Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the taller you are the harder you fall

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the taller you are the harder you fall

are you feeling fashionable?

tiistai 29. maaliskuuta 2011

 

the taller you are the harder you fall

Tein eilen töiden jälkeen pikasen shoppauskierroksen Forumissa ja löysin pari superkivaa juttua, mut nyt tällä hetkellä on sen verran kiire töihin etten ehi kuvaamaan niitä, joten koitan saada ne ostokset tänne blogin puolelle illemmalla.
Tuli muuten tosta ostamisesta mieleen, etten ymmärrä miks mulle tulee niin monta "miten sulla on varaa?" -kommenttia. Mä käyn töissä, itse asiassa mulla on kolme työtä tällä hetkellä; Forumin blogi, New Look -lehti (jonka eka numero muuten ilmestyy ihan just!) sekä Gina Tricot, jossa teen 4-5 vuoroa viikossa. Siten mulla on varaa. En panosta mihinkään kalliisiin vaatteisiin ja asusteisiin, koska valitettavasti kyllästyn liian nopeesti ja sit harmittais jättää käyttämättä esim laukkua jonka ostamiseen on käyttäny satoja euroja. Mä siis ostan jo valmiiks edullisia vaatteita ja yleensä saan vielä noiden edellämainittujen töideni takia niistä alennusta.

Shoppauksen lisäks mun rahat ei kulu oikeen muuhun kun matkusteluun. Lentoja lontooseen saa halvemmalla kun junalippuja Ouluun, ja mulla on siellä päässä ilmanen majotus. Rahaa ulkona syömiseenkään ei kulu siellä paljoa, kun tosiaan mun majapaikassa on myös kokkausmahollisuus. Kaikki on siis kiinni siitä, miten ja mihin ne omat rahansa käyttää. Tiedostan, ettei kaikilla välttämättä oo työkuviot samassa tilassa kun mulla, mutta mun mielestä kaikki on kiinni rahankäytöstä. Esim. sillon kun olin vielä opiskelija ja elin opintotuella ja -lainalla, mä sit säästin rahaa vähentämällä paljon leffassa käymistä, ulkona syömistä, baarissa käymistä (siihenkin uppoaa helposti monia kymppejä ja joidenkin tapauksessa satasia illassa, varsinkin jos kulkee taksilla kotiin) yyämäs...
Tän tekstin tarkotus ei oo mitenkään neuvoa ketään, tää on vastaus kysymykseen "miten sulla on varaa?" :D

Eilisen duuniasu:



Paita & shortsit Gina Tricot (molemmat uusia, ostettu viime viikolla)



Kaulakoru on ite askarreltu eBaysta tilatuista osista
Sormus Primark, Lontoo
Leopardikello Urban Outfitters, Lontoo



ps. Tääkin gifanimaatiomikäonkaan on tehty Adobe Photoshop CS4:lla tän ohjeen avulla. :)

Kommentit:
Ihana toi kuva:D
 
Eikä noi shortsit on ihanat! Pakko mennä käväseen GT:ssä!
 
ihana toi asu! Varsinki toi kaulakoru ja sortsit.:)
 
kiva asu! oon nähny kaupoissa paljo ton näkösiä kauluakoruja? :o
 
Uuu aivan mahti asu! Kun tosiaan noin yksinkertaisel voi tehdä niin nätin! Ja nami nuo shortsit on PAKKO hakee ittellenikin! ;D
Hei mulla ois kysymys tosta sun käyttäjä kuvasta, että kuinka sen saa noin isoksi? Oon koittanut kattella että joko oisit semmotteeseen kysymykseen aiemmin vastannut mutta en löytänyt. :)
Mary
 
Voisitko tehä postauksen jossa kerrot sun töistä?
 
Mistä tota ihanan värist kynsilakkaa saa, ku en oo mistää löytäny??

peeäs. oot toosi kaunis!
 
