Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

parit perusasut

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

parit perusasut

are you feeling fashionable?

torstai 19. tammikuuta 2012

 

parit perusasut

Käyn joka päivä erittäin lähellä väsymyskuolemaa. En osaa nukkua tarpeeks ja mun keskimääräset yöunet on 4-5h. En pidä energiajuomista enkä kahvista ja mulla on aikamoinen anemia. Oon nyt kuukauden verran syöny lääkärin suosituksesta tuplamäärän päivässä rautatabletteja, mutta tuntuu ettei sekään auta. Oon vaan yksinkertasesti poikki. Ja loman tarpeessa. Onneks mun huima viikon talviloma alkaa ens viikon perjantaina ♥ Meiän piti lähteä sillon Aleksin kanssa Tukholman risteilylle, mutta sille tulikin esteitä ja värväsin ystäväni Ninnun mun kanssa kreisibailureissulle. Kyseessä on siis sama typykkä jonka kanssa olin kesällä Barcelonassa, eli reissusta tulee 100% varmuudella superi. Lähtö on ens viikon lauantaina ja jeeeeeeee en malta odottaa. Topshop ja Urban Outfitters täältä tullaan!

Vaikka eihän mun tarvitsis shoppailla enää yhtään, tänkin postauksen asukuvissa on kaks uutta mekkoa....... :DHattu Monki
Raitamekko H&M (normaalihintanen)
Musta mekko pienillä valkosilla sydämillä löyty Monkin alennusmyynneistä 15€:lla. Nyt oonkin esitelly päivän asujen muodossa kaikki alelöydökseni eikä niistä tarvii tehä erillistä postausta. Hähää!

ps. Nelly-arvontaan on vielä pari tuntia aikaa osallistua :)

Kommentit:
Toi eka mekko ah<3
 
Jos et pidä kahvista etkä energiajuomista, suosittelen kokeilemaan Mate-hauduketta :) esimerkiksi http://www.forsmantee.fi/inc/fi_news.php?t_id=3 voisi olla vaihtoehto! Miulla ainakin toimii hyvin.
 
Tiedän niin ton tunteen!!! Onneksi sun naamassa se ei vielä näy, kun oot niin nuori... ootappas kun pääset tähän ikään ;-D

MiAn

http://my-fancy-life.blogspot.com/
 
Nestemäinen rauta imeytyy paremmin kuin tabletit, joten suosittelen kokeilemaan sellaista. Ei myöskään aiheuta ummetusta, jota pillerimuotoiset usein tekevät. Itse tykkään Salus Floradix Kräuterblut-Saft rautavalmisteesta, joka on vielä ihan hyvän makuista. Kannattaa myös suosia runsaasti rautaa sisältäviä ruokia noiden lisäksi, niin eiköhän se siitä. Sisäelimissä sitä on kaikkein eniten, jos vaan maistuu. Anemia on todella sieltä syvältä. Inhottavinta on, kun ei jaksa mitään ja väsyttää vaan ja tukka tippuu. Pitäisi ehkä hakea lisäpotkua itsekin rautakuurista.

Tilapäistä energiaa saa myös kofeiinitableteista ja teestä. Tosin raudan puutteesta johtuvaan väsymykseen ei taida tehota kuin hemoglobiinin nostattaminen :(
 
Jooh täälläkin kamppaillaan anemien kanssa. Itsekin suosittelen tuota nestemäistä rautaa, vaikka omasta mielestäni se maistuu kuvottovalta! :D Mutta nenästä kiinni, ni joha menee alas!

Raudasta vielä sen verran, että syö ahkerasti parin kuukauden ajan sitä rautaa, ni sit varmaa rupeis vaikuttamaan. Se ei meinaan ihan kuussa tai kahdessakaan vielä kerkeä oloasi kohentamaan.
 
toi mekko on kyllä upee !:) itse kans poden anemiaa, enkä pysty syömään niitä rautapillereitä:o
http://janitainka.blogspot.com
 
Rauta imeytyy paremmin jos otat sen jotain c-vitamiinia sisältävän kanssa, esim. appelsiini/omenamehun, tai syöt muuten jotain c-vitamiinipitoista. maitotuotteet (kalsium) taas estävät rautaa imeytymästä.Paras vaikutus lähes kaikissa tuotteissa on aterioiden välillä, eli n. tunti aterian jälkeen ja tunti ennen toista ateriaa.
 
Voi toi hattu on niin söpö!:---)
 
oi toi hattu on tosi söpö :3
 
Mitä siitä lomasta sulle on hyötyä ku et silloinkaan osaa ottaa rennosti ja nukkua!
 
Olis kiva nähä sulla välillä ihan vaan farkut jalassa ku sulla on aina vaan mekko, hame tai shortsit. Ja en oo nähy sulla hupparia kertaakaan päällä. :DD
 
Ihanat mekkot! Onko tuo raitamekko kovin lyhyt, kun oon itekkin meinannut ostaa sen? Voiko sitä käyttää huoletta esim kesällä ilman sukkiksia?

Tsemppiä, toivottavasti ryytymykset helpottaa pian!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]