Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lukijan toive: paloja kodista

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lukijan toive: paloja kodista

are you feeling fashionable?

lauantai 7. tammikuuta 2012

 

lukijan toive: paloja kodista

Multa on tosi paljon kyselty asunnon esittelypostauksen perään, mutta koska meiän koti ei oo vielä täysin valmis (ei olla saatu kellarikomeroa isännöitsijälle soittelusta huolimatta ja varastoon menevätkin tavarat pyörii täällä asunnossa) niin esittelen tähän hätään mun mielestä kivoja pikku sisustusjuttuja meiän keskeneräsestä kodista.



Verhot on tosiaan ne joululahjaks saadut Vallilan Kelohongat, juliste on ostettu Jäähallin kirppikseltä jo pari vuotta sitten ja sain vasta viime viikolla ostettua siihen kehyksen Tiimarista. Keittiön pöytä on saatu Aleksin äiskältä ja maalattu ite mustaks ja tuolit on ostettu alkuviikosta Ikeasta.



Maatuskamagneetit on Tallinnasta ja rekisterikilpi Akselin kirppikseltä Espoosta. Tykkään ihan sikana noista punasista kaakeleista :)




Vaatehuone on vielä ihan kesken ja seinät näyttää siltä kun niitä olis ammuttu konekiväärillä kun tuolla on joskus tainnu olla miljoona seinähyllyä. Kolot pitää siis peittää ja laittaa tauluja yms yms seinälle.



Kylppärissä on (ihanaa!) joululahjaks saatua Marseillen saippuaa ja tietty punasia Marimekon pyyhkeitä joita äiskä aina ostaa mulle joululahjaks. Tosin tänä jouluna niitä ei tullu. Se on varmaan saanu täältä blogin kautta vihiä siitä että pyyhkeitä on ihan tarpeeks vaikka ne kivoja onkin ;)



Ja tietysti kauheet kasat purkkeja ja purnukoita



Myös Buddha on eksyny hyllylle. Sen kaverina on töissä ylijääneestä kampanjalahjapaperista (joka siis olis muuten menny roskiin) kehystetyt taulut.



Olkkarin kirjahyllystä löytyy perus Nadjamaisuudet, eli glitterkamera, muffinssit ja True Blood kirjaboksi(!!!) joka ostin äiskältä saadulla lahjakortilla tossa joku aika sitten.



Aleksin Putin-maatuskan sisältä paljastuu muitakin Venäjän entisiä hallitsijoita :D



Makuuhuone toimittaa tilapäisvaraston virkaa ja tää on se huone johon oon vähiten tyytyväinen. Siks saattekin nähä ainoastaan noi kivat H&M Homen leopardipussilakanat sekä tiistaina Ikeasta ostetun yöpöydän + verhot.



Täältä meiltä löytyy myös kaks kissaa joista toinen on ihan mahoton linssilude :D

Kommentit:
kämppä/sisustus/vaaterekkikateus täällä päivää! : D Ihanalta näyttää!
 
oliko niin, että teet vain visualistin hommia nyt? mua kiinnostaisi tietää otatteko te työharjoittelijoita? opiskelen visualistiksi ja täytyisi pieni harjoittelu suorittaa.
 
ihana kämppä! hauska toi vika kuva kun näyttäis että teillä ois järvinäkymä kun on noi verhot tuolla:DD
 
Kivoja, värikkäitä ja persoonallisia yksityiskohtia. Meillä on kelohongat myös, oranssina. Tykkäään paljon :)

-naela
 
Onneks noi kissat saa nyt vähän enemmän tilaa liikkua.
 
vähänkö näyttää jo kivalta :)
 
Mun on jo kauan pitäny kysyy et onks sun kissat sisaruksii? :D Vai onks ne eri pentueest?
 
Noi saippuat on tosi ihania! Kokeile joskus samat merkin tuoksua Pamplemousse, se on parasta <3
 
Meiltä löytyy noi samaiset ikean tuolit :) Ne on tosi kivan näköset mut ainut miinus on se, että ajan kanssa ruuvit löystyy niin paljon(ollaan kyllä yritetty niitä kiristellä/liimailla)että välillä joku on onnistunu jättää sormen ton istuin osan ja rungon väliin kun se istuinosa on lähteny irti ja voin sanoa kokemuksella et kyllä sattuu ku iso pala sormesta lähtee :/
 
IHANA KOTI TEILLÄ!
 
Ihanan näköstä :) Aww Ninni :3
 
Kivannäköinen kämppä ja kivoja yksityiskohtia. :) Toivon teille ja uudelle kodillenne oikein onnellista ja valoisaa tulevaisuutta. :)
 
Tosi pirtsakan näköinen asunto :)
 
Voooi perskutarallaa mäkin haluun ton True Blood kirjapoksin! Siis onko niitä ilmestynyt noin paljon englanniksi?? Ihanaa! :)
 
ootteks kavereit sen sun entisen poikaystävänkaa :--)
 
Ihanan näköstä! Mä rakastan näitä postauksia<3

http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/
 
kivalta näyttää !:)
 
Hyvältä näyttää jo tämä alustava sisustus!
 
nam noi leopardikuvioiset kengät <3 kokeilin niitä tänään sinisinä,mutta koko 40 oli liian pieni tällaselle dinosaurusjalalle , että joo :( ja huhhuh toi vaaterekki..*kuolaa*
 
Kivat taulut ton Buddhan vieressä :)
 
Näyttä tosi kivalta! Rakastan kaikkia ihania pieniä sisustusjuttuja. Omassa kämpässäkin ois varmaan joka ikinen paikka täynnä kaikkea koriste-esinettä ellen vähän hillitsis itseäni :D
 
Tosi kiva asunto ! :) Ja noi vaatteet, aivan ihania <:

♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/
 
Söpöjä sisustusjuttuja! :)

Saa käydä tsekkaamassa mun blogin ja jos yhtään kiinnostaa niin lukijaks vaa ;)
http://iiiiddaa.blogspot.com/
 
Kiva asunto teillä. (;;
Ja toi glitterkamera on aivan ihana! <3
 
Toi kämppä vaikuttaa niin kivalta!:)
 
Moikka!

Luin sun blogias joskus pari vuotta sitten aktiivisesti, kunnes kyllästyin jostakin syystä. Nyt palasin hetki sitten mielenkiinnosta takaisin kurkkaamaan mitä sulle kuuluu. Ja pakko sanoa, että taso on parantunut huomattavasti! :) kiitos Nadja, että jaksat edelleen kirjoittaa, entistä mielenkiintoisemmin. Sait uuden lukijan!

Kaikkee hyvää!

T. Lotta
 
Olipa kiva postaus, tällanen että jaksaa katsoa läpi eikä niin että joka ikinen pieni juttu asunnosta on kuvattuna :D
 
hei, meillä oli kyllä siellä kellarikomero käytössä? :D siellä ihan perällä yks, en muista numeroa. mut mun mielestä lotta sano meille, että sillä on kellarikoppi ja me metsästettiin vissiin asunnon numeroa vastaava tai sitten vaan seuraava vapaa jos meiän oli varattu.
 
Älyttömän kivalta näyttää teidän asunto :)
 
Kivoja pieniä yksityskohtia. Mun on pakko saada tollaset maatuskamagneetit! <3
 
ihana glitterkamera! onko se ihan oikea kamera vai koriste? ja jos oikea niin mistä olet tollasen löytäny? :)
 
Ihana koti:)
 
Ihana Martini taulu, muistuttaa minua Italiasta <3

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/
 
mitä kautta löysitte tän kämpän? :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]