Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

so throw your diamonds in the sky, we'll stay gold forever

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

so throw your diamonds in the sky, we'll stay gold forever

are you feeling fashionable?

lauantai 29. tammikuuta 2011

 

so throw your diamonds in the sky, we'll stay gold forever

Alotetaan postaus mun säälittävyydellä:



Siis mä vihaan tiskaamista ja nyt kun asun yksin, ei kukaan pakota/pyydä mua tiskaamaan, joten jokaikinen mun astia on likasena. Tää kuulostaa siltä että hukkuisin tiskivuoreen, mutta faktahan on se, että omistan tasan kolme lasia ja neljä mukia, joten ihan kauheeta vuorta ja sotkua niistä ei kerry. Silti niiden seittemän juoma-astian tiskaaminen on liian vaativaa, joten viime yönä baarista kotiin tullu Nadja päätti juoda vetensä snapsilasista. Oon nolo.

Mut siirrytään nyt mun tän päiväseen asuun.Herätin mun sisäisen scenelapseni ja puin timanttitatuoinnin seuraks leopardia ja rusettia.



Hahah mikä ilme + meikitön naama



Rusettipanta + tuubitoppi Gina Tricot
Pääskyskaulakoru + hame + vyö H&M
Kello Oasis, Lontoo
Laukku Aava Vintage

Nyt nappaan Villen kainaloon ja suunnistetaan Eetulle. Sieltä matka jatkuu Kulttuuritalolle kattomaan Bring Me The Horizonia, Architectsia ja The Devil Wears Pradaa. Tulkaa ihmeessä repimään hameen helmasta jos bongaatte meitä tuolla Kulttuuritatolla tai 6. Linjalla jossa järjestetään keikan afterpartyt, eli Sabotage party #6 jossa mm. BMTH:n tyypin soittaa levyjä. Can't wait!


Kommentit:
Ihana asu ! : >
 
Mäki oon ihan hirveen laiska tiskaamaan ja teinkin virheen siinä, että ostin liian monta lasia/mukia : D Ja toivottavasti keikasta tulee supermahtava, mä ainakin ootan illalta melko paljon!
 
jeeeeeeeee sielunsisko, mäki vihaan yli kaiken tiskaamista :(

näytät ihanalta!
 
aivan ihana hame, ootko vasta ostanu vai ? =)
 
Täällä toinen tiskauksen inhooja! Monesti juotu kahvit viinilasista jne, snapsilasia ei oo kyllä vielä kokeiltu.. :D Mahtavaa!
 
Haha, hellunen status! :D
 
Suloinen tuo kyyhky! :)
 
eksä asu enää eetun kanssa? oonko tippuni jotenkin..?
 
Oi, ihan rakastuin tuohon hameeseen ja laukkuun!
 
:-D oot ihana, kekseliäisyys kunniaan!
 
ootko kenties vähän lihonut? tai sit kuvat vaa jotenkin vähä saa näyttämään siltä :>
 
Tää on niin tuttua! Toisaalta mulla on kuppeja ja mukeja ku muille jakaa, mutta silti ostan mielummin kertakäyttö kuppeja, ei tarvii tiskata :D
 
ihana toi tukkapantahärpäke! ja sama juttu mulla tiskaamisen suhteen, tosin mulla on astioita vähä enemmän joten niitä kirjaimellisia vuoria kerkeää kasaantua ku ei vaan yksinkertasesti huvita tippaakaan tarttua tiskiharjaan =D
 
mulla oli sama sillonku asuin yksin ni ei jaksanu tiskata, join aina jotain maitoo viinilasist yms :-DD

pidä kivaa bmthn keikal! harmittaa ku ei ite päässy :<
 
hahahha aika hyvä toi tiski juttu :DDDD ja vähän oot kaunis ilman meikkiäkin! :O
 
Ahhhh mä niin samaistun tuohon tiskiongelmaan ! Miten se voikaan olla niin hiton vaikeeta !? Onneks niitä astioita ei tosissaan ihan miljoonittain oo niin on pakko välillä pestä niitä jos haluu syödä tai juoda ihan mitä vaan : D
 
No mut hei, eiks snapsilasitkin oo laseja - kuka kieltää juomasta niistä vettä? ;)
 
ää oon niin kateelline, mäki oisin halunnu kattelee bmthorizonia! ja noi afterpartytki kuulostaa aika hyvältä.........pidä kivaa munki puolesta!
 
