Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

metallinhohtoinen asu

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

metallinhohtoinen asu

are you feeling fashionable?

torstai 12. tammikuuta 2012

 

metallinhohtoinen asu

Tervehdys toverit! Oon tehny viime aikoina aikasta hyviä alelöytöjä, jotka kaikki olis ehkä ihan hyvä esitellä jossain vaiheessa. Ehkä jo huomenna. Mulla oli eilen päällä yks näistä alelöydöksistäni, ja yhdistin sen yllättävän värikkäästi. Tällä värikkyydellä tarkotan siis sitä, että mulla oli kerrankin jonkun muun värinen hame kun musta :D






Rusettipanta on ostettu pari vuotta sitten Kierrätyskeskuksesta 20sentillä(!!!)
Kimalleneule Gina Tricot (uusi!)
Hame Gina Tricot
Rannekello Urban Outfitters, Lontoo
Pöllökoru on ite askarreltu
Rusettisormus Barcelonasta

ps. Pakko jakaa teiän kanssa miten käsittämättömän hyvää asiakaspalvelua sain tänään Helsingin keskustan Sokoksella! Menin sinne metsästämään uutta meikkivoidetta ja munhan on suhteellisen vaikeeta löytää sopiva sävy Suomesta. Jos löytyy tarpeeks tumma, niin se taittaa punaseen, oranssiin tai keltaseen ja näytän just siltä kun olisin iskeny kymmeniä kiloja aurinkopuuteria naamaani. Mullehan on käyny eräässä nimeltämainitsemattomassa tavaratalossa niin, että myyjä suositteli mulle erästä suhteellisen hintavaa meikkivoidetta joka oli kovista myyntipuheista huolimatta just sellanen pirtsakka porkkananoranssi kun sitä tököttiä levitti koko naamalle pelkän myyjän kokeileman leuan alueen tilalta. Harmitti suhteellisen paljon että meni rahaa hukkaan ja sillon päätinkin, että ostan meikkivoiteeni ulkomailta, kun esim. Lontoossa on niin paljon just mulle täydellisiä sävyjä ettei mitään rajaa!

No mutta mun Pietarista ostettu meikkivoide (miten sieltä voi löytyä sopiva jos koko reissun aikana näin siellä yhteensä ehkä 5 tummaihosta tyyppiä. Silti siellä myydään just sitä yhtä mulle täydellistä meikkivoidetta, mutta Suomessa ei?!) on jo niin lopussa ettei eBaysta tilaaminenkaan lohduta, joten oli pakko suunnistaa keskustaan ja toivoa parasta.

Hengailin Maybellinen ständillä ja tutkin meikkivoiteita kun joku myyjä tuli kyselemään että tarviinko apua. Juteltiin siinä sitten tovi, mutta sitä mulle täydellistä sävyä ei löytyny. Se sit ohjas mut L'orealille ja pyys jotain toista myyjää kaivamaan mulle jotain uutta meikkivoidetta joka oli just tullu muttei ollu vielä edes esillä. Meikkivoide vaikutti siihen astisista parhaalta, mutta mua epäilytti ihan vähän se, että onko sävy mulle liian vaalea. Myyjä sitten ehotti että otan pikku purkkiin meikkivoidetta ja testaan sitä itekseni kotona ja teen ostopäätöksen vasta sen jälkeen. Täydellistä! Jäi käynnistä ihan superhyvä fiilis koko loppupäiväks ja toivon tosissani että meikkivoide on mulle sopivan sävystä ihan vaan siks että voin käydä ostamassa sen :D

Kommentit:
hyvännäköinen asukokonaisuus :)ihana hame! persoonallinen.
se on jännä, miten oikein hyvä asiakaspalvelu voi jopa pelastaa päivän. mahtavaa, että asiakaspalvelualoilla on oikeasti asiansa osaavia palvelualttiita tyyppejä :)
 
moikka! vaikka sulla on nadja ihanan säkenöivä hymy, niin ois kiva nähä joitain muitakin ilmeitä :) kuitenkin näitä asukuvia on aina useampia niin tois pientä vaihtelua.
 
