Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

surkee sunnuntai

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

surkee sunnuntai

are you feeling fashionable?

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

 

surkee sunnuntai

Herätyskello soi tänä aamuna 7.30, koska olin päättäny herätä kirppikselle. En kuitenkaan päässy ihan heti ylös (lue: torkutin 25minuuttia) koska olin menny vasta kolmen jälkeen nukkumaan. Sain kuitenki jotenki ihmeellisesti kammettua itteni ylös sängystä ja suuntasin meikattuani ja puettuani Valtterin kirppikselle.



Pihalla mua odotti yllätys; kasa pyöriä oli kaatunu ja mun pyörä oli luonnollisesti kasan keskellä. Mun pyörä oli ton pystyssä olevan (jonka siis nostin että saisin oman pyöräni) alla ja sen vasemmalla olevan maassa olevan pyörän välissä. Yöllä oli satanu vettä, joten mun hanskat kastu kylmästä sadevedestä kun säädin pyörien kanssa. Ja sit ku olin vihdoinki saanu oman pyöräni pelastettua, mä istuin satulalle joka tippu! Siis kaikki sen ruuvit ja epämääräset metalliset osat vaan levis pitkin asfalttia, huoh. Päätin sit luovuttaa ja vein satulan metallirojuineen kotiin ja laitoin pyöräni (joka siis on toi pinkki josta puuttuu satula) tohon pyörätelineeseen ettei se ainakaan kaadu enää.



Tässä vaiheessa kello oli yheksän ja lähin kävelemään sinne Valtterille. Harmitti kovasti, koska ilman tätä pyörätaistelua ja toimivan pyörän kanssa olisin ollu paikalla aikasemmin. Päässä soi koko matkan Bring Me The Horizonin Braille





Astuin lätäkköön ja sain tietää että mun lempparisaappaiden pohjista pääsee vesi läpi. Vintagesaappaat on eBaysta, sukkikset Hennesiltä ja Säärystimet Piecesin.



Selviydyin märkine sukkineni Valtterille ja tein ihan mahtavia löytöjä, jotka esittelen tän postauksen lopussa.



Kotimatkalla kävin kaupassa ostamassa itelleni aikuisten aamupalaa, eli mansikkaviiliksen ja valkosipulivoipatongin (jonka poltin uunissa.....)



Kattelin It's always sunny in philadelphiaa ja päätin yhen jakson jälkeen mennä päikkäreille.



Kukkapanta & leopardituubihuivi Gina Tricot



Heti herättyäni aloin fiilistelemään kirppisostoksiani ja kuvasta päätellen myös Sara tykkäs niistä :D



Tuubitoppi 1€. Toi näyttää superkivalta korkeavyötäröisen hameen kanssa! :)



Zaran pilkkupaita puhvihihoilla 1,50€



H&M:n tekonahkahame 7,50€. Olin just toissapäivänä huutanu samaa hametta eBayssa mut hävisin huudon. Tosi hyvä juttu, koska sillon olisin maksanu hameesta enemmän kun maksoin nyt. Onhan toi hinta aika korkee kirppisvaatteesta, koska jos olisin ite ollu myymässä olisin pyytäny hameesta 2-3€. Mut kun mun oli pakko saada toi hame, ei auttanu muu kun maksaa hameesta se pyydetty hinta.



GT:n paljettijakku on ostettu samalta myyjältä kun edellinen hame. Myyjä pyys molemmista alunperin 8€/kpl, mut sain tingittyä molemmat yhteensä 15euroon.



H&M:n collegebiker oli 8€, mikä on myöskin aika paljon kirppisvaatteesta mut tossa oli kuitenki vielä hintalappu paikallaan (alkuperänen hinta 29,90€) ja toi istuu täydellisesti!!



Ihan liian iso tuubitunika oli 2€. Katotaan jaksanko kavennella tota :D



Saappaat 2€! En nykyään löydä kovin usein saappaita kirppikseltä, koska musta tuntuu että 39 -kokoset myydään heti ja jäljelle jää vaan kolmekaseja. Tänäänki bongasin ihanat mokkaset yli polven saappaat, mut ne oli yllätys yllätys kokoa 38.



Söpöllä rusettipannalla oli hintaa 1€.

