Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nellyltä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nellyltä

are you feeling fashionable?

tiistai 6. huhtikuuta 2010

 

nellyltä

Se Nelly-tilaus tuli perille jo viime viikon torstaina ja nyt vihdoinki tuntuu olevan aikaa sen verran että saan kamat kuvattua ja esiteltyä paremmin.



Alotetaan vaikka noista Wonderbran rintaliiveistä. Tilauksen esittelypostaukseen tuli semmosta kommenttia, että toi olkaimeton malli on joko tosi hyvä tai tosi huono. Oon nyt ehtiny käyttää liivejä kerran ja pakko todeta noi ihan huippuhyviks! Mulla oli ne heti tostaina tän sinisen mekon alla ja tykkäsin kovasti. Oon aikasemmin käyttäny H&M:n olkaimettomia jotka ei tunnu antavan tarpeeks tukea, vaikken mä todellakaan oo mikään maailman isorintasin ihminen.
Nää Wonderbran liivit oli tosi mukavat ja tukevat ja niiden olemassaolon unohti ihan kokonaan. Liivit vastas myös hyvin kokoaan, mutta koska lähes jokasessa kaupassa tuntuu olevan erilainen kokoluokitus, niin mainittakoon että Wonderbran koko vastas samaa jota käytän esim. Lindexin rintaliiveissä (joissa on mun kokemuksen mukaan vähän isommat koot kun H&M:llä)

Noi vasemmanpuoleiset, eli normaalit rintaliivit taas oli pienemmät kun koko anto ymmärtää, se oli tosin mainittukin siellä Nelly.comin sivuilla. Näitä oon käyttäny yhtään valehtelematta joka päivä paketin saamisesta asti. En normaalisti maksais 90euroa kaksista rintaliiveistä, mut se todellakin kannatti.



Pilkkumekko, jota odotin niiiiin täysillä oli ihan liian iso. Nellyn sivuilla oli mekosta mitat, joiden mukaan M/L-koon rinnanympärys on 74cm ja vyötärö 70cm. Noiden mittojen mukaan mekon piti olla vyötäröltä pari senttiä iso ja rinnasta liian pieni. Laitoin mekon kuitenki tilaukseen, koska luotin mekon paitaosan venyvyyteen. Noh, mekko onkin mulle kaikkialta ihan liian löysä. Olisin tilannu sen S/M -koon ellen olis keksiny tarkistaa mekon mittoja. Tarkotuksena olis vaihtaa toi pienempään, koska muuten mekko oli just niin ihana ja täydellinen kun odotinki sen olevan.



Vetskarimekon piti mittojensa perusteella olla mulle pieni, mut onneks tilasin ton silti koska mekko onki just sopiva. En jaksanu silittää tota ennen kuvan ottamista, mut lupaan tehä sen ennenkun lähen tolla liikenteeseen :D



Mulla on normaalisti 39/40 -kokonen jalka ja olisin tilannu noi kengät koossa 40, mut koska ne oli myyty loppuun, laitoin tilaukseen kolmeysin. Noi oli aluks mulle ihan vähän pienet, mut nyt parin päivän kävelyn jälkeen kengät on jo sopivat. Kokomerkintä siis pitää mun mielestä paikkansa, tosin niiden jotka pyörii normaalistikin kahen koon välillä kannattaa tilata varalta se isompi.



Seilorineule on mun lempparein juttu tästä tilauksesta. Toi on ihanan pehmeä, lämmin ja löllö. Oon ehtiny käyttää tota "jo" kahesti vaikka hain paketin postista torstaina.
Kuvassa muuten näkyy samalla mun päivän asu, joka koostuu seuraavista jutuista:
Circle scarf Gina Tricot
Takki H&M
Kaulakoru CBT's Closet
Neule Jeane Blush/Nelly.com
Leggarit Gina Tricot
Kengät Nelly.com

Hopeista Konadlakkaa en oo vielä ehtiny kokeilemaan, mut teen sen tänä iltana. Samalla esittelen yhen Hennesistä ostetun pikkujutun :)

Kommentit:
Kivoja juttuja oot tilaillut, erityisesti toi vetskarimekko :-)
 
toi on ihana toi musta mekko ! (=
 
Olisin jo tilannut noi kengät ellei oma koko olis loppu :(
Itken, noi on täydelliset!
 
ihania! varsinkin noi mekot ja kengät ja... okei, kaikki :D
 
tuo neule ja kengät on superüberihania ! :D
 
onkos toi takki kuinka vanha :) et saattaiskoha vielä löytyy ?
 
