Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kreisi kirppispäivä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kreisi kirppispäivä

are you feeling fashionable?

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

 

kreisi kirppispäivä

Tänään oli se kauan odotettu kirppispäivä ja täytyy sanoa, että seuraavan kerran uskallan mennä myymään vasta tyyliin vuoden päästä jos sillonkaan :D
Saavuttiin paikalle vähän ennen yheksää niinkun olin blogissani ilmottanu ja meiän pöydän ympärillä oli jo kauhee lauma ihania lukijoita, joista osa oli odottanu siellä jo 7 asti. Kiitos ihan sikana kun tulitte, vaikka teitä ehkä olikin liikaa :D
Siis tottakai on hyvä, että tavarat menee kaupaksi yyämäs, mut jos ihmisiltä oikeesti katkee kynsiä ja ne saa mustelmia siitä että rynnii ostamaan mun rättejä, tuntuu ehkä vähän överiltä. Pöytä oikeesti työnty yli metrin verran taaksepäin aina parin minuutin välein ja pöytälevykin meinas jossain vaiheessa irrota pöydän jaloista. En ymmärrä miks ihmiset sekos niin täysin, kyseessä kun kuitenkin on vaan parin euron rättejä enkä jaellu ilmasia lottokuponkeja tai jotain :D

Kuitenkin, kiitos ihan sikana teille kaikille jotka vaivauduitte paikalle! Vaikka olinkin alkuun aamu-unisena ihan paniikissa kun rynnitte, niin mulle jäi päivästä hyvä fiilis koska te ootte niin kivoja ♥



Tässä vaiheessa kello oli jo lähempänä kahtatoista, eikä meillä ollu enää kun 1/7 tavaroista jäljellä :D Me tultiin paikalle yhteensä 8 Ikea-kassin kanssa ja poistuttiin yhteensä yhen kanssa (tosin me ite tehtiin aika paljon löytöjä vaikka oltiinkin siellä pääasiassa myymässä. Esittelen löydöt huomenna :))

Niin ja Lauralla ei ollu tosissaan toi hattu päässä, se vaan laitto sen tätä kuvaa varten :D



Myös Taru ja Elina oli myymässä ja tyttöjen pöytä löytyki melkeen meitä vastapäätä. Kiitokset ihanalle Elinalle kuvista!

Kommentit:
mä en millään päässy lähellekään teiän pöytää ku ihmiset oli ihan hulluja :-D jäi vähän harmittaa, mut en viittiny mennä hankkimaan mustelmia :-D
 
voi, ootpas ollut taas sööttinä liikenteessä! :)
 
ärr olisin halunnu tonne mut lupasin mennä kirkkoon kavereitten kans et saisin joskus niitä leimoja mun riparia varten :D ihanan väriset kynnet ! (:
 
Joo oli aika hullu meininki... ei siinä kauaa pystyny katteleen :D mutta hienoo, että sait tavarat kaupaks!
 
mä olin tuol ja jonotin jtn 15 min et pääsin sun pöydälle mut höh en ehtiny saada mitää sopivaa.. näin kuitenki sut livenä! <3 haha:D PS. Oot nii ylikaunis livenä ja vielä kauniimppi ku kuvissa!! <3
 
"En ymmärrä miks ihmiset sekos niin täysin, kyseessä kun kuitenkin on vaan parin euron rättejä enkä jaellu ilmasia lottokuponkeja tai jotain :D"
^ hahaha hajos :DD
 
Mäkin olin kelannut, että oisin tänään tullut Valtteriin (en tosin pelkästään sun takia, sori Nadja-kulta :D), mutta ehkä ihan hyvä etten tullut jos on ollut tommosta menoa :D Mielelläni kuuden jälkeen, kun herätyskello soi, käänsin vaan kylkeä ja nukuin vielä toiset kuusi tuntia.
 
hehh munhan oli tarkotus tulla kattoo teiänkin kirppispöytä mutta....:D en uskaltanut tulla sinne väkijoukon keskelle
 
Kiitti kengistä! En ite uskaltautunu kauheesti teidän pöydän luo, koska oikeesti se meno oli just niin hullua. Ihmiset tuuppi toisia ja yritti takaa työntyä edemmäs. Vihaseks siitä vaan tuli :( Toivottavasti ens kerralla sit vähän rauhallisemmin!
 
hah kuulostaa kyllä jo aika pahalle :DD
 
Ihana takki!
 
