Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

bourgie tuli kotiin

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

bourgie tuli kotiin

are you feeling fashionable?

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

 

bourgie tuli kotiin

Muistatteko mun joululahjalistalta erään mustan pöytälampun? Noh, mä oon himoinnu kyseistä lamppua jo ikuisuuden, ja koska oon koko viime vuoden ollu ainakin omasta mielestäni erittäin kiltti ja muutenkin ihana, niin oli täysin oikeutettua ostaa itelleen vähän myöhänen joululahja, eiks nii ;)



Sarakin oli innoissaan mun ostoksesta :D






Nam!



Ah oon niin fiiliksissä! Aina välillä käännän pääni tältä läppärin ruudulta kohti uutta lamppua ja hymyilen. Oon suhteellisen riemuidioottina täällä :D
Ja joo, tiedän että sen 234€ olis voinu monen mielestä käyttää "paremminkin", mutta mä oon erittäin tyytyväinen ja se riittää. Lamppu tuntuu mun mielestä ihan mahtavalta sijotukselta johon en tuu ihan heti kyllästymään :)

Kommentit:
no onhan toi hieno :D hiton hieno
 
perfect!
 
vitsi toi o hieeno ! (:
 
Superhieno:) Sit kun muutan omaan kotiin, on kyllä pakko saada tollanen!
 
oi ihana !
 
eiiiiiiiii, oon maailman eniten kateellinen sulle just nyt ! muutenki (melkeen) kaikki kartellin tuotteet on niin täydellisiä.... en siis yhtään moiti että tuhlasit ihan sikana rahaa tohon :D määki aattelin vielä joku päivä....
 
ohmigod, täydellinen.
 
Oi, miten hieno! Valaiseeko toi mustana yhtään vai onks enemmän "tunnelmavalo"?
 
Jos jostain tulee hirveän hyvä mieli, niin kyllä siihen saa panostaa. Lampun ostaminen ei vahingoita ketään, niin sen saa ostaa hyvillä mielin. Ei pitäisi joutua puolustelemaan jotain semmoista ostosta :< (Addiktiot on sitten asia erikseen.) Toivottavasti saat iloita lampusta vielä 10 vuoden päästäkin :)
 
Upea kerrassaan. :)
 
Tosi hieno!
 
Voin sanoa että hyvän ostoksen teit!! Itselläni ollut jo vuoden verran ja edelleenkin ihastelen sitä! Hintansa arvoinen !!! :)
 
Siksihän sitä käydään töissä, että voi sitten ilahduttaa itseään juuri tälläisilla asioilla. Vuoden himoitsemisen jälkeen on vähintäänkin oikeutettua ostaa tuo lamppu! Se on kaunis.
 
Superhyper hieno!! :) Itekki kuolaillu ton perään :)

Heidi
 
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30096096/ melkein on samannäköinen :---D mutta maksaa yli parisataa euroa vähemmän :) kummatkin tosin aika kamalia.
 
oioi mä oon unelmoinu tosta kans niiiiiin kauan! toinen kartellin juttu minkä haluisin ni ois stone jakkara! näyttäis aika kivalta tommonen musta Bourgie kirkkaan stone jakkaran päällä aiai! nooh oon vähän pyytäny tota valmistujaislahjaks joten hope so!♥
 
hieno! mutta ite (ainakaan näin lukio opiskelijana) en laittais nuin paljon rahaa lamppuun:)
 
ihana!:)
 
Ostamista vartenhan nuokin lamput on tehty, ihana!
 
Onhan tuo parempi ostos kun jotkut heräteostos vaatteet, varmasti iloa pidempään :)
 
Ihan hullun hieno!
 
miks sun kissat vaikuttaa niin ihanilta!? kaikki kissat, jotka mä oon tavannu (tavannu ehhh :D) on ollu ihan tylsiä. onko sara ihan maatiaiskissa vai mikä?
 
oi! vautsit mikä ihanuuslamppu :)
 
Hyvät ja kauniit valaisimet on mun mielestä parhaita ostoksia ikinä. Itse himoitsen kans kaikenlaisia design valaisimia ja tuun niitä sitten ostelemaankin, kunhan rahatilanne sallii taas paremmin. :) Eli jee, hyvä ostos ja kaunis lamppu!

