Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

uustucca

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

uustucca

are you feeling fashionable?

tiistai 26. lokakuuta 2010

 

uustucca

tucca from Nadjastrange on Vimeo.Haha en ollu yhtään miettiny valmiiks et mitä selittäisin, mut en viittiny kuvata uutta videota koska Ninni hengaa tuolla taustalla niin söpönä. Selitin asiat tosi sekavasti, joten tässä vielä lisäinfoa:
Kävin tosiaan eilen kampaajalla suoristamassa hiukseni. Paikkana toimi Seija & Helmut, joka velottaa suoristuksesta 60€/h. Yleensä mulla on menny suoristuksessa 3h, joten sille on tullu hintaa 180€. Tällä kertaa joku vähän hitaampi tyyppi teki tän ja kesti 3,5h, eli maksoin uudesta tukastani 210€.

En saa nyt kolmeen päivään pestä hiuksani koska se suoristusaine vaikuttaa vieläkin. Jo heti ekan pesun jälkeen hiukset saa vähän enemmän volyymia eli en tuu koko loppuelämääni näyttämään siltä kun joku olis kaatanu öljyä mun päähän. Ja musta tuntuu että mun naama näyttää tosi isolta kun hiukset on noin lytyssä :D

Suunnitelmissa olis mennä lähiaikoina kampaajalle ja leikata joku uus kiva malli. Olisko teillä ideoita?

Niin ja jos lisätieto CHI-suoristuksesta kiinnostaa, niin kannattaa kurkata tänne :)

Kommentit:
äääh oot ihana:----)
 
äääää ninni ! <3 :--) Ja uus tukka näyttää kivalta ja varmasti vielä kivemmalta kun saa enemmän volyymia ;)
 
hohoh ihana ninni ku kurkkas tuolta tollai ihanasti! :-D
 
Söpö ninni <3 ;) Tee lisää videopostauksia ;)?
 
oi kun ninni oli niin söpö ! :D
 
ihana:)
 
Plop! Naurettiin täällä molemmet miehekkeen kanssa Ninnille. :D Awws!
 
ihanan suorat hiukset :-)
 
siis onks toi joku sellane kestosuoristus vai mikä ton suoristuksen idea on ku sun oikeesti kiharat hiukset pysyy tollasiin niiko pidempääki vai? :D
 
kuinka kauan tollanen suoristus suunnillee pysyy?
entä kärsiikö hiukset hirveesti siitä?

:)
 
Tekeekö kaikki kampaajat tämmösiä suoristuksia ja onko niitä muitaki? Oon kuullu suoristuspermanentista. Itellä on kerroksittain leikatut hiukset ja aika taipuisat ja laineikkaat ja helpottais elämää todella, ku ei aina tarvis olla suoristamassa.
 
sòpò :-) ootko miettiny miltà sun hiukset nàyttàis keskijakauksella?
 
Even if i do not understand your funny language. Your blog is cute ;)

Would love to invite you to visit mine too ;)

Mimi.
 
Hahah, oli pakko kattoo kahesti ku en eka huomannu kissaa X'D Ootte tosi ihania molemmat *_*
 
Sulle sopis aivan super hyvin semilyhyt polkka, joka on hieman pitempi edestä kuin takaa!
 
ihana toi kissa! :D <3
 
aattelin heti että sulle passais ihan liian hyvin semmonen lyhyt polkkamainen tukka. sitku katoin tota loppuun linkattua postausta niin varmistuin. oli hullun symppiskuvia susta muutenki siinä postauksessa !
 
en oo ikinä ollu kampaajalla 3,5h! ihan uteliaisuudesta kysyn että pidetäänkö siinä mitään taukoja että pääsis jalottelee tms? :D
 
anteeksi , haluan sanoa asian suoraan ilman mielistelyä . järkytyin totaalisesti kun näin hiukset ! luulin aluksi että olit leikannut ne tuollaiseksi , mutta onnekseni tuo on vain väliaikaista . odotan innolla millaiset hiuksista tulee ! (=
 
sulle sopii ihan sikahyvin toi lyhyempi tukka (vanhassa postauksesssa) !! :)
 
Varmaan moni tietääki tän mestan, mut tosiaan tuolla voi kokeilla erilaisia lookkeja ja vähän sitä sun tätä :D

http://www.instyle.com/instyle/makeover/
 
http://i131.photobucket.com/albums/p292/nadjastrange/65593061.jpg

AIVAN IHANA TUKKA! Sopii sulle niin hyvin! Tuommosen leikkaat :)
 
en tiiä onko kukaan jo ehdottanu tätä koska en jaksanu lukea muita kommentteja, mut oon jo kauan miettiny et nadja sulle sopis oikeesti niin hyvin pyöree otsatukka ! niinku esim. jenni vartiaisella sillon joskus. vähän kerroksia ja avot. oot ihana :)
 
NINNI♥:D ihana! ootan innolla millanen sun tukasta tulee!
 
