Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jakkuvideoooo

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jakkuvideoooo

are you feeling fashionable?

maanantai 28. syyskuuta 2009

 

jakkuvideooooKuvasin videon eilen päiväunilta herättyäni, se olkoon siis tekosyy tolle jumitukselle ja hehkeydelle :D

Onko toi jakku ihan järkyttävä?

Kommentit:
siis mistä oli ostokset? ihana jakku, ite en lyttäis olkapäitä, tosi makeet:P
 
aaa, gina tricosta:D:D
 
toi jakku on niin kasari yli ampuva et se on jo ihan hieno : D ehkä ite lyttäisin vähän niitä olkapäitä mut anyway.. järkyttävä mut hieno! :D
 
toi jakku on just siisti! :D mut kyl se ehkä toimeis paremmin jos niitä vähä lyttäis. :D ja vetskarimekko on ihana, pitäny itekki ostaa sellai <3_<3

ps oot nätti !
 
Tunnen, että mulla oli hirvee aukko sivistyksessä. Susta on hehkutettu niin paljon muissa blogeissa, ja silti mä löysin tänne vasta nyt! Ja onneksi löysinkin, oot suloinen. :-)

Ja toi jakku on oikeestaan ihan törkeen hieno. Lyttäämällä olkapäitä siitä saa vähän hillitymmän, mutta kyllä mä käyttäisin sitä ihan normaalistikin jossain ehkä vähän erikoisemmassa tilaisuudessa. :-D
 
Toi jakku on tosi hieno! Mieki tahon. Eläkä missää nimes lyttää olkapäitä, se on just villi ja hieno "ei lytättynä" :)
 
mikäs lepakko se sieltä hyppäs!!! :DDD noeivaa iha siisti
 
Jos kävelisit jossai ranskas tai lontoos toi jakku pääl ni kyl saisit kunnioitust, mut jos suomes meet vaik johonki kamppii tol nii tulis jotai sanomist kyl siit :D:D:D
mut ihana toi mekko<3 mul on siit se hame versio :D
 
Järkyttävä joo toi jakku, mut eroo massasta ja on oikesti tosi hieno :D
toi mekko on kyl tosi upee (:
 
Ite kyl lyttäisin niitä olkapäitä tosta jakusta vähän. Siten se näytti hienolta. Kyllähän se muutenkin näytti ihan mielenkiintoselta, mut...ehk vähän liian muotilehtimallinen :D Semmosii vaatteit mitä ei oikeesti kukaan käyttäis.
 
toi on just siisti! ite lyttäisin noita olkapäitä ihan semisti, mut en kokonaan silleen lyttyyn. ne terävimmät kärjet vaan pois :)

ja kivoja ostoksia muutenkin :)

ps mulla on ne samikset dinskun nilkkurit ja herranjesta miten niillä pysyy pystyssä liukkaalla talvikelillä :D?!? laitan jotkut piikkipohjat niihin :D
 
Haha pakko kyl sanoo et ihan järkyttävä jakku, mutta siis sillee hyvällä tavalla..kai? :--D , ehkä sitä hieman vois vähä hilliinnyttää (jos noin edes voi sanoo)ni ehkä sitte se toimis *v* !
 
Mäkin tykkään tosta tollasena, en lyttäis olkapäitä...ainakaan jokaisella käyttö kerralla :)
 
lytätyillä olkapäillä toi jakku menee ja on jopa hieno, mutta ei ilman niitä :--D
 
Mun mielestä toi jakku on just mielettömän siisti! Niin törkee, että menee jo hienoks :D Jos löytäsin alennuksella, nii ostasin saman tien ja huitelisin mun megaolkapäiden kaa ympäri maita ja mantuja! Kattelin sitä jo täyteen hintaan, mutta olin onneks sen verran tolkuissani, etten ostanu. En kuitenkaan oo ihan satavarma, että mulla riittäis pokkaa ja sit ois menny iso raha turhaan.

Mut toi kyllä toimi lytättynäkin ihan loistavasti 8)
 
Ei ole järkyttävä jakku!
Ihan kivat noi olkapäät, mutta ite lyttäisin ku ne on söpömmät lytättynä : )
 
Kyllä toi jakku on mahtava. Kannat vaan sitä itsevarmuudella : DD
 
lytättynä se näytti kivalta! :-)

mulla on kans toi vetskarimekko, se on ihana.
 
Mitä toi vetskari mekko makso?:) Ihana.
 