noona: kiitos :)

satu: kiitti :)

tannttu: toivotaan että kenkiä tulee lisää :)

alina: hahah kiitos :)

nisna: kiitti :)

anonyymi: ostin takin yli vuos sitten, joten en usko että noita on enää myynnissä. kaupat näyttäis kuitenki olevan pullollaan samantyylisiä takkeja, joten luulis sullekin löytyvän joku kiva :)
 
ihana vetskarimekko ja ihana neule ♥
 
nelly on niiiiin pihalla noiden vaatteiden kokojen kanssa.. ja mun mielestä vähän muutenkin. :D
 
Iihanat kengät :-)
 
HArmi ton mekon kanssa :-( mut toi mustamekko on sulle täydellinen (-:
 
Pitää taas ihailla noita kenkiä ♥ Ja mulla ois tarkoitus tilata nuo olkaimelliset Wonderbrat myös kun oon lukenut niistä niin paljon hyvää. Tuo musta mekkokin on aivan ihana ♥♥♥
 
mua nauratti kun luin siitä 100 faktaa postauksesta että ostat monesti liian isoja vaatteita esim kokoa 40 :D Mulla nimittäin käy nykyään myös niin että ostan ihan vääränn kokosia vaatteita, se tosin johtuu mun kropan äkillisestä muuttumisesta mut ei se onneks haittaa kun kaiken voi yleensä vaihtaa tai palauttaa :)

ps.Tykkään blogistasi kun oot niin luonnollinen etkä ilmottele joka viikko jostain treenaamisesta ja porkkanoiden syönnistä , hyvää kevättä sinne sulle ! (:

-iins
 
ihania vaateita oot tilaillu :)
toi vetskarimekko ja noi kengät. aah mäkin haluan!
 
Noi kengät on mun suosikit. Tosi ihanat!
 
oi toi vetskarimekko on kyl ihana! :)
 
Onpa kiva postaus, kun ei ollut vaan että mekko, 50e + kuva!
 
ihana vetskarimekko! ja nuo kengät ois kyllä kivat
 
Mäkin oon kuullut noista Wonderbran liiveist tosi erilaisia kokemuksia, mutta sait ylipuhuttua ja pakko laittaa tilaukseen! :)
 
mun oli kans pakko tilaa noi rintsikat!

sit voidaa olla tissiliivikavereita.

(tissiliivit on ehkä maailmankaikkeuden hirvein sana)
 
Must on tosi kiva, et selität vähän noista koistakin koska se antaa tosi hyvin osviittaa omaan tilailuun :)
Toivittavasti pallomekkonen tulee vaihtuu täydelliseen kokoon!
 
hei haluisitko kertoo mikä kamera ja objektiivi sulla on? ja voisit tehä vaikka postauksen valokuvaamisesta ja/tai kollaasien tekemisestä. (ite en nimittäin osaa tota jälkemmäistä) :)
 
Mun asia ei sinänsä liity mitenkään tähän postaukseen, mutta sanonpa kumminkin. Eli selailin tossa Dorothy Perkinsin nettikauppaa ja löysin sellaisen mekon mistä sä tulit heti mieleen! Siinä on violettia ja jadenvihreetä niinkun sun tatuoinnissa. :) Kaiken lisäksi siitä löytyy vetoketju keskeltä. Ajattelin vinkkinä kertoa :)

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=80&viewAllFlag=false&catalogId=20552&storeId=12552&categoryId=155424&parent_category_rn=49448&productId=1637403&langId=-1
 
vitsi nadja oot livenä vieläki ihanampi kun miltä blogin kautta näyttää! niin soma ja itsevarman oloinen. terkuin yksi kadehtiva h&m:n myyjä & stalkkeri :D
 
Ihanat ostokset :) Paljon toi tilaus tuli maksamaan?
 
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/almu-dress-142400-14/

toi on jotenki tosi sun mekko :))
 
toi koru on niin ihana ja oon käyny kuolailemassa sitä tuol sivuilla, mutta en ole tarpeeksi fiksu ja luottavainen käyttämään paypalia joten se on jääny tilaamatta :/
 
mäki oon katellu tota pilkkumekkoo mut en oo saanu aikaseks tilata :) toi vetskarimekko on niin sun tyylinen ! :D
 
ei sun Nadja-kivous tarvi pyytää anteeks sitä ettet joskus tyyliin kolmelta yöllä "jaksanu enää tehdä postausta". :-)

Koska tuskin kukaan tulee sillei "Nadjan pitäis nyt kyllä postata, koska se tuli sieltä menosta äsken."

Hyvää jaksaa kyl oottaa! :-D
 
ihania juttuja kertakaikkiaan! oon superkade :::( noi kengät on varmaan hienoimmat mitkä oon nähny pitkään aikaan!
 