Joo mä tulin tonne samoihin aikoihin kun sinä ja Laura :) Harmitti vaan kun ei oikeen pystynyt rauhassa katella vaatteita kun ihmiset työnsi ja töni :(
 
oot suosittu ! =)
olin itekki valtterilla tänää ja näin sua, mut pöytä oli kyl jo siihen 12 mennes tyhjentyny etten ite saanu niistä mtn :(
 
HAHAH :D Siellä tosiaan oli TOSI iso tungos, mä olisin saanu varmaan jonkun paniikkikohtauksen tai jotain :D Harmi vaan, että en malttanu odotella sielä sitä, että joukko vähän laantuis, että pääsisin vähän kattelemaan mitä sulla siellä on, mutta koska huomasin porukkaa tulevan koko ajan lisää ja rahat alkoi olla lopussa,päätin luovuttaa ja lähdin kotiin :D Hihhi tyydyin vaan kattelemaan sivusta kuinka sun ihanat vaatteet vilkahteli siellä toisten käsissä.. Siellä oli varmaan sen takia kova tungos, koska kaikki tätä lukevat tietää, miten ihania vaatteita ja itsetehtyjä koruja sulla on, niin on tosi mahtavaa kun sitten myytkin niistä osan ja kaikki tottakai haluaa ne omakseen :D
 
MÄ OLIN SIELLÄ:DDD Oli kyl kauhee tungos mut sain ostettuu yhen paidan:)) Oot ihan sairaan kaunis livenä<3
 
WÄÄÄH, tulin jonottamaan (jos sitä voi siksi kutsua siinä rykelmässä) siihe ku tulitte, seisoin siinä 20min enkä liikkunu mihinkään :D (kiitos sivulta kiilajien) joten päätin luovuttaa! sulta ois vaan varmaan löytyny kenkiä mulle ku meillä on just samankokone jalka! pöh. ehkä ens kerralla sitte, tosin muutan takas savoon et saapi nähä millon tulee seuraava kerta. mut sainpahan käydä elämäni ekaa kertaa valtterilla ja näin teidät! haha.
 
olittepas söpöjä :) ja oli tosiaa hullu meno siin teiän pöydällä..
olit nii nättinä liikenteessä!
 
ihana asu!
 
Ja oli muuten aika outo se teiän vieressä myymässä ollut nainen. tuli tyrkyttyy mun naaman eteen niitä sen lasten vaattteita D:
 
Kuulostaa ihan sairaalta. Kerran forumin katolla oli more to love myymässä kuteitaan ja jengi rynni siinäki ihan hulluna :o Olin siinä sattumalta paikalla mut eihän siihen pöytään päässy edes. Porukka hullaantuu kyl ihan täysin bloggaajien vaatteista..!
Mietin itekin vähän josko olisin tullu kurkkaa teijän pöytää mut kelasin et tuskin sinne ees mahtuu joten jätin väliin vaikka sulla olikin niitä kivoja koruja myynnissä =)
Mut hei jos sul on taas jotain myytävää nii vinkkaa ihmees mulle niin voin hipsiä ton pihan poikki kurkkimaan sun juttujas hehe
 
Siel oli hulluu! En nahny sita pöytaa kertaakaa :D mut sain silti ihanan hameen ja kengat. Kiitos!
 
Ehkä sun vaatteiden ostaminen on vähä sama ku jotain Lady Gagan vaatteita sais omakseen.:D
 
Joo, olin samaan aikaan valtterilla, kun olitte myymässä ja oli kyllä aika hurjan näkönen kaaos teidän pöydän ympärillä :'D ! En uskaltanu kyllä tulla sinne rynnimään !
 
oli ihan paras päivä!(-: löysin kaikkea mahtavaa, kiitos!<3
 
ärsyttää ku en ite päässy paikalle ://
 
Aiotko laittaa huuto.nettiin vaatteita ja koruja joita jäi yli? Kannattaa alkaa myymään aina jos on tarve niin vähäisiä määriä huuto.netissä, huomattavasti turvallisempaa! :D Olisi toosi kiva jos huuto.netissä vois useammin tapella sun ihanista vaatteista. Ne kolme vaatetta jotka ostin tuli vaan käteen ja pidin väristä tai oli joku hieno nappi :D Ei siinä paljoa voinu katella minkälaisia ne on, mutta luotin sun vaatemakuun ja vaatteet oli tosi kivoja :) Mua jäi vaan harmittamaan tosi paljon, ku sulla oli niitä superihania koruja ja niitä vöitä, joita kauheesti himoitsin. Noo oli mukava nähdä sut, en kuitenkaa ehtinyt/voinut ylistää sun blogia, kun oli niin hullu meno. Ei vitsi olis pitäny tulla takas päivemmällä :( Mä muuten asun puuvallilassa, täällä missä on paljon puutaloja :D Vallila on todellakin ihanaa aluetta ja kaikki tarvittava on lähellä :)
Tää blogi on ehdottomasti paras kaikista, mun mielestä :)
 
oi vitsi oisin nii halunnu olla tuolaa::D
 
Ootpäs söpönä! Hitsi kun en koskaan jaksa lähteä tutkimaan. :D
 
Kiitos ihanista vaatteista!!! Ah mitä löytöjä mä teinkään :D ja hei en uskaltanu sanoo Valtterissa, mut sulla on iiihana blogi ja ihania vaateita ;))
 
