Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ikeapäivä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ikeapäivä

are you feeling fashionable?

maanantai 21. maaliskuuta 2011

 

ikeapäivä
Tehtiin eilen äiskän kanssa retki Ikeaan. Siellä oli sunnuntaibrunssi ja söin tietysti 600 lihapullaa ja jälkkäriks omenapiirakkaa, nam.Takki H&M, eBay
Mekko H&M
Laukku Gina Tricot
Saappaat EllosKotona mua odotteli kiemurakisu ♥Ikeasta piti tietysti ostaa Bilareita. En oo tainnu koskaan lähteä sieltä ilman yhtä pussia :D
Muita ostoksia oli ruoansäilytyspurkit, lamppu johon vaihdoin varjostimen, yöpöytä, astioita, eikä oikeestaan yhtään turhaa krääsää. Tää mun kämppä alkaa näyttämään jo aika kivalta, joten koitan saada sen asunnonesittelypostauksen kuvattua tän viikon aikana :)

Kommentit:
heei vähän kiva postaus (:

http://www.peppiiii.blogspot.com/
 
Toi on vaan niin upea toi sun peili, etten käsitäkkään!
Ja onhan kiemurakisukin suloinen, samoin sinä ;)
 
Ootan NIIN innolla sitä asuntoesittelyä! Kuvaatkin sitten paljon ja monesta kulmasta <3 Piristää katella kaikenlaisia kämppiä varsinin kun kirjotukset puskee päälle! :))
 
ikeast ei lähetä ikinä ilman bilareita :-D kokemusta on. sielt on pakko ottaa ainaki yks pussi, paitsi sit ku on sen pussin puoles välis nii niide syömisestä tulee vähä ällö olo
 
Bilarit on nam :) Itse ostin myös noita purkkeja, tosi kivoja. Avokki ehti tosin tiputtaa yhden lattialle, eli kohta pitäisi myös reissata ikeaan :)) Asuntopostausta odotellessa!

http://lifeandtails.blogspot.com/
 
toi omenapiirakka näyttää vähä liiankin herkulliselta.. :-)
 
tää sun blogis on kyl niin kiva ! mulla on bloglovinis tunnus ja aina ku selaan uusii päivityksii ja katon mitkä ois mielenkiintosii, nii kappas sun blogiis sitä ekaks eksyy katteleen ku kerta toisensa jälkeen tosi kivoi ja mielenkiintosii postauksii:)
 
voii miten ihana kisu! :) niin sulosia noi sun :D <3
 
ihana kiemurakisu! :D
 
noi sun ruoan säilytyspurkit näyttää sen verran kivoille että pitää varmaan mennä itekkin katsomaan :D Ehkä pääsen vihdoin eroon iän ikuisista pahvilootista!
 
noi ruoansäilytyspurkit näyttää tosikivoilta ja toi omenapiirakka on niiin hyväää! :)
 
tumblr:ssa pyörii jonkun verran sun blogin kuvia, esim tän http://letsgoonaadventurelove.tumblr.com/post/2635748612 bongasin tänään. ootko sitä mieltä että noille pitäs sanoa että laittaa kreidiitit sun kuviin, vai että poistaa ? yhteen kuvaan sain sun blogin click thru linkin kun pyysin sen sinne postannutta ihmistä sen laittamaan. en tietty nää sun vastausta tähän koska sulle tulee niin paljon kommentteja........ eli turha vähän :D haha.
 
makee lamppu!:-)
 
Oioi! ikea :-)


Kiva jos saat tehtyä sen asuntoesittely jutun..:)
 
tosi kivalta näyttää toi lamppu :) odotan innolla kotipostausta!
 
Ihana toi lamppu ja hyviä ostoksia:) Sun blogi on tosi hyvä , tulee luettua sitä joka päivä (=
Voisitko käydä katsomassa omaa blogiani?=)

http://www.lifeasrosalie.blogspot.com/
 
Ihana toi lamppu ja hyviä ostoksia:) Sun blogi on tosi hyvä , tulee luettua sitä joka päivä (=
Voisitko käydä katsomassa omaa blogiani?=)

http://www.lifeasrosalie.blogspot.com/
 
Tähän sun blogiis jää koukkuun heti yhel vilkasul!!! :D

slaveofthefashion.blogspot.com
 
iiihana kisssa!:-)
 
Ai Ikea on ihana paikka! Sieltä on kiva ostaa halvalla kaikkea hyödyllistä pientä kivaa, ja myös välillä vähän turhaakin kivaa :D Nätti asu sulla ja maailman toiseksi suloisin kissa (koska tietty omat kissat vie voiton :D) odottamssa kera ihanien lakanoiden. Asuntoesittelyä odotellessa hyvää kevään alkua Nadja!

t.Nuppeli
 
Sulla on todella kiva blogi! Oon vasta alkanut seurailemaan, joten en vakkareiden tavoin tiedä vielä mistään mitään, niin sanotusti :D Saanko kysyä, missä sä käyt töissä? Jos siis käyt. Vai opiskeletko jotain?
 
Aivan ihana kuva kisusta<3 ;) Ja ootan innolla tuota asunnonesittelypostausta, koska jonkin verran sitäkin on kuvissa vilahdellu ja on ainaki näyttäny tosi lupaavalta =)
 
Olen seuraillut blogiasi ja pidän siitä tosi paljon! On aivan mahtavaa, kun muotitietoinen ihminen kirjoittaa blogia, josta löytää kaikkea kiinostavaa. Tuo blogin pitkä nimi vain vähän hankaloitti uudelleen löytämistä, mutta onneksi olit blogilistalla, kiitos!
 
Sinulla on aivan ihania asusteita ja vaatekappaleita, pidän kovasti!<3<3<3
 
hieno lamppu ja kiva asukokonaisuus:) kissalle oli pakko hiukan naurahdella,ku se kauheen sulonen:D
 
Ui ihana toi sun kiemura kisus! (:
 
meitsi tykkää sisustamisesta joten jään ainaki oottaan sitä esittelypostausta ! Ü
 
Kiva tää tosiaa (: Tosi kiva asu, ja toi laukku, nam!

http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/
 
Joooo näytä asuntoa! me like it
 
ois kiva jos tekisit sen asuntoesittelypostauksen videolle, paljon selkeempää :)
 
oi kiva nähä sun asunto vihroin!:-)
 
luoja että voi olla sulonen kissa! :)
 
Mietinkin että mitähän kirppiskasseja raahaat siinä ku näin sut eilen pihalla :--) Ja sitäkin mietin että miten tarkenit niin pienessä takissa ku mulla on joku kolme hupparia ja karvaliivi takin alla ja silti hytisen :D
Mun on aina pakko ottaa ikeassa se pehmis, ruotsalainen pehmis on niin paljon parempaa ku suomalainen!
 
Bilarit on ihan must juttu ikeasta. Sieltä ei yksinkertaisisti voi eikä saa lähteä ilman niitä :)
 
Ihana kisunen. <3
 
ui mikä laukku tuosssa yhessä kuvassa :3
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]