Tää on nyt vähän offia, mut jos haluisin tilata Konadin, niin mistä kannattais? :)
 
Ihana toi vetskarimekko :) muutkin kyllä
 
ihania tilailuja :--) !
hei ois kysymys noista teidän kisuleista, asutte kerrostalossa nii käytättekö valjaita ku ulkoilutatte noita vai miten noi saa raitista ilmaa? ite asun rivitalossa ja kai se on valjaat hankittava.
ois kiva jos vastaisit!:-p
 
Tosi kivat tilaukset! Musta mekko erityisesti oli minun mieleeni =)
 
omistatko ompelukonetta? vaatteita on tosi helppoa vähän kaventaa ja muokata sopivaksi kun vähän harjoittelee. :)varsinkin kirpparivaatteita joutuu monesti muokkaamaan.
 
iita: kiitos :)

anonyymi: :DD

jennifer: kiitos :)

oonasi.blogspot: niinpä, kiitti :)

meeri: kiitoksia :)

anonyymi: kiva kuulla että on olemassa muitaki jotka ei osaa ostaa oikeen kokosia vaatteita :D
harmi vaan, että ebaysta tilaillessa niitä ei oikeen voi palauttaa..

kiva ku tykkäät mun blogista :)

anonyymi: kiitti :)

aino: niin on :)

vivad: kiitti :)

klara: :)

maddy: kiitoksia :)

misi: hahah voi ei! toivottavasti liivit on sullekki hyvät :)

nicole: tissiliivikaverit :DDDD en kestä sua <3

anonyymi: pistän korvan taakse molemmat sun postausehdotukset..
mun kamera on canon eos 350d ja onjektiivina on sen kameran mukana tulleen lisäks 50mm f1.4 ja sit mulla on canon speedlite 430EX II -salama :)

kata: selitin just sen takia kun niistä kokojutuista oli tullu kyselyä. kiva ku tykkäsit :)

laura: ooh ihan superihana mekko!! :)

anonyymi: apua miten ihana kommentti! tulin jotenki tosi hyvälle tuulelle vaikka musta tuntuukin, että näit jonkun toisen siellä hennesillä koska mä vaan haahuilin ajatuksissani :D
tuu ens kerralla moikkaamaan :)

anonyymi: en ite maksanu noista mitään, koska mun poikaystävä voitti 500euron lahjakortin nelly.comiin.. noi mun ostokset "makso" n. 200e :)

laurelie: voi harmi :/

karoliina: itseasiassa meinasin tilataki ton jo, mut siinä rynwayvideolla se mekko saa mallin näyttämään siltä kun se olis raskaana :D

emilia: kiitti :)

anonyymi: noku musta välillä tuntuu, että osalla bloggaajista on aikaa postailla tyyliin 5 kertaa sinä aikana kun mulla tulee yks postaus :D

iida: kiitoksia :)

PÄÄSIÄISPUPU ♥: nelly.comista tai cesarsshopin nettikaupasta :)

vergion: kiitos :)

anonyymi: molemmat kissat on ihan pienestä asti ollu sisäkissoja, joten niillä ei oo mitään kovin suurta tarvetta päästä ulos. niillä on kuitenki molemmilla omat valjaat mut ne ei pahemmin tykkää niistä :D

ilona: kiitti :)

anonyymi: omistan kyllä ompelukoneen, mut tossa mekossa on vetoketju sivussa joten sitä on vähän vaikee alkaa mun ompelutaidoilla kaventamaan. en todellakaan osaa tehä mitään laskoksia tai rypytyksiä yms :D
 
Ihana vetskarihame! Ja jos mulla olisi tuo seilorineule, luulen etten aamuisin varmaan muuta pukisikaan kun sen ja leggarit. Näyttää hyvältä ja mukavalta :)
 
Nellyllä on ihan kreisit koot! Mulla on esim yhdet Sisi Stockista ostetut Nellyn kengät, jota on kokoa 37.5 ja ovat mulle sopivat:--DDD mun jalankokohan on siis 35, kaikki h&m:n ja muiden 36 ovat aina liian suuria, jotkut tennarit nyt kyllä pysyy jalassa. Melkosia harppauksia siis.......
 
Voi video kui makee toi sun chanel kaulakoru!!!♥
Mäki haluun!! ;D
 
Löysin vasta sun blogin ja ihastuin heti, ihanaa muotibloggailua rennolla otteella! :)
Meni seurattaviin blogeihin välittömästi.

Yksi kysymys: mikä toi vetskarimekko on nimeltään/merkiltään? Yritin epätoivoisesti selata Nellyltä mekkoja, mutta tuo ei osunut silmiin... Älä vaan sano, että sitä ei enää saa!! Aian ihana... <3
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]