Sulle vois sopia semmone etutukka, mul tuli semmone olo ! :)
 
heti kun kuulin sun äänen niin ajattelin että ihan samanlainen ääni kun joskus suomen huippumallihaussa -ohjelmassa olleella blanchella!;-D
 
voisit leikata sillee et vähä lyhyemmät ja sit kerrokstittain :)
 
Eiks sun hiukset sit suoristu himassa suoristusraudan kanssa ? :-) (joo mietin vaan et onnistuuko, tiedän et siihen menis aika ja ikuisuus joka aamu :D)
 
Oot nätti sillon ku sul ei oo ottatukkaa tai et oo suoristanu, ei pahalla :) MUn mielestä otsis saa sun kasvot levistymään ja suoristus suurenemaan ja huomaamaan miten ohut tukka sul on suorana :) Joten en suosittelen näin ulkopuolisena mutta oma pääsi se on :D
 
Sellanen polkka joka sulla oli ennen. Sulle sopii Mielettömän Hyvin lyhyet hiukset. Jotenkin korostaa sun naamassa kaikkea kaunista ja tuo sua vieläkin parempaan valoon :)
 
moderni polkka ! EHDOTTOMASTI
 
kisu<33
 
AHAHHA NINNI <333
 
Aaaahahahahaha kissa :---D Ihana! Tukkaki on hieno, mahottoman suora!
 
katoin tosta linkistä minkä olit laittanu niin niitä sun vanhoista kuvista uusimpiin etc. ja sitten mun mielestä sulle varmasti sopis se lyhyt malli ja vähän sitä ottatukkaa. SE OLI NIIIIN IHANAN NÄKÖNE!
 
leikkaa tollanen ihana malli mikä sulla on tossa suoristuspostauksessa, se kuva missä soitat Gh-skittaa :)
 
leikkuuta semmone lyhyt mikäs ulla oli ennen se sopi tosi hyvin sulle ja tee enenmmän videopostauksia ku niitä on mukava kattooo ;) ja ihana oot ja ninni on sulooonenene<33<3
 
Mä löysin netistä jotain kivoi malleja:
http://hairstyle-201.com/images/long-hairstyle-2010.jpg

http://static.tyylitaivas.fi/img/large_4a1a64067a5b9.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_30PRmkOl4ro/ST53P0MXH6I/AAAAAAAAFyY/yiZCBYfyHB0/s1600/short_croppy_hairstyles.jpg
 
Moi! kävin kurkkaas tota sun hiuspostausta ja voi herranjumala sun hiukset !!! siis toi muutos tosta kiharasta suoraan ! eikää en voi uskoo silmiini mikä muutos !:D mut niin tulipa mieleen tosta sun ehdotuksesta et jos ehdottais hiustyyliä, niin tuli justiinsa tosta hiuspostauksesta mieleen, että sulle sopii ihan älyttömän hyvin tuo lyhyt tukka! siis se tuo jotenkin esiin sun kasvot! ymmärrän että et halua pakosta leikata ihanan pitkiä hiuksiasi, (jotka ovat myös ihanat!!) mutta tämä oli minun ehdotukseni :) hauskaa loppusyksyä/alkutalvea, mikä tää ny on ? :D :)!!!!
 
http://i131.photobucket.com/albums/p292/nadjastrange/68139873.jpg

tollanen!=) sopi ihan mielettömän hyvin
 
söppänä ninni :)<3 tosi kiva toi sun tukka! Ja ihan Btw, ku yhessä bostauksessa teit siitä viiksipaidasta sen taulun, nii mistä olit ostanu sen paidan? Olikse Gina Tricotista? Ku mä koitin kattoo ginoja läpi, missään ei ollu :s et oonko kattonu ihan pieleen ?
 