Mä vaan hajosin ihan hillittömään nauruun ku näin ton jakun sun päällä:D (siis ei pahalla todellakaan!) Aika överi, näyttää vähän lepakkoperhosen siiviltä, mutta ku ne laitto tolleen sisään siitä tuli ihan käytettävän näkönen!:)
Oot söpöin<3
 
Moikka! En nyt tiiä, että kuuntelinko huonosti vai mainitsitko sen tosiaan, että mistä Ginasta ostit ton mekon? Mun pitäis nimittäin saada tommonen hankittua, mutten viitti Helsinkiin lähtee, ellei sielä sitten oo niitä jossain paikassa useempia kuin yks:) Jakkukin on ihan mahtava! Mun tyylille se olis iiihan liian rohkee tollasenaan- jos olkapäitä vähän rauhottelis, ni sit. Mut sulle se sopii hyvin tollasenaanki=)Ei törmää toiseen samanlaiseen ihan heti - tosin.. ei mee kauaa kun tollaset olkapäät yleistyy:) Niiin ja paljon tolla mekolla oli hintaa?:)
 
ihana jakku kun lyttäsit olkapäitä:o itse siis lyttäisin ne, sit jos et mielly oon ostajaehdokas (;
 
jätä noi olkapäät noin, älä lyttää niitä kun sitten näyttää ihan bodarin habalta B---)
 
ihana tuo jakku! Mutta ehkä Suomessa toimis paremmin jos noita vähän lyttäis, mutta ei liikaa :) Ostin ite kans tuommosen hameen, mut mustana, tykkään kauheesti siitä :))
 
Tulee jostain syystä mieleen lepakko. Ehkä toi sopis hallowen-bileisiin. :D Mut on toi kyl aika hieno just sen takii, et se on nii erikoinen.
 
jakku on tosi upee! :) päälle vaan. myös se hillitymoi versio näytti hyvälle.
 
Ei toi jakku mun mielestä mikään kamala ole, päinvastoin! Jos noi olkapäät saa vähän tungettua sinne sisään ni se on täydellinen :)
 
Looooove that dress 8)
 
Ihan kauhee jakku ku on normisti, mut sit jos teet just tollee, et laitat noit vähän myttyyn, ni siit tulee ihan sika hieno. :D
 
tosi kiva jakku jos vähä lyttäät noita olkii, ei oo niin "näyttävät" sit. :) riippuu tietty mihin tarkotukseen, kyllä tota jakkuu vois käyttää tollasenaan jossai juhlissaki!
 
Ihan hieno jakku ja minusta toimii paremmin sillee et vähän lyttää noita. Tolla saa ainakin katseet kääntymään (niin hyvällä kun varmaanki huonollakin tavalla) täällä Suomessa. Mutta minä tykkäään ja mekko on myöskin ihana!
 
jakku on hieno, jos noita olkapäitä lyttää tollei, miten teit tos videol =) toi vetskarimekko on niiiiiin nam, oon vaan pihi, enkä osta sitä :D

ps. charcoal = hiili
 
Toi jakku! Aivan järkyttävän ihana! Mistämistä saan tommosen nyt heti? Miksen nähnyt gtssä tommosia kun olin Tampereella. Yhyy. Olkapäät näyttivät hyviltä kun lyttäsit niitä vähän, oli just sillon sopivat. Tulee vähän Lady Gaga viboja mutta hyvällä tavalla.

Ps. Nämä videot on tosi ihania! Ja hyvälaatusia ja kiva katsoa näitä kun puhut selkeesti ja näin. ♥
 
Mä tykkään tavallaan tosta jakusta (:
jos et lyttää niitä hihoja ni voisit kokeilla iha tavallisen harmaan t-paidan kans ja sit iha perus farkut/farkkuleggarit ni ei tulis liikaa sälää. Jos taas lyttäät noi hihat, ni voi mun mielestä korostaa sitte enemmenän myös muuta asua. Ite tekisin ehkä silti niin, et iha perus harmaa teeppari alle ja mustat farkkuleggarit et muuten tosi neutraali asu ni ei sotis nii pahasti silmään, vai?
 
jakku iskee ja lujaa, sekä kunnolla pystyssä että lytättynä : ) mutta jos et itse siitä pidä, niin älä turhaan yritäkkään. nää videopostaukset on tosi sympaattisia, oot niin sulonen!!! hiih : >>
 
