Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

 

god hates fangs





Moi, Eric!
Tää olis tämmönen rakkauskirje koska mun poikaystävä on toisella puolella Suomea eikä mulla oo täällä ketään tekemässä ruokaa. Tiedän kyllä että oot vampyyri etkä syö mitään, mut kyllä mulle kelpais myös Tru Blood.

Ajattelin kertoa, että näytät paljon paremmalta tolla lyhyellä tukalla. Harmi vaan ettei siitä löytyny niin paljoa kuvia Googlen kuvahaun avulla.
Tässä olis kuitenki pari kivaa kuvaa ja videota muistuttamaan sua itteäs siitä miten kuuma oot.











Alexander Skarsgård, voisitko muuttua pysyvästi Ericiks ja tulla mun vampyyrimieheks?

tiistai 29. syyskuuta 2009

 

second hand success

Mulla on jo pitkään ollu tarkotuksena löytää mustat vintagesaappaat koska mä jostain syystä pidän paljon enemmän menneiden vuosikymmenten nahkasaappaista kun nykyajan muovisukista. Edellisiltä vuosilta on kahet saappaat tallella (toiset on mokkaset ja toisissa on n. 7cm korkoa) joten niistä kummatkaan ei sovellu ihan siihen jokapäiväseen talvikäyttöön kuten loskassa kahlaamiseen. Sara (rakas ihana kissani) on jo parina talvena pissiny mun lempisaappaiden päälle, enkä oo saanu niitä pelastettua joten saappaat on lentäny roskiin..
Eilinen missio oli siis löytää uudet saappaat!



Kävin Mäkelänkadun itsepalvelukirpparilla, Hämeentien Fidassa sekä kolmessa eri UFFissa mutten löytäny yhtiäkään kivoja saappaita!
Sen sijasta löysin muita kivoja juttuja:



Mäkelänkadun itsepalvelukirppikseltä jonka nimeä en muista (sijaitsee Emmauksen vieressä) löysin aika erikoisen tunikan eurolla. En oo vielä ihan varma siitä että tuleeko tota käytettyä, mut oon mä euron paljon tyhmemminki käyttäny :D



Fidasta löyty 5 eurolla superihanat rusettikorkkarit...



... joista myös Ninni tykkäs kovasti :D



Illalla kotona odotti ebaypaketti josta kuoriutu korkeavyötäröinen kasaripaljettihame. Tolla oli postikuluineen hintaa n. 15euroa. Arvatkaa oonko fiiliksissä? :D

Mitäs tykkäätte mun löydöistä?

maanantai 28. syyskuuta 2009

 

jakkuvideoooo



Kuvasin videon eilen päiväunilta herättyäni, se olkoon siis tekosyy tolle jumitukselle ja hehkeydelle :D

Onko toi jakku ihan järkyttävä?

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

 

sunnuntaikirppistely

Mulla on varmaan joku kauhee kuolemantauti. Nukuin eilen koko päivän, siis oikeesti kymmeneen asti illalla! Söin aamupalanki vasta sillon, olin 4tuntia hereillä ja menin takasin nukkumaan. Olin niin poikki etten selviytyny edes Llauran synttäribileisiin. Miten voi olla näin väsyny?

Tänään jaksoin herätä jo puol kaheksalta kirppikselle enkä löytäny sieltä paljon mitään, vaikka olinki Valtterissa aikasin.



Päivän asusta ei oo parempaa kuvaa, koska hovikuvaaja on jossain toisella puolella Suomea enkä tiedä koska se tulee takasin..

Bikertakki H&M
Ruutupaita Gina Tricot
Farkut Gina Tricot
Kengät Topshop (noi tuli perjantaina postissa!)
+ ipodin johto.

Nyt niihin ostoksiin:



Niitticlutchista maksoin 7e, hyi. Myyjä pyysi kymmentä euroa ja päätin jättää ihanuuden ostamatta, jatkoin matkaa eteenpäin ja jouduin palaamaan takasin koska laukku jäi kummittelemaan. Onnistuin sitten tinkimään hinnasta 3euroa pois, jes!



Iso ja ryppynen Saints & Mortalsin ruutupaita 1e.



Gina Tricotin perusmekko 3e. Mulla on samanlainen harmaana ja se on tositosi kiva :)



GT:n tylliunelma 2e. Toi on tosi muhkee ja kiva ja kaikkee!



Söpö pikkuheppakoru 1e.



Bonuksena Lauralta perjantaina saatu mustakultanen mummoneule. Onko edes hieno?!

