikkisarjasta, harmi vaan että meikkivoiteet oli mulle liian tummia)







Tää oli siis se juttu mikä oli pakko kokea! Edellisellä Camdenreissulla oltiin just syöty eikä oltais millään saatu mahdutettua masuihimme Pina Coladoita, joten säästettiin ne suosiolla tälle päivälle.





Noi oli ihan superhyviä!











Camdenista lähettiin turisteilemaan ettei reissu menis ihan pelkäks shoppaukseks. Täytyy myöntää ettei noi nähtävyydet ihan kauheesti kiinnostanu, joten käytiin vaan Harrodsilla ja Piccadilly Circuksella.









Mä näytän niiiiiin turistilta!



Käytiin tässä välissä Marks & Spencerillä syömässä ja mä otin tommosen nuudelikupin ja Laura puolestaan tomaattikeiton.







Piccadillyltä mentiin käymään Covent Gardenissa ja siellä sijaitsevassa Disney Storessa.







Tuolla Covent Gardenissa ei ollu oikeen muita kivoja kauppoja kun David & Goliath (ylläolevassa kuvassa) sekä Lush







Mut onneks sieltä löyty ihana cupcakekauppa!



Ostettiin kaupasta yhet kuppikakut ja päätettiin mennä Hyde Parkiin syömään ne, koska ei oltu vielä käyty siellä vaikka oltiin menty monesti bussilla/taksilla ohi.









Hyde Park on kaunein puisto minkä oon ikinä nähny! Siellä oli miljoonia eri kasvilajeja ja myös söpöjä asukkeja:



Orava vaikutti vähän liian tuttavalliselta, muttei tässä vaiheessa vielä osattu arvata mitä on tulossa. Jatkettiin kohtaamisen jälkeen nurmikolle istumaan tarkotuksena syödä ne aiemmin ostetut cupcaket...





...mutta me jouduttiin oravaväijytykseen!



Mä pomppasin tässä vaiheessa ylös ja aloin kiljumaan ja nauramaan niin paljon että lähistöllä olleet ihmiset luuli mulla olevan joku suurempikin hätä :D



Kerättiin äkkiä tavarat (siis niin äkkiä kun ne saa kerättyä samalla kun meinaa kuolla nauruun, kattokaa nyt noita hyökkäysasentoja!)





Siirryttiin n. 100metriä kauemmas tapahtumapaikalta ja tällä kertaa saatiin syödä ihan rauhassa namileivokset loppuun ja lyllerrettiin sit eteenpäin















Hyde Parkista mentiin takasin hotellille ja sieltä syömään (yllättäen) Garfunkel'siin. Tarkotuksena oli kyllä jossain vaiheessa reissua syödä Fish & Chipsit, mut niiden ruokapaikkojen ulkopuolella haisi niin ällöttävälle ja tänä iltana ällöttävän hajun lisäks meiän lähimmässä ruokapaikassa oli joku pappa joka tuijotti meitä tosi vihasesti eikä uskallettu mennä sisään :D

Loppuilta suju pakkaillessa, koska seuraavana aamuna piti hotellista kirjautua ulos jo ennen kymmentä aamulla ja haluttiin muutenki olla aikasin liikenteessä. Kirjauduttiin sit hotellista ulos ysin aikaan ja otettiin taksi Victoria Stationille. Jätettiin siellä tavarat matkatavarasäilytykseen (joka makso £8 per laukku, hyi) ja käytiin vielä Oxford Streetillä ostamassa vikat tuliaiset yms.



Mentiin Gatwick Expressillä Victorialta lentokentälle ja meinattiin siellä myöhästyä lennolta. Meiän portti oli tietysti ihan toisessa päässä lentokenttää ja jouduttiin ottamaan parit hätääntyneet juoksuaskeleet. Eikä asiaa yhtään helpottanu se, että oltiin puettu ylimäärästä vaatetta päälle ettei jouduta maksamaan lisäkiloja painavista laukuista :D

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]