Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

maanantai 30. kesäkuuta 2008

 

NYYH

Oon lähiaikoina alkanu lämmetä gladiaattorisandaaleille ja nyt en muita kenkiä ajattelekaan. Ensimmäiset gladiaattorini tilasin ebaysta viikko sitten huimaan 13euron hintaan. Pinkit jellyt IIK!



Aika.... erikoiset ..... saa nähä tuleeko noita käytettyä :D

Törmäsin äsken googlen kuvahaussa seikkaillessani Marc Jacobsin versioon samoista kengistä. Hauska huomata että 20vuotta sitten suosiossa olleita jellysandaaleita saa yhtäkkiä kaikkialta!



Kuintenki mun suurin päiväunieni kohde on jo kauan ollu nää vagabondin niittigladiaattorit.



65euron hinta vaan ei kauheesti lämmitä. Palkka tuli tänään ja huomasin, ettei mulla oo varaa ostaa noita yhyy! Luulin että rahaa tulis paljon enemmän ja olin jo suunnitellu hakevani vihdoin ja viimein niittigladiaattoribeibit itelleni, mutta ei. Pitäis vuokra ja sähkölasku maksaa, muttei huvita. Haluun noi kengät!!

Vaikka köyhyys estääki mua ostamasta unelmieni kenkiä, se ei estä mua kuolailemasta ebayihanuuksia. Löysin tämmöset kivat gladiaattorit jotka ei oo läheskään niin kalliit ku noi vagabondit.



- Tosin noi ei oo läheskään niin ihanat. Niittigladiaattorit on pakko saada!
Muutenki niiteillä varustetut kengät on alkanu kiinnostaan mua kovasti:



Noi kengät myytiin ebayssa halvalla, harmi vaan että on ihan liian korkeet mulle.



Löysin myös toiset kivat niittiremmikengät, noi olis maksanu postikuluineen 23euroa, mut unohdin huutaa ne!! Kohde sulkeutu eilen illalla. Olisin siis voinu hyvällä omallatunnolla ostaa ne sillon ku en vielä tienny mikä köyhyys mua odotti!
Ärsyttää.

Miks unohdin huutaa noi?

Miks oon köyhä?

Antakaa rahaa.

sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

 

lintupostaus

Perjantaina Eetulla ja mulla oli molemmilla vapaapäivä! Sen kunniaks ostettiin kaupasta aamupalaa ja päätettiin lähteä Suomenlinnaan. Kauppatorilla Suomenlinnan lautalle suunnistaessa ja mansikoita ostaessa törmättiin joutsenperheeseen luv.



Eetu ei ollu koskaan ennen ollu Suomenlinnassa (se asu Kemissä ennenkun kaappasin sen Helsinkiin ikiajoiks) ja munkin viimekäynnistä oli vuosia, joten suunnistukseksihan se meni. Harhailtiin muurien ja luolien keskellä ja löydettiin joku randomlampi jossa oli kivoja lintuja. Pysähdyttiin syömään eväitä (fetajuustokolmioita, pillimehuja ja mansikoita) ja päätettiin tarjota lammen asukeillekin maistiaiset.




Linnut tykkäs pasteijasta niin paljon, että poseeras meille vähän. Oli kyllä aika pelottavaa olla noin lähellä tota sorsaa. Tommonen puras mun pikkuveljeä joskus peukalosta. :D









Löydettiin puu jossa oli pelottavia jättisieniä. Huomaa mun hieno ilme :D




Päällä oli:
GT:n takki.
Second hand laukku.
Carlingsista ostettu henkselihamejuttu. Tää on varmaan ainut mun vaate joka päällä Eetu ei häpeä mua ihmisten ilmoilla. Kerran se sano mun matchaavia sinisiä laseja ja kenkiä huomiota herättäviks. lol.
Melodican leggarit (puukkoprintti lahkeessa)
Topshopin plimsolet.

Suomenlinnassakäynnin jälkeen käytiin pikasesti hennesissä, se siitä shoppauslakosta! :D Ostin (tai siis Eetu osti mulle, koska mullei oo rahaaa) pinkin perus t-paidan ja Eetu osti itelleen kahet shortsit. Käväsin myös äkkiä aleosastolla jossa ei ollu mitään kivaa.

Eilen, eli lauantaina olin Libertessä kattomassa ystäväni Aleksin bändiä. Oli tarkotus mennä sieltä Swengiin, mut eksyttiin Sanjan kanssa Rosegardeniin, juotiin paljon tequilaa, missattiin kaikki yöbussit ja Eetu vihaa mua. Ei siitä sen enempää.

