Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

shoppauspostaus

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

shoppauspostaus

are you feeling fashionable?

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

 

shoppauspostaus

Tää on Tukholmapostauksen toinen osa.

Käytettiin Tukholmassa vaan 2tuntia shoppaukseen. Tunti siitä kului Monkissa, Hennesissä, Biancossa, Topshopissa ja Topmanissa (Eetuki halus uusia vaatteita) ja toinen tunti vierähti yllätys yllätys Beyond Retrossa josta haalin ihan kiitettävästi tavaraa mukaani. :p

Olin etukäteen suunnitellu että missä kaupoissa haluun käydä ja se helpotti shoppausta huimasti! Aluksi ei ollu tarkotus käydä tuolla hennesissä, koska ajattelin että suomessa on kuitenkin samat jutut myynnissä. Mut eipä ollu!
Käytiin äkkiä siellä kääntymässä ja mukaan tarttu alennuksesta tämmönen lyhyt neuletakki



maksoi 98kruunua, eli n. 10e.

Siellä oli myös paljon H&M trendiä alennuksessa. Bongasin tosi kivan vetskarimekon, mut se oli semmonen ihmeellinen nude, eikä se väri sopinu mulle ollenkaan. Nyt myöhemmin ajatellen olis pitäny ostaa se ja värjätä pesukoneessa mustaks! (silleen oon pelastanu monta vaatetta)

Käytiin siellä Monkissa josta aioin ostaa nää acid wash farkut.



MUTTA. Ne oli ihan kauheen rumat!! Luonnossa farkut ei ollu tarpeeks acidin näköset mun makuun. Pitkän paidan kanssa ne näytti tosi vaaleensinisiltä peruskulutetuilta farkuilta. Farkkujen vyötärö tuli napaan asti. Mun mielestä olis saanu olla korkeempi tai matalempi, ei semmonen puolikorkea. :D
Ainut hyvä puoli farkuissa oli niitten hinta. Ne olis maksanu 400kruunua, eli 42,50 euroa. Hinnasta huolimatta ne jäi suosiolla kaupan hyllylle.



Noi vetskarihameet oli loppu nyyh. Eikä siellä Monkissa ollu mitään muuta kivaa, kaikki vaatteet oli oudompia ja tyhmempiä kun netistä katottuna.

Topshopissa vietettiin eniten aikaa. Sieltä tarttui mukaan valkoset plimsolet ja korkeevyötäröinen hame.



Noi kengät makso n. 26 euroa. Kiitos vaan sille anonyymille joka sano että seppälästä saa 12eurolla samanlaisia! Olisit sanonu sen ennen ku lähettiin sinne matkalle nii olisin säästäny rahaa! ;)



Hame on Alice McCall for Topshop. luv. Noissa napeissa on polka dot kuvio vaikkei sitä kuvista huomaakaan.

Biancossa käytiin äkkiä kääntymässä. JA SIELLÄ OLI NÄÄ!!



Oon siitä asti kuolannu noita ku noi tuli Biancon nettisivuille. Kävin kaikki Helsingin biancot läpi eikä missään myyty noita! Tukholmassa Biancon ohi kävellessä tuli semmonen olo, että "tuolla on pakko käydä!" Ja siellä noi ihanuudet odotti mua hyllyssä!

Melkeen juoksin sovittamaan niitä ja päätin ostaa ne. Eetu viisaana miehenä sano että mun pitäis kävellä siellä kaupassa 20minuuttia ne jalassa että huomaan jos ne hiertää tms. Se kun on tottunu siihen että käytän kenkiä kerran, totean ne epämukaviks ja valitan rakoistani monta päivää.

Eetun kuunteleminen kannatti. Kävelin ehkä 2minuuttia niillä kengillä ja huomasin kantapäiden hankaavan epämukavasti. Meinasin alkaa itkemään. Tyrkkäsin äkkiä kengät takasin myyjälle ja lähin toiseen kauppaan. :D

Beyond Retrossa me tosiaan vietettiin tunti. Tai siis mä vietin. Eetu kävi miestenosastolta sovittamassa paria takkia ja naureskelemassa jollekki paidalle. Sitte se meni istumaan tuolille josta se välillä kommentoi jotain "mennää jo" "ooksä valmis" yms. Lopulta se päätti jättää mut sinne liikkeeseen ja mennä ite Åhlensille.

Ostin sieltä nää:



ELECTRO LEGGARIT!! makso 79kruunua, eli n. 8e!



Polka dot mekko jossa on pitsikaulus. Makso n. 25e.



Harmaa kukkaromallinen laukku. Tääki makso n. 25e.