Oih , ihana asu ! Muuten mikä "foorumin blogi" ? (En ole kuullut niin kyselisin vain :) ) Ja kirjotatko sä siihen New Look lehteen vai kui ? <3
 
mää en vaan ymmärrä ihmisiä jotka ees kysyy tollasta. mitä se kellekkään kuuluu mitä joku tienaa ja miten? tai etes kiinnostaa :D aaaargh ihmiset on välillä niin urpoja.
 
Katoin eka, et noi shortsit on housut, sitten tajusin, että kyseisiä housuja on sekä shortseina.. :D Mulla on nimittäin samanlaiset housuina, mutta zarasta tosin.. :)
 
Samanlaisia kaulakoruja saa lindexistä :)
 
Hei tää sun blogi on aivan IHANA!! (: ja tykkään siitä, et tääl ei vilku mitkään mainokset tms. :D luen tätä aina tosi innolla ja tuun hyvälle tuulelle :DD
 
: -) : -( mulla oli juuri samanlainen pöllökoru (asosilta) joka varastettiin murrossa, kade ! tuo koko on niin mieletön, kaupoista löytyy vain pieniä!
 
Hei sä oot ihan älyttömän taitava tekee noita koruja ite! Lisäks tykkään sun blogista toosi paljon! Ja muuten: näin sut lauantain stadis, olin siel ginas :D
 
oon vissiin jotenkin pönttö, mutten osaa laittaa tollasta linkkiä blogiin, missä ei olisi sitä youtube videota, vaan vaan se biisi. apua anyone? :D

http://liisamarian.blogspot.com/
 
törkeen ihanat noi sortsit !
 
Rakastan tätä sun blogia ! sun tyyli on ihana ja sun koti ja kaikki! mäki haluisin matkustaa lontooseen iha hulluna mutku oon lukiossa ja asun kotona ja ei oo töitä nii ei oo mahiksii mut sitte varmaa ku pääsen muualle opiskeleen ja on töitä nii sitte! siel on varmasti kaikkee iha mahtavan jännää :D
 
Älä ota niitä "yhyy, miten sulla on varaa" -kommentteja niin vakavasti, kaikki ihmiset päivittelee toisten asioita ääneen mut ei niihin kannata kiinnittää huomiota ku kumminkin oot jo kertonu et oot töissä. sen pitäis riittää ja jos ei riitä niin sittenpähän miettivät keskenänsä :) sulla on kiva blogi.
 
Upea blogi!!!:) löysin ihan vahingossa ja ihastuin!
 
Ihastelin samaa leopardikelloa Outfittersilla Tukholmassa..näyttää taas niin kivalta - tyhmä minä, kun en ostanut :/
 
Hei kiitos tosta ohjeesta!! :)
 
Saanko tulla sun mukana Lontoseen ja mennä naimisiin ton edellisessä postauksessa näkyvän Joy Division-kundin kanssa?
 
Musta on kiva et teet selväks miten raha ei vaa tipu jostain taivaalta vaan sen eteen pitää tehä töitä, ja että sen riittävyys on loppupeleissä kiinni valinnoista :). Mukavaa lukee tollanen rehellinen vastaus.
 
kiva asu, varsinki noi shortsit on kivannäköset:)
 
Hah, kateelliset ne vaan kyselee rahankäytön perään, turha niihin on energiaa tuhlata.
 
pakko kysyä et paljon maksoit tosta pöllö-kaulakorusta, minkä tilasit ebaysta? =D itse nimittäin ostin just viikko sitten TÄYSIN samanlaisen espanjasta yhestä kiinakaupasta 2eurolla!!!
 
oot kyllä niin super ihana :D
 
ostin GT:stä samanlaisen pöllökorun ystävälle just lahjaksi...
 
itellä kans toi sama koru kaulassa jonka oon ostanu sulta (:
 
ihanat sortsit! :) Tiiätkö muuten et onko lontoossa asoksen kauppaa? =)=)
 
Onpa kiva asu! :)
 
Ei ne äitin ja iskän rahapussia syövät lukijat ymmärrä, että ahkeruudella voi tienata. ;) Älä kuitenkaan kuluta itseäsi loppuun! Tsempit!
 