Meen tonne sohvalle kuolemaan krapulaani ja syömään minttujätskiä. Moikka.

ps. Huomenna tulee palkka!!

tiistai 24. kesäkuuta 2008

 

AGAIN & AGAIN

Kaikki hössöttää alennusmyynneistä. Mä en oo sinne eksyny ku mulla ei oo yhtään rahaa! Tuhlasin siellä Tukholman risteilyllä rahat joista piti säästää alennusmyyntishoppailuihinkin. Vaikken ostanu Ruotsista paljoa juttuja, mulla meni reissuun 280e + laiva- ja junamatkat. Hyväminä :))

Ajattelin pitää pienen shoppailulakon joka (toivottavasti) kestää 30. päivään asti jollon tulee palkka. Eetulla on jonkun verran rahaa josta voisin lainata shoppailuun, mut olis ihan kiva syödäkin jotain. :D

Mietin tässä että missaanko edes mitään?
Onko siellä aleissa oikeesti jotain tosi kivaa + halpaa?

Todennäkösesti ootte vieny kaikki parhaat päältä ja kun kuuden päivän päästä meen shoppaan, jälellä on enää batiikkivärjättyjä mekkoja ja muita "ihanuuksia".

Meen siivoomaan ja suunnittelemaan huomista asua, koska yks lehti tulee meille huomenna haastattelemaan+kuvaamaan ebayjuttua IIK!
Että nii, moimoi!


ps. Mulla on soinu koko päivän tää biisi päässä. LUV.


The Bird And The Bee - Again & Again

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

 

shoppauspostaus

Tää on Tukholmapostauksen toinen osa.

Käytettiin Tukholmassa vaan 2tuntia shoppaukseen. Tunti siitä kului Monkissa, Hennesissä, Biancossa, Topshopissa ja Topmanissa (Eetuki halus uusia vaatteita) ja toinen tunti vierähti yllätys yllätys Beyond Retrossa josta haalin ihan kiitettävästi tavaraa mukaani. :p

Olin etukäteen suunnitellu että missä kaupoissa haluun käydä ja se helpotti shoppausta huimasti! Aluksi ei ollu tarkotus käydä tuolla hennesissä, koska ajattelin että suomessa on kuitenkin samat jutut myynnissä. Mut eipä ollu!
Käytiin äkkiä siellä kääntymässä ja mukaan tarttu alennuksesta tämmönen lyhyt neuletakki



maksoi 98kruunua, eli n. 10e.

Siellä oli myös paljon H&M trendiä alennuksessa. Bongasin tosi kivan vetskarimekon, mut se oli semmonen ihmeellinen nude, eikä se väri sopinu mulle ollenkaan. Nyt myöhemmin ajatellen olis pitäny ostaa se ja värjätä pesukoneessa mustaks! (silleen oon pelastanu monta vaatetta)

Käytiin siellä Monkissa josta aioin ostaa nää acid wash farkut.



MUTTA. Ne oli ihan kauheen rumat!! Luonnossa farkut ei ollu tarpeeks acidin näköset mun makuun. Pitkän paidan kanssa ne näytti tosi vaaleensinisiltä peruskulutetuilta farkuilta. Farkkujen vyötärö tuli napaan asti. Mun mielestä olis saanu olla korkeempi tai matalempi, ei semmonen puolikorkea. :D
Ainut hyvä puoli farkuissa oli niitten hinta. Ne olis maksanu 400kruunua, eli 42,50 euroa. Hinnasta huolimatta ne jäi suosiolla kaupan hyllylle.



Noi vetskarihameet oli loppu nyyh. Eikä siellä Monkissa ollu mitään muuta kivaa, kaikki vaatteet oli oudompia ja tyhmempiä kun netistä katottuna.

Topshopissa vietettiin eniten aikaa. Sieltä tarttui mukaan valkoset plimsolet ja korkeevyötäröinen hame.



Noi kengät makso n. 26 euroa. Kiitos vaan sille anonyymille joka sano että seppälästä saa 12eurolla samanlaisia! Olisit sanonu sen ennen ku lähettiin sinne matkalle nii olisin säästäny rahaa! ;)



Hame on Alice McCall for Topshop. luv. Noissa napeissa on polka dot kuvio vaikkei sitä kuvista huomaakaan.

Biancossa käytiin äkkiä kääntymässä. JA SIELLÄ OLI NÄÄ!!



Oon siitä asti kuolannu noita ku noi tuli Biancon nettisivuille. Kävin kaikki Helsingin biancot läpi eikä missään myyty noita! Tukholmassa Biancon ohi kävellessä tuli semmonen olo, että "tuolla on pakko käydä!" Ja siellä noi ihanuudet odotti mua hyllyssä!