Ankkurikorvikset 35kruunua, eli n. 3,50e. Ostin kaverilleni Sanjalle samanlaiset, ne oli osa sen synttärilahjaa.

Ja laivan Tax Freestä ostettiin paljon karkkia, suklaata ja muuta läskiä muovipussillisen verran. :D Ei olla paluun jälkeen paljoo muuta syöty kun karkkia hah.

Siellä myytiin myös tämmösiä:



Lampun näkönen melonivodkapullo oli pakko ostaa! 3,50e.

Ja kun tultiin reissusta kotiin, odotti täällä ebaypaketti joka sisälsi nää kengät



Rakastuin noihin t-bar remmeihin. Noi on uudet ja makso postikuluineen 13e! Ne on kokoa 39 vaikka näyttääkin joltain lasten kengiltä. :D

Tähän loppuun vielä hameenkokeiluasu.



Hame sieltä tukholmasta
Kengät Vagabond
Kaulakoru Betsy Blonde

Pitäis varmaan ostaa joku pinkki toppi ton mustan tilalle.

ps. Piirsin noi timantit ite joskus jotain koulujuttua varten.

edit: Unohdin mainita, että Topshopista saa 10% opiskelija-alennusta! Voimassa oleva vr:n kortti kävi hyvin. (Oikea opiskelijakortti ei, koska sehän on voimassa vaan lukukauden ajan)
Suomen kaksikielisyydestä oli hyötyä, koska kortissa luki studerandekort!

Huraa!

Kommentit:
Ihania ostoksia, varsinkin toi laukku on tosi sulonen. Pääsispä Tukholmaan...
 
Mahtavia löytöjä! Hehe, Beyond Retron osalta meni sit homma teillä samoin ku meillä - jätetään se tyttöystävä sinne penkomaan ja mennään ite Åhlensille :D Tuo hame on kyllä erityisen upea! Sen kanssa kyllä sopii mustakin toppi ihan hyvin :)
 
hei sinä ! mä haluaisin kovin saada sellaisen ankkurikorun! :_) saako niitä viel sulta tilattuu? tarkoitan siis tätä http://nadjastrange.tyylitaivas.fi/loyto/4221
 
Ihania löytöjä, tosiaankin! Noi kivipestyt farkut ei kyllä lämmitä mua yhtään:) Kiitos, että jätit ne kaupan hyllylle!
 
tipitii: kiitos :) mäki haluun tukholmaan uusiks ku oli niin kivaa :D

idhren: semmosia ne poikaystävät on :D
kun siinä hameessa on edessä semmonen kolo (jonka näkee siitä topshopin sivuilta otetusta kuvasta) niin haluisin sen näkyvän. pinkin topin kanssa se näkyis paremmin.

anonyymi: kyllä saa, niitä on vielä pari jälellä! laita mulle sähköpostia osotteeseen nadjastrange@gmail.com :)

miu: kiitos lohduttavasta kommentista. nyt tarkemmin ajatellen pärjään ihan hyvin ilman semmosia farkkuja. :)
 
sitä ennen kuin tilaan tuota ankkurikorua niin miten maksan sen? :-D tilisiirrolla vaiko ihan postiin rahat sulle? t. edellinen anonyymi
 
anonyymi: korun maksu tapahtuu tilisiirrolla. annan mun tilinumeron kun lähetät sähköpostia + osotteen johon lähetän korun. :)

korun hintaan (5e-6e, riippuu haluamastasi ketjun pituudesta) sisältyy postikulut.
 
Olipa paljon hauskoja ostoksia; kiva neuletakki, magee Topshop-hame ja vinkeet leggarit! :)
 
Aiva ihana blogi! Tykkään kovasti. Eksyin tänne Tyylitaivaan kautta ja oli pakko lisätä blogisi kirjanmerkkeihin, jotta voin kytätä uusia postauksia :)

...kiinnostuin myös leegokoruistasi. Onko niitä jo saatavana mustana?
 
kiitti, desthea :)

ja kiitos paljon sanna tosi kivasta kommentista! :)

legokoruja on saatavana myös mustana :)
 
Mitä kautta leego-korujasi voi ostaa? :)

..ja onko niitä saatavana kaulakoruina?
 
ihana kaulakoru! mistä ja paljon makso?
 
sanna, legokoruja voi ostaa lähettämällä sähköpostia osotteeseeni nadjastrange(at)gmail.com
kaulakoruja tulossa jossain vaiheessa :)

anonyymi: kaulakoru on ebaysta, makso postikuluineen 20e.
 
jos sä joskus kyllästyt tohon valkoseen neuletakkiin, niin mä ostan sen mieluusti pois:D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]