Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nellyjuttuja

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nellyjuttuja

are you feeling fashionable?

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

 

nellyjuttuja

Muistatteko sen mun Nellyltä saadulla lahjakortilla tehdyn tilauksen? No se tuli perille kolmessa päivässä ja oli aikasta mielenkiintonen. Postimies oli nimittäin innostunu leikkimään Edward Saksikättä mun pakettia kuljettaessaan...



Paketti siis näytti tolta kun hain sen postista! Jättikokonen (veikkaisin että Freebra-paketin tekemä) viilto sai mut pelkäämään pahinta, eikä mun pelko tosiaankaan ollu turha. Ensinnäkin mua kiinnostaa suuresti se, että toi rintaliivipaketti oli auki ja kurkisti ulos pussista. Sitä enemmän mua kuitenkin kiinnostaa tilauksessa olleen sormuksen kohtalo. Lähetyslistassa kyllä luki, että sormus on ollu tossa paketissa, mutta enää sitä ei näkyny enkä ihmettele. Ihme että edes ne rintsikat on pysyny paketin kyydissä :D

Otin sitten yhteyttä Nellyn asiakaspalveluun ja lähetin niille ton yllä olevan kuvan ja kyselin sormukseni kohtaloa. Ne ei tietenkään tiedä mihin sormus on päätyny kun paketti on postissa revenny, mutta viestittelyn lopuksi asiakaspalvelija sano lähettävänsä mulle uuden sormuksen. JEE!

Paketin muu sisältö, siis se joka tuli perille asti heh, oli ihan superi! Freebra-rintsikat ei tietenkään oo yhtä tukevat kun tavalliset rintaliivit, mutta ne oli kuitenkin ihanan kevyet ja pysyy hyvin päällä, joten uskallan pukea ne mekon alle ja viettää iltaa ulkona.
Mekko(kin) oli ihana!!! Se vaan oli vähän liian iso, mutta kuitenkin sen verran ihana etten raaski sitä palauttaa. Pyysinkin ompelijaystävääni Elinaa kaventamaan sen mulle. :)

Niin ja sitten vielä tästä Nelly-tilauksesta (jonka siis ostin omalla rahalla) lähti palautukseen mekko ja kengät. Molemmat oli liian isoja ja mekko sai mun takapuolen näyttämään kunnon ghettobootylta, joten ei kiitos. :D Ainoa juttu jonka siitä tilauksesta pidin oli se ruuvirannekoru joka btw on ihana!

ps. Koska palautin kengät ja mekon, niin mulla on oikeus ostaa niiden tilalle kengät, eikö niin?



Matalemmat Forget your boyfriendit lähti tilaukseen äsken ja noi on siis omilla roposilla ostetut :)

Kommentit:
No onneks sulle tuli vähän nopeammin! Ite sain ootella pakettiani toista viikkoa ja piti jo pelätä mitä sille on käynyt postissa :D Aika jännä tuo sun paketti, joku vissiin tarvinnu sun sormusta :D Nuo matalammat forget your boyfriendit on niin ihanat !
 
postimies varmaan halus sovittaa niitä rintsikoita :DD
 
Minä olen kanssa meinannut ostaa monta kertaa jo nuo forget your boyfriendit, mutta hinta on minusta ihan liikaa huonoista muovikengistä, kun muutaman kympin laittamalla lisää saa laadukkaat aitonahkaiset popottimet. :)
 
Tollasesta postipaketista tulee kyllä pahalle mielelle! :( No, onneks sormusta lukuun ottamatta kaikki muu oli kyydissä. Päheet popot tilasit, mut oon Lady Grotescan kanssa ehdottoman samaa mieltä nahkakenkäasiasta. (Saatan silti itsekin silloin tällöin hairahtua.)
 
hhah ihana toi gettobooty juttu :D tuttu tunne ja ei oo mukava :D

-A.E.
 
voi pylly sun kanssas, mä sillon osallistuin noilla siihen nelly.comin arvontaan ja siinä sä olet nyt ostamassa niitä !!!! pyh ja pah :( :D
 
Onneksi sait sen sormuksen takasin!
 
