Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kuolausta

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kuolausta

are you feeling fashionable?

perjantai 30. heinäkuuta 2010

 

kuolausta

Bongasin parisen viikkoa sitten Tiinan blogissa erään ihan mahtavan jutun, joka on jääny kummittelemaan ja oonki lähes joka päivä käyny kuolaamassa sitä juttua uudestaan ja uudestaan. Ja ei, tällä kertaa kyseessä ei oo mikään vaate, vaan naulakko!Naulakon nimi on Hang On ja sitä myydään Finnish Design Shopin sivuilla. Hintaa naulakolla on 67€ + postikulut ja mä aion tilata omani heti kun saan edellisen sisustusprojektini valmiiks. Mä en nimittäin oo vieläkään saanu niitä maalattuja kehyksiä seinälle asti, koska en oo keksiny niihin sopivia kuvia. Olisko teillä ehdotuksia? :)

Kommentit:
kaikki vanhempien lapsuuskuvat, lemmikkien kuvat, muistot yms on kivoja laittaa seinälle. tai sitten ostat hienoja lehtiä ja otat niistä hienoja kuvia käyttöön :) siinä mun ideat :D
 
Onpa ihana! :) Kelpaisi myös omaan pieneen kotiini!
 
hahhaa katoin eka et mikä ihmeen henkarikasa toi on ja noitako tosiaa kuolaat. :--D mut piikkasenko siisti naulakko onki ! :-)
 
Mulla on ollut aikeissa jo pitkään ostaa tollasia barokkikehyksiä, en vain ole löytänyt mistään. Ajattelin iskeä niihin vanhempieni ja avokkini vanhempien hääkuvat - mustavalkoisena tietty :-) Sopii kehysten tyyliin!
 
hui vähä pelottava toi naulakko : D Katoin vähä aikaa et mitäää mikä naulakko ja sit tajusin. laita jotai lapsuuden kuvii, rakkainten ihmisten kuvii ja kaikkee tälläst (:
 
Deviantart.com ja sieltä etsit itsellesi mieluiset kuvat ja tilaat printteinä :). En ole varma pitääkö DA:n rekisteröityä ensin, mutta se on nopea homma.
Itse en ole sieltä vielä mitään tilannut, mutta wishlistini on tajuttoman pitkä. :D
 
laita kisujesi kuvia :--)
 
En hahmota tuosta naulakosta yhtään että missä kohtaa on koukkuja, pitäis nähdä millanen se on sivultapäin että tajuais :D
 
wöy! aika magee härpäke! :D
 
Kuviksi vaikka, jos nmiitä oli siis kolme nii keskelle oma kuvas ja reunoille lemmikkies kuvat :) ?
 
Ihana naulakko!

Voithan skannailla (jos on paperikuvina) jotain kuvia joista tykkäät, tai esim. perhekuvia jne. ja sitten photoshoppailla ne mustavalkoisuuden sijasta kaikki jonkun tietyn värisiksi. Esim. sellasen babypinkin sävyiseksi kaikki? :D Jos vähän erikoisempaa haluaa, toki mustavalkokuvatkin käy niihin hienosti!
 
kehyksiin voisit pistää vaikka kivoja postikortteja, kun niitä löytyy melkein mistä vaan ja halvalla 8)
 
Tuollaisen naulakon voit tehdä itse ja halvemmalla :)) kun aika kallis on tuo.
 
Uuu rakastan kans kaikkia tommosia "outoja" huonekaluja! Vuosi tai pari edellä häämöttävästä omasta kämpästä tulee varmasti komea näky.

Ois siisti jos tommoseen kehykseen laittais vaikka harmaan pohjapahvin, ottais lasin pois ja kiinnittäis paperista taiteltuja lintuja tai muita vastaavia. Hardcore !

Tykkään muuten blogistas ihan hirmuisasti C:
 
Mä oon ajatellu tehdä tollasen ite :D En enää muista mistä ton joskus kesän alussa bongasin, mut heti tiesin et tollanen on saatava!
 
Eikö sun kannattais tehä tommonen naulakko ite, säästyis paaljon rahaa.
 
mäki oon kuolannu tota naulakkoa! :) sopis hyvin toho meiän eteisen seinälle ;)
 
tee semmonen kuvakollaasi et leikkaat (tai tulostat) lehistä kaikkii kivoja kuvia ja laitat kehyksiin. :--) tulee oikeesti tosi hienoja.
 
laita kehyksiin niiden asioiden kuva, mitä pidät elämässäs tärkeimpinä! Toimii, ja elämänarvot pysyy takuuvarmasti kohillaan!
 
oi vähän kiva toi naulakko ! :)
 
hei kaunotar!
osaatko sanoa onko monki ja weekday auki sunnuntaina?
 
itekki katoin että miks oot laittanu hengarikasan blogiis mut sit kelasin et toi on se naulakko :---) ! Mutt sä voisit laittaa jotai muotikuvii lehdestä tai matkoilta otettuja hienoja valokuvia?
 
Mielettömän kiva! Yleensä en sisutuksesta niin innostu, mutta toi aa ihana! 8)
 
hih, pakko sanoa että olin tänään sun kassallas ja jäädyin iha totaalisesti kun tajusin et se olit sinä enkä uskaltanu sanoa mitään :D mutta anywho, olit taas tosi nättinä :)
 
Ehdotus; koita ite maalata/piirtää jotain kivaa paperille ja sitten vaan kehystät sen. Vois olla nimittäi helpompaa saada siihen jotain kivaa aikaan, ku mietit kaikkea mikä on SUN mielestä kivaa! :)
 
Heei, jos haluat/saat kertoa niin missä oot töissä? Sen tiedän että vaatekaupassa, mutta missä vaatekaupassa?
 
laita kuvii sun perheestä,kissoista,eetusta ja susta(myös vähän vanhempii kuvia)ja nii...(=
 
näin sut yks päivä Ginassa töissä<; BUSTED!
 
Laita niihin kehyksiin sun ja eetun kuva ? taikka kisujen kuvat taikka sitten sun ja pikkuveljes kuva?:):)
 
eiks siinä kampauspöytäsysteemissä ollu punasta? ota kuvia sun punasista kengistä/asusteista niihin kehyksiin, sopis mun mielestä hyvin. :)
 
Ihana naulakko :D
 
Niinpä! Tee ite näppärillä käsillä persoonallinen naulakko :)
 
No voi moro, 67e muutamasta ilmaseks löydettävissä olevista henkarista :D Tee ny ite mieluummin!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]