Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

asuvalmistelut

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

asuvalmistelut

are you feeling fashionable?

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

 

asuvalmistelut

Viime lauantaina moikkailtiin Annaa ja Meriä vikaa kertaa läksiäisten muodossa. Tytöthän muutti eilen Australiaan, enkä mä tietenkään oo niin yhtään kateellinen niille. Tyttöjen läksärit oli teemabileet ja koska mä rakastan erilaisiin asuihin pukeutumista, odotin mä tälläkin kertaa bileitä innolla. Asuideat tosin alko vähän loppumaan kesken, koska tänäkin lauantaina on teemabileet joihin tarvitsin asun. Suuntasin sit punanaamioon shoppaamaan kahta eri asua, joista ensimmäisen esittelen nyt.Kaikki lähti siitä, että bongasin mustat enkelinsiivet jotka mun oli ihan pakko saada! Kokosin naamiaisasuni siipien ympärille ja päädyin olemaan musta enkeli. Punanaamiosta oli kuitenki mustat sädekehät loppu, joten mun piti askarrella sellanen ite mustasta höyhenboasta, vanhasta pannasta sekä PIANOLANGASTA. Menin rautakauppaan ostamaan rautalankaa, mut mun "missäpäin teillä on rautalankaa" -kyselyn ja maksutapahtuman välissä tapahtu jotain tyhmää, koska minä tai myyjä ei kumpikaan tajuttu, että toi pianolankapussi oli vahingossa rautalankapussien kohalla ja ostin sit sitä.

Pianolanka oli tommosella rullalla ja sitä oli ihan supervaikee käsitellä, mut Ninnin pianolankaihastelut onneks lohdutti.Sain pitkän taistelun jälkeen kieritettyä langan sädekehärinkulaks ja vedin teipillä koko kehän ympäri.Sen jälkeen kieritin höyhenboan metallirinkulan päälle......samalla kun yritin estää Saraa hyökkäämästä sen kimppuun.Sain kahtien erilaisten kärkipihtien + sivuleikkurin avulla taisteltua 2 pianolanganpätkää kiinni sädekehään ja sit menetin hermoni enkä jaksanu pihdeillä taitella niitä kiinni pantaan, joten käytin laiskan askartelijan ystävää, eli teippiä. Koko sädekehäoperaatiossa meni n. 45min, joten suosittelen ehdottomasti tarkistamaan AINA että ostaa kaupasta varmasti rautalankaa eikä mitään muuta samannäköstä mutta vaikeestikäsiteltävää roskaa.Sit oli meikkauksen aika! Tein tommoset tyylikkäät irtopuuteristopperit silmien alle, ettei tumma luomiväri varise silmien alle ja tee mun silmänalusista entistäki tummempia.Käytössä oli eBaysta ostettu liian vaalee irtopuuteri joka toimii loistavasti tämmösissä jutuissa.Laitoin silmän sisänurkkaan MSCHICin lemppariluomiväriä, joka on joskus ollu ihan luomivärinappi mut oon onnistunu tiputtamaan sen lattialle.Silmän ulkonurkkaan laitoin H&M:n mustaa glitterluomiväriä ja kulmaluulle vaaleenharmaata.Sen jälkeen rajasin silmät Inglotin geelimäisellä eye linerillähäivytin rajauksen tökkimällä sen päälle H&M:n glitterluomivärikynää.Alaluomet rajasin kajalilla ja sudin puuterisiveltimellä noi stopparit pois. Lopuks vielä ripsaria ja sit oliki jo melkeen valmista.
Mä en todellakaan oo mikään meikkauksen ammattilainen, mutta saavutin haluamani lopputuloksen ja se oli pääasia.Olin siellä Punanaamiossa pyöriessä keksiny että mun asuun kuuluu myös musta huulipuna....


Ja tossa vielä kaikki käytössä olleet meikit.
Pohjan tein Make Up Storen meikkivoiteella, Max Factorin puuterilla sekä L'orealin valokynällä joka näköjään unohtu kuvasta. Silmien alle meni kerrokset CCUK:n irtopuuteria ja poskiin sudin H&M:n bronzeria sekä saman puljun poskipunaa.
Silmämeikkiin käytin Inglotia, H&M:ää sekä MSCHICiä sekä Duroyn ja MsChicin siveltimiä. Kajalina toimi Lontoosta ostettu Sleekin yksilö ja ripsarina Max factorin uutuusripsari, joka ei mun mielestä oo läheskään niin hyvää kun False Lash Effect...
Niin ja huulissa oli Grimasin huulipunaa. :)


Ja tolta mä sit näytin. Ei ollu läheskään niin onnistunu asu kun esim. Minni-hiiri tai merirosvo, mut ainaki vähän erilainen asu kun yleensä. Niin ja oottakaapa kun näätte mun tulevan lauantain naamiaisasun! Mä näytän niin idiootilta siinä :D

Kommentit:
oi vähä hyvä asu sulla!:) kiva kun tollaset "vanhemmat" ihmiset jaksaa järjestää tollasia naamiais-teemabileitä, eikä ne oo enää pikku lasten juttu.
 
