Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

maanantai 31. lokakuuta 2011

 

bloggshoppin' 10.11.!!



MPH Fashion Outlet City järjestää meikäläisen, Moukun, Jonnan sekä Cavan kanssa shoppailuillan just sulle!

Ajankohta on 10.11.2011 klo 19-21. Shoppailtavana on isot kasat ihanuuksia, merkkeinä mm. Guess, Nike, Liu Jo sekä Calvin Klein. Kaikki lähtee erittäin mukavilla alennuksilla, ja 50 ensimmäistä ostajaa saa kaupan päälle lahjakassin joka sisältää aika mukavia yllätyksiä. Pienen tarjoilun lisäksi paikalla on kynsibaari, jossa pääsee loihtimaan kynnet uuteen uskoon Nee-merkin lakoilla.
Pukeutumiseen kannattaa panostaa, sillä kolme meiän bloggaajien mielestä parhaiten pukeutunutta palkitaan.

Kutsu on avec, joten nappaa ihmeessä kaveri kainaloon ja ottakaa suunta kohti MPH Fashion Outlet Cityä, joka sijaitsee osoitteessa Valimotie 25, 00380 Helsinki. Paikanpäälle pääsee esim. Rautatientorilta A-junalla, tarkka reitti selvinnee ystävämme Reittioppaan avulla :)


Ilmoittautumisaika päättyy 8.11., joten pikapikaa ilmoittautumaan tänne:

fashionstore.fi/bloggshoppin

Nähdään Bloggshoppin'issa! ♥

lauantai 29. lokakuuta 2011

 

this is halloween!

Kauhee kiire Lauran Halloweenbileisiin, mut sitä ennen hyvät Halloweenin toivotukset kaikille teille ihanille lukijoille!






Tänä vuonna yritän esittää meksikolaista kuoleman päivän pääkalloa, eli sugar skullia. Kasvomaalien kanssa meni hermot eikä toteutus oo muutenkaan kovinkaan kummonen, mut tulipahan kokeiltua :D


ps. Mulla on soinu koko päivän tää mun ultimatelempparileffan biisi päässä:


torstai 27. lokakuuta 2011

 

päivän asu




Huivi kirppis
Tuubihuivi Gina Tricot
Takki, mekko ja neuletakki H&M
Kaulakoru Bikbok(kai?), Lontoo
Saappaat OIS, Aleksi13

Mä oon niin poikki että silmät pysyy just ja just auki. Olin tänään ekaa päivää siellä toisessa mun visuilun uhriksi päätyneessä myymälässä ja oli jotenkin tosi rankkaa vaikkei siellä mitään erikoista tapahtunukaan. Tänään taidan siis oikeesti mennä ajoissa nukkumaan että jaksaa taas huomenna. Onneks huomenna on perjantai ja alkaa viikonloppu ♥

Jos tää postaus tuntuu liian lyhyeltä, niin käykääpä ihmeessä lukemassa Aleksin ja kolmen muun bloggaajan poikaystävän haastattelut Lilyn sivuilta. Hassua olla tuolla naimissa olevien ja lapsia saaneiden joukossa :D

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

 

palkkapäivä on kiva päivä

Eilen oli palkkapäivä, jonka sisäistin kunnolla vasta tänään ja kävin pienellä shoppauskierroksella. Tosin mun shoppauskierros koostu kahesta vaatekaupasta sekä naamiaispuodista. Kiersin Gina Tricotin ja H&M:n läpi, jonka jälkeen päätin lähteä kotiin etten osta liikaa turhuuksia :D Oon siis vieläkin yrittäny pitää kiinni siitä etten ostais vaatteita joita mun ei oo ihan pakko saada, mut musta tuntuu että tänään vähän lipsuin...



Ostin kasvomaaleja ja muita tarpeellisuuksia Lauran Halloweenbileitä varten. Mun "asu" on tosi vaikee tällaselle piirustustaidottomalle, mut luotan silti siihen että saan noilla väreillä iskettyä edes jotain väritystä naamaan.




H&M:stä ostin mekon jota olin jo hetken aikaa katellu. Toi 29,95€ maksanu pitsimekko näyttää suoraan mun vaatekaapista kaivetulta, eli aika perusostos.




Käärmekuvioinen hame on myöskin Hennesistä. Mulla tulee tosta pienet ysärivibat. Mä oon viimeks tainnu omistaa jotain käärmekuvioista sillon 90-luvulla turkoosin lompakon muodossa :D




Oon tänä syksynä himoinnu löysiä ja lämpimiä neuleita joita ei mun vaatekaapista mun ittenikin suureks yllätykseks löydy. Toi löyty H&M:n alennusrekistä n. 15€uron hintaan.