Voisitko paljastaa mitä meikkivoiteita käytät tai oot käyttäny ja todennu hyväks, kun mulla on kanssa ongelmaa löytää Suomesta sopivia sävyjä? :) Oon käyttäny make up storen sandia, kun ei ainakaan mun paikkakunnalla ole myyjät löytäneet muita vaihtoehtoja. Olisi muutenkin kiva, jos tekisit jonku meikkipostauksen:)

-maitokahvi
 
Ihanasti tulee sun hiukset jotenki paljo enemmän esiin ku on päällä muutaki ku mustaa =)
 
Ihana asu! On kyllä aina tosi piristävää saada oikeesti hyvää palvelua. Ikävän harvoin niin nimittäin tapahtuu...
 
Oon kysyny tätä aikasemmin mutten oo saanu vastausta ja haluan ehdottomasti tollasen laukun joka sulla on laukun esittely -postauksessa! (wangin rocco copy). eli siis millä hakusanoilla oot löytäny tai tollasen laukun vois löytää ebaysta?
 
anonyymi: kiitos. ja joo tollasten kokemusten jälkeen jää tosi hyvä fiilis :)

anonyymi: mä hymyilen paljon ja koen, että hymykuvat on eniten mua. mulla ei edes tuu mieleen minkälaisia muita ilmeitä paitsi irvistyksiä voisin heittää :D

anonyymi: mulla on ollu bourjois'n fond de teintia, sävy 56 :)

s: kiitoksia :)

maya: kiitos ja oon samaa mieltä :)

anonyymi: laukun ostamisesta on jo n. vuosi joten en kyllä yhtään muista hakusanaa. olisko ollu joku "bottom studded bag" tms..?
 
Oot taas niin viehkeänä että! Tykkään kovasti. En kyl tajuu yhtään että miks sun pitäis synkistellä, koska hyvä fiilikses tarttuu kuvien kautta myös lukijaan (ainakin muhun). Keep it going girl!
 
Toi hame on tosi kiva(:
 
hehee! Se olit sä ko näin Sokoksella tytön, joka näytti paljolti sulta! :D Olin pysähtyä julkkisjärkytykseltäni suu auki mollottamaan typerännäköisenä :D En sentään, kiva, että Sokoksen palvelut ovat olleet hyvät ja toivottavasti uusi meikkivoide löytyisi! Itselläni vähän sama ongelma, vaikken ole edes muun värinen, ihoni vaan reagoi kummallisesti joihinkin meikkivoiteisiin!
 
mä haastan sut tekemään viisi unelma tavaraa haasteen :)


tässä on linkki mun viisi unelma tavaraa


http://llovewantneed.blogspot.com/2012/01/haaste-viisi-unelmien-tavaraa.html#comment-form
 
Käy kokeilemassa peruukkiliike Kuokkasta, siellä myydään kryolan-merkkisiä 'teatteri'meikkejä ja löytyy meikkivoiteita montaa sävyä!
 
Nam tuota sun hametta! :)

Hyvä asiakaspalvelu tosiaan jää kyllä hyvin mieleen, ja ainakin itse huomaan palaavani niihin paikkoihin mistä sitä on saanut - vaikka se ei muilla kriteereillä (hinta, laatu, mitä etsin) ykkösvaihtoehto olisikaan.
 
hahaa lorkulla ne on kyllä mukavia ja auttaa mielellään!

terveisin. olin just konsulenttina siellä työharjottelussa :)
 
toi asu on varmaan yks mun lemppareita, vaikka se on kaikkea mmuuta kun mun tyyliä :D mut se on kyl hauskaa kuinka hyvä asiakaspalvelu pelastaa päivän! :)
 
http://www.lily.fi/juttu/video-kasvojen-muotoilu-meikkivoiteella

Tässä postauksessa Saara ainakin esitteli tummia meikkivoiteita samalla... Taisi olla kyllä kanssa jotain hintavampia, mutta kannattaa tsekata :)

Luulisi kyllä, että sinulle löytyisi sävy, kun et kuitenkaan älyttömän tumma ole. Mutta ehkä jäätkin juuri johonkin välimaastoon ja siksi oikeaa sävyä ei löydy :/

Toivottavasti natsaa! SInulla on kyllä niin kaunis iho, ettet meikkiä tarvitsisikaan!
 