Toi jakku on mun mielest tosi hieno ! :----)
se on hieno ilman hihojen lyttäämistäkin, mutta tosiaan, kuten sanoit, voisi olla hillitympi jos ne lyttäsi.

kui paljo vetskarimekko makso ?
 
mahtava takki ! lyttäisin kyl niitä olkapäitä
 
Must toi jakku on jotenki tosi hieno mut jotenki se taas on järkky. Mut lytättynä se oli ihan tosi ihana!:)
 
Siiis mitää? Se joku aurora on maksanu tost 4.90e ja ite maksoit alle viis euroo nii eiks se oo aik sama asia? Vai pitiks sun kenties sanoo et se aurora makso siit 49e ? :D
 
Toi jakku on aika järkky, en nyt tiiä että hyvällä vai huonolla tavalla.. Saattaisin vähän katsoo jos joku kävelis toi päällä vastaan jossain Kampis :D Lytättynä se on hieno, mutta tolleen normaalisti en tykkää.
 
jakku on supersiisti ja sopii sulle (:
 
APUA ihan sairaan ihana jakku :K Mitä kokoo se on? Jos päädyt siihen et se on ruma ni tääl on ostaja! :)
 
Mun mielestä no olkapäät o aika järkyt tos jakus :DD Mut näyttää hyvältä jos lyttäät ne tollee miten näytit tai jotenki. :)
 
jos et oikeesti aio pitää sitä jakkua itelläs, mä olen TODELLA HALUKAS ostaa sen!<3 ihanpa oikeesti, muista ilmotella jos kadut sen ostamista. :)
 
Ihana jakku mä jo luulin et olit tilannu jostaki nettikaupasta jonku jakun ja saanu tollasen:D
IHan kicva se on:)

p.s.mulla tuli tosta jakusta mieleen Lady Gaga:D:D
 
ei oo järkyttävä jakku jos vaik ompelet noi kamalat kohat sinne sisään tai jotain (:
 
Muutes, miten sä löydät kivoja vaatteita ebaysta? Kun mä en osaa yhtään ettiä.
 
Okei, no mielipiteet varmaan jakautuu aika kivasti tän kanssa, mut musta toi oli järkky noilla terävillä olkapäillä :D Huhhu.. Hieman litistettyinä vielä menee ja näyttikin ihan makeelta, mutta normaalisti aiheuttaisi vain jtn dracula efektejä u know.. :D:D
 
lättää noi olkapäät! sit se on tosi hieno itseasias :) mut muuten ehkä vähän liian yliampuva ja terävä....
 
toi jakku on tosi siisti:D tai ite varmaan vähän lyttäisin noita olkapäitä vähän (; oot ihan hirveen sulonen aina videoilla(:
 
Näytit ensin ihan lepakolta!:D Mutta kun vähän lyttäsit niin hitsit et on makee!! aivan täydellinen.
 
:D Nauroin, sori! Parempi, että lyttäät nuo olkapäät tai joku tulee oikeasti kysymään oletko Edward Cullenin sisko tai jotain. :--D Tai ainakin mulle tuli vampyyrivibat..
 
Toi jakkuhan on ihana jos sä tosiaanki muutat sitä vähän niinku näytit videossa:) aivan mahtava, haluun samanlaisen!:D
 
toi jakku on kiva jos noita olkapäitä lyttää. =)
 
Tuo jakku on just kiva. Varsinkin
sillon kun noi terävät hihat tunkee tonne "sisään" niin niistä tulee enemmän pussimaiset :)
 
Sovitin tänään Ginassa tota samaa vetskarimekkoa ja ajattelin samalla että se on ihan sun tyylinen, ostatkohan sen vielä joskus, ja sitten samana päivänä nään sen sulla tässä videossa. :D
 
Heii, paljon toi mekko makso? Se on aivan mielettömän siisti ja oon kuolannu vastaavan perään joskus jossain nettikaupassa missä sellanen makso 80e.. Rahat ei riitä siihen, mutta entäs tohon..? :)
 
Toi on ihan hirvee ja just siksi niin ihana!
 
mun mielestä toi on just ihana tollasenaan:) jotkut korkeet korkkarit ja kapeet housut mukaan, bueno!
 
Mun on pakko kysyä, että miks ostat noita vaatteita jos ne on liian isoja? :o mun mielestä toi mekko ei ollu ensimmäinen tapaus
 
lyttääppä vähän olkapäitä :)

oot muute ihana, ihana ääni :D
oi että halusin olla sun kaveri. oon kyllä vasta 13 vuotias :))
 
Mun mielestä toi jakku on hyvä just tollei niinkun meinasitkin niitä olkapäitä lytätä. ei ihan niin Lady Gaga :)
 
jakku on hyvä yliampuvana ja aliampuvana versiona :D baariin loistava!
 
