Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syksy

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syksy

are you feeling fashionable?

maanantai 3. elokuuta 2009

 

syksy

Tajusin tänään, että mulla alkaa koulu jo viikon päästä! Vähänkö ahdistavaa kun koulu alkaa ja kesä loppuu ja yhyy. Yritin lohduttautua listaamalla tulevan syksyn kivoja juttuja, ja ajattelin jakaa listani teiän kanssa. Eli:

1. Muotibloggariristeily Tukholmaan 12.-15.8! Ohjelmassa on mm. shoppailua, Tukholman muotiviikkoilua sekä hotelliyöpymistä hyvässä seurassa. Tää on jo ens viikolla IIK!

2. Saksa 8.-12.9!
Ollaan Eetun kanssa ostettu lentoliput Bremeniin, mut mietittiin tänään että voitais mennä Bremenistä junalla Hampuriin ja olla siellä pari yötä. Siellä on luonnollisesti paremmat shoppailumahdollisuudet yms :)

3. Työharjottelu! Juteltiin keväisen työharjottelun loppuessa, että saatan päästä syksyllä takasin sinne Yhtyneille Kuvalehdille. Asia ei oo vielä ihan varma, enkä oo ihan varma siitäkään että haluunko viettää kahta kolmesta työharjottelujaksosta samassa lehtitalossa. Sen näkee sitten, mut työharjottelu on silti kivousjuttu :D

4. Vaatteet! En oo kovin suuri syysihminen, mut rakastan kerrospukeutumista. Syksyllä on ihana verhoutua neuleisiin ja vetää jalkaan lämpimät saappaat. Tänä syksynä olis myös ihanaa omistaa allaolevan kollaasin jutut, tai edes jotain noitten tyylistä.



Mitä te odotatte eniten syksyltä?

Kommentit:
Ihana toi niittilaukku tos ostoslistassa :> ♥
 
kisseee: no niinpä! mut laukku on jo loppuunmyyty topshopin sivuilta :/
 
aaaa pakko laittaa kommenttii ku vastaaaaaaaaat aina näihi ekoihinnnnnn
 
hihii, nyt syksyllä aijon kans kokeilla tota kerrospukeutumista :-D
 
Bremenistä löytyy myös mukavasti shoppailumahdollisuuksia. Kenkiä tuli raahattua hieman liikaa viime reissulta. Onneks Ryanairin painorajat tuli vastaan :D En oo varma, mutta Bremenin lentokentältä saa ehkä jonkun superhalvan lipun millä pääsee Hampuriin. Taisin lukea joskus siitä pallontallaajien foorumilta, kantsii katsoa.
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Oi sulla on ihania reissuja tiedos :>

Mä en tajua että koulu alkaa jo, se on niin syksyinen ajatus. No, onneksi syksy tuo tullessaan just ne iiisot neuleet, söpöt kaulahuivit ja saappaat :')

- Johanna
 
Hihh, mullakin olisi neule(takki) ostoslistalla, ihastuin mm. seppälän mustaan ja niiiiin pehmeään ja muhkeaan neuleeseen. ja ahh, voin kaivaa myös kaulahuivit ja pipot esille (ja ostaa niitä lisää, tietysti :---D). ♥

syksy <3
 
heh, syksyllä on mun synttärit, joten niitä, ja minä myös RAKASTAN sitä kun saa pukeutua neuleisiin, paksuihin sukkahousuihin, kaulaliinoihin, ja myös tykkään syysaamuista, kun kävelen kouluun. TOSIN nyt kun meen lukioon, niin meen bussilla :( no onneks on vähän kävelyäki jeii. btw mietin että jos sua kiinnostais, lindexillä myydään tommosena harmaalla leokuosilla varustettuja aika peruspaitoja (tai kun leosta tykkäät? :)
 
Hihi itsellekkin iski tollanen "viikko kouluun apua"-stressi tänään ja rupesin listaamaan muistikirjaani noita hyviä puolia juuri ennen kuin käväisin täällä kurkkaamassa olisiko mitään uutta ilmestynyt :D
Kiitoksia vielä ihanasta blogista joka varmasti valaisee monia syys iltojani :)