Äh, vieläkin harmittaa, kun en bongannut teitä sieltä väkimäärän keskeltä.. Ja minäkin toivon, että myymättömiä tavaroita tulisi vaikka tänne blogiin myyntiin! Esimerkiksi koruja ym muuta pientä ja helposti postitettavaa :)
 
Oon nyt ihan onnessani täällä kotona uusien vaatteiden ansoista. Löysin ihania kenkiä, vaatteita ja asusteita kiiitos (:
 
asuispa sitä vähän lähempänä niin oisin vaikka voinu tulla kirppistelemään :(
 
Joo mä yritin tulla kattelemaan vaatteita, mutta se oli hieman hankalaa :D
 
paljon tuli rahaa :D????
 
uskon että aika pelottava reissu:D harmittaa kun en ite päässy penkomaan sun juttuja, olihan ne kuitenki tosi kivan näkösii ku katoin sen sun aijemman postauksen::))
 
No paljonko rahaa tuli? :)
 
voi luoja että on ollu innokkaita liikkeellä... suomalaiset...
 
en oikeesti ymmärrä tätä "blogijulkkisten" suosiota vanhojen vaatteiden myynnissä:D Te ette kuitenkaan ole varsinaisia julkkiksia ja silti kirppiksillä ihmiset ostaa hulluna ja huuto.netissä saatte myytyä ihan hulluun hintaan tuotteita! :D

Varmasti joku sanoo et oon kateellinen, mut lähinnä ihmettelen.. Ite en vois kuvitella ostavani jotain ihan tavallista vaatetta, mikä maksaa kaupassa pari euroa, hulluun hintaan ihan vaan siks et se on jonkun bloggaajan vanha :--D No ehkä kukin tavallaan..
 
Joo, aika kreisiä meno tosiaan oli...
Itse tulin käymään siellä siinä n. kymmenen maissa, ja yrittäessäni lähestyä pöytäänne sain joka suunnasta joltakulta turpaan, kun ilmeisesti pöydän viereen jo ehtineet mieluummin hakkasivat muut asiakkaat tohjoksi kuin päästivät ketään katsomaan valikoimaa... :D eli ihan suosiolla lähdin sitten himaan, sillä vaikka vaatteesi ovat kivoja niin en halua kuolla niiden tähden! :D ens kerralla sitten.
 
Oletteko miettineet, että vuokraisitte jonkun tilan teidän vaatteille päiväks ja myisitte niitä siellä? Vähän niinkun Ruotsissa on ne bloppikset? Voisi olla kätevämpi kun niin moni kuitenkin tulee paikalle ostelemaan :)
 
awws noita ihmisiä ♥ : D
- Arutte

www.only-fluffy-dreams.blogspot.com
 
paljonkos tienasitte ? :DD muuten tosi hieno tää sun blogis (: <3
 
Moikka, oon huomannu että tilailet ebaystä aika paljon kaikkea, ja mä oon tosi huono sen käytössä. Niin pystyisitkö millään käydä nopeasti katsomassa sieltä mulle valkoiset normaalivartiset converset koossa 37,5 ja mielellään tosi edulliset :) ? Kiitos jo valmiiksi <3
 
Ite oot ihanin! <3
 
Hei! Ookko ikinä tehny viinahyytelöä?
Resepti ois tosi jees.
Netistä ei tunnu löytyvän muitaku noita jenkkien jellomömmöjä niin jos ois joku liivatehomma ni oisin ilonen.
 
Millä sä kuvaat sun videoitas? (;
Ku järkkäril mut mil mallil? (::
 
haha en kyl toisaalt ihmettele et niin monet hyökkäs sinne sun pöydän luo :-D. ku kuitenki sul oli niin kivoi juttui myynnis ni ihmiset halus ne :D. oisin itekki tullu jos oisin hesas asunu :D.
 
