Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

miten tehdä nadja onnelliseksi?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

miten tehdä nadja onnelliseksi?

are you feeling fashionable?

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

 

miten tehdä nadja onnelliseksi?

Muistatteko kun kirjottelin addiktiostani Bon Aquan Villivadelmaa kohtaan? No parisen viikkoa postauksen jälkeen tuli sähköpostia Bon Aquan edustajalta, joka kyseli mun kotiosotetta. Sielläpäin oli tyypit jotain kautta saanu vihiä mun palavasta rakkaudesta kyseistä elämän eliksiiriä kohtaan ja ne halus lähettää mulle jotain pientä kivaa. Tässä vaiheessa mä ajattelin saavani tyyliin Bon Aqua t-paidan, kylmälaukun tai jonkun muun pikkutavaran, mutta kun lähetti parin päivän päästä osotteen annosta pimpotteli ovikelloa mä en meinannu uskoa silmiäni.Lähetillä oli korillinen Villivadelmaa käsissään ja se kyseli, että mihis kori laitetaan. Kun tyyppi oli laskenu korin maahan ja olin valmis sulkemaan kotioveni, lähetti kerto autossa olevan vielä 2 koria (!!!!) lisää.Että niin. Nyt mulla on kolme korillista herkullista kivennäisvettä kotona! Tosin yks noista koreista on raparperi-mansikkaa, josta en pahemmin tykkää, mut nyt mulla on aikaa totutella siihenkin kun kyseistä juomaa tosiaan on korillinen... Tuntuu niin ihanalta kun villivadelmaa on aina jääkaapissa odottamassa. Kiitos! :)

Kommentit:
vähänkö kiva yllätys!! :D kelpais mullekki :DD
 
oisko ees parasta!! :D
 
No huh huh! Juomista ainakin riittää.
 
pitää tosiaa maistaa tot villivadelmaa!! :D ku täällä sitä niin paljon suosittelet ;);)
 
apua :'D ihana ylläri!
 
Aah toi villivadelma on munkin lepparia!♥ *kade*
 
hahhaa vähä huippu!:D
 
herrajumala! :-D ihana ylläri!
 
villi vadelma on munkin lempparijuoma! Voi kumpa mullekkin tulis tuommonen kuorma oven taakse joku päivä :D
 
melkonen yllätys!!!! :D
 
hahaha :D
 
nam :3 toi raparperi-mansikka on ihanaa, lähetä ne mulle :D:D
 
Yleensä bloggarit saa jotain kosmetiikka- tai vaatelahjoja, joten tämä vesijuttu oli tosi hauska ja erilainen!! :D Onnea kovasti!

Itse en ole oppinut juomaan kivennäisvesiä, enkä kyllä oikein kraanavettäkään muttaa...
 
Ei huono! :D
 
ihana yllätys! voit lähettää mulle ton raparperi-mansikka -korin ku se sattuu oleen mun suurinta rakkautta! :)
 
hahah ku näin sillon ekan kerran sen sun bon aqua postkauksen jossa kerroit rakkaudestas kyseistä juomaa kohtaan, olin sitä mieltä että MUN ON PAKKO SAADA TOTA ku toi kumminkin on hyvää. sit yritin kerran ettii tota yhesta PRISMASTA ja se oli loppu. no viikon jatkoin ton juoman ettimistä kaupasta ja ei missää ollu sitä (ja myöhemmin kävi ilmi että etin vääriltä hyllyiltä tota bon aquaa). No anyways sit ostin kerran tota ja maistoin. Olin sillai et hyi stna, miten pahaa ja kui liikaa täs on hiilihappoi vaik pullon kyljes lukee et "vähähiilihappoinen juoma" tms. No join ton sit loppuun ku en jaksanu sit hukkaankaan heittää. Seuraaval viikol havahduin et hups miks ostin uudestaan tähä juomaa ku enhän mä tykänny tästä, ja no olin jo ostanu pullon ja join sen uudestaan loppuun ja edelleen mielipide oli et yäk miten joku voi tykkää tälläsestä. Tota samaa et "en ees tykkää tästä mut ostan silti" ja tota jatku kauan. Sit ku toi oli jatkunu noin ja noin ainaki hei viis pulloa omistettuani olin sillai et hitto mähän tykkään oikeesti tästä tää no hyvää. En tajuu. Olin kokoajan uskotellu ittelleni et yäk pahaa ja ostanu silti lisää ja lisää (en ees tiiä miks jos mun mielipide oli negatiivinen) nii sit tajusin et hei tää on oikeesti hyvää.

Nii siis heh tää hirveen pitkä stoori sen takia et kyl säki alat tykkää tosta mansikasta varmaa.., olin tänää jo ostamas tota mansikkaa mut aattelin et se on kumminki pahan makusta... :D :D
 
Toi on munki suosikki maku kaikista vichyistä :) Kiva yllätys!
 
