Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

royal kynsikalvot

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

royal kynsikalvot

are you feeling fashionable?

tiistai 18. tammikuuta 2011

 

royal kynsikalvot

Sain Kynsitaivaalta testattavakseni kynsikalvoja. Kyseessä on käyttäjäystävällisempi versio Minxeistä, joita laitetaan kynsistudioissa.
Nää mun saamat Royalin kalvot on helppo laittaa sormiin kotona. Kalvojen lisäksi kynsien kalvottamiseen tarvitsee föönin, läpinäkyvän päällyslakan, kynsilakanpoistoaineen sekä lasiviilan ja manikyyritikun.Kynsikalvopakkauksessa on idioottivarmat ohjeet, joita noudattamalla kynnet onnistu jopa tällä ensikertalaisella täydellisesti.
Homma kuuluu alottaa tökkimällä kynsivalleja taaksepäin manikyyritikulla, mut mä en tiedä mitään (kynsienlaittoon liittyvää asiaa) joka olis kauheempaa kun kynsivallien tökkiminen, joten jätin tän osan välistä.
Sen jälkeen kynnet pyyhitään kynsilakanpoistoaineella vaikkei niissä oliskaan ollu lakkaa. Kynnen pinnalla saattaa kuitenkin olla rasvaa joka vaikuttaa kynsikalvojen pysyvyyteen.Kun kynnet on pyyhitty, on aika mallailla sopivankokosia kalvoja kynsiin. Yhessä liuskassa on 20kpl, joten niistä saa hyvin valittua ne omille kynsille sopivimmat koot.
Kalvoa föönataan n. 5-10sekuntia (mun föönillä 5sec oli parempi aika, koska kalvo alko menemään rullalle ylikuumetessaan, mikä vaikeutti sen saamista hyvin ja suorassa kynteen)Kalvot on ainakin mun kynteen ihan liian pitkiä, joten ne piti kiinnittämisen jälkeen viilata lasiviilalla poikki alaspäin suuntautuvin vedoin.
Kun kalvot on kynsissä, on päällyslakan vuoro. Mä olin tylsä ja käytin läpinäkyvää, mut hauskan lopputuloksen vois saada esim. glitterlakkaa käyttämällä. Sama toimenpide toistetaan jokaseen kynteen, eli yhteensä 10 kertaa (mun tapauksessa 20, koska innostuin laittamaan leopardikalvot myös varpaisiini!) ja sit on valmista.Mulla on ollu kyseiset kalvot kynsissä jo reilun viikon verran ja nää on vieläkin tosi hyvässä kunnossa jos ei laske sitä, että toi leopardikuvio alkanu vähän haalistumaan kärjistä. Sitä ei kuitenkaan huomaa kauempaa katottuna, joten oon tyytyväinen. Jos kalvot alkaa repsottaa, mitä mulle ei oo vielä käyny, voi ne viilata lasiviilalla takasin kynteen kiinni ja viimeistellä päällyslakalla.

Oon nyt tän reilun viikon kynsikalvoilun aikana saanu yhtään liiottelematta n. 20 kynsikehua, joista yks tuli lääkäriltä jonka vastaanotolla olin :D
Mä oon ihan rakastunu näihin kynsiini ja oon niin tilaamassa lisää kalvoja kunhan saan sen mulle lähetetyn paketin käytettyä loppuun. Niin ja sain mä muuten pari settiä arvottavaksikin, mut palataan siihen huomenna ;)

Kommentit:
Oi rakastuin noihin kynsiin heti :O
Voitko siis lakata tavallisesti noihin päälle kynsilakalla?

http://kira-favouritethinks.blogspot.com/
 
Vähänkö siistit! Jännä sana muuten, kynsivallit. :D Piti hetki miettiä, mitä meinasit. Normaali kynsien peseminenkin kynsiharjan avulla poistaa sen rasvan, en usko että tarvii kynsilakanpoistoaineella rasittaa kynsiä. :)
 
Mä fiksasin noi valkoset reunat vielä kynsilakalla, kun valkoinen raita ärsytti.:)
 
10 kertaa?? :D niinku jokanen kynsi? eikö siihen mee joku pullolinen? auta tyhmää...:D
 