ANteeks mut olis kiva tietää, että millä ihmeellä sulla on varaa kaikkeen tähän :D??? :O oon kateellinen, vaikka en asu missään pääkaupungissa niin tuntuu ettei ole varaa mihinkää, tosin olen opiskelija, mutta SILTI :D
 
haha ihana tossa lopussa toi moi:--)
 
kokeile leikkaa niinku toinen sivu iha lyhyeks, sopis sulle hyvin! esim: http://blogs.bet.com/entertainment/spotlight/bet-blog/assets/2009/12/willow-smith-shaved-head-hair-nobel-peace.jpg
 
sori en tie jos tässä on sitä jo kysytty ku en jaksa lukea kaikkia kommenteja. mut kauanko toi suoristus suunnilleen kestää ?
 
hui helvetti et säikähin tota kissaa:::D:D:D:D:D sulosia ootte molemmat:)::)♥ leikkaa se tooosi ihana oliks se olkapäille ulottuvat hiukest, sul oli joskus kuva täällä niistä ku teit jonku hiusmalli postaus jutun vuosien varrelt
 
Maailma sulosin toi kissa =)
 
olin ihan varma että nään sulla sellasseen vähän yli olkapäiden "polkkatukan" (kuulostaapa kamalalta kun sanoo polkkatukka..) joka ois siis niin että hiukset menis tasasesti ja sit edestä rikottu. ja vino-otsis :)
kuulostaa vähä hullulta mutta nään sen selkeesti sulla! http://4.bp.blogspot.com/_bvVvxWTEuSI/R303NjLWX5I/AAAAAAAACZY/W9wiQQmMGEY/s800/long+bob.bmp vähänniinkuin tuo mutta pidempänä ja vino-otsiksella :)
 
toi lyhyempi tukka on ihan mahti! ja ninni on hirmu suloinen:)
 
sulla oli jossain postauksessa kuva, missä sul on paljon lyhemmät hiukset ja enemmän otsista. sellaset vois sopii ! ainaki se otsis :)
 
En kestä Ninniä! Ihana! :D
 
eiikä toi kisu. ihana ! Ja kivat hiukset tuli siulle :)
 
sellanen rikotumpi polkka melkeen olkapäille, sivuotsiksella :) oot ihanan symppis !
 
en ollu aikasemmin tajunnu et mikä kikkurahiuksissa on muka vikana mut ku katoin tota sun vanhaa postausta ni tajusin sun ongelman.. mulle tulee aina hirveet myötätunnot ku bloggarit kertoo jutuista mikä on häirinny niitä ja sit ku on löytäny ratkaisun ni tuun hirveen onnelliseks ku ajattelen et kuinka se on helpottanu sen elämää :)
 
ihana ninni :-D:-D ♥
 
apua älä leikkaa lyhyiks niinku tosi moni ehdottaa :D mä ainaki rakastan sun pitkiä hiuksia!
 
meneeks sun hiukset tosta kestosuoristuksesta kauheen huonoon kuntoon? oon kans ite miettiny et pitäiskö ottaa :) ja ps. tee joku söpö video sun kissoista<3
 
huhhu Ninni on tos kyl nii sulonen vaikken kissaihmisiä olekaan♥ :D ja sulla on tosi kiva ääni, hiuksetki on kivat ;)
 
Tässä videossa ei muuten ollut mitään erityisen huvittavaa, mutta repesin täysin tossa kun Ninni kurkkaa tuolta! En kestä. Aivan ihana. Sulla on todella kaunis ääni!
 
okei aaaawww, en kestä tota ninniä tuol taustalla, maailman söpöin !? :-D <3
 
Tosta CHI- suorituksesta et hertoniemessä on tosi hyvä kampaamo (http://www.hiusboxi.fi/) missä tehään Chi suoristuksia 55€ tunti palkalla, se olis vähän halvempi, ja ehkä jopa parempi vaihtoehto. Niitten nettisivuilta löytyy enemmän inffoo :)
 
Tsekkaapas tämä paikka...ovat erikoistuneet afrohiuksiin, osaavat siis käsitellä varmasti paremmin kuin suom. kampaamoissa. Ja tyven suoristus 75e kaiken kaikkiaan :) Suosittelen...Ja tää on muuten Kampissa ;)

http://www.coloursinternational.fi/index.htm
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]