GT:stä löyty trikoinen printtihame 14,95€:lla. Toi kuvissa näkyvä vetoketju kuuluu taakse :)




Yli-ihana ja ylisuuri jätticlutch on myöskin GT:stä ja hintaa oli 29,95€. Noita oli myös mustina ja pinkkeinä ja mä haluaisin ne kaikki!



Viiksisormuskin on GT:stä ja tää makso 7,95€ :)

maanantai 24. lokakuuta 2011

 

porkkana

Mulla on uus neuletakki. Ostin sen perjantaina ja se on oranssi!





Hattu H&M
Neuletakki Gina Tricot
Hame H&M
Kaulakoru Lindex
Rannekello Urban Outfitters, Lontoo

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

 

htdj!

Käytiin eilen kavereiden kanssa tanssahtelemassa Kuudennella Linjalla Hang The Dj -indiediskossa. Sitä ennen aloteltiin kuitenkin mun luona venäläisen halpisvodkan kanssa. Siis voi apua mikä olo mulla on vieläkin :D





Kissat oli fiiliksissä kun oli paljon ihmisiä hellimässä ja leikittämässä niitä



Ja mä olin fiiliksissä kun oli kavereita kylässä. Sanja kurkistelee tuolla ihanasti :D




Hattu Monki
Playsuit H&M
Kaulakoru Antti Asplund
Käsikoru & sormus Gina Tricot

lauantai 22. lokakuuta 2011

 

ÄÄÄÄÄK!

Photobucket jotain sekoilee omiaan ja väittää, ettei mulla oo pro-tiliä, vaikka mulla se kyllä on ja maksuki on menny pankkitililtä. Kuvat ei siis näy siks, koska mulla ei muka oo sitä Photobucket Prota, vaikka oon jo pari vuotta maksanu sitä kuukausittain. Asiakaspalvelusta ei oo vastattu mitään, enkä osaa laittaa kuvia uudestaan näkymään vaikka oon tehny kaikkeni.

Toivottavasti ne kuvat palaa näkyville pian :)

edit: Tietysti kuvat alko näkymään heti tän postauksen jälkeen :D

 

faktat tiskiin

En saa unta (johtuisko siitä että heräsin päiväunilta 00.00?! :D) ja mulla on tylsää, joten päätin toteuttaa joissain blogeissa pyörineen haasteen jossa listataan 10 randomia faktaa randomeilla kuvilla höystettynä

1. Mulla on viha-rakkaus -suhde suolakurkkuihin. En voi sietää niitä hampurilaisten välissä (nypin ne AINA pois), mutta silti tykkään suolakurkuista ruisleivän päällä. Kerran meinasin alkaa itkemään kun en saanu suolakurkkupurkkia auki vartin taistelunkaan jälkeen ja jouduin syömään leipäni ilman niitä :D Ja siihen suolakurkkuruisleivän päälle en laita juustoa, koska mun mielestä juusto ja suolakurkku maistuu oudolta yhdessä. Weird.

2. Sain tänään vähän niinku ylennyksen. Oon jo parisen kuukautta tehny visun hommia, mutta tänään musta tehtiin pysyvästi kahen eri Gina Tricotin visualisti, mikä tarkottaa sitä että töitä tulee olemaan paaaaaaljon, mutta se työ on tosi kivaa ja oon ehkä maailman onnellisin tällä hetkellä!



3. Onnellisuuteen vaikuttaa myös se, että oon aika ihastunu. En todellakaan ollu suunnitellu hankkivani uutta poikaystävää näin nopeesti, mutta elämä osaa yllättää ja nyt oon pari kuukautta hengaillu Aleksin kanssa joka päivä. Osa teistä lukijoista oliki ollu sherlockeja ja arvannu tän homman, mut tässä olis fakta vielä niille jotka ei tätä ollu keksiny.



4. Mulla on ihan järkyttävä himotus mustaa Kartellin Bourgie -lamppua kohtaan. Jos en saa joululahjaks lamppua tai edes Kartellin liikkeeseen lahjakorttia jolla voi maksaa lampusta osan, niin saatan lahjoa tolla itteäni. Noita meinaan sais Room21:stä 234€urolla johon sisältyy ilmanen toimitus. Vink vink joulupukki :P

5. Vihaan veroja. Ymmärrän, että niistä on suurta yhteiskunnallista hyötyä enkä mä sen takia niitä vihaa vaan siks, koska veroasioista on tehty niin suunnattoman vaikeita! Pitäis muka ite jaksaa tarkkailla koko vuoden aikana eri työnantajilta saatuja tuloja, laskea ne yhteen ja päläpälä sekä tilailla ajoissa verokorttia. Terveisin tyyppi jolle tuli ekaa kertaa elämässä mätkyjä :(

6. En osaa mennä ajoissa nukkumaan. Mun keskimääräset yöunet on n. 4-5h, 6h on jo luksusta. Siis vaikka mulla olis herätys 6.30, niin mä silti meen nukkumaan kahen aikaan.

