Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 1: vaatteet

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 1: vaatteet

are you feeling fashionable?

lauantai 26. kesäkuuta 2010

 

lontoon shoppaukset, osa 1: vaatteet

Ilmotan vaatteiden hinnat punnissa, koska en jaksa alkaa kääntämään niitä euroiksi. Tällä hetkellä 1punta = 1,22€, eli esim. 20punnan mekko on euroissa suunnilleen 24,50.
Mut nyt niihin vaateostoksiin:



Seilorimekko Camden Marketsista £18



Kukkaoksennusmekon sain tingittyä 20punnasta kymmeneen. Tääki on tuolta Camdenista ja siellä saa (ja pitää!) tinkiä. En tainnu maksaa mistään sieltä ostamastani vaatteesta sitä hintaa minkä myyjä alunperin pyysi.



Ihanalla kukkaprintillä varustettu superpehmeä mekko kustansi £15, tääki on Camdenista. Ostin myöhemmin reissulla samalla printillä varustetut kengät ja laukun, mut esittelen ne myöhemmin.





Rusettimekko (jollasta olin joskus katellu ebayssa) makso Camdenissa £15. Lauralla oli tollanen ensin ja mun oli sit ihan pakko saada samanlainen :D



Tää on toinen samismekko joka ostettiin Lauran kanssa -tosin sillä on mustalla pohjalla tummempia kuvioita jotka ei erotu niin hyvin kankaasta. Mä tykkään kovasti tosta pääskysprintistä (ylläri) ja tällä Criminal Damagen rakkausmekolla oli hintaa £35. Joku tyttö sovitteli tätä mekkoa mua ennen ja koska kyseessä oli vika s-koko, me jäätiin Lauran kanssa kyttäämään että ostaako tyttö mekon vai ei. Ooteltiin jotain 10-15min kunnes tyttö hylkäs mekon ja mä sain sen sovitukseen. Oli ihan supervoittajaolo kun sain kiikutettua täydellisesti istuvan mekon kassalle :D



Mun lempparimekko-ostos on kuitenki tää Tk Maxxista löytyny Cutie -merkkinen ankkurimekko. En oo ihan varma siitä että miten toi Tk Maxx toimii, mut mun käsittääkseni se on vähänniinku joku outletintapanen kauppa jossa myydään eri merkkejä edullisemmin. Tällä mekolla oli hintaa £15.



En edes tienny että Lontoossa on BikBok, mut törmättiin sellaseen Oxford Streetillä ja toi paita tarttu mukaan 50% alennuksella varustettuna. Paidalle jäi hintaa £6 ja olinki jo hetken ettiny tollasta, koska mun vastaava, yli puoltoista vuotta vanha GT:stä ostettu yksilö alkaa osottamaan haalistumisen merkkejä.



Primark tuotti mulle pienen pettymyksen. Olin ihan varma, että löydän sieltä eniten vaatteita halpojen hintojen ansiosta, mut en sit löytäny kun yhen mekon joka menee sittenki kirppismyyntikasaan, sekä ton ylläolevan pitsiolkapäillä varustetun topin jolla oli hintaa £4.



Tiedän, ettei ulkomailla kannata käydä Hennesissä, koska suunnilleen samat kamat löytyy myös Suomesta. Me sit kuitenki eksyttiin sinne ja sieltä löyty ihana kipparitakki £10 alelapulla varustettuna. Olin itseasiassa katellu tota jo normaalihintasena, joten se oli pakko raahata mukaan Suomeen.



Vasemmalla epämääräsessä mytyssä on pilkkuleggingsit joissa on kivat takasaumat. Nää makso Tk Maxxissa n. £8.
Warehousesta ostetut ankle grazer -farkut vilahtiki jo tässä postauksessa. Noi makso alennuksessa £20 ja olin just ennen noiden löytymistä sovitellu Urban Outfittersilla vastaavia, mut huomattavasti kalliimpia. Tosi hyvä että jätin ne ostamatta!
BikBokissa sai kahdet sukkikset yksien hinnalla, joten ostin kahdet sukkikset joissa on harmaa takasauma ja rusetit nilkoissa. Sukkikset makso yhteensä £5,90.
Oikeella näkyy New Lookista 5punnalla ostetut pitsisukkikset jotka on just sellaset mitä oon ettiny. Kuvasta ei taida saada selvää, mut näätte sit mun asujen yhteydessä...