Noi kengät<3 Oon viimoset 3 viikkoa noita tuijotellu siinä toivossa, että ne jotenkin maagisesti ilmestyis tänne meille ennen rippijuhlia.. Äiti ei oikein lämmenny niiteille. Mitä vikaa noissa nyt on?:D
 
??????? Miten ne on kehdannu antaa sulle tollasen paketin postista, ja miksei kukaan oo esim. teipannu sitä kiinni :O
 
Tilasin juuri eilen nuo samat kengät! aivan ihanat, enkä jaksa odottaa että ne saapuu !
 
tiiääkö mitä, aika hassua mutta mulle tuli nellyn paketti just eilen kotiin, ja arvaa vaa seki muovipussi oli revenny!! pohjasta tosin, onneks ei ollu takki kuitenkaan tippunu kyydistä ja oli onneks vielä erillisessä pussissa...
 
Ei hitsit noi kengät.. Pakko tilata kyllä joskus itekki, sen verran makeet popot on! =)

♥ http://anni-homepage.blogspot.com/
 
Mun kaverille oli käynyt samalla tavalla ja hänelle annettiin sen hävinneen tuotteen arvosta nellyrahaa, mut toihan on vielä parempi :-)
 
Nää matallematkin on makeet! itelläni korkeat forget your boyfriendit:)
 
onks noissa matalissakin se 10cm korkoa? harmi ku täällä yläilmoissa 180cm huitelee nii en oikee oo tottunu moisiin korkoihin. oishan noi mageet kyllä.
 
Mua vähän ärsyttää toi Nellyn toimitustapa, et miks ne pakkaa noi jutut tollasiin ''muovipusseihin''?, miksei vaan voi laittaa kunnon laatikoihin niin ei kävis tommostakaan kovin usein. Monella kaverilla hajonnu Nellyn toimituksissa vaikka mitkä jutut.

♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/
 
Mun on kans ihan pakko tilata nuo boyfriendit! Pari viikkoa oon tässä niitä kuolaillu ja alkaa olla jo aika kotiuttaa ne :) Ne ei voi olla muuta ku ehkä maailman hienoimmat kengät!
 
Ihanat noi kengät!
 
joo ei oo eka kerta kun noin käy mutta onneksi Nellyn asiakaspalvelu on ihan super. Itse tilasin noi samat korkkarit sinä alkuperäisenä mallina ja tulivat tänään olen ihan rakastunut
 
Mitä hittoa, kiva toi paketti! :o
 
mulla noi matalat forget your boyfrendit odottelee postissa. pitää ehkä heti lähtee hakee paketti ja kattoo missä kunnossa se on. :D apua.
 
Huh. :D mut kivat kengät!
 
Tänään tuli ja just avasin paketin,korkeammat mustat forget your boyfriendit, onneksi tilasin isomman koon!Potkaisin heti ekalla askeleella "timantin" irti,mutta sen saapi takaisin.2 timangia oli ekstrana mukanakin.Saa kyllä kävellä varoen,että korot ei koske toisiaan ...Mutta ihanat ja helppo kävellä platon ansiosta:)
 
Voi kun olis kans ny varaa tilata noi kengät.. Niin ihanat ne kyllä on. :)

http://chocolatcoeur.blogspot.com/
 
Voi ei apua! Mietin vaikka kuinka pitkään, että missä oon sut nähnyt, mutta sitten luin ton kuvauksen tossa oikeella reunalla niin tajusin! :) hihii halusin vaan sanoa että oot ihan hirmu nätti :)
Kommentin alku meni kyllä nyt vähän postauksen aiheen ohi.. :D
Mutta tosiaan, ei varmaan oo kovin kiva vastaanottaa tuon näköistä pakettia :( mut Nellyllä on aika kiva asiakaspalvelu loppujenlopuksi. :)
 
apua miten on mahdollista, että ne siellä postissa ees viittii toimittaa noin revittyä pakettia :o Onneks nellyn asiakaspalvelu on paras ikinä niin saat sen puuttuvan sormuksen nyt edes.

Ihanat noi forget your boyfriendit, vaikka kyllä kuvan perusteella korko ei ole 10 senttiä nähnytkään. Olis kiva tietää minkälaatuiset kenkulit on kyseessä :)
 
Ei oo totta oon kuolannu noita Forget Your Boyfriend kenkiä ikuisuuden :D
 
netta: iha vaa sen takii toimitetaan tommosia paketteja, koska nellynpaketit eli muovipussit on usein rikki. ei niitä jaksa joka kerta alkaa selvittelee, tai tottakai pitää sillo kattoo ku asiakas hakee pussinsa et kaikki on mukan. lähetyksen säilyminen ehjänä on lähettäjän vastuulla. nelly ei pakkaa ohjeiden mukaa noit lähetyksii.
 
noi on niiiin ihanat kengät!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]