Käytätkö mineraalimeikkejä? Meikkaajakaverini meikkasi tummaihoisia malleja yhellä keikalla käyttäen MSCHIC:in mineraalipohjia. Ne tummimmat sävyt olivat tytöille kuulemma täydellisiä, ja kaveri intoili etä löysi kerrankin täydellisen meikkipohjan tummemmallekin iholle. Ei kuulemma tullut porkkana fiboja tällöin :DDD
 
kiva pöllökoru mulla on samanlainen ;)
 
tosi kiva hame:)
 
Näin sut eilen Itiksen Gina Tricossa :) Olit nii työn touhus etten uskaltanu tulla moikkaa :D

http://anskiize.blogspot.com/
 
Kiva et löytyy vielä hyviä asiakaspalvelijoita.. Tuntuu et niin moni haluaa vaan saada myydyksi hinnalla millä hyvällä! :D Toiv. meikkivoide on just eikä melkeen! :)
 
ihan täydellinen asukokonaisuus :)
 
Ihana toi hame! Harvoin kyllä nykyään saa missään noin hyvää palvelua, sulla kävi kyllä tosi hyvä tuuri :)
 
Tosi kiva asu, tykkään! Mulle on yhtä vaikeaa löytää sopivaa meikkivoidetta, vaikka oon vaalea kuin lumiukko. Tai ehkä just siksi. Mulla on kyllä muutenkin ongelmallinen iho...
en ymmärrä, mihin sä ees meikkivoidetta tarvitset, kun sulla on noin hyvä ja tasaisen värinen iho. :o
 
terve! Oon lukenu sun blogia pitkään ja oon alusta asti rakastanu sitä. Nyt kuitenki tuntuu et viimesen vuoden aikana sun blogin taso on laskenu, ja pukeudut pelkkään mustaan. Eihän siinä mitään, se on ihan selvää että ihmisten tyyli muuttuu. Mutta nyt mun oli pakko tulla kommentoimaan ja sanomaan että sä näytät HÄIKÄISEVÄLTÄ!! Tollanen asu ja tollaset VÄRIT sopii sulle aivan mielettömän hyvin! YOU LOOK GOOD GIIIRL! jatka samalla linjalla
 
Todella kaunis asu! Ihanaa kun saa hyvää asiakaspalvelua!
 
ooo, ihana asu! tämä iskee kovasti myös omaan tyyliini. onko tuo hame myös sellainen, että sitä löytyy vielä kaupoista, vai onko neule tai hame aleostoksia? :-)
 
u p e a toi hame!! aijai, olet ihana ♥
 
tosi ihana asu ja mukavaa vaihtelua niihin tummanpuhuviin asuihin! tykkään ihan kympillä!:)
 
nadja ihana postaus! toivottavasti meikkivoide on sopivan väristä :)
ps. ois tositosi kiva jos tekisit meikkipostauksen joskus!
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Ihana asu!
 
mulla on taas semmonen ongelma, että mulla on tosi vaalea iho ja melkein kaikki vaaleimmat meikkivoiteet taittaa keltaseen ja mä oon sävyltäni enemmän kuitenki possun luokkaa...

pietään peukkuja että nyt löytyis hyvä meikkivoide ihan täältä suomesta :)
 
ihana asu :) Aivan loistavaa asiakaspalvelua! Tuohon mäkin pyrin asiakaspalvelijana :--)
 
NADJA MIKSI ET IKINÄ VASTAA MUN KYSYMYKSIIN? t.lukijasi
 
Ihanku sulla näkyis viimisessä kuvassa nännit...?
 
