Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

versace for h&m

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

versace for h&m

are you feeling fashionable?

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

 

versace for h&m

Käväsin tänään H&M Showroomilla tutustumassa uuden H&M:n suunnittelijayhteistyön, eli Versace for H&M:n mallistoon. Täytyy ihan rehellisesti myöntää, ettei kaikki malliston tuotteet ollu ihan mun makuun, vaikka sieltä pari helmeä löytykin. Mallisto saattaa myös olla aika vaikea myydä täällä Suomessa, jossa en usko kovinkaan monen miehen uskaltavan pukea päälleen krokotiilikuvioisia farkkuja, mutta uskon että upeesti leikatut ja villeillä printeillä varustetut yhteistyömalliston vaatteet näyttää tosi hyviltä niiden naisten ja miesten päällä jotka uskaltaa pukeutua vähän erikoisemmin.

Miehet:




Tää oli kiva printti!





Niiteillä koristeltu biker-takki oli miesten vaatteista mun ehdoton lemppari!








Pari sisustusjuttuakin löyty :)

Naiset:











!!!!!Mun on pakko saada toi musta mekko!!!!!







Tääkin biker-takki oli tosi kiva!




Aika blingi kaulakoru :D






Versace for H&M -mallisto tulee myyntiin valikoituihin myymälöihin 17.11. klo 8.00 ja H&M:n nettikauppaan samana päivänä 11.00. Ite aion olla haukkana kyttäilemässä sen ihanan mustan mekon perään, mites on teiän laita? Entä mitä tykkäilitte malliston jutuista? Upposko vaiko eikö? :)

Kommentit:
no huhhuh mihin suuntaa nämä H&M:n mallistot menossa... jotain ihan järkyttävää! krokotiilikuvioiset farkut, mitä ihmettä?
 
the leather jackets and the bag with the leopard-print looks amazing. :) love the unique design.

xoxo
 
Täytyy kyllä sanoa,että tuo mallisto oli ainakin itselleni todellinen pettymys. Odotin paljon hienostuneempaa tyyliä,mutta suurinta osaa noista voi kutsua hyvällä omalla tunnolla mauttomiksi. Mutta kaikkia ei aina voi miellyttää.
 
Ei iske tännekkään suuntaan, jotenkin tulee kasari ja ysäri -luvut mieleen.. Eli vanhat kirpputorivaatteet :D Mikään ei iskenyt silmään, ehkä tuon erikoisen kaulakorun voisin ostaa, mutta en muuta :/ Lisäksi hinnatkin on taivaissa. En kyllä ymmärrä miten ihmiset ostaa noin rumia vaatteita, vain sen takia että ne ovat jotain ylellistä merkkiä. :)
 
joo tykkäsin niitä kaikista mistä säki et en kyllä suurimmasta osasta mallistosta diggaillu hirveestiO_O.
 
tosi ihania '!!!! tollasii omaperäsii ja värikkäitä just mist tykkää !! tollasii vois olla enemmänki ! uppos muhun ja pahasti , mut ei taida riittää rahat ku noitten hintaluokka on varmaa taaas sielt korkeemmasta päästä :/ mut kuitenki ite käyttäisin ! :)
 
eipa oikein uppoa :DD aika hirveita oikeastaan suurin osa. Ainoastaan se mainitsemasi musta mekko kelpaisi.
 
Mulle ei ihan uponnut. Jotkut jutut oli ihan hauskoja, mutta mun mielestä suurin osa tuotteista on ylihinnoiteltuja (nettisivuilta olen enemmän käynyt kyttäämässä), oli niissä se Versace-logo tai ei niin se on silti mulle H&M:ää :P
Tosta miesten nahkabikerista tulee ihan Michael Jackson mieleen!
 
Aika monet on ollut tätä mallistoa vastaan, mutta mun kohdalla taitaa olla melkein lemppareita näistä yhteistyöjutuista. Tykkään monestakin asiasta!
 
Vähän on sillisalaattia tämä mallisto, mutta toi miesten nahkarotsi vois olla kuuma jos nuo niitit ei muodostaisi tollasta ornamenttia...
 
aika villi mallisto on tosiaan kyseessä ainakin näin Suomen markkinoille :D tykkään ite tosi paljon tosta värikkääkästä kukkakuosista mustalla pohjalla! joku sellainen vattekappale olisi kiva saada:)
 
kaikki ei oikeen iske, siis noi värikkäät ihmeprintit ei oo ihan mun juttu......... :D

mut mun lemppareita on kans toi sama musta mekko ja toi hopeinen mekko♥!
 
tää mallisto sai kovaa kyytiä mun omassa blogissani aiemmin kun enemmistö julkaistiin. Pään pudistus. Ei todellakaan hyvä :D Miesten mallistosta löytyi juttuja joita voisin itse pitää (esimerkiksi tuo pinkki bleiseri ja mustat tennarit)ja naisten mallistosta tuo musta mekko on ainut joka voisi päälleni solahtaa :)
 
