Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

torttupää

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

torttupää

are you feeling fashionable?

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

 

torttupää

Heippahei ja sortsit eilisen hiljaiselosta!
Mä olin eräissä kuvauksissa joiden tarkotus ja kaikki muu siihen liittyvä jännäily paljastuu keväämmällä. Enempää en voi paljastella, mutta sen voin kertoa että on niiiiiin ihanaa kun joku toinen laittaa hiukset! Rakastan fiftarihenkisiä kampauksia, mutta vaikka omistankin kihartimen ja GHD suoristusraudan, niin en saa ite yhtään mitään aikaseks :DEilisissä kuvauksissa mulle tehtiin otsatukkaan tommonen kiva "torttu", eli helppo versio victory rollsista. T-Y-K-K-Ä-Ä-N, jopa niin paljon että pakotin Aleksin räpsimään musta kuvia. Nää ei siis missään nimessä oo niiden kuvausten virallista satoa, vaan makuuhuoneen ruman vaaleenlilahtavanbeigen tapetin (HYI) edessä otettuja räpsyjä :)ps. Tiedättekö sen kirjan jossa on ohjeet erilaisiin fiftarikampauksiin jota myydään Urban Outfitterseissä? Oon monesti kuolannu kyseistä kirjaa, mutten oo uskaltanu ostaa teosta koska pelkään ohjeiden olevan liian haastavia munlaiselle tumpelolle :D Omistaako kukaan kyseistä kirjaa? Entä onko ohjeet helppoja? :)

pps. Liikkuva gif -kuva on tehty tän ohjeen mukaan Adobe Photoshop CS4:lla.

Kommentit:
UI, ihanaihanaihana kampaus! ;D
 
Söpö kampaus:)

<3: http://thelittlenotebook2.blogspot.com/
 
http://fuckfash.blogspot.com/2012/01/bubbleroomin-ale.html < nadja mekko :D
 
Olen pitkään sun blogia lueskellut enkä ikinä kommentoi, mutta nyt on PAKKO! Tiedätkö mitä Nainen, oon sitä mieltä, että Sä olet alkanut Loistaa! Sun silmiin on tullut mieletön Pilke! :)
 
ihana ! hiukset on tosi jees <3
 
Hih, ootpa kauniina siellä niin! :-) Sinulle kyl soppii tuommoset kampaukset ku nenä päähän!
 
Toi sopii sulle tosi hyvin!
 
Sulonen kampaus ja Ihanii kuvii :)
 
Sulle sopii tosi hyvin tollanen kampaus, wau!
 
Haha nyt voi rehellisesti todeta että tästä postauksesta tuli tosi hyvälle mielelle!:)
 
oi miten ihana kampaus!
 
Looking good!! Whip ya hair... :)

http://dashantilife.blogspot.com
 
oi miten ihana oot! toi kampaus on nii söpö:)
 
Yay, lovely tattos :)

http://deerwithorns.blogspot.com/
 
ahhh nadja oot ihana! ja hahah mun silmää miellyttää toi sun torttukampaus :) ja hei pliis valaise mua, että onko niitä ginan lippushortseja enää missään jäljellä! En toiminut silloin heti ja ne jäi kummittelemaan mun mieleen ja nyt tänään illalla kehitin niistä kunnon fiksaaation! Oisin rekisteröitynyt niiden takia ebayhinkin (tää on huimaa!) mutta kun oon alle 18v ja se oli "unable to check my card" tai jotai :( voi nyt kun oon jälkijunassa
 
Eii helkkari näytät söpöltä tossa kampauksessa!
 
Söpö kampaus!
 
näytät niiiiiiiiiin kauniilta!
 
Onpa sulonen kampaus, tykkään kyllä! Sopii sulle vaikka onkin vähän erilainen.
 
it very good ! I love your hair
 
toi kampaus sopii sulle;)
 
voi kun oot kaunis tossa kampauksessa!

http://leijonaametsastan.blogspot.com/
 
haha en kestä tota .gifii! oot niin hersyvä nuori neiti... :)
 
ihana kampaus!:-)
 
ihana kampaus! :-)
 
Youtubesta löytyy aika hyvin ohjeita 50-luvun tyylisiin kampauksiin :) Ite oon sieltä ainaki monet hyvät ohjeet löytäny, eikä ne oo kovin vaikeitakaa :) Harjotus tekee mestarin!
 
oijojoi, miten toi kampaus tehtiin, kerro nadja, kerrothan jos vain suinki osaat :)
 
Onko sulla muuten akryylit vai geelit? Oon tässä miettiny kynsien laittamista ja mietin vaihtoehtoja. :] Kiitos!
 
Vastaan Aijalle... :) Ystäväni kokeili molempia kynsiä, sekä geelejä että akryylejä. Kävi etelänreissulla akryylit kynsissä, ja kesti ihan mielettömän hyvin!
En tiedä mistä johtuu, liekö kynsikohtainen asia, mutta ystäväni vannoo akryylikynsien nimeen.

Sanna <3
thetopmoments.blogspot.com
 
Oot paljon kauniimpi hiukset kiinni. :-) tosi upeita kuvia!
 
Mahtavasti passaa sulle tuo kampaus :P
 
Kiitos Sanna!
Oon vähän semmonen koheltaja välillä, et luulen niiden akryylien sopivan mulle. :] Jos ei vaikka heti napsahtais poikki jos en heti alussa huomaa varoa.
 
IHANA NADJA! <3

Fiftarilook sopis sulle niiin hyvin!
 
Vau :)

Sulle sopis mun tekemät 50's hatut --> http://vilkehats.blogspot.com
 
muistan kun ennen aina väänsin jokaikinen aamu tukan noin 'tortulle' ja vinkkinä että se on oikeesti loppupeleissä tosi tosi helppo eikä vie aikaa kun käyttää tarpeeksi muotovaahtoa niin se on helppo muotoilla :) tietysti hätävarassa myös jos tukan kostuttaa niin sekin menee!

Täytyy varmaan nyt tän postauksen inspiroimana vääntää taas tota tukkaa noin :D näytät niin ihastuttavalle ton tukan kanssa!
 
ihana kampaus! sopii sulle hyvin :)


http://tenminutesuntil.blogspot.com/
 
Ihana kampaus! Mulla on just kihlajaiset tulossa ja just jonku tuollasen kiehkuran haluaisin etuhiuksiin! harmi ku ne taitaa vielä olla liian lyhyet mun otsatukkahairahduksen takia! :(
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]