Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kotona ollaan!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kotona ollaan!

are you feeling fashionable?

perjantai 25. kesäkuuta 2010

 

kotona ollaan!

Tulin tosiaan tossa parisen tuntia sitten kotiin lentokentältä ja mulla on jotenki epätodellinen olo. En osaa rauhottua ja rentoutua, vaan mun tekee samaan aikaan mieli katella matkalla otettuja kuvia, tehä blogipostauksia aiheesta, sovitella uusia vaatteita sekä nukkua. Vaikka olinki vaan viikon verran poissa ja rakastuin Lontooseen, niin silti on ihanaa olla taas kotona!Hattu Vero Moda
Ruututunika H&M, ebay
Farkut Warehouse (uudet!)
Ballerinat ebay

Lontoossa tuli tosiaan shopattua ihan sikana, mut silti mun laukku jäi melkeen 3kg painorajan alapuolelle. Oltiin Lauran kanssa stressattu sitä että joudutaan maksamaan lisäkiloja, joten puettiin sit lentokentällä parit ylimääräset vaatteet päälle vaikka oliki hellepäivä.

Ihmiset katto meitä vähän oudosti, eikä ihme koska muilla matkustajilla oli pelkät t-paidat päällä ja mulla 4 paitaa + takki ja uudet Aldon kiilakorot joilla kopsuttelin ja puolijuoksin pitkin lentokenttää koska meinattiin myöhästyä lennolta ja meiän portti oli ihan jättikokosen lentoaseman toisessa päässä. Tuli joo "hieman" kuuma, mut onneks ehittiin lennolle eikä jouduttu maksamaan niitä lisäkilojakaan.
Tällä hetkellä oon sen verran poikki etten jaksa postailla tän pidempään, mut koitan huomenna saada ostosten esittelypostausta aikaseks. Sain muuten lentojen aikana vastattua osaan niistä teiän jättämistä kysymyksistä, mut niitä tuli kuitenki sen verran että kysymyspostausten ilmestymisessä menee vähän kauemmin. Koittakaa jaksaa puput :)

Kommentit:
Lontoo on kyllä yks maailman parhaita paikkoja, odotan innolla tulevaa postausta! Toisaalta ei kyllä tarvis lukea ja nähdä mitään Lontooseen liittyvää kun tulee Suomi-masennus mut noh.

Millä lentoyhtiöllä lensitte? :o
 
siiis oon nyt ihan hämmentynY! :D eks mimmin ja pepin nimet oikeesti ookkaan ne?:oooo mitä ihmettä, miks ne ei esiinny omilla nimillä, oon aina kuvitellu!
 
Minkä pitunen sä oot? Entä tiedätkö että minkä pitunen se Mungolifen Anna on? :)
 
Heeh olin juuri viikon Lontoossa, tulin tosin jo keskiviikkona ja kaipuu sinne ei hellitä ! Paras kaupunki ikinä ja nyt täällä Suomessa tuntuu täysin autiolta ja tyhjältä ja aaerrgh. Lontooseen rakastuin ja sinne vielä joskus takaisin ehdottomasti aivan varmasti.
 
mulla olis lähtö 15 päivän päästä tonne, joten olis kiva kuulla myös jostain sun lemppari kaupoista, kahviloista yms. paikoista missä kannattaa käydä :)
 
shoes ! i love wedges!
 
Lontoo on kyllä paras kaupunki ♥ Ootan innolla et näkee sun esitelypostauksen, sulla on nii ihana tyyli ja oon iha varma et lontoosta löysit kaikkee superkivaa :)
 
Lovely outfit, love your hat!

xx fesi-fashion
 
Oon ens kesänä menossa Lontooseen kielikurssille kuukaudeksi. Voisitko laittaa seuraavaan postaukseen vinkkejä näkemisen arvoisista paikoista ja kaupoista? :--)
- E
 
Oon parin viikon päästä lähdössä Lontooseen, mitään hyviä shoppailu/nähtävyysvinkkejä? :)
 
odotan innolla Lontoo postausta, ku mielellään ahmin kaikki tiedot siitä kaupungista! olen jo 3-4 vuotta haaveullu että pääsen sinne ja olen ihastunu muutenki englantiin ja lontooseen =) haaveeni kyllä joskus vielä toteutan =)
 
Lontoo on ihanin kaupunki ikinä, odotan sitä Lontoo-postausta hihi:> Olin siellä keväällä ja nyt kesällä oltais menossa uudestaan, rakastan Lontoota♥
 
mä tulin sillon viikko ja pari pv sit lontoost itekki, haluisin sinne heti takas.
 
Jeee :) ootan innolla Lontoo-postausta, koska itse oon heinäkuun lopulla menossa kyseiseen kaupunkiin. Muistappas kertoa sitte kans niitä paikkoja joissa on "pakko" käydä!
 
Hahaa tulee mieleen oma Lontoon matkani vuosi sitten.. oltiin rauhassa odotusaulassa odottamassa lähtöä kotiin, mutta yhtäkkiä näytöillä luki, että portti suljettu :D pikkasen tuli kiire ja juostiin laukkujen kanssa lentoaseman toiseen päähän.. lopulta selvisi, että koneeseen oli vain niin pitkä jono, että oli laitettu hetkeksi gate closed :D vähän tuli tyhmä olo, ku juostiin hiki hatussa
 
ami: hahah mulla on jo nyt suomi-masennus päällä :D
me lennettiin easyjetillä :)

anonyymi: ne on salaisia vakoojia joilla on koodinimet, joten ne ei voi esiintyä oikeilla nimillään :/

anonyymi: mä oon 172cm ja anna on mua pari senttiä pidempi :)

callie: sama täällä! mä voisin lähteä sinne vaikka heti :D

nicole: en oo mikään lontooekspertti, mut voin yrittää väsätä jotain ton tyylistä postausta :)

kamila z.: hahah i love them too!

jonna: lontoosta löyty ihan liikaaki kaikkee kivaa ja oon ihan varma ettei noi ostokset mahdu mun kaappiin :D

fesi-fashion: thanks! :)

anonyymi: en mä ehkä vielä seuraavaan postaukseen niitä vinkkejä ehdi laittaa, kärsivällisyyttä :)

i-iis: näistä on tulossa erillinen postaus :)

sinna-riikka: toivottavasti sun haave toteutuu pian. lontoo on ihan mahtava paikka :)

anonyymi: mäki rakastuin lontooseen <3

anonyymi: sama täällä :D

jassu: yritän muistaa :)

lipe: hahahah voi ei :D
 
Heei, mistä tuo nahkatakki on ostettu? :--)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]