Siinä ne mun vaateostokset oli. Mitä tykkäsitte? :)

Kommentit:
IIHAAn super IHANIA vaatteita ! äähh mäki haluun lontooseenn !! :) Sul oli varmaa kivaa ! ja ostit varmaa paljon kaikkee jos tää on vasta osa 1 :D

with love juuli
 
Mä kuolen kateuteen. Tarviiko sanoa muuta.
 
maailman söpöimpiä mekkoja! :)
 
oi ihanii. toi kukka mekko on ihanaa !!
 
juuli: oli ihan superkivaa! ja siis tää osa 1 sisälsi kaikki mun ostamat vaatteet. esittelen myöhemmissä osissa sit kengät ja asusteet ;)

salla: kiitos :)

seini: :D

emmma: kiitos :)
 
toi hennesin bleiseri on ihan täydellinen, oon vaikka kuinka kauan katellu sitä ja ollu ostamassa. kävis kyllä todellakin että se ois alennuksessa tääläkin!:-D
 
voi aaapuuaa : D
 
voisitko tehä postauksen lontoon parhaimmista kaupoista/ostoskaduista? (:
Kannattaaks sun mielest käyttää metroo vai bussii lontoossa ?
oooot ihana <3
 
toi rusettimekko = rakkautta♥ IHANA!
 
Aika mekkopainotteista shoppailua, mut silti ihania juttuja!
Ah toi ekan kuvan mekko on niiiin söpö :)

Ja tuli mieleen, et onko se kysymyspostaus jo tehty (et oonko jotenki oudosti missannu sen) vai onko tuloillaan? :D
 
Ihania ostoksia! Oon lähdössä Lontooseen elokuun alussa, ja mietinkin parhaillaan täytyiskö mun vaihtaa rahaa jo ennen matkaa, vai mikä olisi helpoin tapa toimia? Visa Electronilla ajattelin pääasiassa pärjätä, mutta käykä se esim. tuolla Camdenissa (mistä ostit nuo kuolattavat mekot <3)? Ja kai automaatilta saa nostettua hiukan puntia jos tarvitsee.. Kiitos jo etukäteen jos viitsit avittaa tyhmää :)
 
upeita vaatteita!! oon kans menossa lontooseen ni oli upee nähä tää postaus ni tietää vähän että missä kannattais käydä :) löytyyks noi kaikki kaupat ihan sieltä keskustasta? oon nimittäin lähössä pelkän veljenkanssa, ja meillä ei oo minkäälaista kuvaa lontoosta... :S
 
Mun piti kans ostaa tollane yks samanlainen mekko tuolta Camden Marketista, mut en sit ostanukaan :D Ihme ettei sentään törmätty tuolla Lontoossa kun samaan aikaan olin :D Mut kivoja ostoksia kaikki muutkin :)
 
Tosi omannaköisiäs vaatteita oot onnistunut löytämään 8)
-Cecilia
 
Oi, ihania vaatteita oot löytäny! :)
 
ihania mekkoja, varsinkin tuo rusettimekko :D anna mulle 8)
 
AAAAAAA noi kaikki on niin ihania, kelpuuttaisin ihan jokaisen munkin vaatekaappiin! Ootko tekemässä jotain Lontoo-opasta, esim. parhaista shoppauspaikoista tms? :)
 
Very nice dresses!
 
Pääskymekko! <3 *kups*
 
Ihania juttuja oot ostanu :--) Mäki haluun Lontoosee!
 
Eiii, mää voisin niin ottaa noi kaikki jutut ! *__* Miksei Suomesta saa mittään noin kivaa :| Lontoo-ikävä todellakin kasvaa, kun tulee tämmösiä muistutuksia et kuin paljon kaikkee hienoo siellä on myytävänä. Älä vaan postaa mitään maisemakuvia sieltä, koska sitte mun on ehkä pakko alkaa tilailee lentolippuja :----D
 
ihania ja supersöpöjä mekkoja! oon ihan kade ;) ää mäki haluun lontooseen! :D
 
ihania ostoksia! kui paljon olit säästäny rahaa tolle reissulle?
 
aivan ihanan söpöjä juttuja oot löytäny ! Odotan innolla mita muuta olet sieltä Lontoosta ostanut <;
 
Ihana toi lintu mekko ♥ !

Hei muuten tällänen kysymys, että tarkkeeko lontoossa hirveesti sitä kielitaitoo ? : D
 
Voi että oot löytäny kaikkee niin ihanaa :) Mä taas käydessäni primarkissa löydän ihan hirveesti kaikkee ihanaa!
 
Ihania vaatteita! Ja toi seilorimekko on rakkaus!
 
onko toi camdenmarket niinku joku kirppis =O?
ja ihania vaatteita! Voih, pakko päästä lontooseen
 
onko toi camdenmarket niinku joku kirppis =O?
ja ihania vaatteita! Voih, pakko päästä lontooseen
 
Oon ettiny just tollasta ekan seilorimekon tapasta, voiku löytys jostain _vähän_ lähempää samantapanen :') ♥ tai sitten pitää alkaa ite väsäilemään.
 
Söpiksiä :) Itekki oon joskus kirpparilla kytännyt jotain ihanaa vaatetta jonkun ihmisen kädessä ja seurannut ihan idioottina että ostaako se sitä vai ei :D
 
this bow printed dress is amazing!



greets!
 
Oi vitsi :) Kivoja juttuja oot ostellut!
 
