Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tonight will be the best damn night ever

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tonight will be the best damn night ever

are you feeling fashionable?

tiistai 23. marraskuuta 2010

 

tonight will be the best damn night ever

Unohdin eilen töiden jälkeen kuvata päivän asuni, joten tein sen täysin normaalisti kahen aikaan yöllä. En oo lähiaikoina osannu mennä nukkumaan ajoissa ja viimeyönäki nukahdin vasta joskus viideltä aamulla. Mun tummat silmänaluset on entistäki tummemmat ja jos lihoisin noin 60kg, joku vois hyvinki luulla mua pandaks.

Me ollaan tänään pitämässä kavereiden kanssa lautapeli-ilta ja ainaki mä oon superfiilareissa asiasta. Ne Lontoosta ostetut vaatteet taitaa siis tänään jäädä kuvaamatta ku pitäis muka jaksaa siivota ja käydä kaupassa ja silleen. Koitetaan sitä kuvaamista vaikka sit huomenna uusiks.
Ainiin, se mun eilinen asu näytti tältä:



Kukkapanta Gina Tricot
Kaulakoru Friis & Company
Tunika Gina Tricot
Siniset sukkikset H&M
Verkkosukkikset Gina Tricot
Saappaat Zara



Väsäsin toissapäivänä uudet kynnet. Tosta kultasesta kynsilakasta onki tullu jonkun verran kyselyitä, mutta mä en valitettavasti osaa sanoa paljonko lakalla on hintaa koska sain sen blogin kautta. Veikkaisin kuitenki että Stockmann, Sokos ja muut isot tavaratalot myy noita Isa Doran lakkoja. Lakka on siis Wonder Nail ja sävy 652 Gold Sparkles :)



Kommentit:
Toi kukkapanta on ihana!
 
meilläpäin ainakin noi lakat maksaa noin jonkun 8 € :)
 
pitääks sun käyttää töissä kyseisen paikan vaatteita ?
 
haha katoin koko aja et oot tehny jonku oman videon jossa näkyy toi kuva vaan koko aja ja sit ootin et siinä lopussa ois ollu joku semmonen säikytys juttu mut sitku ei ollukkaa nii tajusin et ne oliki kaks eri juttua :DD
 
Vitsi sulle kyl sopii toi otsis :3 (en oo yhtään myöhässä en)

Ja pakko mennä ettimää tota kultasta lakkaa jostain, hinnasta viis :D Oon jotai miljoona vuotta yrittäny löytää kultasta normilakkaa, mut ku kaikki tuntuu olevan vaa jotai läpikuultavia glitterlakkoja :/
 
Noita isadoran lakkoja saa ainakin kicksistä :) maksaa siellä 6.50 e
ps. Ihanat kynnet ! :)
 
Määkin olen nähnyt IsaDoran lakkoja ainakin stockalla ja sokoksella. hintaa on myös lakoilla 8€ Entiiä onko sitten jossai prismois/cittareis sen sellasissa noita :o
 
Et vielkää oo kertonu mulle mistä oot hankkinu ton julisteen >: ((((((((((((((
 
mitkä ihanat kynnet! osaaat tehä tosi siististi noi :)
 
ihanat noi kynnet ! ja ihanan väriset :)
 
woot toi video? ja kuunteletko tollasta musiikkia? :D apua.
 
sinimusta yhdistelmä pukee sua.
 
Nadja kiltti, kerrothan mulle mistä tollasen chanel tyylisen korun saa tilattua? :O kiitos! :)
 
Ah, ihana päivän asu!
Hei tulipa muutama kysymys mieleen. Miten se ebay ostosjutttuhomma toimii, MUTTA tohon ei tarvii vastata, koska löysin vastauksen aikasemmasta postauksesta vuodelta 2008. Toinen kysymys: Tykkäätkö juustoista? Esim, valkohomejuusto, valkohomejuusto yms yms. Tollaset cocktail-juustot vähä niinku ;D

T. Nuppeli
 
Jos on muiden kommenttejen perusteella totta, että lakkoja saa kickistä hintaan 6,50e, niin noudan kyllä omani pikapikaa jo huomenna!

-Tanja
http://tanjasvita.blogspot.com
 
hiiih adeptii kuuntelet :----) olin kattelemassa sitä viime perjantain, mutta ne veti livenä ihan surkeesti :<<<<
 
aaa söpöt kynnet :-)
 
ootko tehny noi kuviot konadeila vai millä ? Ihanan näköset! :)
 
Hei! Olisikohan mahdollista jos tekisit joskus jonkun postauksen sun kisuista? Tai jonkun sellaisen että saatais kysyy heistä ja vastailisit postauksen muodossa? Olisi ihanaa =)
 
hei ihana, tee jooko kiltti joku postaus sun kissoista :D niinku esim. mistä hankit ja koska, mitä tarvikkeita ja leluja sulla on niille, mitä ruokaa ne syö. oon hankkimassa kissaa ja haluun infoa :)
 
Moi! Luin ensimmäistä kertaa sun blogia, mutten varmasti viimeistä! Just mua! Myydäänkö sun työpaikalla äitiysvaatteita? Voisin nimittäin "vaikka **ppaa" vaatteista mitä kehtais pitää edes kaupassa käydessä! Tilattiin yhden kans kimpassa muutamaa mekkoo ja jotain kivaa täältä kaupasta: kun äitiysvaatteet on "vähän" **vetin rumia joka paikassa. Please kerro mistä löydän jotain vaatetta mikä ei näytä siltä et oon periny sen mun mutsilta joka on pitäny sitä siitä lähtien ku oli raskaana!
 
http://www.boohoo.com/footwear/wedges/icat/wedges/ luulen et sä tykkäisit näistä :)
 
Adept <3
 
Moikka! Oon aikeissa ostaa uuden kameran ja sun kuvat on niin hyvä laatusia ja muutenki hyvännäkösiä ni kiinnostais tietää mikä kamera sulla on käytössä :) Ja paljon se makso? Ja sit viel et mitä oot ite tykänny siitä? :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]