7. En juo kahvia tai energiajuomia. Ne maistuu (ja energiajuoma haisee) niin ällöttävälle ettei yhtään kiinnostele lipittää kyseisiä juomia, vaikka niistä ehkä oliski hetkellistä apua tähän mun väsymykseen.



8. Mun tekis salaa mieli hankkia ripsipidennykset ja geelikynnet. Ripset näyttää muilla niin kivoilta ja tekee ihanat Bambi-silmät.
Geelikynsien yleensä glitterinen ja kimaltava ulkonäkö ei mun silmää miellytä, mutta mulla lohkeilee töissä kynnet niin pahasti että olis kiva saada vähän kestävämmät kynnet. Ja voishan niihin tietty pyytää jonkun yksvärisen lakkauksen tai vaikka mustat tipit :)

9. En oo tilannu H&M:n nettikaupasta sen jälkeen tavaraa kun se tossa joitain kuukausia sitten uudistettiin. Mua jotenkin häiritsee se sivuston uudenlainen ulkonäkö ja ehkä ihan hyvä vaan ettei oo tullu tilailtua sieltä mitään turhuuksia. PAITSI tilasin tossa viime viikolla uudet leopardipussilakanat, koska Hennesillä on mun mielestä hinta-laatu -suhteeltaan hyviä ja varsinkin hyvännäkösiä pussilakanoita. Mä en muita omistakaan kun Henkkamaukan yksilöitä :D

10. Mulla on enää 6 pulloa Villivadelmaa jäljellä, nyyh. Mansikka-raparperia kyllä löytyy, mutten oikeesti pysty juomaan sitä kun se on niin makeeta. Täytyy taas lahjottaa sitä äiskälle :)

torstai 20. lokakuuta 2011

 

wednesday addamsin pyhäkoulumekko

Mulla oli eilen päällä uudet kengät ja uus mekko. Kengät olin ostanu jo elokuussa eBaysta, mutta unohtanu ne kenkälaatikossaan muiden kenkien alle ja löysin ne uudestaan vasta alkuviikosta :D

Mekkokin on tosiaan uus ja oli ekaa kertaa eilen päällä. Yllättävän moni on kommentoinu mekon näyttävän nunnakaavulta, mutta mulle tosta tulee enemmänkin mieleen joku pyhäkoulumekko. Tai Wednesday Addams. Pienistä Wednesday -viboista ei voi olla haittaa eihän?



Nunnakaapuun ei ehkä kannattais yhdistää ristikorua... :D




Hattu H&M
Mekko Gina Tricot
Kaulakoru Antti Asplund
Kengät Topshop, eBay

ps. Mulla soi tää biisi päässä:


keskiviikko 19. lokakuuta 2011

 

nelly.comin alet!

Nellyllä alko eilen salainen syysale, joka aukeaa virallisesti vasta 21.10. Nelly on kuitenkin paljastanu alekoodin, jolla pääsee kurkkimaan aleaarteita ennen muita. Ale näytti ainakin mun silmään sen verran hyvältä, että tekis ehkä ihan vähän mieli tilata tuolta jotain ;)

Alekoodi on Secretsale, ja aleen pääsee allaolevaa kuvaa klikkaamalla



Kaikki kuvan kengät on alessa ja mä itse asiassa omistan noi oikeen alakulman leopardikengät. Ne maksaa tällä hetkellä alessa 18,50€. Ei paha!

tiistai 18. lokakuuta 2011

 

lomokuvia pietarista

Sain vihdoinkin vietyä Pietarissa kuvatut lomokuvat kehitykseen! Jostain syystä kovinkaan moni kuva reissulta ei onnistunu, mut jäi sieltä sentään pari kuvaa muistoks. Kamerahan on kultanen Lomography Fisheye. Lomographyn sivuilla ei näkyny sitä mun kultasta versiota joka on ostettu Lontoon Urban Outfittersista, mut tommonen filmikamera kuitenkin on kyseessä. Kameraan käy 35mm filmi ja nää seuraavat kuvat on kuvattu iso400 -filmillä. Kuvia koneelle skannatessa unohdin laittaa kuvanlaaduks korkeatasoisen, joten kuvat on ihan eri näkösiä näin koneelta katottuna kun itse paperikuvina, mut älkää antako sen häiritä :)














Huomenna tulossa postaus kolmannesta Pietaripäivästä! :)

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

 

elle style awards -asu




Hiuskoriste H&M
Mekko H&M (ostettu n. 1½ vuotta sitten)
Clutch Primark, Lontoo
Korkokengät Vagabond
Lintukäsikoru Urban Outfitters, Lontoo



Keskiviikkona tosiaan oli Elle Style Awardsit, joiden asua mä kriiseilin. Lopulta päädyin teiän avustuksella tohon ylläolevaan asuun. Mitä tykkäätte? :)

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]