anonyymi: kiitti :D

kira: :D

venla: kiitoksia :)

annika: mäki oon nähny, mut sillon kun tein ton en nähny niitä missään :(

marydunskipper: mä laitoin ton kuvan silleen, että laitoin tohon kohtaan html koodi -jutun ja sit latasin sen kuvan photobucketiin ja laitoin kuvan osotteen tohon. toivottavasti ei oo liian epäselvästi selitetty :D

anonyymi: pistetään ehdotus korvan taakse :)

anonyymi: ainaki nailfixin nettikaupasta saa, http://nailfix.valmiskauppa.fi/

tuulia: kirjottelen kauppakeskus forumin nettisivuille, http://www.cityforum.fi/ ja new lookkiin kirjottelen ja stailailen :)

hanttu: :D

elviira: gt:ssäkin on myös noita housuina :)

hanne: oho :)

anonyymi: toivottavasti tykkäät mun blogista jatkossakin, vaikka tää siirtyykin new lookin sivuille loppuviikosta :D

anna: apua, murrossa :o nyt mua alko pelottaan oman koruvalikoimani puolesta :D

anonyymi: kiitoksia ja olisit tullu moikkaamaan :)

liisa: kopioi se video blogiin ja laita height -kohtaan 25 (tai no jonkun myöhemmin kommentoineen mukaan 27,5) :D

anonyymi: mäki tykkään kovasti :)

minä: kiitos paljon! ja onhan sulla vielä loppuelämä aikaa matkustella :)

anonyymi: en otakaan niitä vakavasti, mut halusin vastata yleisesti koska tuntu, että lähes jokaseen postaukseen tuli sama kysymys :D

anna: kiitos :)

paubella: joo toi on niin ärsyttävää kun jättää jotain ostamatta ja sit se jää kummittelemaan :D

cheyenne-blue: kiitti :)

anonyymi: hahah joo tottakai, eikä henkalta kysytä mitään :D

sonia: kiva ku tykkäät :)

maria: kiitos :)

hanna: niin, voi olla :D

jads: en kyllä muista, kun tilasin läjän niitä osia. uskon että kuitenkin enemmän kun ton 2e :D

mad-sanna: no enkä oo :D

anonyymi: mä oon nähny gt:ssä vaan paljon pienempiä pöllöjä :o

anonyymi: :)

anonyymi: ei oo, asoksella on pelkästään nettikauppa :)

ira: kiitos :)

saana: niinpä, ja en ainakaan toivottavasti kuluta. tykkään kuitenkin töistäni, eikä kaikki hommat aina edes tunnu työltä :)
 
Paljon noi sortsit maksaa :-)? Ja mistä voi tilata noita sun tekemiä koruja, rakastan älyttömäst kaikkii niitä lego-sormuksia ja muita :)
 
minullakin tollaset shortsit, ostin viikonloppuna ja laitoin sit eilen ne valkosen paidan kans päälle, ja kuinka ollakkaan illalla huomasin, että niistä shortseista oli lähteny väriä siihen valkoseen paitaan :)
 
en ymmärrä! Miks ihmisiä kiinnostaa mihin toisilla on varaa? No okei, on joo joitain bloggaajia jotka ostaa törkeen kalliita juttuja usein yms. mut sun kohdalla en ihmettele "varallisuutta", oot tehny selkeeks et käyt töissä (siis laitat suht usein et on kiire töihin tai töissä oli sitätätätota) ja ostat ihan perusliikkeistä vaattees yms! Ei mahdu mun pieniin aivoihin ihmisten hölmöys!
 
Oot ehkä ite askarrellu korun osista, mutta voisit silti mainita että ei ihan omaa tuotosta ole:DD Espirt ja asos on myyneet samallaisia koruja vaikka kuin kauan.
 
Ihana asu!
 
ois tosi kiva jos vastaisit tähän kysymykseen ku keltään muulta en oo saanu vastausta :D elikkäs miten teet noi tollaset kuvat mitkä liikkuu? (u know? :D)
 
aaaaw oot söpö :D <3
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]