Paitsi niin, valaiseeko tuo muuten sit loppupeleissä kuinka hyvin, kun on kuitenkin musta tuo kupukin?
 
Voi ei, oon niin kateellinen!
 
sain synttärilahjaksi tuplakuplan ja tosiaanki sain kuulla ihan mielettömästi kuittailua sen hinnasta. mutta minkäs teet, olin itekin ihan riemuidioottina kaks ekaa viikkoo :D öisin en ois halunnu sammuttaa koko lamppua kun se oli niin hieno:)
mutta aaah toi sun lamppu on kyllä kans niiin upee!
 
Voi hitto, repesin aika makosasti tuolle anolle joka linkkas ikean lampun XDDDDD hyvä veto..
 
No mutta eihän toi nyt ole mikään överihinta design-valaisimesta :---) Onnea pölyjen pyyhkimisen kanssa! Mä niin toivon että olisin ottanu ton mustan sijaan valkoisen tai läpinäkyvän :D
 
aaahh! oon niin kade, toi on ihan täydellinen :)
Eksyin parin yhteisen kaverin kautta sun facebook sivulle ja huomasin, että sun seinä näkyy ainakin sillon kaikille, jos on yhteisiä kavereita. Ajattelin vaan ilmottaa, jos haluut siellä pitää yksityisyydestäsi kiinni :-)
 
Aika jäätävä :D
 
hei piti kysyy, et paljonko toi sun uusin tatuointi tuli maksaa? Ku mietin paljo rahaa pitäs olla säästössä :D
 
Oiettä, kyllä mä vaan tykkän tosta! Joka pennosen arvonen :) Eikö sitä varten käydä töissä, että saa ostaa, mitä haluaa?

PS. Ai että hajosin tolle anolle, joka linkkas IKEAn lampun :D sehän on melkein sama, kuin koiraa hinkuvalle linkkaisi rotan :D "melkein samanalinen", oi että :D
 
Ei minusta yhtään tyhmää maksaa hienosta design lampusta tuon verran. Itse haaveilen samaisesta kirkkaana :)
 
"http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30096096/ melkein on samannäköinen :---D mutta maksaa yli parisataa euroa vähemmän :) kummatkin tosin aika kamalia."

hahahhaha wtf :DDD toihan ois sama ku vertais hitto jotain aitoa monalisan taulua lapsen piirtämään postikorttiin, mitvit nyt :DDD
 
Aivan samperin upea!
 
EEII nyt oon superkade!
toi lamppu on I-HA-NIN.
 
Ompa suloinen kissa! ja hieno lamppu!
 
Erittäin hyvä sijoituskohde! oisihan sen rahan voinut huonomminkin käyttää..;)

Ihana.
 
Ei must oo mitenkää kauheeta käyttää rahaa sisustukseen! Kyllä voisin itsekin (no okei, jos en ois pelkillä tuilla elävä opiskelija niin sit) käyttää moisen summaan unelmieni lamppuun. Vaikka tää on kyllä aika ruma must mielestä mut tyylinsä kullakin.
 
toi on tosi hieno! ja olihan toi aika kallis mut varmasti sen arvonen :-) ihana ilme tos saralla muute :D!
 
Onhan tuo hinta kyllä suolanen, mutta onhan tuo varmaan hienoin lamppuki mitä oon ikinä nähny <3___<3 Meikälleki tommonen sitte joskus ku oon rikas tai ainaki ei-opiskelija :--D
 
Hurjan kaunis lamppu! Hinta ehkä kirpaisee kerran, mutta kyllä tuon lampun elinkaarikin on varmasti kymmenenkertaa pidempi kuin halppislamppujen.
 