Riikka
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Kappas. Olin Helsingissä käymässä ja kenet näin viilettämässä vaaleanpunaisella pyörällään tukka hulmuten aseman tienoilla :) Perässä taisi tulla Eetu! Sanoin poikaystävälle, että tuolla pyöräili eräs muotibloggari ja se siihen "Ai tuo poika?" Tosin eikös se Eetukin ole "hiljainen" muotibloggaaja. ;D
 
oi kiva toi risteily homma! mä odotan eniten sitä että rakas tanssi harrastukseni jatkuu taas =)
 
Syksy on kyllä ihanaa aikaa; kerrospukeutuminen, syksyiset värit, neuleet, muhkeet kaulahuivit.. <3
 
Mikskä sä niinku opiskelet? :) Tai siis että mitä media-assistentti niinku tarkalleen tekee? :D Ja mitä kouluu sä käyt?

Kauhee kysymystulva. Uteluikä. :DDD
 
oon ostanut kesällä ihan tuhottomasti kaikkea ihanaa syksyksi ja voin kyllä sanoa, että se on jo tarpeeksi hyvä syy kaipailla syksyä! ja uskomatonta kyllä, mulla on vähän ikävä liukkaita teitä, nuhaa ja tummia aamuja.....
 
mhöööh no itte odotan varmaa just tota kerrospukeutumista, ja sitä ku pimeinä iltoina voi polttaa kynttilöitä (-:
ja ihaaanat noi ostoslistan kengät! :o
 
Mistä toi ihana peuraneule? topshopista, vai?
 
Voi Nadja, sun blogia on aina niin kiva lukea ja on mun tämänhetkinen suosikki! :) Mä odotan syksyltä kaikista eniten kans just sitä, että saa pukeutua ihaniin ja lämpimiin vaatteisiin ja saa pukea lämpimät saapikkaat. Ihania nuo jutut sun ostoslistalla.
 
Kandee olla vaa Bremenis, Hampuri on supertylsä :D Tosin vaan mun mielipide. Ne perusmestat kuten Orsay ja New Yorker ja se kolmas minkä nimee en muista on kuiteskii Bremenissäki :D
 
Mä taidan oottaa syksyltä kaikista eniten sitä, että saan taas rytmin elämään. Koulua ma-pe ja sit viikonloppu vapaa. Nyt ku on kesällä suurin osa vapaista ollu viikolla niin on aivan sekasin et mikä päivä on, onko nyt torstai?? :D
 
Hei muutes tiiätkö millanen on Lauttasaaren itsepalvelukirppis, oranssitori? Ajattelin vaan kysästä jos tiiät =) Täytyy varmaan ite käydä vilkasemassa ja jos sinne veis jotain kamoja myyntiin =)
 
mä kanssa oon sellasta kerros pukeutuja tyyppiä :) Toi mikä onkaan poro neule ja noi saappaa on ihanat! :>
 
Mulla jää Suomen syksy kokonaan välistä, sillä lähden syyskuun alkupuolella reiluksi kolmeksi kuukaudeksi Etelä-Englantiin vaihto-opiskelmaan yliopistoon.

Elokuuta en laske vielä missään nimessä syksyksi. Tää on kesää vielä koko kuukausi. Olenhan mä kesätöissäkin vielä tämän kuun ja kesälomakin alkaa vasta elo-syyskuun vaihteessa.
 
Kollaasin saappaat on tosi kivat! :)
 
No sulla on kivasti menoa ja meininkiä tulossa :) Syksyn vaatetuksia odotan, kaikkia ihania pehmosia neuleita, uusia tyylin tuulia & sitä kun eka iltahämärä laskeutuu ja saa fiilistellä kynttilän valossa x)
 
En tiedä ootko tästä aikasemmin jollekin jo vastannut, mutta miten sun eBay -ostokset maksaa POSTIKULUINEEN niin vähän?! Kun katselen niin joo, hinnat on alhaalla, mutta postarit Suomeen on yli 30 dollaria??! Tekis mieli sieltä tilailla, mutta..