Melkeen juoksin sovittamaan niitä ja päätin ostaa ne. Eetu viisaana miehenä sano että mun pitäis kävellä siellä kaupassa 20minuuttia ne jalassa että huomaan jos ne hiertää tms. Se kun on tottunu siihen että käytän kenkiä kerran, totean ne epämukaviks ja valitan rakoistani monta päivää.

Eetun kuunteleminen kannatti. Kävelin ehkä 2minuuttia niillä kengillä ja huomasin kantapäiden hankaavan epämukavasti. Meinasin alkaa itkemään. Tyrkkäsin äkkiä kengät takasin myyjälle ja lähin toiseen kauppaan. :D

Beyond Retrossa me tosiaan vietettiin tunti. Tai siis mä vietin. Eetu kävi miestenosastolta sovittamassa paria takkia ja naureskelemassa jollekki paidalle. Sitte se meni istumaan tuolille josta se välillä kommentoi jotain "mennää jo" "ooksä valmis" yms. Lopulta se päätti jättää mut sinne liikkeeseen ja mennä ite Åhlensille.

Ostin sieltä nää:



ELECTRO LEGGARIT!! makso 79kruunua, eli n. 8e!



Polka dot mekko jossa on pitsikaulus. Makso n. 25e.



Harmaa kukkaromallinen laukku. Tääki makso n. 25e.


Ankkurikorvikset 35kruunua, eli n. 3,50e. Ostin kaverilleni Sanjalle samanlaiset, ne oli osa sen synttärilahjaa.

Ja laivan Tax Freestä ostettiin paljon karkkia, suklaata ja muuta läskiä muovipussillisen verran. :D Ei olla paluun jälkeen paljoo muuta syöty kun karkkia hah.

Siellä myytiin myös tämmösiä:



Lampun näkönen melonivodkapullo oli pakko ostaa! 3,50e.

Ja kun tultiin reissusta kotiin, odotti täällä ebaypaketti joka sisälsi nää kengät



Rakastuin noihin t-bar remmeihin. Noi on uudet ja makso postikuluineen 13e! Ne on kokoa 39 vaikka näyttääkin joltain lasten kengiltä. :D

Tähän loppuun vielä hameenkokeiluasu.



Hame sieltä tukholmasta
Kengät Vagabond
Kaulakoru Betsy Blonde

Pitäis varmaan ostaa joku pinkki toppi ton mustan tilalle.

ps. Piirsin noi timantit ite joskus jotain koulujuttua varten.

edit: Unohdin mainita, että Topshopista saa 10% opiskelija-alennusta! Voimassa oleva vr:n kortti kävi hyvin. (Oikea opiskelijakortti ei, koska sehän on voimassa vaan lukukauden ajan)
Suomen kaksikielisyydestä oli hyötyä, koska kortissa luki studerandekort!

Huraa!

lauantai 21. kesäkuuta 2008

 

STOCKHOLM

MOI!

Oltiin Eetun kanssa alkuviikosta siellä Ruotsissa, mutta laiskana ihmisenä en oo saanu postausta tehtyä aikasemmin. :(
Lähettiin maanantaina junalla Turkuun josta mentiin laivalla Tukholmaan. Me ei voitu lähteä Helsingistä lähtevällä laivalla, koska sinne on ikäraja 21 kun taas Turusta lähtiessä ikäraja on 18.

Eetulla oli matkalla mukana läppäri (kyllä, meillä on yhteensä kolme tietokonetta) joten katottiin Housea koko junamatka. Ollaan molemmat tosi huonoja seuraamaan telkkarisarjoja joten tietokoneelta omaan tahtiin kattominen on helpompaa.

Jäätiin junasta pois Turun satamassa, josta oli parinsadan metrin matka laivaterminaaliin.

Kun vihdoin päästiin laivaan, heitettiin tavarat hyttiin ja mentiin kannelle fiilistelemään.





Mekko ostettu talvella H&M:n alennusmyynneistä
Takki Gina Tricot
Kengät H&M
Laukku Fidasta

Tylsä asu, mutten jaksanu raahata mitään kauheeta vaatekasaa mukana.

Kannella hengailun jälkeen mentiin syömään paikkaan jonka nimi oli mummon grilli tai joku semmonen. :D 12,50eurolla sai lautasellisen kotiruokaa.



En jaksanu syödä kaikkea vaikka ruoka olikin tosi hyvää.



Seuraavana aamuna piti herätä jo kuudelta hyii. Metsästettiin Silja terminaalia lähin tunnelbana-asema joka oli Röpsten. Huristeltiin T-Centraleniin asti ihan vaan tajutaksemme ettei mikään oo auki kuudelta aamulla.