Ohhoh, no on kyl ollut tyyris :O...Mut on kyllä myös tyylikäs ! Valaisimiin saa kyl uppomaan helposti ihan kiitettävästi rahaa ! Muistan, kuinka viimeksi muuttaessani, vannoin, et ostan jotku ihan perus-halpis lamput vaan...Ku piti ostaa 6 kattovalaisinta kerralla ! Mutta toisin kävi! Sit ku pääsi kauppaan, kaikkien niiden ihanien valaisimien keskelle, nii eipä paljoo kiinnostanu ne kympin, perus muovihäkkyrät, ku tarjolla oli vaik mitä ihanuuksia !
 
on kyllä hieno lamppu, mutta itse varmaan tyytyisin johonkin vastaavan näköiseen halvempaan. :D
 
ooh mikä namipala ^^
 
superkiva lamppu! ja hei onks toi edellisessä postauksessa ollu ginan kynsilakka hyvää? :)

http://sandra-sophie.blogspot.com/
 
hullun hieno! ja on kyllä ihan hyvä sijoituskohde:-)
 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oon niin kateellinen
 
Jos se lamppu on sulla vaikka mummoks asti, niin eihän se sillai aateltuna edes oo kallis. Mun mielestä desing sisustamiseen panostaminen on järkevämpää kuin desing vaatteiden osto. (Vaikka onhan ne vaattetkin aika rakkaus...)

Ja jos lakkaa tykkäämästä, niin kyllä tosta varmaan jotain saa, kun myy.

Hieno lamppu :)
 
rikas pimu ;)
 
onhan se hinnakas, mut sitähän varten käyt töissä että saat ostaa asioita joista pidät :) on se nätti.
 
löysin tommosen läpinäkyvän 20eurolla nosturin lähellä olevalta kirpparilta... :DD
 
mä en voi sille mitään mut mun mielestä toi lamppu on ruma enkä yllättyis jos törmäisin tollaiseen ikeassa. :D mutta hyvä jos tykkäät ja haluat tosiaan noin paljon siitä maksaa!
 
ei pahalla, mutta mun mielestä toi lamppu on harvinaisen ruma hintaan verrattuna. tommosen kopion ehkä sais jostain makasiinistä 20e.
 
itekki ostin tommosen(läpinäkyvän vaan)joululahjaks, maksoin vaa 160e siit ku oon töissä sopivasti stockalla =)
 
rahoja ei todellakaan ois voinnut käyttää paremmin!!! itse samaisen lampun läpinäkyvänä jo noin vuoden verran omistaneena on sen jokainen sytyshetki vieläkin ihanaa ja melkein huokasen joka hetki. sitäpaitsi kuinka moni pöytälamppu on niin iso, että sitä vois melkein pitää jalkalamppuna. tai kuinka monessa on himmennin, jotta valaistusta voi säätää fiiliksen mukaan. tän kaikenlisäks se on vielä kaunis, ei nätti vaan kaunis. usein omaa lamppua tuijotellessani oon miettiny miten muovista, hei haloo, voi tehdä jotain noin kaunista.

itse mietin lampun ostamista useamman vuoden ja kun viimein raaskin se oli todellakin sen arvonen. sitäpaitsi tuut varmastikin omistamaan ton vielä monta vuotta. meillä lamppu on makkarissa ja sen valossa voi iltasella lukea kirjoja, sen voi sytyttää aamuvuoroon mennessä ja pitää valon himmeänä, ettei se häiritse toista tai sen voi illalla laittaa niin kirkkaaksi, että se valaisee koko huoneen ja sen valossa voi käydä vaatekaappeja helposti läpi. sarjassamme parhaimmat ostokset joita oon ikinä tehnyt.

toi ei oo ees ostos se on sijoitus. onnea uudesta sijoituksesta! :D
 
designiin saa tuhlata! =)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]