Mun surkee sunnuntai lopulta pelastu noiden huippulöytöjen ansiosta. Mitäs te tykkäilitte mun ostoksista? :)

Kommentit:
ihan käsittämätöntä miten sä aina löydät kaikkee ihanaa! Oon niin kade. musta taas tuntuu et kaikki kengät kirppareilla on aina jotain muuta kuin kokoa 38 =D
 
Mahtavia löytöjä, ja toi paljettijakku vei kyllä mun sydämen. Ihana!

http://ready-for-fashion.blogspot.com/
 
yhyy ylikivoja löytöjä! asuisin mäki hesassa :--)
 
Sulla oli huono tuuri aamulla! :( mutta ihania kirpparilöytöjä, en älyy miten aina löydät nii ihania vaatteita! Tykkään tosi paljon blogistas nadja! :)
 
Oon niin kateellinen tuosta nappituubitunikasta. mö
 
Miten löydät tollasia :o:o hienoja onn !
 
katon aina ihan kateellisena noit sun valtterin löytöjä! ihania! mis päin helsinkii valtteri on? oot sulonen!
 
Kattelin just täällä lahessa kirppiksellä ihan samaa nahkahametta! Ois maksanu vaan 4e, mut oli liian iso ja tekonahkaa on todella hankala ommella, niin jätin ostamatta.
 
Hyviä löytöjä:) Ja musta hinnoissa kannattaa just joustaa.. Esim. tollasista hintalapullisista yksilöistä, voi hyvin maksaa miltei puoletkin siitä, mitä ne kaupassa ovat maksaneet. Miksei? Siinähän säästää kuitenkin rahaa...

Itseäni juuri harmittaa kun minulla on jotakin 50 euroa maksaneita mekkoja yms. (käyttämättömiä) joita tahtoisin myydä, mutta tuntuu turhalta myydä ne jollakin kahdella eurolla.. Sitten niitä pitää kaapissa turhaan, kun ajattelee, että noooo enköhän mä joskus tätä käytä... Onneksi enää en osta turhia vaatteita kaappeihini :D
 
oon rakastunu sun kissoihin laita enemmän kuvia niistä <3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3
 
Oho, ihan mahtavia löytöjä! Varsinkin tosta nahkahameesta tykkään ihan superpaljon :)
 
oon niin suruissani nyt, mutta teit oikein mahtavia löytöjä! Itse en tänään päässyt lähtemään valtteriin koska kamala nenäverenvuoto :D YÖÖk ärsyttää:D
 
ihania ostoksia. tosi söpö se hiuspanta ja ne saappaat ! kaikkea sieltä löytyykään sieltä kirppikseltä (==
 
hei miten muokkaat ton htlm koodin et toi youtube-video menee tommoseks ? oisin tosi kiitolline tiedost :)
ps, rakastan sun blogias !

- sofiie
 
Mahtavii löytöi :) Toi nahkahame on kiva. Ostin sulta muotimessujen bloggaajakirppiksellä nahkahameen, josta siis tosin oli vetskari rikki. Korjailin sitä vähän, laitoin uuden vetskarin ja näin, ja nyt toimii :)
 
ihan sairaasti kaikkee kivaa (: en olis joku vuoskaa sit uskonu et kirppikselt voi oikeesti löytää jotain hienoa ! onneks pääsin silloisesta pissisvaiheestani ja rohkenin kirpparille ! (: ne saappaat oli tosi upeet, ja on melkeen taivaallista maksaa semmosista vaan 2 euroo ! ja ainahan hyvät löydyt parantaa mieltä (:
 
omistan ton saman rusetti pannan, se on ihana <3
 
Aivan ihanii nää sun löydöt miks mä en löydä ikin mitään noi kivaa
 
oi ihania löytöjä : ) ♥
 
nyt oon kyl kateellinen! kaikki jutut on ihan uskomattoman upeita :-)
 
nyt oon kyl kateellinen! kaikki jutut on ihan uskomattoman upeita :-)
 
Ihan järrrrkyttävän kivoja juttuja löysit! Pakko sanoo viel, että toi sininen (kukkapannassa ja sukkiksissa) sopii sulle tosi hyvin :)
 
Oi, sä asut tossa Helsingin ihanimmassa talossa! Mun yks kaveri asui siinä kahteenkin otteeseen aiemmin, siellä oli aina ihanaa käydä. Ja yks toinenki tuttu asui, mut sitä yritin vältellä vieraillessa sen kivan luona.:D
 
Ihana postaus ja mahtavii löytöjä:)
 
