Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kirppiksiiii

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kirppiksiiii

are you feeling fashionable?

lauantai 14. tammikuuta 2012

 

kirppiksiiii

Käytiin tänä aamuna Kirsin kanssa Valtterin kirppiksellä ostoksilla. En tehny tänään mitään superhyperhuippulöytöjä, mutta jotain kivoja kuitenkin löyty.



Mun lempparilöytö on alunperin Asoksen fascinator. Myyjä pyys tosta 7€, mutta sain sen tingittyä 4,60€uroon koska myyjällä ei ollu antaa vaihtorahaa takas. Jee! :)



Satiininen H&M:n playsuit on tosi söpö, mutta ehkä ihan vähän iso. Pitää testailla tota vielä vyön kanssa :)



Sifonkipaita mustalla polka dot kuviolla tais maksaa euron verran. Toi kaulus on tosi söpö.



Jonkun ite tekemä hame näyttää tosi kivalta päällä, vaikkei toi väri oo mitenkään päin mun tyylinen. Aion kuitenkin yrittää totutella vähän erikoisempiin väreihin tänä keväänä, ja koska maksoin hameesta 2,50€ niin ei jää harmittamaan jossen osaakaan käyttää ton värisiä vaatteita :)



Tää menee siihen samaan kokeilukategoriaan. Mekko oli 1€ ja malli on tosi kiva. Ton sais kivasti yhdistettyä esim. bikertakkiin tai farkkuliiviin :)



Mullahan on tää mekko jo mustana ja punasena, mutta se mun musta yksilö on aika haalistunu pesussa ja toi on niin mun luottomekko kesäsin, joten oli ihan pakko ostaa toi, hintaa taiskin olla joku 1-1,50€.

Näiden lisäks ostin pari toppia ja shortsit, mutta ne ei sit sopinu kokonsa ja/tai mallinsa puolesta mulle joten pääty kirppismyyntikasaan. Pitäis koittaa varailla myyntipöytä tässä lähikuukausina :)

Kommentit:
Aivan ihania löytöjä :) Mun lemppari on toi kukkamekko!
 
Ihania löytööjä! :)

Jos päätätkin ettet halua pitää tuota kukkamekkoa niin myy se minulle, mulla on tuo sama mustana ja sinisenä ja kuumeisesti olen etsinyt eri värejä koska oon ihan rakastunut tuohon malliin! Maksan kyllä hyvin ekstraa:)
 
aivan mahtavia löytöjä ! rakastuin tohon kukkamekkooon, se on aivan ihana !! :))<3
 
oii toi kukkamekko on ihana! kivoi löytöjä oot tehny :p
 
toi kukkamekko näyttää tosi söpöltä :-) ja muutki löydöt kivoja !
 
ihania löytöjä!:)
 
Mahtavia löytöjä! Sääli asua Porissa, kun täällä ei todella noi kirpparit yllätä nonestikaan erityisen positiivisesti...
 
hehee näin sut tänää valtterilla ja pyörittelin käsissäni kans tota kukkamekkoo, ihana ! :--)
 
Minulla samanlainen kukka mekko! aiettä se on kivan näköinen aina päällä! :>
 
KIvoja löytöjä! Laita kuvaa sitte tuosta öö päähineestä(?) koska en oikeen ite hahmota sitä :D
 
Käyksä aina niiku valtteris? :) mitä muita kirpputoreja tällä helsingissä on ? Ihainia löytöjä muute !
 
On kyllä hyviä löytöjä! Parhautta toi kukkamekko.
 
toi viimeinen mekko on ihana:)!
 
oi miten ihana kukkamekko ♥
 
ihanat nuo fascinator ja kukkamekko! :)
 
Jos hametta ei tuu käytettyä niin täälä ois halukas ostaan sen:) Jihihihii
 
Haha meitsi käväs kanssa, hypistelin tota samaa kukkamekkoa mutta jätin sen sitten pöytään :D (Rehellinen ollakseni uskoin sen olevan mulle pieni..) Mutta kaikkea muuta kivaa löytyi =)

Toi punanen kauluspaita on söppänä!
 
ei vitsi sun blogi on ihana! :) ja oot nii sika kauniski :)
 
Oi mikä fascinator <3
 
Suosittelen miettimään jossain vaiheessa että tarviitko noin uskomatonta määrää vaatteita? En ole enää seurannut tätä blogia juuri sen takia, mutta aina välillä eksyn takaisin kun muuten tää blogi on tosi mielenkiintonen ja laadukas. Toivottavasti joskus muutat hieman tapaasi ostaa vaatteita:)
 
hei, miten sä saat pois noi tyhmät bloggerin reunukset pois kuvista? :))
 
Mäkin olin eilen Valtterissa ja ostin American Eagle farrkushortsit joista maksoin 4€, oli tosi kivoja löytöjä sullakin!!
 
Toi on ihan käsittämätöntä miten halvalla noi kaikki vaatteet lähti. Tuntuu et Tampereen kirppareilla kisataan siitä kenellä on kalliimmat tuotteet :<
 
yay!!! looks so cool and pretty! :)

http://deerwithorns.blogspot.com/
 
voieiii tuo hame on ihan täydellinen!! jos et osaakaan pitää sitä niin myy mulle !! oisin ikuisesti kiitollinen :D
 
"Suosittelen miettimään jossain vaiheessa että tarviitko noin uskomatonta määrää vaatteita? En ole enää seurannut tätä blogia juuri sen takia, mutta aina välillä eksyn takaisin kun muuten tää blogi on tosi mielenkiintonen ja laadukas. Toivottavasti joskus muutat hieman tapaasi ostaa vaatteita:)"

agreed
 
heei onnee 5000 lukijasta!:)
 
Mielestäni henkari on kaunein!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/
 
Vautsi mikä hengari! Huomasin tuijottavani vain sitä enkä noita vaatteita ollenkaan! :D
 
http://udmo.blogspot.com/2012/01/pienet-ilon-asiat.html tein tuommoisen pienen haasteen ja haastoin sutki tekemään sen :) Toivottavasti haluaisit tehdä sen, jos aikaa vain riittää! :)
 
Miksi Rovaniemen kirpparit on niin tylsiä!!
 
wau, it very good idea
 
Kukkamekko on ihana! :o mutta ehkä silmiin otti eniten noi ihanat henkarit, aww.
 
äää rakastuin tohon kukkamekkoon:( muutenki tosi ihania löytöjä!! nyt tuli halu lähtee kirpparille:D
 
Kerrot kyllä sitten heti kun menet noita vaatteita myymään :) täällä yks innokas joka vois valtterii sitte lähteekkin ! Sulla on kiva blogi oon lukenu jo vähän aikaa ja liityin lukijaks
 
Voi kaunokainen kun sun kaappis hyvin todennäköisesti pursuaa erittäin suuresta vaatteiden runsaudesta tollasella shoppailutahdilla, mitä jo pelkästään blogissas esittelet, mut hassuinta silti, et mun silmään sulla on aina iha samannäköset vaatteet päällä, tatuointilintukuviota ja polkkadottia yhdistettynä mustaan, ja yleensä mekko ja sukkikset... hups.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]