Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

koska meillä on joulu?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

koska meillä on joulu?

are you feeling fashionable?

perjantai 23. joulukuuta 2011

 

koska meillä on joulu?

Mulla ei oo yhtään joulufiilis, vaikka...
...kotoa löytyy joulutähti......ostin itelleni joulun kunniaks pyjaman jolla on kiva hengailla kotona......lahjat on paketoitu...

... ja piparkakkutalo askarreltu. Tosta mun koristelusta (yllä) tuli niin ruma että ihan hävettää :D
Mutta onneks Aleksi koristeli puolet talosta erilaisilla ukkeleilla :DDDOsaako kukaan sanoa mihin mun joulufiilis on piiloutunu? Tuleeko se sitten kun saadaan lunta maahan ja kalkkunaa mahaan? Edes glögi ja viime jouluna tehty joulusoittolista ei tunnu tuovan joulufiilistä. Mikä auttais?

Kommentit:
Itse poden samaa joulufiiliksettömyyttä :/ Oon tullut siihen tulokseen, että koska edellisvuosien totutut lumikinokset on poissa niin myös joulufiilis on poissa :( Kamalaa on myös etten edes kovin innoissani odota huomista lahjojen avaamista, no toivottavasti se fiilis tulisi huomenna!
 
ihana piparkakkutalo! :D tosi söpö
 
Ihana toi piparkakkutalo! :D Ja et tosiaan oo ainut jolla on joulufiilis kateissa. :(
 
ihan samalainen fiilis ku sulla :|
 
Itse kullakin on joulufiilis jossain ihan muualla. Lunta on täällä jonkun verran, mutta ei voi paljoa kehuskella. Meidän suvussa kun ei enää lahjoja ostella, niin ei niitäkaan saa enää, koska kaikki ollaan jo reippaasti yli 18-vuotiaita, niin suvussamme päätettiin, että ei täysi-ikäisille enää osteta mitään. Poikkeuksina on tietenkin kummityttö ja kaverit joille ostan :)
 
Hei ja mukava blogi sulla ! (:
Ja sama täällä, ei ole joulufiilistä vaikka joulua yli kaiken rakastankin. No toivotaan että joulufiilis viimeistään huomenna tulisi...
Hyvää joulua !

http://fashionm-m.blogspot.com/
 
syö itsesi ähkyyn mm suklaakonvehdeilla niin kyllä tuntuu joululle :)
 
Ihania paketteja!!!
Ja noi ginan pöksyt on myös ihanat! :)
 
Mullakin ihan sama tunne..joulufiilistä ei mailla eikä halmeilla.. Mutta onhan se jouluaatto huomenna vasta, eiköhän se siitä! :) Hyvää Joulua sulle Nadja! :)
 
musta joulufiilistä on turhaa väkisin yrittää hakea:) ei mullakaan oo joulufiilistä tippaakaan, mutta kiva olla perheen kanssa yhessä silti
 
kalkkunaa?! nouuuu kinkkua
 
Yli-ihana piparkakkutalo ! :Ddd
 
hmm.. musta tuntuu, et melkein kaikilla on joulufiilis jossain muualla.. ei tunnu yhtään joululle, enemmänkin kesälle.---
 
hmm.. musta tuntuu, et melkein kaikilla on joulufiilis jossain muualla.. ei tunnu yhtään joululle, enemmänkin kesälle.---
 
äsken tänne sato lunta oikee urakalla ja NYT vasta sain iteki sen♥
 
mullakaan ei oo yhtää minkäänlaista joulufiilistä. toisaalta ei kyllä ollu viime joulunakaan:) eiköhän tää tästä!

annabellasliv.blogspot.com
 
Et oo ainut jolta puuttuu joulufiilis, mutta eipä se niin kauheesti haittaa vaikka ei joka vuos ihan superjoulu oliskaa:)
 
haha en tiedä ketään kellä olis joulufiilis :D mutta ei huolta, ehkä se pamahtaa meille kaikille yhtäaikaa kun... lumiukko lähtee taas lentoon 11.25 :)
 
joo, eipä oo joulufiilistä täälläkään.. söin kaikki suklaatkin jo tänään :O
 
Valittelin myös tänään poikaystävälleni, että missä köhän lienee joulufiilis tänä vuonna. Poikaystäväni tokaisi siihen, että joulufiiliksen puute johtuu siitä ettei ole enää lapsi. Näinköhän, mutta joka tapauksessa mukavaa joulua ja onnea joulufiiliksen etsintään! Niinkun joku täällä jo sanoikin, lumiukko ja joulupukin kuumalinja saattaa auttaa asiaa! :)
 
Ei oo hirveästi joulufiilistä täälläkään vaikka oon kuunnellut joululauluja, laittanut joulukoristeita ja -valoja, ostellut vähän jouluruokaa/tehnyt itse piparitaikinan ja pipareita. Oon myös tehnyt joka päivä blogiin joulukalenteria.
 
Se, ettet stressaa asiasta! Tuon virheen ihmiset juuri tekee. Itse en ole ottanut MITÄÄN paineita joulusta, tälläkin hetkellä olen TÖISSÄ ja joulufiilis on ihan katossa! <3 Eli relax!!
 
Ei täälläkään oikein oo joulumieli :( eiköhän se tästä lumettomasta maasta johdu...
 
ai en oo ainoa jolla ei oo joulufiilistä nii yhtään :D tosi sulonen piparkakkutalo sulla <3
 
Kato joku joulunen leffa, mistä tykkäät ! :---) jos et keksi mtn, nii vaikka joku disneylandin piirretty joululeffa ! :)
 
mullakaan ei oo oikee joulufiilistä :(, kai se johtuu siitä et lunta ei oo melkeen ollenka vaik aina on ollu!
 
Ihana kissa!
 
onko noi pyjamapöksyt satiinia? jos ei, niin mistä ne on ostettu? entä tuo ihanan tyylikäs joulupaperi? :)
 
hauskat noi piparkakkutalon ukot. :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]