Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jelppiä?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jelppiä?

are you feeling fashionable?

maanantai 7. helmikuuta 2011

 

jelppiä?

Huomio lahtelaiset/pääkaupunkiseutulaiset naaman- ja tukanlaittajat!
Me tarvittais Kirsin kanssa yhden-kahden ehostustaitosen apua tän viikon sunnuntaina Lahdessa järjestettävissä kuvauksissa! Palkkiota ei voida luvata, mutta mukaan lähtijä(t) sais maineen ja kunnian sekä kokemuksen ja mahollisten portfoliokuvien lisäksi nauttia meiän mahtavasta seurasta ;)

Eli jos meikkaus ja/tai kampauskeikka kiinnostaa eikä sunnuntaina oo menoa, laita sähköpostia osotteeseen



Pääkaupunkiseutulaiset pääsis meiän kanssa samalla autokyydillä Lahteen ja takasin, ja lahtelaiset treffattaisiin sitten studiolla.
Laittakaa sähköpostia jos kiinnostuitte niin kerron proggiksesta lisää :)

Kommentit:
ite asun lahdessa, missä päin kuvaukset on ? nimittäin yritetään kavereitten kanssa bongata !
 
mitä ihmettä te täällä lahessa teette? : D ottakaa paljon kuvia täst tuppu kaupungista hehhe ; )
 
ihana jos joku pääsis auttaa! oltas nadjan kaa tosi kiitollisia :)
 
heii, meeks sit muuallekki Lahtee pyörii? Ois kiva vaa nähä sut sillee livenä. En moikkaa kyl uskalla tulla... :-D
 
Lol tekisitkö ite ilmaseks pönttö. Meikkaamaan nyt jonku tuntemattoman lärvii ilmaseks ja tuhlaamaa omaa aikaa hahahhahahahahaha. Mä voin tulla.
 
anonyymi: mulla ei oo mitään hajua missäpäin se studio on :/

anonyymi: katotaan ehitäänkö :)

anonyymi: en oo varma että ehitäänkö oikeen hengata muualla kun studiolla. :)

anonyymi: no itse asiassa tää on hyvä tilaisuus just valmistuneille/alaa opiskeleville jotka haluu päästä kokeilemaan "oikeita kuvauksia". alottelevilla ei oo oikeen varaa vaatia huippupalkkiota ja just tällaset keikat poikii lisää niitä maksullisia keikkoja ja tuo meikkaajaa kansan ja esim valokuvaajien ja stylistien tietoisuuteen. kiinnostuneita on ollu paljon, josta voi päätellä ettei kaikki oo noin ahdasmielisiä kun sinä ;)
 
pitääkö olla amattilainen tää ei oo mun ala mutt mua vähän kiinostais voitko kerrotko vähän tarkemmin mitä sit siellä tehtäisiin?
 
hoi tällä toinen ahdasmielinen joka uskaltaa saada äänensä kuuluviin.Sinä et todellakaan itse lähtis tekeääm duunia ilmatteeks (ethän sinä kirjoita edes tätä blogiasi ilmatteeksi)saati sit tekis töitä,toinen juttu onkin se että uskallatko sitä täällä myöntää :) et varmaankaan.

Kiinnostuneita on ollut paljon siksi koska sinulla on blogissasi paljon lukijoita jotka ovat ihan sinun haltijoissasi "äääk mä pääsen hengaa nadjan kaa koko päiväks ja meikkaa sitä"...ei moro :D

no mut sori jos sanoin vähä ilkeesti,mul on vaa tapana sanoo suoraa mitä ajattelen..toivottavasti en pilannu kuitenkaa päivääs =)
 
missä ne kuvaukset on ?? asun ite lahes ::D
 
reetta: valitettavasti me toivotaan edes jonkunlaista alan koulutusta tai itseoppineisuutta. eli meikki- ja tukanlaittotaitojen pitää olla suhteellisen hyvin hallussa.. :)

anonyymi: mä oon menossa tekemään tätä ilmaseks eikä mulla oo mitään ongelmaa asian kanssa. etkä onnistunu pilaamaan mun päivää, en mä tietämättömyydestä loukkaannu. :)

eemppumoi: en tiedä missä se studio sijaitsee :/
 
Voi pahus tulisin muuten innosta vinkuen sutimaan teitä mutta istun juuri junassa matkalla Pietarsaareen ja tulen takaisin vasta joskus viikon päästä! 8(

Hittohittohitto!
 
Oivoi kumpa osaisinki laittaa hiuksia ja meikkiä, niin voisin nähdä sut ja kamusi livenä :P :) !
 
tuleekohan ammatilaisia...
 
Munki pitää nyt vielä hehkuttaa tänne, et mäki asun lahessa. :D
Kokemusta alalta ei kyllä ole, joten ei varmaan mun kohalla onnistu..
 
Ihmeellistä porukkaa täällä vinkumassa. Itse olen alan opiskelija ja lähetin sähköpostia empimättä, teen ilmaisia assarikikkoja vähän väliä, maksavat itsensä varmasti takaisin vielä joskus sitten kun kokemus, portfolio ja CV ovat karttuneet :) Plus, keikat ovat aina mielenkiintoisia kokemuksia ja hyviä mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin. (Mutta hyvä vaan ettei kaikki osaa arvostaa, paremmat chänssit itsellä!)

-L
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]