sofiia: kiitoksia :)

anonyymi: jee, olisit tullu moikkaamaan! ja toivottavasti sullekin löytyy se täydellinen meikkivoide :)

reetta: kiitos haasteesta :)

anonyymi: en oo koskaan kuullu tosta liikkeestä, mutta pitää selvittää :)

mari: kiitos, ja mä oon huomannu saman :)

bette: ai olit vai :o siistiä :)

sara: aww kiitoksia :)

anonyymi: kiitos tosi paljon linkistä, pitää ehdottomasti käydä kattomassa toi video :)

juulia: oon itse asiassa kokeillu joskus mschicin mineraalimeikkivoidetta, mutta musta tuntu ettei sillä tullu tarpeeks tasanen, vaan laikukas iho. tai sit en vaan osaa :D

ninnisi: kiitoksia :P

laura: kiitos :)

anskiize: haha voi ei, mitäköhän mä oon siellä säätäny :D

sara: niinpä, ja jäi oikeesti tosi kiva fiilis :)

tutta: kiitos :)

heini: niinpä ja kiitoksia :)

anonyymi: no ei mun iho niin tasaselta näytä ilman meikkivoidetta :D

anonyymi: oon itekki huomannu sen, etten oo viime aikoina panostanu blogiini niin paljon kun ennen ja se pitää korjata ehdottomasti!
ja eiköhän pukeutumiseenkin tuu väriä kun kevät tulee :)

night at vogue: kiitos :)

anonyymi: kiitoksia! hameen oon ostanu jo pari kuukautta sitten, joten niitä ei oo jäljellä ja veikkaan että neuleetkin on jo loppu kun ostin sen alesta :/

anonyymi: aww kiitti ite oot ihana!

anonyymi: kiitos! mustakin tuntu kivalta ja jotenkin uudelta kun oli muitakin värejä kun mustaa päällä :D

anonyymi: joo voisinhan mä meikkipostauksen jossain välissä tehdä :)

emiliaw: hei kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! ja vähänkö siistiä että asut pietarissa. löysin muuten sen mun meikkivoiteen just sieltä riv goshista. se on ihana kauppa :)

roosa: kiitos :)

strange: voi ei, no toivotaan että sullekin löytyy hyvä meikkivoide joka ei taita keltaseen :)

nukke: kiitoksia ja ihanaa että pyrit samaan. piristät varmasti palvelullas monen ihmisen päivää :)

anonyymi: nyt vastaan jeeee!

anonyymi: hahaa ihanaa kun tarkkailet mun nännejä :DD ei ne kyllä näy, toi neule vaan huijaa kun on tollasta kullalla päällystettyä mustaa neulosta :)
 
Mun mielestä tommonen asiakaspalvelu on kaikkialla, vaikka ne myyjät on kyllä mielestäni opastettu ihan tohon. Kerran olin kaverin mukana kans Sokoksella - jossa se myös itse on konsulenttina myynnissä, niin se toinen myyjä palveli sitä yhtälailla kuin ketä tahansa asiakasta, antoi kans näytteen pieneen purkkiin mukaan että pystyy kotona testaamaan :) Eli sokokselle ++++
 
itsekin asiakaspalvelua tekevänä sitä osaa todellakin arvostaa tollasta! aivan loistavaa! toivottavasti se on hyvä sävy ja voit käydä ostamassa sen. :] ja ihana tuo hamonen!
 
mulla on ollu samanlainen ongelma mun meikkien kanssa! oon itse puoliks afrikkalainen ja tollanen melko saman sävynen ku sä:D käytiin sitten etsimässä puuteria ja löyty tosi hyvä missä on just mun sävyä! ei taita mihinkään punaseen tai mihinkään ja näyttää ihan luonnolliselta. se on Nuxe bio beautén mineraalipuuteri. löytyy stocmannilta ja on tosi hyvä! suosittelen!:)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]