Mitäs tykkäsitte mun kirppissaaliista? :)

perjantai 25. syyskuuta 2009

 

kenkävideoooo

Moikka!
Mäki päätin myydä sieluni ja lähteä mukaan parissa muussakin blogissa nähtyyn CityVicen kampanjaan. Te olitte toivonu videopostauksia ja mä saan ehkäehkä joitain videokursseja hyväksiluettua tän avulla, joten iskin miljoona kärpästä yhellä iskulla!
Luin joidenkin blogien kommenttilaatikoista, että pitäis kertoa paljonko tämmösillä videoilla tienaa yms, mut totuus on etten mäkään tiedä eikä muutenkaan se raha ollu pääasia tähän mukaan lähtemisessä.



Jotain saatto ihan vähän jännittää ja joku saatto ihan vähän höpistä omiaan. Vähänkö oon nololol :D

ps. Täältä löytyy edellinen videopostaus :)

torstai 24. syyskuuta 2009

 

exclusivee

Tänään tuli myyntiin H&M Divided Exclusive -mallisto jota on kuolailtu monessa blogissa jo kesästä (vai oliko jopa keväästä) asti.



Kollaasissa on siis mun lempparijutut, jotka tilaisin jos raskisin. Toi puhvihihatakki meinas päätyä ostoskoriin, mut päätin pihistellä koska mulla on tiedossa yks vastaavanlainen puhvihihahässäkkä superhalvalla. Mut siitä lisää myöhemmin ;)

Tilasko kukaan teistä mitään tosta mallistosta? Tai mitä tilaisitte jos voisitte? :)

tiistai 22. syyskuuta 2009

 

blogityttöi

Oltiin lauantaina Saaralla syöpöttelemässä ja juopottelemassa ihan huipulla bloggariporukalla. Tarjolla oli ihan liikaa ihan liian ihania herkkuja!









Vasemmalta oikeelle: Jenni, Anna, Llaura sekä Peppi ja Mimmi.













Rezzi on luv <3



Saaralla oli superhieno korutelineväsäys, jossa oli ihan liikaa ihania koruja.



Mun lemppari oli toi Simba-kello :D



Saara on myös huippuhyvä piirtäjä! Kai tunnistitte Tarun kuvasta? :D

Jossain vaiheessa siirryttiin johonkin Espoossa sijaitsevaan baariin Sauruksen keikalle. Oli tosi hyvä keikka vaikken yleensä lämpeä sen tyyliselle musiikille. Ehkä se mun lämpeäminen johtu hyvästä seurasta. Tai Rezzin tarjoamasta Hot Shotista :D









Kiitos ihanasta illasta puput! Toivottavasti nähään lauantaina ;)

 

likes and dislikes



Nadja tykkää:
Kiiveistä, kissoista, jäätelöstä, facebookista, ananaksesta, karkeista, kavereista, koiranpennuista, mustista vaatteista, hamstereista, kirppiksistä, neuleista, askartelusta, lapsista, töistä, Sonic Youthista, niiteistä, Eetusta, bloggaamisesta, uudesta puhelimesta, liilasta väristä, The Punisherista, eiffeltornikoruista, viinirypäleistä, pyykkäämisestä, Converseista, matkustelusta, uusiin ihmisiin tutustumisesta, kellarin tuoksusta, shoppailusta, viimetalven hapsusaappaista, kuumista suihkuista, tietokoneista, kirahveista, hassuista sanoista, kynsilakoista, lämpimistä takeista joita ei vielä omista, ruseteista, ebaysta, toisten huomioon ottamisesta, Death Cab For Cutiesta, pyöräilystä, listojen kirjottamisesta.



Nadja ei tykkää:
Varastelevista ihmisistä, koulusta, katkaravuista, Lauri Tähkästä, kahvista, aamuheräämisistä, veriletuista, ihmisistä jotka luulee olevansa parempia kun toiset, kesäkurpitsasta, ötököistä, ahdistelevista vanhoista miehistä, pullaan tungetuista rusinoista, tiskaamisesta, rasismista, pörrösistä hiuksista, pekonista, Jonathan from Spotifystä, paperiviilloista, loskasta, turhista julkkiksista, sotkusista vaatekaapeista, nestemäisestä eye lineristä, maksalaatikosta, pohjepitusista leggingseistä, matematiikasta, kipeenä olemisesta.

maanantai 21. syyskuuta 2009

 

kaukauta ja korvapuusteja

Oon tässä koneen ääressä toipumassa rankasta shoppausreissusta otsikon juttujen avulla. Käytiin Eetun kanssa Itiksessä shoppaamassa ja sovitin paljon kaikkia kivoja juttuja joita en kuitenkaan vielä raskinu ostaa:





Noi kengät jäi varaukseen, vaikka ihastuin noihin kovasti. Muhun kuitenki iski pihiys, koska tarvisin huomattavasti enemmän matalia talvisaappaita ja paljetticonverseja. Mut kyllä huippuhienoja niittivetskarikiilakorkojakin tarvii aina, eikö niin? ;)



Toinen ihanuus jonka melkeen ostin oli H&M:n sininen tekomokkabiker. Tiedän että malli on tosi kätsy, väri ihana ja hinta vaan 40e, mut en tiedä että tarviinko tota koska mulla on jo musta.

