Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

lauantai 31. joulukuuta 2011

 

ihanaa uutta vuotta pupuset!



Pitäkää tänään hauskaa ja olkaa varovaisia niiden rakettien kanssa! Nähään ens vuonna!

perjantai 30. joulukuuta 2011

 

mulla on maailman paras paras ystävä

Oonkin unohtanu kertoa teille erään erittäin oleellisen ja hypermahtavan seikan tästä uudesta asunnosta. Tää nimittäin sijaitsee samassa rapussa missä mun paras ystäväni Laura asuu!! ♥

Ollaan tunnettu Larpun kanssa vasta pari vuotta ja tutustuttiin blogien kautta. Me luettiin toistemme blogeja (tosin Laura on jo lopettanu bloggaamisen) ja päädyttiin jotain kautta treffaamaan ja siitä se ystävyys sitten lähti. Mulla on aina ollu paljon hyviä ystäviä, muttei koskaan sitä ultimatebestistä sitten ala-asteen tokan luokan jollon päätettiin mun parhaan kaverin kanssa että oranssi ja vaaleenvihree on muotivärejä ja pukeuduttiin samoihin vaatteisiin :D Näin tarkemmin mietittynä taidan noudattaa vieläkin samaa kaavaa, mulla nimittäin on toi sama mekko joka Lauralla on päällä tossa alemmassa kuvassa (kahessa eri värissä niinkun Laurallakin :P)



Ollaan matkusteltu, mökkeilty, kirppistelty, bailattu ja tehty vaikka mitä kivaa yhessä ja vaikkei ohjelmassa oliskaan mitään muuta kun hengailua niin silti tietää että tulee olemaan hauskaa!



Laura soitti eilen tuolta yläkerrasta ja kyseli että kelpaisko seura. No tottakai kelpas! Se tuli ensin tänne mun luo hakemaan multa yhen mekon ja sitten kipastiin Lauran lukaaliin kattelemaan vaihdokkeja sille mekolle. Laura oli aika reilulla päällä, koska sain siltä vaikka mitä ihanaa, kattokaa vaikka!



Alunperin H&M:n tunikamekkoasian etuosa on satiinia ja hihat sekä selkä trikoota. Satiiniosa on värjätty tolleen epäsymmetrisesti (joku kommentoi että tossa näkyy naisen kasvot mutta mä en nää kun nenän?) ja toi on tosi kiva perusvaate.



Vilan yksiolkaiminen mekko (jossa oli vielä hintalappu paikallaan) näyttää huomattavasti paremmalta päällä kun tossa kuvassa!



Onlyn leopardihame on ihan kiva, mutta jostain syystä noin iso leoprintti häiritsee mua. Pitää kattoa tuleeko käytettyä vai meneekö toi kiertoon...



Cristelle & CO:n hame on tosi söpö röyhelöineen.




Kate Mossin Topshopille suunnittelema paita on kuulemma avaruusliskosoturin paita. Lauralla on erittäin vilkas mielikuvitus :D




Lempparein asia on ehdottomasti noi Dinskon kengät! Olin eilen illalla noi saatuani niin fileissä että tepastelin kengät jalassa täällä kotona :D

Nyt vaan jännäämään sitä päivää kun Laura tulee ratsaamaan mun vaatekaapit!

torstai 29. joulukuuta 2011

 

uutuudet päivän asun muodossa

Ostin eilen uudet shortsit! Ne on yllätys yllätys Gina Tricotista. Kun viettää 8 tuntia päivässä ja viis päivää viikossa samojen rättien keskellä tulee helposti ostettua uusia vaatteita. Ja vaikka oliskin kiva esitellä blogissa muunkin merkkisiä vaatteita, niin töistä kotiin päästyä ei kiinnosta lähteä kiertelemään muita rättikauppoja ja shoppailu jää aika yksipuoliseksi. Siinä siis lyhytmuotonen selitys sille miks mulla on niin paljon Ginan rytkyjä päällä. En vaan voi sille mitään ;)



Huivi kirppis
Kaulahuivi Gina Tricot (uusi!)
Toppi Zara
Rannekello Glitter
Shortsit Gina Tricot (uudet ja ihanat!)
Maiharit Dinsko

ps. Alemman postauksen kommenttilaatikkoon saa ehotella postaustoiveita :)

 

te päätätte!