Onpa kivannäköset kynnet! :-)
 
ihanat kynnet o:
 
Rakastan noita ♥___♥
 
miks olit lääkäris? :o
 
Oi vitsi vähänkö ihanat!
 
ihastelin noita kun oli vielä pitkät kynnet, nyt odottelen kynsien kasvamista..hrr
 
ihanat kynnet ♥
 
ihanat! haluun itekki kokeilla :)
 
Vähän siistit! Vois myöskin testata:)
 
Oihh! Tosi kivat, tommosia voisin mäkin tilata, koska ei aina jaksa ihan käsin kuvioita alkaa maalailemaan!! :)
 
iha älyttömän mageet!!!!
 
Oonki kattonu tuon tyylisiä jossain, olisko ollu juuri tuolla Kynsitaivaassa, mutten oo vielä saanu hankituksi.. Täytyy kattoo jos jaksais jossainvaiheessa, vaikka tykkäänkin kyllä itse näpertää kynsiin koristelut mieluumin. ;D
 
miten noi lähtee sitten pois, repimälläkö vai?:O makeet on!=)))))
 
Vautsi, vähän ihanat :) Haluisin kokeilla itekki !
 
Kiitos tätä postauksesta, tuun ihan varmasti tilamaan muutamat kynsikalvot :)
 
Moi! Kommentoin tänne varmaan ekaa kertaa, mutta blogias oon seuraillu hyvän tovin! :) Mutta ihanat noi kynsikalvot! Joskus taisin ihastella niitä netissä, mutta silloin niiden laiittamiseksi käskettiin mennä ihan ammattilaisen tykö.. Toivottavasti noi yleistyisivät pian! :)
 
pakko kysyä,että eikö sua ittees jo kyllästytä noi leopardi-kuviot (ja rusetit) ?? pelkästään sun blogia lukemalla oon saanu niistä molemmista semmosen ähkyn että oksat pois ...
 
Tosi kivat! (:
 
Vois itekkin kokeilla joskus tommosia, kiinnostavalta ainakin näytti!:)
 
oi ompa kivat!:) paljonkohan noi maksaa?

http://withsugarapple.blogspot.com/
 
ooooooi ku ihanat! : D ♥
 
uuuu onpa UPEET!

pitääkin tilata kans tommoset.... :)
 
ihan sika kivat noi! :D mäki tahonnnn :''D
 
oi ihanat kynnet!:)

http://nooris.blogspot.com/
 
Kivat on ja ite saa tehtyy myös kivat leopardit mut vie tietty enemmän aikaa :D Tein itelleni leopardit ja sama homma oli et jopa pankissa virkailija kehu kynsiä :D
 
Heeii tuli mieleen että mistä saa ostettua helsingistä niitä konad (?) juttuja ja paljonko ne maksaa? :)
 
hei vähäks siistiä! :------0 paljoks noi maksaa ja mist niit saa
 
vähänkö kivat! haha toivottavasti arvonnassa onni suosis:-D
 
oi tosi ihanat kynnet! : )
 
http://kuvake.net/user/%5Esopo%5E

hei ethän sä oo tää? vai käyttääkö joku sun kuvaa vaa? :s aika ilkeätä...
 
ihanat kynnet! hei paljonko tommoset maksaa??

http://annika-its-all-me.blogspot.com/
 
vau! mun kynsihuoltaja osti noita myös, kun ne laittas akryylin alle pysyis varmaa koko kuukauden. :)
 
Moikka !
Oon tekemässä mun opinnäytetyöä blogien käytöstä markkinointikeinona ja kysyisinkin onko mahdollista lähettää sulle sähköpostitse muutamia aiheeseen liittyviä kysymyksiä jotta saisin aineistoa kasaan ? :)

-niina
 
oohlalaa! ihanat =)
 
Et sä siihen kuole jos vähän tökit kynsivalleja :) Toimii loistavasti kun huuhtoo kynsivalleja ensin tarpeeksi kauan lämpimän veden alla.

Loistavaa bloggailua :)
 
mist noit saa ja paljo ne maksaa?
 
te paznokcie są cudowne <3 :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]