Lisää tälläsiä! :-)
 
sä sitten aina jaksat väsätä kaikkea kivaa =)
 
oi nuita kissoja:-------)
 
siis hyi jumalauta nuo HUULET! rupes oksettamaan toi kuva, noin paksut huulet noin tummalla huulipunalla....
 
Sul on IHANA blogi ja sun kissat on supersulosii.... :D
 
Voi ei, en edes ole mikään kissaihminen, mutta noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa tuo kissa vaan näyttää niin ihanan lumoutuneelta :3 onnistuneet kuvat!
 
awww miten ihana :) Noi mustat siivet olis kyl khuulit seinälläki aina sillon ku ei oo naamiaisia ;D Nii oliko neki punanaamiosta?
 
Kun sähän työskentelet vaatekaupassa, niin mikä tutkinto sulla on? :) Eli siis mitä oot opiskellu ennen kuin päädyit ginaan?
Toivottavasti vastaat !
 
sä ootvarmaan ainoa ihminen jolle oikeesti sopii musta huulipuna! ja sulla on maailman söpöimmät kisut!
 
OOh ihana asu!
 
tuntuu, että oot viime aikoina panostanu tosi paljon tähän blogiin, on ollu paljon muutaki kuin vain itselaukaisijalla otetut päivänasut. ymmärrän kyllä nekin kaudet kun on muuta ajateltavaa kuin blogi eikä kuvia ja juttuja ole niin monipuolisesti, mutta tällainen superkausi piristää pitkäaikaista lukijaa (:
 
toi silmämeikki ainaki on upeee! ja just ihanaa ku panostetaa nii hyvi tälläsii 8))
 
Minä en varmaan ikinä jaksaisi nähdä noin paljon vaivaa yksien naamiaisten takia. :D penkkariasun väsäämisen ajattelukin kauhistuttaa, ei ole näpertely minun juttu. Mutta hieno tuli, sopii sinulle!
 
näytät hirmu kauniilta tossa ekassa kuvassa ! (8

mun mielestä sun asus oli onnistunu <: sopi sulle tosi hyvin !
 
tai siis siinä missä sulla ei oo hirveesti meikkiä :DD
ja muissakin tietenki !
 
Tajusin nyt miks pidät aina suuta auki kuvissa. Se on toi sun alahuuli.
 
Mä en olis yhtään kateellinen australiaisille nyt, on ne tulvat ja kaikkea... Muutenkin on toi Australia vähän "arvaton" maa, siellä kun on noin luonnonilmiöt aika yleisiä.
Tai noh, onhan meilläkin TAPPAJA-jäälohkareet yms...
 
kiva kun teit meikkipostauksen! niitä olis kiva lukea jatkossakin :)
 
vau noi siivet, ihanat! ü
 
ihania noi kissat :D <3
 
oikun kiva juhlaasunen! ite oon kans aina ihan fiiliksissä kaikista naamiaisjutuista :--)))
 
Hei tosi kiva blogi.
Ihanat kissat! Onko toinen abessinialainen?
 
vaude, magee asu!

Oot tosi luova, kun keksit ton sädekehänkin ite väsäillä. Ja muutenkin, asu on ihan oma keksitty, ei mikään valmis hahmo; propsit siitä! ;)
 
toi sun asushan on ollut aivan todella onnistunut! mullekkin kelpais mustat siivet ihan vaan johonkin tänne kaaoksen sekaan roikkumaan..
 
OOoo meikki on upee ! :)
Mistä saa mustaa huulipunaa?
mulle heti kans :D
ps. liityin sun lukija joukkuun !
 
Pieni haaste siulle: ole viikko käyttämättä mustia vaatteita! :)
 
Juokse hepo hiljaa, kanna pikku-Siljaa, lallallaa... Miks tulee tää biisi mieleen? :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]