Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ystispaljastus

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ystispaljastus

are you feeling fashionable?

maanantai 14. helmikuuta 2011

 

ystispaljastus

Heippahei ja ihanat ystävänpäivän illat/yöt kaikille kivoille lukijoille!
Tänään on vihdoinki lupa paljastaa mikä se mun uus salaperänen työ on, johon kaikki epämääräset tapaamiset ja salamyhkäsyys on liittyny. Ens kuussa nimittäin ilmestyy uus nuorille naisille suunnattu New Look -niminen aikakauslehti, jota kirjoittamaan on pyydetty toimittajien ohelle paria bloggaria. Meikäläinen on yks näistä onnekkaista ja mulla onkin lehdessä kaks vakiopalstaa sekä niiden lisäksi teen satunnaisia juttuja, kuten esimerkiksi stailasin ton ekan numeron muotikuvaukset. Voin kertoa että oon tykänny tästä hommasta, vaikka ihan alussahan me vasta ollaankin. Niin ja kun kysytte kuitenkin; ton edellisen postauksen kuvaukset ei liity tähän New Lookiin, vaan kyseessä on ihan toinen projekti.
Mun blogi siis on siirtymässä New Lookin sivuille, eikä se vaikuta blogin tasoon tai muuta mun blogin sisältöä yhtään mitenkään. Ainoa nyt tälleen heti mieleen tuleva muuttuva asia oon minä. Noi lehtijutut (stailaukset, kuvausjärjestelyt yms) on just sitä mitä haluaisin tehdä "isona", joten tää on mulle aika iso jeejee-juttu josta oon niiiiin fiiliksissä ja toivon että tekin ootte! :)En aio lopettaa vaatekauppaduuniani, vaan siirryn kahen viikon päästä toiseen myymälään ja saan sitä kautta paremman työsopimuksen, joten tuun olemaan vielä entistäkin kiireisempi työjuttujen kanssa. Aion kuitenki keksiä jostain tälle blogille ja teille lukijoille aikaa, koska tää on ehkä siistein harrastus ikinä!

No jopas mä oonki positiivisuusfiiliksissä nyt :D
Johtuisko siitä, että huomenna tähän aikaan istutaan lentokoneessa matkalla Lontooseen ja kohta pääsen halimaan lempparipoikia ♥
Koitan postailla sieltä Lontoosta jotain ja ajastaa nyt parit postaukset reissun ajaks ettette jää ihan heitteille. Ajattelin myös yrittää kuvata yhen videon/päivä, mut katotaan onnistuuko se siellä lammikon toisella puolella..
No mut nyt alotan pakkaamisen ja panikoimisen. Voin kertoa, että on aika ahdistavaa koittaa jo nyt päättää mitä haluaa pukea päällensä viikon päästä. :D

Kommentit:
Uuu onnea! :D
 
MAHTAVAA! onnea sulle, ihan superhieno juttu!:) myös oma unelma jonain päivänä..
 
jee natsku ! onnee : )
 
Miten siistiä! Täytyypä sitten tsekata, millanen tuo uus lehti tulee olemaan :)
 
Onnittelut! :)
 
ihan unelma duuni tälläselle alottelevalle journalistille : )

onnittelut!
 
Mahtavaa, onneks olkoon! :) En malta oottaa millanen lehti tosta paljastuu!
 
siistiä! tullaanko tota lehteä myymään ihan jossain paremmin varustetuissa ruokakaupoissa? :-)
niin ja hyvää reissua! ♥
 
jee, kuullostaa mahtavalta! onnea hirmuisesti :))
 
kiitokset kaikille onnitteluista! <3
lehteä tullaan myymään lehtipisteissä ja sen voi myös tilata kotiin :)
 
kuulostaa hyvältä, onnea!
 
Oi vitsit, onnea! :)
 
ohohhoh!! onnea ;D
 
kuullostaa ihan huippu hienolta! ja mahtavaa että pääset nyt tekemään sitä mitä oot aina halunnut:) onnea! saako vielä kysyä et mille ikäryhmälle tää kyseinen lehti on suunnattu?
 
Eihän, ihan superhypersiistiä! Oon ihan kikseis tääl sun puolesta! :D Tosi paljon onnea ja hauskaa reissua Lontooseen
 
Onnea :--) sä sovit varmasti siihen niin hyvin :)
 
vautsi, onneks olkoon! :)
 
Oi hitsit, oot saanu aivan mielettömän duunin! Onnee (:
 
oi vähän siistiä ! ONNEEA ! (:
 
oi vitsit onnee ny iha hirveesti uudesta työstä! iha mahtava duuni varmasti! on myös oma unelmani aina ollut päästä lehteen töihin ehkä viel tulevaisuudes.. :) mut onnee nyt iha kauheesti! :)
 
Onneksi olkoon tosi paljon! Toi voi aukasta sulle vaikka minkälaista uraa myöhemmin :)!
 
Onnea! ;)
 
Vau, siistiä! Onneks olkoon! :)
 
onnevaaaaa!! :))
 
Sama ku Cavan blogissa !
 
Ei nyt osu tähään aiheeseen yhtään, mutta sun blogissas on (mun mielestä) tapahtunu suuri lasku. En ole blogiasi seurannut kun reilun puolivuotta, mutta nyt mua melkein raivostuttaa(:D) avata sun blogin sivu ja huomata, ettei taaskaan ole uutta postausta tai jos onkin nii ei yhtään mielenkiintoinen. Sun asukuvat on vähentyny reilusti ja sinulta ei oikein tule sellasia "inspiskollaaseja" mitä ainakin itse toivoisin näkeväni. En jaksa enempää selitellä, mutta toivottavasti tää lähtis joskus viel nousuun! :)
 
oho onnee! mut harmittaa se ku vaihat työpaikkaa :(, nyt en enää tiiä mis oot töissä ja en tuu näkemään sua ehkä enää :/. ehkä jos selvitän sen uuden työpaikan :D, onks sekin vaatekauppa vai millane :)?
 
Ihan supermakeeta, onnee tosi paljon! :)
 
vitsi miten siistiä! Paljon onnea sulle uuden työn parissa! :)
 
oiii, onnea! voiko ton lehen sitten ostaa? (= vai tuleeko ollenkaan myyntiin? itselläki ammattina ois ihana toimittaja/valokuvaaja :-)

mutta pidäppäs kivaa lontoossa!

http://julia-angelika.blogspot.com/
 
ONNEA ja paljon ♥ millos ensimmäisen numeron ois määrä ilmestyä ?
 
Hei upeeta !
pitääki rupee lukee sitä lehtee (;
 
voi ku hienoa! oot varmaa iha superhyperinnoissas! mä ainaki olisin (; montaa varmaa kiinnostaa tollane lehti!
 
no tää kuulostaa just sellaselta "sun jutulta" eli ei voi muuta ku oottaa ja jännittää miten mahtava siitä tullee ! eli onnee paljonpaljonpaljon !!
 
muaki kiinnostais, et minkä ikäsille toi lehti on suunnattu (: ?
 
muaki kiinnostais, et minkä ikäsille toi lehti on suunnattu (: ?
 
voi ihanaa. Onnea sulle (::
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]