Näistä kommenteista huomaa just sen mitä itekin sanoit, eli että suomalaisiin tää ei varmaan iske kauheen kovaa, koska suomalaiset on niin NYNNYJÄ pukeutumisen suhteen! :D Omasta mielestäni tää mallisto on ihan uskomaton, ja jos mun rahapussi ois vähän pulleempi niin tulis varmasti ostettua useempikin vaate ja asuste tästä. Ja niille jotka sanoo että hinnat on huiniinkauheenkorkeita, niin HERRANJUMALA, tiedättekö kuinka paljon Versace maksaa?!?! Näähän on ihan pilkkahintasia verrattuna siihen mitä Versace yleensä maksaa. Ah, saisinpa vaan noi kaikki itelleni NYT! :D
 
en hirveesti tykkäile mut aaaah noi mekot! musta ja violetti!
 
kun aika vähän muutenkaan h&m vaatteita käytän, niin ei oikeen iske noi:D on noissa muutama vaate, jotka on ihan ok, mut kokonaisuudesta sanon että ei kiitos :D
 
Dang! Bling bling :D En nyt oikeen tiedä onks tää niiku hyvä bling bling vai ei :D En usko että aion itse ostaa mitään kyseisestä mallistosta, mutta kiva jos jollekin löytyy :))
 
musta mekko on ihan kiva ja toi bikertakki myös. Noita solkikenkiä ois kiva kans kokeilla. Muuten ei kyl istu mun tyyliin.
 
hahah, ihan karmeita :D
 
Se mainitsemasi musta mekko ja viereinen lila mekko on ihania, muuten ei oikee irtoo :)
 
Huhhuh,ei kovin miehisiä noi vaatteet.. Mulle ainakin monista niistä tuli naisten vaatteet mieleen. :D En ainakaan tykkäis et mun mies käyttäs tollasia. :D
 
Huhhuh, pettymys! Tää H&M tyyli on muutenki vägä liian.. omituista nykyään! Mutta ehkä jotku tykkää enemmän.. Mä en!
 
AAAAAAAAAA miten ihania vaatteita! ♥
 
No, eipähän ainakaan tullut himoa saada mitään...
 
Ei oo hirveesti mun tyyliä edustavia kamppeita, mutta muuten ihanan värikkäitä, vaikka itseeni ei juurikaan uppoa :) Musta mekko on ehkä ainoa jota voisin pitää....
 
oli pieni pettymys itselleni, tuskian menen haukkana sinne kyttäämään aamusta mutta ehkä sitten pölyn laannuttua voisi käydä katsomassa mitä on jäljellä :--D
 
aika eksoottisia :D
 
rakastuin niihin legginsseihin mutta luultavasti en hanki mitään koska en oo niin nopee ja pohdin asiaa liian kauan :D.
 
Vähän aiheen ohi mut onko sulla vielä se Hennesistä alunperin oleva RUN DMC-toppi, minkä joskus löysit kirpparilta?

Mietin onko sulla sille käyttöä nimittäin oon koittanut löytää sellaista vaikka mistä niin voisin ostaa sen sulta pois? :)
 
musta toi oli IIIIIIIHANA toi mallisto. ja jos mulla olis vaan rahaa, niin toi kultainen mekko lähtis mukaani niin että humahtais! ymmärrän että on Versace ahjavoi, mutta 200 euroa ei valitettavasti irtoa opiskelijalta noin vain. :(( tuo sun valitsema musta mekko on kyllä kans yks malliston helmiä. :))
 
ohhoh :D H&M näköjään setittää kunnolla :-D ehkä vähän liian rohkeita printtejä mulle, mutta esim just nuo asiat mitä ite listasit kivoiks oli kyllä hyvännäkösiä! :)
 
hyi aika hirveitä :D ehkä just sitä yhtä mekkoo lukuunottamatta. ja sekin vain mustana.
 
Noi värit on ihania! Toi miesten biker-takki, nam<3
 
''suomalaisiin tää ei varmaan iske kauheen kovaa, koska suomalaiset on niin NYNNYJÄ pukeutumisen suhteen! :D''

Elikkä siis on nynny jos ei halua laittaa päällensä jotain mistä ei tykkää/mikä näyttää omaan silmään hirveältä? Enempi mua hävettäis niiden puolesta jotka pistää päällensä tollasia vain koska on joku kuuluisa merkki..
Kuitenkin kun täällä on porukka sanonut ettei omaa silmää miellytä yms, niin pitäisikö sitten pukea tollasia ihan vaan sen takia ettei olisi 'nynny'..?
 
Hyh ei kyllä uponnut minuun juur yhtään. Musta-ja lila mekot oli hienot, samoiten bikertakit.
 
h&m on paras :D ja lapsityövoima
 
Ihan fresh ja erikoinen mallisto, tykkäsin kovasti noista joistakin mustista nahkavaatteista, mutta kultaniitit ja överiornamenttikuviot ei oikeen nappaa. Noissa värikkäissä printtivaatteissa ois kyllä potentiaalia kesävaatteiksi, paitsi että ei mun lompakolla :D
 
Hyi saatana mitä vaatteita!!!!
 
en ite oikee tykänny monista vaatteista, odotukset oli paljon korkeammalla tän malliston suhteen... tykkäsin kutenki tost mustasta mekosta, niittilaukusta joka oli pinkin ja mustan värisenä, miesten puolelta voisin käyttää tota pinkkiä jakkua :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]