Tosi kivan näkösiä, varsinki se hiuspanta ja tuubitunika :) Miten tuntuu et sä teet aina hyviä löytöjä kirppareilta ?:D (tai sitte tääläpäin on vaan niin kuppaset kirpputorit ettei löydy mitään, heh)
 
Tosi kivoja löytöjä! :) Musta tuntuu samalta kun ekalla kommentojalla, että kolmekaseja ei just ikinää oo kirpparilla. Nykyään meinaa kaikki mitä katon olla jotakin kolmekutosia. :D
 
Musta 8€ ei ollenkaan ole paha hinta kirppari vaatteesta jos se on hyvä kuntonen ja alkuperanen hinta on ollut yli kahdenkympin. Ja vielä jos hintalappukin on paikallaan niin sehän on ku uus :) Ja ihanat ne saappaat!
 
Mulla ois yks kysymys joka ei liity tähän postaukseen millään tavalla mutta ku sä sillon joskus aloit bloggaamisen ni miten sä ''hommasit'' niitä lukijoita? Kuinka kauan about kesti että sait 100 lukijaa kasaan? Oon itte alottanu bloggaamisen tässä jonku aikaa sitte ja kiinnostais miten muut on edenny :D
 
söpö hamonen!
hey, miten oot saanut tohon osoitelaatikon vasemmalle puolelle ton söpön muffinin missä kuuluis olla bloggerin logo? voiko sen vaihtaa jotenkin jossain sivustolla vai mitä tä?
kiitti etukäteen vastauksesta :-)
 
mie niin räjähdän innosta, oon tulos tonne ens viikonloppuna :D
 
Ihania ostoksia ja varsinki toi panta on jotenkin supersöpö! :)
 
Voisikko kertoa missäpäin Helsingiä toi Valtterin kirppis sijaitsee, ku tuun täs parin viikon päästä sinne ja haluaisin käydä tuolla:-) ??
 
Oi vitsi, mä MEINASIN, tulla tänään valtterille, herätys oli myös 7.30 mut oikeasti _torkutin_ silleen about kaks tuntia? :D Sit luovutin ja jatkoin uniani :D

Ihanat noi saappaat!
 
Toi napillinen tuubitunika on ihana! <3 mistähän se on alkujaan lähtösin? *tahtoo* Jos päädyt siihen tulokseen, ettet jaksa kavennella niin täällä olis ainakin yks innokas ostaja :--D
 
great clothes :)
 
Hihi, lisäsin just joku aika sitten huuto.nettiin ton saman röyhelötopin minkä ostit nyt kirppikseltä.
Jos joku ihastui, niin täältä löytää:

http://www.huuto.net/kohteet/sopo-korsettimainen-toppi-34/153755999

(Jos tuntuu liian mainostamiselta niin ei tarvitse julkaista tätä kommenttia).
 
Heh, naapuri! Oma pyörä näköjään samassa kasassa, hyvä tietää...
 
Najs toi bikercollege! Aika hyväkuntosen näköstä tavaraa :) Minkä merkkiset saappaat?
 
sikakivoja juttuja löysit! en oo vieläkään koskaa pääsy hirveen aikasin sinne, joskus kybän mais olin viimeks. täytyy joskus ottaa itseään niskasta kii ja lähtee sinne kasiks jos sillon löytyis tollasia ihanii juttuja joita aina löydät :D
 
Ihania synkän kauniita syyskuvia. Mun pitäis varmaan alkaa enemmän käymään kirppareilla, satun nimittäin olemaan jalkakokoa 38. ;D
 
teet ihan mielettömii löytöjä!! toi nahkahame on ihana ja voi vitsit noi kaikki muutkin!
musta tuntuu täällä tampereen kirppiksillä että 38 koon kengät katoaa aina toisiin koteihin, mutta 37 kokoa on vaikka kuinka paljon :O :D möh.

tää on ihana blogi, Nadja oot tosi inspiroiva(: olis kiva joskus jos tekisit postausta vaikka ebay-löydöistäsi tai kirppareista/kirpparilöydöistä mitä oot tehnyt.

parempaa aamua toivotellen! :)
 
Ihania löytöjä. Itse kävin perjantaina yhdellä kirpparilla enkä löytänyt sieltä yhtään mitään :(. Harmittaa muutenkin kun täällä on kirppareita aika vähän.
 
