Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

exclusivee

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

exclusivee

are you feeling fashionable?

torstai 24. syyskuuta 2009

 

exclusivee

Tänään tuli myyntiin H&M Divided Exclusive -mallisto jota on kuolailtu monessa blogissa jo kesästä (vai oliko jopa keväästä) asti.Kollaasissa on siis mun lempparijutut, jotka tilaisin jos raskisin. Toi puhvihihatakki meinas päätyä ostoskoriin, mut päätin pihistellä koska mulla on tiedossa yks vastaavanlainen puhvihihahässäkkä superhalvalla. Mut siitä lisää myöhemmin ;)

Tilasko kukaan teistä mitään tosta mallistosta? Tai mitä tilaisitte jos voisitte? :)

Kommentit:
hihi, mun tänään tekemä kollaasi näyttää kovin samalta kuin tää sun ! paljastan nyt sen verran, että jonkun noista ihanuuksista tilasin :-D
 
Kävin nappaamassa Forumista vikan mekkosen. Sieltä näytti koko mallisto huvenneen tosi nopeasti, kenkiä oli jäljellä enää 1 pari, samoin koruja ja tuota mekkoa. Ohoh.
 
Tilasin nuo kengät, mutten oo varma pidänkö kuitenkaan... aika kova hinta H&M:n kengiksi. No ne tulee vasta joskus lokakuun puolessavälissä että ehtii tässä varmaan mieli muuttua vaikka kuinka monesti :d
 
Noi kengät on aivan ihanat. Harmi vaan etten uskalla tilailla netistä kenkiä jos ne ei sitten sovikaan jalkaan. Tuntuu aina että mun jaloille ei vaan mitkään kengät passaa. Ihan pakko mennä aina kenkäkauppoihin että saa kokeilla kenkiä. Voisihan sitä tilata jotkut ja palauttaa jos ei sovi mutta ärsyttäväähän se on jos aina joutuu palauttaa :D.
 
Kengät on kyllä tosi hienot:-)
 
Tänään kävin ihan sattumalta forumin h&m:ssä olin pakahtua onnesta kun näin noita vaatteita! Ajattelin että tota röyhelömekkoa voisin ehdottaa jos laittaisin rippijuhliin. Täytynee kyllä ensiki käydä sovittamassa, et sopiiko se ees mulle:D! Noi kengät on kans supersiistit :)
 
Täytyy myöntää, että toi oikeanpuoleinen mekko on aikas kivannäköinen! Kiinnitti huomiota verkkokaupassa. :)

Ps. I Love Your Blog! :)
 
Noi kengät ja vetskarimekko on aivan älyttömän ihania! Mut ei oo varaa molempiin ku oon köyhä opiskelija sniif=( Sydän itkee verta.
 
argh. onkohan noita mekkoja täällä englannissa myynnisä hmllä. vai pitäisköhän tilata kotio suomeen ja käskee siskon kokeilla ja jos se menee sille niin menee mullekki :D
 
kkiira: minkä tilasit? kerrokerrokerro :D

anna: minkä mekon ostit? :)

jenni: joo mäkään en lämmenny sille hinnalle. ja muutenki odotan enemmän jimmy choon ja h&m:n yhteistyöhommelin kenkiä :)

i'm lacking: harmi! entä jos tilaisit vaikka parit eri kokoset ja sit palauttaisit ne epäsopivammat? :D

geelikynnet: niinpä! :)

jennifer: kannattaa tehä päätös nopeesti ennenku mekot loppuu :)

mariastiina: mäki harkitsin sen mekon tilaamista. vieläki tekis ihan vähän vaan mieli pistää tilaus h&m:lle ;D

janni: sniif! :/

ninna: luulis että niitä tulis sinne jos kerta suomeenki :D
 
tuli vaan näin yhtäkkiä mieleen, missä koulussa opiskelet :D?
 
Mä katoin kanssa tota puhvihiha takkia, mutta en raaskinut tilata. Sitten siellä oli myös se tosi suloinen mekko pitsiyläosalla :)Aivan ihana mallisto!
 
noi kengät ovat kyllä niin päheet, että noilla viittisi kävellä päivästä toiseen!
 
tuo takki on ihanuus! tahdontahdontahdon :D
 
Tilasin ihan liian monta tuotetta... :D Mutta tiiän jo nyt et suurinosa menee salee palautukseen, niiku viime H&M:n paketti.
 
tilaisin ehdottomasti ton puhvihihatakin! 8-)
 
Myydäänkö tota mallistoa Tampereella ja jos, niin kummassa Hennesissä?

Iso ja lämmin kiitos sille joka tietää ja vastaa mahd. pian<3
 
molempia mekkoja tekis mieli... paljon. valitettava totuus on se et olen totaalisen peeaa.
 
Ostin siis tuon "Acne-kopsun" eli ei tuota röyhelöä. Mutta oikea Acne on myyty loppuun paitsi jenkkinettikaupoista jossa se on ihan ylihintanen eli toi on oikeen hyvä budjettiversio! :)
Aika pienet koot noissa oli normaaliin verrattuna. Tai sitten kesäkilot puhuu, hahah!
 
mä itseasias tilasin ton puhvihihatakin.. :) saas nähä miten sopii, mul on puhvihihainen farkkutakki mut sitä en oo käyttäny viel kertaakaan vaik kesäl ostin.. se vaa jotenki ei sovi mulle :D toiv. toi sopii!
 
oli pakko lukee muiden kommentit ja oon nyt sitten ainut joka ei tykkää näistä, mut en vaa innostu. onko mussa jotain vikaa ku koko muu blogimaailma on ihan onnesta sekaisin..? :D
 
Mä Haluun kaikkii!!<33333
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]