Muistan sen postauksen, kun kirjotit vielä jotenkin ettei sua haittaa jos joku kärrää sitä rekkalastillisen takapihalle :D se on palannu mun mieleen tosi monta kertaa niin sain kyllä päivän naurut tästä ^^
 
mitäs ihmettä :--D
 
mä arvasin et heti ku mainostat sitä, nii tulee ovelle bon aqua pulloja :D niin ajan kysymys vaa ku on suosittu bloggari, mainostat vaa jotai tuotetta, nii tuotteen myyjä kuskaa sulle tuotetta ilmaseks.
 
"pientä kivaa" no onhan sinebrychoff aika iso lafka, et niitten pienikin voi olla vähän eriluokkaa. :D
 
Haha, kaikenmoista hyötyä blogin pitämisestä on! :D Varmasti kiva yllätys tuommoinen!
 
oivoi kelpais! mut huippu ylläri :D
 
haha :D ihanaa!
 
vihaan bloggareita. :D vittu minullekin ilmaiseksi kaikkea, oon köyhä!
 
hhahahahahah! voieei onpas paljon juotavaa ! harmi vaan ku mä en vaan voi sietää kivennäisvesiä vaikka nekin olis varmaan paljon parempi vaihtoehto kuin limu mut what can do.. vois ehk opetella juomaan tota kyllä:)
 
Ei vitsi, siistii :D hahahaaa
 
voi ihanaa! bloggaamisen hyviä puolia :-)
 
"En kuitenkaan pistäis pahakseni jos joku päättäis jostain syystä kipata kuorma-autollisen herkkujuomaa mun pihaan"

hahah ihanaa, nyt sun toive toteutui! ihan kuorma-autollista ei tullut mutta luulis kelpaavan! :)
 
Itsekin rakastan ihan tajuttomasti tota juomaa! :D
 
hahah eikää! no nyt sulla on vähäks aikaa herkkujuomaa ;D, arvasin jotenkin että sulle tuotas tota villivadelmaa :-D, ehkä ne toi sulle kans tota mansikka-raparperia että sä alkaisit siitäkin tykkäämään yhtä paljon :-)
 
En kyllä pistäis pahakseni, jos miullekkin saapuis tuollanen ylläri:D Nyt iski hirmee himo:p Edes parastako?
 
ohoo, kelpqais! :) Vähänkö saat paljo rahaa jo pelkästää noist pulloist :o
 
ääää ! mäki haluun :D mulle voit antaa noi mansikkakarpalot (=
 
namskis !! kelpais :)
 
Hahhahaaa, kelpais :D Kyllä mainostajat käyttää tilaisuuden hyväksi heti kun sellanen tulee! Tai oikeestaan sähän mainostit niitä jo etukäteen, eli toi oli vaan kiitos ;)
 
haha hyvä ylläri :D!
 
Haha! Vähänkö kiva ylläri:D:D
 
Haha! Vähänkö kiva ylläri:D
 
aika kiva yllätys tosiaan! :)
 
Se vois tuoda mullekki muutaman korin tota villivadelmaa! :D

Heidi
 
Raparperi-mansikka on ihan mun all time favoritti ! MÄÄ VOIN ADOPTOIDA NE HYVÄÄN TARKOITUKSEEN <3
 
hajosin:DDDDDDDDDDDDDD
 
maistoin muute tota sun vinkkauksen jälkeen ja arvaappa vaan että sun takia oon koukussa !! :DD kiitän!
 
Ihan mahtava ylläripylläri!! :D:D
 
Ei vitsi, täähän on ku Aku Ankasta se yksi jakso, jossa Akulle kipattiin Sihi-juomaa takapihalle laatikoittain :----D.
 
eikä !! viel ku sä kirjotit sillon jotain että et panis pahaksesi jos joku tois sulle kuorma-autollisen herkkujuomaa :D JEE
 
No onpa ylläri, että on saanut vihiä, kun kuitenkin blogissasi rakkauttasi tuota vettä kohtaan mainostit.
 
Normaalisti jää vähän semmonen "epämääräinen maku suuhun" noista blogilahjoista, mutta TÄÄ OLI AIVAN IHANA!! Tuli niin hyvä mieli :D

Aivan loistava ylläri ja tästä hyvästä käyn huomenna ostamassa villivadelmaa!
 
Oi mutkin sais tommonen määrä tota juomaa ihan taivaisiin!=DD taidankin käydä siwassa ostamassa ainakin yhen pullon=DD alko niin hirveesti tekee mieli!
 
Vähän ihanaa!
 
Mäkin haluun! ♥
 
Aika unelma!!! :D
 
hahahah :D!!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]