Mä oikeesti tykkään tosta. Se on niin yliampuva, että se on sitäkin ihanampi. Jos et käytä niin myyt mulle!
 
Aluks olin ihan että oi herran jestas mikä takki, mut sit ku sitä hiukan aikaa katteli, niin se alko näyttää ihan siedettävältä :D
 
ihanajakku ! äläkä lyttää noita olkapäitä, toi on tolleen just sun tyylinen (:
 
Nadja, varastit ton jakun Gagalta taatusti:) Ihan Gaga tuli mieleen tosta :)
 
wääää, siis mistä ginasta ostit ton jakun?? minkäniminen se on? mä haluun kans :o

-niina
 
vois vähä lytistää noit toppauksia =)
 
heii kiva jakku, i think it fits to you :--)
 
musta toi on ihan sairaan makee! mut voin myöntää et jos itte omistaisin ton, nii fiilistelisin sitä vaa yksin himas enkä kehtais laittaa päälle :D
Lyttää vaa niitä vähän nii ei oo niin 'shokeeraava' ;D
 
äänesi oli juuri sellanen kuin ajattelinkin :D joo jakusta ne hihat sillee pienemmiks, tuli vähä lady gaga mieleen kun ne oli sillee pystyssä :o muute se oli aika kiva !
 
toi jakku on just paras:D tosin en itte varmaa rohkenis pukee sitä päälelni
 
no leikin sun kaa vaikka laittasit ton jakun xDD
 
oi toi jakku näytti tosi hyvälle kun vähän pienensit olkapäitä! :)
 
:-----D hienohan toi on sun päällä. kun katsoin gt:n nettisivuja niin tollanen samantyyppinen (tai samanlainen?) jakku maksoi 39.90 :O
 
"tää on tällasta silkkisatiini whateverin tuntusta"

aaws
 
toi on kyl makee,aika persoonallinen ! sopii sun luonteeseen tommonen räväkkä :_)
 
Oi, toi jakku on ihan mielettömän siisti! Kuuluu taas sarjaan "Niin järkyttävä että eihän sitä voi kuin rakastaa." Eli ei todellakaan mitään lyttäilyjä. :3
 
Mun mielest toi jakku oli vähän sellain järkyttävän puoleinen, mut sit ku laitoit noi hihat tollee hillitymmin, ni tost tuli upee ja just sulle luotu. Ja rakastuin kans tohon sun vetoketju mekkoo. Nams molemmat. :D
 
Hmmmm onhan toi jakku aika massiivinen ja erilainen, sanoisinko :D mutta älä missään nimessä anna sitä pois! mielestäni toi sopis johonkin teemajuhliin tms! Mutta tosiaan Suomessa tuo saattaa herättää kauhistusta ja naurua. Mutta makee se on silti!
 
no en ehkä osais kuvitella näkeväni missään tollasta jakkua noilla piikkiolkapäillä, näyttää mun silmään vähän liikaa semmoselta kun niissä muotilehdissä näkee :) mutta vähän lytättynä hieno! :)
 
Ihan Lady Gaga :) Hieno.
 
Jakku ei muuten olis yliampuva, jos oltais tyyliin Pariisissa. Mutta Suomessa toi on jo muille liikaa :D
 
sä oot vaa nii söpö! <: toi jakku on just ihana, mut pitää tosiaa olla pokkaa ton pitämisee :D mä oon katellu tota samaa vetskarimekkoo vanhojen jatkoille, ois kyl kiva <:
 
jakku jättipuhveillaan on järkyttävä.....
...n siisti!
love it.
 
oot niin supercute :9
ja jakku on jättihihoilla just jees.
 
oot supercute ^^
ja jakku jättihihoilla on just jees.
 
Miks ostat jakun jos se omasta mielestäski aika kauhee? Tosin ei toi oo kauhee jos lyttää vähän olkapäitä. Mut silti.
 
Lytättynä toi jakku on aiivann ihanuus <33
 
Noita on GT:ssä yhä, mutta hinta on vieläkin se 39,90EUR... Mistä, miten oot onnistunut löytämään ton jo noin halvalla, vai menikö mulla tosta videosta ohi että sanoit sen olevan 2nd hand?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]