Päällä oli
Mekko H&M Organic cotton (ebaysta ostettu)
Taas toi gt:n takki.
Vyö kirppis
Oon ihanan väsyneen näkönen näissä kuvissa :D

T-Centralenista lähettiin kävellen Gamla Staniin eli vanhaan kaupunkiin. Oikastiin jonkun kirkon pihan läpi jossa oli maailman ihanimpia karvapalleroita

Noista oli vaikee saada hyvää kuvaa ku ne ei pysyny sekuntiakaan paikallaan. Osaako kukaan muuten sanoa että minkä linnun poikasia noi on? Näyttää joltain leopardilinnuilta haha.













Löydettiin vihdoinkin sinne Gamla Staniin ja sen pikkuputiikkeihin joissa myytiin käsintehtyjä juttuja.



Törmättiin myös Emma Loca Vintage Shop -nimiseen kauppaan, jonka näyteikkunassa oli uusia Nümphin mekkoja. Se siitä vintagesta.



Tarkotuksena oli mennä käymään tuolla kun se aukeaa. Unohdettiin vaan pistää muistiin paikan osote eikä enää löydetty sinne. :(

Emma Locaa ettiessämme törmättiin pieneen kylttiin jossa mainostettiin pientä kirpputoria. Päätettiin sitten ettiä se.



Kirppis oli tosi pieni ja söpö. Yläkerrassa oli n. 10neliömetriä kirjoja ja astioita sekä kirpputorin omistaja, lihava kuuskymppinen mies. Alakertaan mentiin vanhoja kierreportaita pitkin. Siellä oli vanhoja LP -levyjä ja vaatteita tosi halvalla! Harmi etten löytäny sieltä mitään.









Löydettiin Idunkin bongaama Scifi kirjakauppa, jonka ikkunassa oli Ugly Doll -pehmoleluja (sain Eetulta semmosen joululahjaks jee)



Samalla kadulla oli jenkkiläinen seven-eleven josta sai tosi hyviä festis slusheja. Mulla ei oo mitään hajua mitä ne oli, jotain jäähileen tapasta kuitenki. Kädet jääty!



Eetu osti ton vasemmanpuoleisen. Se oli joku guarana-pineapple. Mä ostin strawberryjonkun. :D Noi oli tosi hyviä!





Gamla Stanista lähettiin tunnelbana-ajelulle. Me oltiin ostettu semmoset liput joilla sai matkustaa busseissa ja metroissa koko päivän kymmenellä eurolla.

Noin puol tuntia tunnelbanalla edestakas ajeltuamme kello alko jo lähentelemään kymmentä, jollon vaatekaupat aukeaa Tukholmassa. Suunnattiin siis takasin T-Centraleniin ja etittiin SOUK -niminen ostoskeskus.

Ostostelun jälkeen mentiin takasin Gamla Staniin päin josta oltiin bongattu kuninkaanlinna ja museoita. Päätettiin mennä Royal armouryyn, eli museoon jossa oli kuninkaallisten käyttämiä aseita ja haarniskoita.
Eetun sisäinen pikkupoika heräs siellä. Se oli tosi innoissaan 2metriä pitkästä two-handed swordista ja muista poikamaisuuksista. Myös pari korua ja vaatetta oli päässy mukaan näyttelyyn. Ne kiinnosti mua enemmän kun aseet, kun taas eetu vaan vilkas niitä ja meni jo seuraavaan näyttelyhuoneeseen.
Museossa oli myös lasten leikkihuone jossa sai kokeilla haarniskaa! En uskaltanu kokeilla kun tota hanskahommelia ja istua prinsessavaunussa. :D





Ääää miten väsyneen näkönen oon.

Näyttely makso 60kruunua eli n. 6euroa, mutta on ilmanen alle 19-vuotiaille.
Suosittelen lämpimästi vaikkei aseet ja museot oliskaan lempparijuttuja!

Pari tuntia museossa vietettyämme kello alkoi jo lähennellä viittä. Meillä oli tarkotus käydä myös kuninkaanlinnassa, muttei ehditty koska se meni viideltä kiinni. Tyydyttiin ottamaan kuvia ulkopuolelta.



Linnasta käveltiin takasin T-Centraleniin ja shopattiin vähän lisää. Eetu osti Åhlensilta hiustenleikkuukoneen mun vastusteluista huolimatta. IIK!

Eetu leikkas hiuksensa heti kun päästiin takasin laivaan.
ENNEN:

JÄLKEEN:


Tykkäsin niin paljon Eetun pitkästä tukasta. Pliis sanokaa sille että kasvattaa tukkansa takasin!

Matka oli tosi kiva Eetun tukanleikkuusta huolimatta. Ostin kivoja juttuja joista tulee erillinen postaus myöhemmin.

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]