Aivan ihania ostoksia ja niin sun näköisiä :-)

ps. Ei voi olla totta, näin just tollaisen samanlaisen 'kukkaoksennusmekon' provinssirockissa jossain teltassa, kun hain sateelta suojaa. Katsoin että ompas hieno mekko mutta en jaksanut kyllä ostaa ja se maksoi 28 euroa :-D
 
Aaapua tahtoo lontooseen!Ihania mekkolöytöjä;)
 
ihania mekkoja <3 toi ekaki on nii söpö :)
 
Hei! Löysin sun blogin vasta viime viikolla ja halusin vaan kertoa, että tää on ehottomasti kohonnu mun suosikiksi! :) Oon lueskellu sun vanhoja juttujaki ja voi että oon saanu niin suuren inspiksen moniin juttuihin nyt tän blogin avulla, kiiiitos!
 
mielettömän söpöjä mekkoja ja kaikki ihan sun näkösiä! :) Onnistuneita löytöjä siis.
 
ylisöpöjä vaatteita! =)
 
oo ootpas shoppaillu paljon, noi oli ihania nuo kukkamekot :)
 
aika paljon vaatteita, ja tää on vasta osa 1! :D toi eka mekko= rakkaus<3
 
Ihania mekkoja, mutta ei tainnut tuo Camden olla mikään kaikkein halvin kirppari. Toisaalta kyllä tuollaisista ihanuuksista voi vähän saada pullittaakkin. :D
 
ihania mekkoja =)) varsinkin noi kukalliset.
 
hohoo mä ostin lontoosta toukokuussa samanmoisen mekon ku tuossa on ylimpänä! =)
 
RAKKAUTTA! Ei vitsit iski matkakuume! Lovelovelovelovelove!
 
aaa rakastuin, nyt haluun entistä enemmän Lontooseen! *________*
 
Ootte ihan mahottomia shoppailijoita :D Tosi nättejä mekkoja. Mäkin tahdon!! :)
 
Onpas ihania ostoksia. Rakastuin tuohon pääskysmekkoon. Kiva nähdä sitten asupostauksia myöhemmin!

P.S. eikös se ole TJ Maxx? Jenkeissä ainakin on halpa outletstore nimeltä TJ Maxx, eikä TK Maxx?

Kunhan nipotan.
:)
 
IHANIAAAAA. haluun lontooseen
 
Tosi kivoja ostoksia, varsinkin noi kukkamekot! =)
 
Kuolen noihin unelmamekkoihin!
 
Kävin myös camdenissa pyörähtämässä viime viikolla ja olin paikan päällä jotenkin vakuuttunut että jos olit sinne eksynyt niin aika monta mekkoa myös lähti sulle mukaan:) se on aika loistava paikka kyllä. Tungettelevia myyjiä lukuunottamatta:)
Tk maxxiin tosiaan saapuu vain yksittäisiä vaatekappaleita eri tehtailta jotka se jälleenmyy halvempaan hintaan ja täten vaatteet onkin usein järjestetty kaupassa koon ja kategorian mukaan..
 
ihania! :)Niin sun näkösiä, varsinkin tuo ensimmäinen mekko! :)
 
toosi kivoja vaatteita tarttunu mukaa :)
 
I love this summer dresses!
 
Tosi kivoja vaatteita oot löytäny, varsinkin noi mekot on aivan ihania! Mäkin haluan Lontooseen (:
 
Järkyttävän ihania vaatteita!
 
tolle Tanjalle tiedoks että on ihan TK Maxx :) vooi se on ihana kauppa ja Lontoo on muutenki ihan paratiisi kauppojen osalta! Ite olin viikko sitten siellä :)
 
Mä olen ihan superkade :o Haluun noi kaikki! Varsinkin ton ekan mekon, NYYH!
 
Ihania mekkoja! ♥
 
Ihan huisin suloisia mekokkaita! 8)
 
En tiedä kysyttiinkö tätä jo, kun en kaikkia kommentteja selannut, mutta paljonko sulla meni n. suunnilleen rahaa ostoksiin Lontoossa? :)
 
aivan ihana toi seilorimekko ! (8
 
Aivan mielettömiä ! Noi mekot on syötävän sulosia <3
 
Ihanat pilkulliset saumasukkikset! Helsingistä on niin tavattoman vaikeeta löytää saumasukkiksii, mitkä ei maksa pientä omaisuutta.
 
Oot löytäny tosi kivoja ja sun tyylisiä vaatteita :) Mekin varattiin just avomiehen kanssa matka Lontooseen viikon päähän, ihanaa päästä sinne! Lontoo on ehdottomasti mun lempparikaupunki maailmassa <3 olisin kyllä superonnellinen, jos sattuisin spottaamaan Camdenista tollasen samanlaisen rusettimekon :>
 
aiiiivan ihana tuo värikäs kukkamekko! n__n
 
Aivan ihania ostoksia! Etenkin toi ensimmäinen seilorimekko. Äh, tää ei nyt auta yhtään shoppailuhimolle... :(
 
Ihania mekkoja, ostin ton ylimmän itse tukholmasta :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]