Tarviin siis kipeesti teiän ihanien apua! Kertokaa mulle ostanko noi kengät vai takin vai molemmat? :D



Reissulta tarttu jotain mukaan, nimittäin Glitterin niittisormus (joka on liian iso mut se oli silti pakko ostaa, hyvä minä) sekä Lindexin niittikäsikoru. Molemmilla oli hintaa n. 7e/kpl.



Päivän pullailmeellä varustettu asu:
Takki H&M
Asekaulakoru on ite tehty
Leoparditunikawhatever jättitaskuilla ebay
Leggarit Gina Tricot

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

 

no ne ostokset



Toppi niitti"taskulla" 12,90.



Pitkähihanen versio mun lempparitunikasta 14,90.



Puhvihihapaita 12,90. Mulla on toi jo harmaana ja mustavalkoraidallisena. Ostin sen harmaan viimetalven alennusmyynneistä ja oon siitä asti ettiny mustaa versiota siitä. Perjantaina sit löysin sen, kyseessä oli viiminen kappale ja just mun kokoa.



Ruutumekko 24,90.



Pipo 7,90.
Kaikki ylläolevat vaatteet on siis GT:stä.
Noitten lisäks ostin sieltä ne pari postausta sitten näkyneet farkut sekä mustan neulecirclescarfin.



Käsikoru Lindex 4,95
Huulirasva Sokos 3-4e
Niittikorvikset Glitter 7,50. Toinen noista meni rikki 5min korviin laittamisen jälkeen! Kumarruin sitomaan kengännauhoja ja kuulin kolahduksen kun niitti tippu meiän ihaaaaanalle muovimatolle. Olin jo viemässä korvikset takasin Glitteriin, mut sain ne ite korjattua joten en jaksa.

Mitäs tykkäsitte mun ostoksista? :)

 

viikendii

Ensinnäkin, mun on ihan pakko hehkuttaa sitä miten kiva elämä mulla on (jos tätä mahakipua ei lasketa) ja muutenki oon tällä hetkellä tosi onnellinen. Mulla on kiva työpaikka, ihana poikaystävä ja maailman parhaita tyyppejä kavereina. Niin ja tykkään myös kovasti teistä ihanista lukijoista <3

Mut nyt loppuu lässytys ja siirrytään pikakatsaukseen viikonlopusta.



Perjantaina kävin ylläolevassa asussa shoppaamassa ja ostin kyllä ihan liikaa (mut sitäkin ihanampia) juttuja. Esittelen ne ostokset vaikka illemmalla tms.

Päivän asu:
Huivi Topshop, kirppis
Paljettitakki H&M
Eiffeltornikoru on ite tehty
Hame Gina Tricot
Kengät Converse, kirppis
Kassi Melodica



Illalla käytiin Caron kanssa Trip -nimisen klubin avajaisissa Playgroundissa. Paikka (ja varsinkaan musiikki) ei ollu ihan mun juttu, mut oli kiva tavata ihania bloggaajia. Kuvassa siis Jenni ja Aurora.
Hei miks näytän siltä ku tanssisin Thrilleriä? :D



Illan asu:
Paljettitakki H&M (tuutte näkemään tota ihan kyllästymiseen asti!)
Mekko Bikbok
Huivi Gina Tricot
Vyö Gina Tricot
Kengät Ellos
Clutch kirppis



Eilen, eli lauantaina mentiin parin muun bloggaajan kanssa kattomaan Kampin muotinäytöstä ja kurkkimaan takahuoneeseen. Unohdin järkkärin kotiin, joten mulla ei oo ton parempia kuvia tapahtumasta.



Saatiin yhteensä 5 goodie bagia, mm. Calvin Kleiniltä, Vilalta ja Mangolta. Ylläolevassa kuvassa on mun lempparijutut, eli uusin Olivia, rusettipanta, shampanjasaippuakuplapullo, peili ja öö kaikkee. :D
Vilan goodie bagissa oli myös säärystimet, korvikset ja NAPPEJA. Siis yksittäispakattuja mustia nappeja WTF?! :D



Toi panta on niiiiin mun lemppari!

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]