Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i'll be your winter coat buttoned and zipped straight to the throat with the collar up so you won't catch a cold

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i'll be your winter coat buttoned and zipped straight to the throat with the collar up so you won't catch a cold

are you feeling fashionable?

lauantai 27. marraskuuta 2010

 

i'll be your winter coat buttoned and zipped straight to the throat with the collar up so you won't catch a cold

Tein eilen pienen Forum, UFF & Fida -kierroksen, ja tässä saalis:

Överifascinator 6,95€. Tiesin heti ton nähtyäni missä, millon ja minkä mekon kanssa aion tota käyttää. Eräs H&M:n myyjä sano että sillä tuli heti minä mieleen noista fascinatoreista. Mä tykkään kovasti erilaisista pääkoristejutuista vaikkei mulla niitä ihan kauheesti ookaan. Mut ehkä tää on hyvä alku ;)Leopardisormus 3,95€. Tääki on Hennesistä.
Hiuspanta 0,80€ Sörkan Fidasta. Löysin Hämeentien Fidasta myös samanlaisen nahkahameen mikä mulla jo on, mut kokoa pienempänä joten se vanha ja isompi päätyy huuto.net -kasaan :)
Takki Hakaniemen UFFista 32€. Onhan toi aika paljon second hand -takista, mut mä hätäännyin kun näin ens viikon sääennusteen ja toi oli lähimpänä sellasta takkia jonka halusin. Kiersin ennen UFFia läpi kaikki maholliset kaupat, mutten löytäny mitään kivaa takkia, joten oli aika helpotus kun toi tuli vastaan. Onhan toi vähän reilu ja näytän siltä kun mulla olis poikaystävän takki lainassa, mut eipähän ainakaan tuu kylmä!


Kommentit:
Kivoja juttuja oot ostanu :)
 
toi takki näyttää lämpimältä! en ymmärrä kun jengi ostaa mahd. ihonmyötästä ja 'tässä mä näytän laihalta' takkeja! ja sit palellaan..
talvesta voi helposti nauttia kunhan on lämpimät vaatteet! kuinka vaikeeta se lämpimästi pukeutuminen voi olla:D
 
hihi, kunnon eskimolapsi efekti!:D ihana!
 
Hei mur mullekki toi panta ja se hame kans on upeus : )
 
Ihana takki ♥
 
upeita löytöjä taas kerran! toi sormus on superkiva :---)
 
Missä toi UFF on? :)
 
toi sormus ♥ ja kiva toi panta! 8---)
 
liian tiukka takki ei lämmitä ;D laitat vyötärölle jonkun kivan vyön kato ni johan on naisellisempi :D ihana toi överihattu!
 
oo ihana toi hiusjuttu!
 
takkitäydellisyys
 
"toi takki näyttää lämpimältä! en ymmärrä kun jengi ostaa mahd. ihonmyötästä ja 'tässä mä näytän laihalta' takkeja! ja sit palellaan.. "

Tääh, nythän nimenomaan jokasella on vastaava parkatakki :D itekki meinasin ostaa.
 
tykkään sikana tosta viimesestä lauseesta! en ymmärrä miks ihmiset näyttää mieluummin hyvältä ja palelee kun että näyttää vähän ei-niin-tyylikkäältä (esim laskuvaatteet!) ja on lämpimissään?
 
Hei tuli tosta yhesta kuvasta mieleen, että mistä oot ostanu Konadeja? :)
 
onpa kiva toi sormus ! täytyyki käydä ostaa se :)
 
Mun mielestä toi "leopardisormus" näyttää enemmän käärmeeltä!! :D
 
nice coat!
 
Sie kun olet hyvää pataa Taran kanssa, niin tiedätkös mistä sen ihana monivärinen putkikaulahuivi on ostettu?!

-Nannah :)
 
heei kivoja juttuja taas kerran oot löytänyt!;)
 
heeei eiks toi sormus oo KÄÄRME?:D mun mielestä..? no, en kyl oo satavarma!
 
oi aivan sairaan ihana tuo sormus ! :):) <3
 
Ihanat noi panta ja takki, haluun kans! :D
 
sellasta palautetta vaa ois että olis tosi kiva jos tekisit blogisivullesi sellaisen "kategoriat" osion, sillä tavoin olisi paljon helpompi selata kirjoituksiasi kun etsii jotain tiettyä :)
 
great pics :)
you look so pretty :]
 
sähä voisit laittaa ton takin vyötärölle vaikka jonkun vyön tapasen sellasen solkijutun niin ei näyttäis niin isolta? :D
 
That black headband is wonderful!

xoxo,

colormenana.blogspot.com
 
Oiku toi takki on ihana! :)
 
Hiuspanta on hieno, mut voi vitsit tykkään tosta fascinatorista! Tosi upee (:
 
ihana toi hiuspanta(:
 
haha, mä aina pähkäilen, että mistä sä kiskot noi otsikot ja sitten mä kuuntelen sen biisin, joka on sen sun tekstin yhteydessä ja sitten tulee semmone AHAA -jutska :D mut joo, tykään kyl, kun aina jostaki saat päivittäin uudet otsikot!
 
tuo hame.. arvaa vaan kuinka monesti mä olen kuolannut tuota.. :--D mitä kokoa se sun hameesi on joka päätyi sinne huuto.net kasaan ja onkos jo myynnissä ? :--D
 
Noni jaha tämäkin vielä just olin miettiny että ehkä mä töistä löydän jonkun lämpimän talvitakin ja olin miettiny just tollasta ja täällähän mä sitten makaan melkein 39 asteen kuumeessa himassa kun siellä ois ollu tollanen. T.Hagiksen uffin työntekijä :D
 
no eihän toi takki oo yhtään iso vaan just oikeen kokonen ja lämpimän näkönen! älä vaan viritä tohon mitään ihmeen vyötä. nykyteinit on kyl hassuja...
 
Oon ettinyt sitä nahkahametta ebaysta jo vaikka miten kauan :D Jos se on kokoa 38 niin olisin niin valmis ostaan sen! Laita vaikka sähköpostia jos et halua laittaa sitä huutonettiin :) Voin maksaa ihan välittömästi. :D
 
kuka esittää tän biisin ja minkä nimine biiiiisi
 
Mitenköhän mahdoit selvitä viime talvesta, jos nyt oli pakko saada uusi takki?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]