Tuleeko mieleen aiheita joista haluaisitte mun tekevän blogipostauksen?
Ajattelin uuden vuoden kunniaks postata ens viikolla joka päivä yhden lukijan toivepostauksen ja jos/KUN hyviä ideoita tulee paljon, niin jatkan toivepostausten toteuttamista satunnaisesti myöhemminkin.
Miltäs kuulostaa? Jos kuulostaa hyvältä, niin eikun postausideoita ehdottelemaan!

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

 

nelly.com -tilaus

On aika vaarallista pitää Nellyn alebanneria tossa blogisivun yläosassa, koska blogipostauksia kirjotellessa tulee eksyttyä aika usein selailemaan Nellyn ihanuuksia. Innostuinkin eilen tekemään pienen tilauksen Nellylle ja se näyttää tältä:



Musta mekko kultasella vetoketjulla on niin ihana ja pelastaa varmasti monen baari-illan asukriisin. Mekko näyttää tosi hyvältä ton mallin päällä ja pidänkin sormia ristissä että se näyttäis edes melkeen yhtä hyvältä munkin päällä...
Kiilakorot taas oli erittäin edulliset (n. 24€) ja mä tykkään tosta mallista kovasti. Mulla kun ei oo monia baarikäyttöön ja sieltä kotiin talvella kömpimiseen soveltuvia kenkiä. Tuskin noissa mitkään naskalipohjat on, mutta onhan noi hieman eri asia kun piikkikorot, joita omistan vaan kesäsemmän mallisina.
Ruuvirannekoru lähti ostoskoriin, koska oon lähiaikoina heränny siihen etten omista tarpeeks rannekoruja joita vois käyttää rannekellon kanssa tai tilalla. Toi on sopivan pelkistetty, mutta silti erikoinen ja uskon sen istuvan erittäin hyvin mun tyyliin. :)

Koko tilaukselle tuli hintaa yhteensä 67,85€ (mekko 35,95 + kengät 23,95 + rannekoru 7,95)

tiistai 27. joulukuuta 2011

 

tapaninpäivän asu

Eilen käytiin Aleksin sukulaisten kanssa syömässä ja nauttimasta vikasta vapaapäivästä. Tänään herätyskello soi 5.00 ja mun piti olla jo puol seittemältä aamulla täydessä työnteossa. Voin kertoa ettei noin aikaset aamuheräämiset varsinkaan parin lomapäivän jälkeen oo herkkua. Aamusta on toivuttu päiväunien voimalla, vaikka oon vieläkin ihan pöhnässä. Nyt ei siis runosuoni pulppuile joten siirrytään mun eilisen päivän asuun.







Rusettipanta eBay
Tunika Lauralta, kai?
Leggingsit Ellos, saatu blogin kautta
Maiharit Dinsko




Sormus on uusi, ostettu viime viikolla H&M:stä ja käsikoru on ite askarreltu eBaysta tilatusta pääskysestä.

maanantai 26. joulukuuta 2011

 

lahjasaalis

Totesin jo aiemmin sen, että näin aikuisiällä mun joululahjat on pieniä ja koostuu lähinnä astiosta, enkä yhtään erehtyny. Älkääkä käsittäkö väärin, en yhtään valita koska kaikki lahjat oli ihania!

Esittelyssä on osa ihanuuksista. Alla olevien lahjojen lisäks sain leffalippuja, Iittalan lasipurkkeja, vähän rahaa sekä kaulahuivin :)



Iittalan Taika-astioita olin toivonu äiskältä. Mun mielestä toi printti on vaan niin ihana ja sopii mustavalkosena täydellisesti meiän kotiin. Sain myös elämäni ensimmäisen muumimukin!