Voisit tehdä joskus postauksen, jossa selität juurta jaksain meille kaikille idiooteille miten tilaat eBaysta :)
 
nyt kun joku jo alotti tosta ebaysta, niin pakko kysyä, että käytätkö UK:n vai USA:n ebayta?
 
Bremenissä on jättiPrimark, kantsii käydä!!!!
 
Mä odotan syksyltä myös tota kerrospukeutumista. Jättineuleet ja myssyt mmm-m.
 
Oi voi mullakin viikon päästä alkais koulu :(
Mut kivoja juttuja sulla eessä, itelläki tekis mieli lähtee jonnekki ulkomaille! Ehkä sit syyslomalla lokakuussa jos viimestään :)

Ää en kestä kesä loppuu kohta mut onneks tulee kaikkia ihania syysvaatteita ja kenkiä ni vähä piristää :P
 
anonyymi: yritän kyllä muistaa vastailla ihan kaikkiin kommentteihin :D

tht: suosittelen! :)

aak: joo, bremenistä pääsee 2henkilöä hampuriin 28eurolla :)
toivottavasti mäki löydän paljon kivoja kenkiä :D

weekdays: mut syksyn jälkeen tulee talvi ja sit on loskaa ja kylmää ja yhyy :D

dryadi: :D

julia: kiva että saat silti kävellä jonkun verran :p
niin ja kiitos vinkistä :)

riikka: kiitos ihanasta kommentista! kiva tietää että joku muukin halus lohduttautua listaamalla syksyn hyviä puolia :)

anonyymi: jee! haha eetu ei kauheena lämmenny sille, että se on "hiljainen" bloggari :D

anonyymi: kiva että sullakin on kivoja juttuja tiedossa :)

pinja: jep :)

anonyymi: media-assistentti voi olla esim. valokuvaajan/tuotantoyhtiön/mainostoimiston/melkeenminkävaan assarina. media-assistentit opiskelee siis mm. video-, valokuvaus ja nettijuttuja :)

josse: oot alottanu syyshamstraamisen ajoissa :D

nelli: ainiin kynttilöitä, jee! :D
ne kengät on kyllä ihan superihanat :)

anonyymi: topshopistahan se :)

julia: kiva kun tykkäät mun blogista. ja kiitos kommentista :)

noora: mulle saattais riittää se pelkkä bremen, mut eetu haluu hampuriin, joten .... :D

pikku-kata: hahah voi ei :D mulla on sama juttu :)

minttu: en oo koskaan käyny siellä, mut yks mun kaveri on kuulemma tehny sieltä ihan hyviä löytöjä :)

sanni: ne on superihania, mut molemmilla tais olla hintaa yli 70euroa :E

sofi: oot onnekas! hyvää vaihto-opiskelua ja silleen :)

sofiia: niin onki :)

mindye: kuulostaa ihanalta :)

helen: mä tilaan ebay.co.uk:sta, eli brittiebaystä. siellä on paljon alhasemmat postikulut..
niin ja oon tehny ebayoppaan, se löytyy täältä :)

anonyymi: tilaan uk:n ebaysta :)

shalom: tiedän! sitä odotanki eniten koko reissulta :D

kirsikka: :)

minna: toivottavasti säki pääset matkustelemaan tänä syksynä :)
 
Ha. Kerrankin syksyn tulo tietää pilvien kaikkoamista ja sään takuuvarmaa kirkastumista :) Huppareita ja huiveja on kyllä snadisti ikävä!
 
bremen on iha sairaan tylsä mesta et suosittelen kyl iha suosiolla menee vaik hampuriin joka on paaaljon isompi. bremenissa ei tosiaan oo mitään nähtävää ja shoppailun kannalta se on surkee..
 
hmm, syyslomaa? :D
 
musta tuntu kans ihan kauheelta kun syksy alkaa mut nyt kun kirjoitit että ihanaa ku saa vetää neuleita ja saappaita päälle nii helpotti :D
 
Where is that awesome deer shirt and shoes from?? Ö
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]