Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

eläimellistä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

eläimellistä

are you feeling fashionable?

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

 

eläimellistä

Mulla oli eilen yhteensä 12 tunnin työpäivä ja voin kertoa että olin illalla niin poikki, että soitin äidin hakemaan mut töistä autolla koska olisin oikeesti nukahtanu ratikkaan ja nukkunu tyytyväisenä pysäkkini ohi. Tää päivä on jatkunu yhtä kiireisenä ja suuntaankin takasin keskustaan tän postauksen kirjottamisen jälkeen. Huh enää huominen ja sit onki vapaa viikonloppu ja lauantaina BMTH:n keikka!
Mut siis joo, mulla oli eilen päällä tämmöstä:



Leopardipaita on ostettu GT:n aleista hetki sitten. Oon ehtiny käyttää tota aika monesti, vaikka toi taitaaki vilahtaa ekaa kertaa täällä blogin puolella.
Tekonahkashortsit Gina Tricot
Maiharit Dr. Martens





Asukuvat on otettu eräässä toimistossa jossa oli tommosia pelottavia tyyppejä :(((



Niin ja kaulassa oli mun uus lempparikoru! Se on Elinan tekemä ja noita tulee myyntiin tässä joskus tulevaisuudessa. Lupaan infota asiasta kun se on ajankohtasta :)

Kommentit:
RAKASTUIN TUOHON KORUUN ! ihana :)
 
olis kiva jos postaisit joskus vähän muutakin kun asukokonaisuuksia :-) alkaa joskus käydä päähän kun selailee sun blogii ja tulee vastaa niin usein asukuvia vaa.
 
Tosi ihana kaulakoru! :)
 
koska se arvontajuttu selviii?
 
"Kysyn ihmisiltä, miksi heillä on kauriinpäitä seinillään. He vastaavat aina, että kauris on kaunis eläin. Mielestäni äitini on kaunis, mutta minulla on hänestä valokuvia." - Ellen DeGeneres
 
Mielenkiintoisen näköinen kaulakoru!
 
Ihana koru ! :-) olis kiva saada BMTH:n keikasta jotain postausta, ku ite ei pääse fiilistelee ;z
 
Ihan törkeän hieno kyllä toi koru! :)
 
katoinki et mitä h3lvettii onks sun kotona tollasia :D
 
Aivan ihana kaulakoru. Napit on aina hellyyttäviä<3
 
Ihana toi koru, pitänee väkertää itellekin tuollanen =)
 
Heei onko tää Perhemedioilta otettu kuva? Noi päät näyttää niin tutuilta. :D
 
IHANA koru! :D
 
Oooh, tuo nappikaulakoru on aivan ihanuus! *napit_on_ihania♥*

-Niina
 
Piti just linkittää toi sama DeGeneresin sanoma juttu. Niin totta. En tajua miksi joku ylpeilee oikein noilla eläimien päillä seinillä.. hyi.
En siis tarkoita, että sinä ylpeilisit ku eihän ne sun oo.
 
ihana kaulakoru!!! paljonko maskaa+

http://annika-its-all-me.blogspot.com/
 
hihihi olit Uinon kans siellä missä ikinä olitkaa :--D
 
ÄRÄRR, mä oon niin kateellinen sulle kun pääset sinne BMTHn keikalle!! lupaa riehua sit minunki puolesta!:-)
 
Ihana nappikoru, ihan sun tyylinen! :)
 
Pitäskö huolestua, kun tätä lukiessa alkaa ikävöimaan omia 12h duunipäiviä? :-D Pistetään sen piikkiin että työpaikka ja (mahtavat) duunikaverit vaihtu kerralla :(
 
ihana paita! mun täytyy mennä kattoo oisko turun ginas noita :-D en oo koskaa ennen nähny tollasia ees! :<
 
olit tuolla ilmeisesti ainon kanssa ?
 
Asu olisi voinut toimia paremmin, jos paita olisi ollut shortseissa? (En nyt tarkoita tätä millään tapaa negatiivisena, ei sinne päinkään. Lähinnä omana mielipiteenä ja ideana)

"Anonyymi sanoi...
"Kysyn ihmisiltä, miksi heillä on kauriinpäitä seinillään. He vastaavat aina, että kauris on kaunis eläin. Mielestäni äitini on kaunis, mutta minulla on hänestä valokuvia." - Ellen DeGeneres"
Ihan loistavasti sanottu!
 
tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mut toivon et vastaat pian ! :)
tulin justiinsa Lontoosta ja koska oltiin siellä vaan kolme päivää niin ois halu lähtee takasin vähän pitemmäksi aikaa. niin mistä te varaatte teijän lentoliput ja onko halpoja ku niin usein matkustatte? tahtosin viel tän vuoden puolella uudestaa ja toivottavasti vastaat mahdollisimman pian, kiitos jo etukäteen ! :)
 
voi ei, heräsin just ja olin nähny unta et olin jossain talossa missä oli ihan sikana hirvenpäitä seinillä... :DDD mun unet käy toteen
 
Ihana toi koru! Harvemmin loksahtaa suu auki minkään yksittäisen korun kohdalla mutta nyt kyllä kävi niin!

Olin jokin aika sitten tukholmassa ja ajatuksissa oli löytää jokin statement-kaulakoru.. Ketjuversiot tuntui kuitenkin turhan nähdyiltä, joten toihan olisi ihan täydellinen! Vinkkaathan kun tulee myyntiin! :)

-Taija
 
Anonyymi sanoi...
olis kiva jos postaisit joskus vähän muutakin kun asukokonaisuuksia :-) alkaa joskus käydä päähän kun selailee sun blogii ja tulee vastaa niin usein asukuvia vaa.

haluisin sulle rakas anonyymi huomauttaa, että jos nadja alottaa postauksen sillä, että kertoo miten uupuneena nukahti ratikkaanki, niin eiköhän se viestitä vähän sitä, ettei blogille liikene kauheesti aikaa! eli nadja varmaan vähän priorisoi asioita, ja mun mielestä nää asukuvat on just kivoja, ja kiva että nadja jaksaa ees näitä postata! =) sori nadja oli pakko puolustaa sua haha, käy hermoille tommoset..
 
Tykkään! Jotenkin tosi erilainen asukokonaisuus sulta ku yleensä, hyvä juttu :)
 
love the shirt x
 
hahaha näin unta viime yönä susta !! olin parin mun kaverin kanssa helsingissä ja sit nähtiin sut sielä ja olin vaan et HEI TOI ON TOI NADJA. sit jotain vaan juteltiin siinä ihan kun tunnettaiskin muka ja sit otettiin yhteiskuvia. sit jotenkin vaan lähit siitä. seuraavana päivänä sit olin sillee 'hei pakko mennä kirjottaan sen blogiin että mä olin eilen se jonka kanssa hengailit' sit kun olin tulossa kirjottaan kommenttia nii sulla oli uus postaus missä oli niitä yhteiskuvia ja kauheesti tekstiä kuinka sulla oli "ihan parasta uusien kavereitten kanssa" :-DDDD nauratti kun heräsin
 
Hei muppe!

Tosta sun paidan napinreijästä sojottaa tollanen narunpätkä.

Ota se pois.

Terveisin: Ville-Mikael
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]