Vedenkeitin oli erittäin tarpeellinen lahja!



Käsintehdyt viinilasimerkit on tosi nättejä



Vallilan Kelohonka-verhoja oltiinkin kuolailtu jo tovi. Noi(kin) sopii täydellisesti meille!



Lempparilahja tuli Aleksilta tatuointilahjakortin muodossa. Alkuvuodesta on siis tulossa uutta kuvaa ;)

 

joulua

Joulu alko mun äiskän luona riisipuurolla ja muilla herkuilla. En jaksanu kaivaa kameraa esille, joten puuroilusta ei oo kuvia. Iltapäivällä saatiin kyyti Aleksin äiskän luo, jossa jaksoin jopa kaivaa kamerankin esille.



Hieno takkatuli :D




Alli ♥






Mooses ♥



Aleksi ♥
Ton kanssa ei saa yhtäkään normaalia yhteiskuvaa :D



Mun päivän asu koostu Lontoosta ostetusta mekosta ja joulunpunasesta kirppikseltä löydetystä vyöstä. Olisin ehkä voinu meikata...



Putin-tonttulakki :DD



Pikkusisko sai Alkon pussissa alkoholitonta lasten shampanjaa :D




Ja Allikin sai joululahjan



Mun joulu oli ihan mahtava! Joulupäivä taas kulu Aleksin kanssa rosé-viiniä nauttien ja Tim Burtonin leffoja katellen. Nyt lähetään Tapaninpäiväilemään noiden sukulaisille. Iik mitä mä puen päälle?!

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

 

nellyn alekoodi!

Mukavaa joulupäivää murmelit! Mun joulun vietto jatkuu, mutta tulin nopeesti ilmottamaan, että Nellyllä alkaa virallisesti huomenna joulun jälkeinen ale, mutta alelöytöjä pääsee tekemään jo tänään. Tuhansia tuotteita on vähintään 50% alennuksessa ja salasanalla

NLYSALE

pääset viemään parhaat päältä.

Aleen pääset tästä

lauantai 24. joulukuuta 2011

 

joulutervehdys!



Ihanaa ja lahjarikasta joulua kaikille! ♥

perjantai 23. joulukuuta 2011

 

koska meillä on joulu?

Mulla ei oo yhtään joulufiilis, vaikka...




...kotoa löytyy joulutähti...



...ostin itelleni joulun kunniaks pyjaman jolla on kiva hengailla kotona...



...lahjat on paketoitu...





... ja piparkakkutalo askarreltu. Tosta mun koristelusta (yllä) tuli niin ruma että ihan hävettää :D




Mutta onneks Aleksi koristeli puolet talosta erilaisilla ukkeleilla :DDD



Osaako kukaan sanoa mihin mun joulufiilis on piiloutunu? Tuleeko se sitten kun saadaan lunta maahan ja kalkkunaa mahaan? Edes glögi ja viime jouluna tehty joulusoittolista ei tunnu tuovan joulufiilistä. Mikä auttais?

torstai 22. joulukuuta 2011

 

päivä jollon lähdin kotoa ilman housuja





Hattu H&M
Paita H&M
Maiharit Dinsko



Oho, olihan siellä alla shortsit!



Ostin ton sifonkipaidan toissapäivänä, kun olin ostamassa muille joululahjoja. Luonnollisesti se kaupoissa kiertely johti siihen, että tuli löydettyä itellekin jotain, eli toi 14,95€ maksanu Hennesin paita. Sain myös kaikki lahjat ostettua ja oon valmiina joulun viettoon. Oli ihan mahtava idea päättää jo ennen kaupoille ryntäämistä että mitä ostaa kenellekin ja selata netistä sopivia kauppoja joista lahjat löytyy niin ei tarvitse käydä joka ikistä puljua läpi. Joulustressi on siis jo lähes selätetty. Pieni stressin poikanen kuitenkin muhii takaraivossa, koska tilasin yhen lahjan englannista ja vähän näyttäis siltä ettei se ehdi perille ennen joulua :(

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]