Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

palkkapäivä on kiva päivä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

palkkapäivä on kiva päivä

are you feeling fashionable?

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

 

palkkapäivä on kiva päivä

Eilen oli palkkapäivä, jonka sisäistin kunnolla vasta tänään ja kävin pienellä shoppauskierroksella. Tosin mun shoppauskierros koostu kahesta vaatekaupasta sekä naamiaispuodista. Kiersin Gina Tricotin ja H&M:n läpi, jonka jälkeen päätin lähteä kotiin etten osta liikaa turhuuksia :D Oon siis vieläkin yrittäny pitää kiinni siitä etten ostais vaatteita joita mun ei oo ihan pakko saada, mut musta tuntuu että tänään vähän lipsuin...



Ostin kasvomaaleja ja muita tarpeellisuuksia Lauran Halloweenbileitä varten. Mun "asu" on tosi vaikee tällaselle piirustustaidottomalle, mut luotan silti siihen että saan noilla väreillä iskettyä edes jotain väritystä naamaan.




H&M:stä ostin mekon jota olin jo hetken aikaa katellu. Toi 29,95€ maksanu pitsimekko näyttää suoraan mun vaatekaapista kaivetulta, eli aika perusostos.




Käärmekuvioinen hame on myöskin Hennesistä. Mulla tulee tosta pienet ysärivibat. Mä oon viimeks tainnu omistaa jotain käärmekuvioista sillon 90-luvulla turkoosin lompakon muodossa :D




Oon tänä syksynä himoinnu löysiä ja lämpimiä neuleita joita ei mun vaatekaapista mun ittenikin suureks yllätykseks löydy. Toi löyty H&M:n alennusrekistä n. 15€uron hintaan.




GT:stä löyty trikoinen printtihame 14,95€:lla. Toi kuvissa näkyvä vetoketju kuuluu taakse :)




Yli-ihana ja ylisuuri jätticlutch on myöskin GT:stä ja hintaa oli 29,95€. Noita oli myös mustina ja pinkkeinä ja mä haluaisin ne kaikki!



Viiksisormuskin on GT:stä ja tää makso 7,95€ :)

Kommentit:
Ihania löytöjä! Tykkäsin ekasta mekosta ja sormuksesta eniten :)
 
vitsi haluun tommoson pitsimekon:o
 
ihania ostoksia! varsinki toi käärmeprintti hame :* <3
 
ihanainen toi pitsimekko!
 
Hei mistä noi kasvovärit on ja paljon makso yks kappale :D? ois nimittäin ehdotonta tarvetta.
 
ite ostin ihan tismalleen samanväriset kasvomaalinapit halloweenia varten, aion maalata naaman sellaseks meksikolaiseks kuolleiden päivän pääkalloks! ootan innolla nähä mitä sä oot keksiny!:3

http://like-paper-cuts.blogspot.com
 
vähän kivoi ostoksii :) et sattuis muistaa et montaa eri kokoo noit sormuksii o?

http://dontforgetme-jenny.blogspot.com/
 
Moi,
mitä materiaalia toi neule on?
Kivan näköinen!
 
Kattelin myöskin tota mustaa pitsimekkoa mutta viel viikko pitäis venaa et tulee rahaa....
Muttamutta ihania ostoksia, kaikki kovin sun tyylisiäs :)
 
Toi pitsimekko on aivan ihana! :)
Ostin tuon samaisen neuleen muutama päivä sitten ja en voisi olla tyytyväisempi! Todella lämmin ja ihana päällä, vaikka onkin 100% akryylia. Normaalisti en koskaan ostaisi niin huonomateriaalista neuletta, mutta tuo oli ihan vastustamaton!
 
tosi kivoja löytöjä :3
 
Tuo pitsimekko <3 Eikä tietenkään löydy H&M:n nettisivuilta :(
Eikö Ginasta saa henkilökunta-alennuksia?
 
kattelin kans ite ginassa just tota sinistä clutchia, ihana! mietin vaan et onko sille käyttöä... anyway, kivoja ostoksia sulla:)
 
Moikka, mistä hennesistä löysit ton mekon? Pakko nimittäin saada samanmoinen... :D
 
just eilen pyörittelin tuota viiksisormusta rauttiksen ginassa : ) hurmaava!
 
"Anonyymi sanoi...
Moi,
mitä materiaalia toi neule on?
Kivan näköinen!"

100% akryylia :(
 
Kivoja ostoksia! Halloweenjuhlat kuulostaa hyvältä, oottelen jo postausta että näkee minkälaiseks oot kasvos taiteillu :D Luulin eka että tuo pitsimekko kuuluu siihen naamiaisasuun muttei se tainnukaan..
 
hitsi sulla on aina niin kivoja ostoksia!

http://liisamarian.blogspot.com/
 
100% akryylia, höh :(
 
Mua niiiiiin harmittaa ettei täällä Hämeenlinnassa oo Gina Tricotia :( Mutta kivoja löytöjä! Pitäisköhän itekin käydä katsastamassa tarjoukset näin vapaapäivän kunniaksi, toisaalta se palkkapäivähän on vasta ensiviikolla...
 
Ihana tuo Ginan hame ja clutch! Täytyisi opetella enemmän hameita pitämään. Nyt syksyllä olisi niin kiva laittaa hame, paksut sukkikset ja jotkut kivat nauhakengät :)
 
Kivoja ostoksia! Mullakin olis lauantaina halloween -juhlat ja asua ei todellakaan ole vielä mietitty valmiiks. :P Vielä kerkii... toivottavasti!

millamainen
 
ihana toi mekko ja muutenki noi kaikki löydöt :) !
 
voiii kuinka ihania juttuja :) tuo pitsimekko iskee kans muhun ja kovaa. Ittelläniki on vähän hallo ween costyymi suunnitelmia, maltan tuskin odottaa sun lopputulosta! ^^
 
jeejee mul on tollanen sormus:)
 
toi sininen laukku! ihana!
 
Toi mekko on kyllä tosi ihana! <3 ja oon katellu aiemmin tota neuletakkia, mutta en tajunnu ees kattoo tänää vaikka olin shoppailemassa... :)
 
ihana toi pitsimekko!mikskä meinasit pukeutua halooweenina?:-)
 
äräräärärrä ei suotta ketuta kun maksoin samisneuleesta täyden hinnan, mulle käy aina näin! jos odottaisin vähän aikaa niin säästäisin aika paljon :D ja toi laukku on ihana! :)
 
Höh, kävin tänään ideaparkin GT:stä ettimässä tota viiksisormusta ku rakastuin siihen mut ei löytynyt :(
 
ihana toi viiksi sormus <33
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]