Hei! Mitä on tapahtunut en löydä sun blogia enään muutakun googlen kautta? Sulle ei ole tullut enään niin paljon kommenteja kuin ennen, voisiko syynä olla se että muillekkin on käynyt samoin? :( Toivoisin että vastaat tähän koska oon ihmeissäni ja ett ikinä ole vastannu mulle, mutta se nyt ei ole ihme sen ´takia kuinka paljon saat kommenttia ja viestiä!! Mulla tykkään paljon sun tatskoistas ja kesällä muista esitellä niitä kunnolla!! Tee ihmiset kateelliksit. Onnee että oot löytänyt ihanan pojan! Ja stemi stemi ja voimia sulle pitää täät blogia ja viihdyttää meitä muita ja tienenkin minua!! :)) Haluisin että vielä vuosienkin päästä saisin lukea tätä koska tämä oli ensimmäinen blogi jota aloin lukea, ja siitä se kierre alkoikin. Itekkin olen oman blogin pitäsmistä miettinyt mutta katsoo nyt.. Pelottaa se haukkumisen määrä ja tämmönen. Mutt never say , never!! :)
 
Haha, tultiin kavereiden kanssa siinä kymmenen maissa, koruja etsittiin, ja sulla oli melkein kaikki menny. Jäljellä oli ehkä muutamia korviksia ja pari kaulakorua, harmitti :D
Mutta joo, siinä ympärillä oli ihan järjettömästi porukkaa ja kaikki vaan työnsi siinä, eikä aluksi uskallettu ees tulla lähemmäs.. Nojaaa, kuitenki kirpparilta löytyi korkkarit + muuta (:(:
 
"Ite en vois kuvitella ostavani jotain ihan tavallista vaatetta, mikä maksaa kaupassa pari euroa, hulluun hintaan ihan vaan siks et se on jonkun bloggaajan vanha :--D"

Joo mietin ihan samaa! Olin liikkellä kans Valtterissa ja kiersin koko teidän pöydän kaukaa, koska se ihmismäärä oli ihan HULLU. En tajuu, miten innoissaan jengi on jostain vaatteista, sellasta ryysimistä ei kyllä kestä kukaan täysjärkinen. :D Muutenkin tuli paljon huonommat kirppislöydöt ku yleensä, tais olla liikaa samanhenkistä ja -ikästä porukkaa liikenteessä. Mut varmaan aika mojovat rahat tienasitte? :D
 
love this jacket<3

www.my-styleee.blogspot.com
 
hahhaahah laitan viel toisen kommentin :D, nii tuli mieleen et ehkä teiän kannattaa ens kerral varata kans sellanen pöytä tuolta mis on mahdollisimman paljon tilaa ympärillä..:--D
 
Äh ite tulin 9.30 paikalle, oli joo kauhee tungos :/ oo oli kyl rasittavaa ku ohikulkijat sano "noi on tos ton bloggaajan takoi" vaikka viimeistään siin vaihees yritettii päästä vaan ostaa teidä ihanii vaatteit eikä vaa näkee sua ja lauraa ;)))
 
oikeesti sä oot ihan sairaan kaunis luonnossa, vielä kauniimpi kun kuvissa ja oot ihanan pitkä ! oli kyllä ihan kiva ku joku yritti koko ajan työntää mut sun nilkkoihin ja jonkun käsi oli takamuksessa ja joku tyttö valitti, että mä työnnän kun se itse ohitteli, niin haluttuja sun tavarat oli ! :D se oli pelottavaa :D oot kyllä ihan super ihana kun jaksat tollasta rynnimistä :))
 
''en oikeesti ymmärrä tätä "blogijulkkisten" suosiota vanhojen vaatteiden myynnissä:D Te ette kuitenkaan ole varsinaisia julkkiksia ja silti kirppiksillä ihmiset ostaa hulluna ja huuto.netissä saatte myytyä ihan hulluun hintaan tuotteita! :D''

haha mitä väliä sillä on onko blogijulkkis vai 'oikea' julkkis, kukaan ei nimittäin oo julkkis ilman faneja ja bloggaajilla on tavallaan faneja :D tai siis on musta ihan siistiä nähä joku nadja kaupungilla..:)
 
olisin muuten tullu valtsuun sillon mut sunnuntai ja en olis varmaa ees saanu ostettuu sielt mitää ku kamala tungos :D

http://the-ttime.blogspot.com/
 
"on musta ihan siistiä nähä joku nadja kaupungilla"

miksi? ihan tavallinen pulliainen sekin on. bloggarit on sellasia turhia julkkiksia niin kuin vaikka big brotherin kilpailijat (ihan helvetin hyvä vertaus muuten :D).
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]