MITÄÄ ? ETSÄ ENÄÄ ASU EETUN KANSSA ? tai siis oottekste yhes ? :D:
 
Millä muokkaat kuvias? : ) tai siis esim kaikki sensuroinnit sun muut? :D
 
eiksois helpompi juoda suoraa hanasta :o
 
Sisäisen scenelapsen herättely = just jees!
 
Itse olen juonut mm. desimitasta kun en ole jaksanut tiskata:D Eli been there!
 
Bmth uus musiikki on suoraansanottuna älyttömän huonoa. :D Olin sillä edellisellä keikalla ja sain jopa pitää Oliveria kädestä.... :D TDWP on mahtava livenä!! :)
 
meinasin jo naamakirjassa komentoida, mutta ratkaisu: osta kertakäyttökuppeja ;D
 
kui pitkä oot? passaisit hyvin malliks :-)
 
siis miten en koskaan tiedä mistään keikoista :ooo
 
Miks pitää aina mainita et "meikitön naama", "ilman meikkiä" :D
 
mua niin harmitaa, etten päässy tonne keikalle, kun sain iuhan tajuttoman hedarin eilen (oli vaikee nousta sängystäkin!:( Toiv. oli hyvä keikka :)
ps. tykkäilen asusta !
 
they are so cool!
 
:--D oli kyllä pirun hyvä keikka, ei muuta voi sanoo ! vähän ehkä noloa kun matt tipahti lattialle mutta mies oli kyllä ihan hikinen niin ei saanut siitä otetta ! olin myös vähän kyrpiintynyt siitä kun TDWP soitti aika laimeen setin:o ja itseasias näinkin sua kulttiksella vilahdukselta, mut olin siin vaiheessa puristuksissa siellä ihmisten välissä, ja ehkä parempi et mahdollisimman moni jätti näkemättä mua siinä kunnossa..
 
pakko todeta, että olet ihan epäreilun nätti ilman meikkiä! :)
 
Tää nyt ei liity mitenkään tähän tekstiin, mutta sähän ostit sen samsungin galaxy kolmosen tässä vähä aikaa sitte? Oon ite luultavasti hankkimassa samaa puhelinta, ni aattelin kysyä et onkse hyvä ja kannattaako sitä ostaa? Mitä huonoja puolia siinä on? :)

Kiitos jos jaksat vastata!
 
PARAS KEIKKA IKINÄ ♥ C:
 
ihana asu :) mun poikaystävä kanssa inhoaa tiskaamista, mutta se omistaa aika paljon astioita, jotka mä joudun melkeen aina tiskaamaan, kun sielä ollessani kyllästyn juomaan vettä juuri niistä snapsi-laseista :D
 
Tiskaaminen on tuskaa toisinaan! En ole itsekkään kova fani:D
 
haha mulla sama juttu tiskauksen kanssa, joskus söin jugurttia veitsellä ja tajusin vasta siinä vaiheessa että ehk pitäs tiskaa :D:D
 
Tosi ihanat vaatteet sulla ja muutenki tuo sun pukeutumistyyli on kiva! :)
Ja tiskaaminen on kyl nihkeintä,mitä tiedän :D odotan niin innolla sitä päivää, kun on varaa hommata asuntoonsa tiskikone.
 
miten teet noita suttauksia, omat suttaukset ku on vähän toista luokkaa eikä niitä jaksa oikein katella. :) mikä toiminto sieltä kuvanmuokkausohjelmasta pitää siis ottaa että tommosia saa ja mitä ite käytät? iso kiiiitos jo valmiiks :-)

http://fuckingposers.blogspot.com/
 
""ootko kenties vähän lihonut? tai sit kuvat vaa jotenkin vähä saa näyttämään siltä :>""

Voi jeesus. Ei ainakaa mun mielestä. Ja vaikka olisikin,mitä väliä?
 
ahaha repeilin tälle ihan huolella kun olit päivittäny :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]