Mahtavia löytöjä olet tehnyt!
Oon ehkä vähän kateellinen noista... ;D
 
hhiihi asut ihan mun naapurissa näköjään :-)
 
these pictures are beautiful!! it feels like being there ;)

the headband ribbon is lovely!


xx
Check out our fashion illustrations at Illustrated-Moodboard.com ! = )




.
 
aivan ihania löytöjä :]
 
ompas siellä etelässä vielä syksyisen näköstä :) lapissa on vaan ihan harmaata :(
 
Onpa kivoja ostoksia! Kattelin itte tuota palettijakkua, mutta se ois ollu mulle liian iso.. :(

(näin muuten sut valtterissa, mutten uskaltanu sanoa mitään koska en ollu jaksanu meikata niin aamusta ja näytin ihan joltain monsterilta...)
 
Sä löydät aina niin kivoja juttuja :) Itekkin olin sunnuntaina kirppiksellä kavereiden kanssa, jäähallilla tosin. Mun vanhemmat sano et valtteri on jotenki karmiva paikka ? :o
 
Ooh miten ihania löytöjä! Täytyis pian ittekin päästä Valtteriin taas. :)
 
sulle sopis ihan sika hyvin lyhyt kihara tukka,koska sul on niin siro ja nätti naama! HARKITSE 8)))
 
söpö tuo rusettipanta <3 ja toi tekonahkahame - ah ! aivan tajuttoman ihana !! <3 sulla on aina ihan liian hyviä löytöjä ;DD
 
Ihania löytöjä oot bongannu! :D
 
Mä olin kans siel kirppiksel, ja näinkin sut.;) Näytit siltä et sul oli huono päivä, niin en sitten tullu liiemmin tervehtiin, soorii... Valtteri o muuten toosi hyvä kirppis, mut mulla on kans toi 39-jalka, niin en sitten kenkiä löytänyt... nyyh. Noo ens kerralla sitten! Ja ihanat noi sun uudet kengät<3
 
Repesin niin paljon, kun luin et sun satula tippus:D:D Siis olihan se varmaan tosi ärsyttävää, mut jotenkin koomista. Munki pyörästä lähtee kyl aina jotain jos se on kaatunu(oon hävittänyt muutaman osan, koska oon huomannut niiden puuttumisen vasta myöhemmin:D)
Mut onneks löysit kaikkee kivaa ja ihanaa, niin ei ollu kokonaan huono päivä:D
 
Toi pyörien joukkokaatuminen on kyllä yks niistä asioista, joihin ei aamusin (tai mihinkään muihinkaan vuorokaudenakoihin) haluu törmätä. Mutta aivan mahtavia löytöjä jälleen, pakko varmaan huomisen vapaapäivän kunniaks käydä toi oma lähikirppis tarkastamassa.
 
Haa mahtavaa ! Kerrankin joku jolta löytyy toi hennesin collegeminijakkumikälie. Ostin omani lontoosta, enkä oo suomessa nähnyt noita jostain syystä ikinä. Se on mulla ollu älyttömän kovassa kulutuksessa ja sen kyllä huomaa siitä jo...
 
Heipsun!

En ookaan ennen jättäny tänne kommenttia, mutta nyt sen teen. Valtaisan hurmaava blogi sinulla! Toivottavasti jaksat kirjoittaa tätä vielä pitkään ja piristää mun ja monen muun lukijan päivää :>

Mua jäi mietityttää, et miltä kadulta toi viides kuva on? Noi talot näyttää niin ihanilta, et voisin mennä sinne heilumaan ja syysfiilistelee joku päivä! :D

PS. Aaaaah, kohta mullaki on jonku viiden minuutin kävelymatkan päässä Valtterin kirppis. JEEEEE !
 
Rusettipanta on Monkista, i know.
 
MIXET IKINÄ PÄIVITÄ???))/%%¤

ps oisit saanu mult ilmaseks ton hameen.
 
järkky biisi!!:D en tajuu miten kuuntelet tollasta paskaa.

mut kivoja juttuja löysit!! toi nahkahame on jees mut ne napit häiritsi:)
 
Moi kaunis Nadja, mä tein tulle valokuvaushaasteen mun blogiin, elikkä jos kyseinen homma kiinnostaa niin teeppä se :) http://haikumotorik.blogspot.com/2010/10/valokuvaushaaste.html
 
Bring Me The Horizon <3 kunpa vaa pääsisin kattomaan sitä tammikuussa vielä :---)

ihania löytöjä ja toki säkin oot ihana pus!
 
Hah. :D Aina kun mä käyn kirppareilla kengät on kokoa 36-37. Eikä missään tapauksessa 38-39..
 
siis mitä vattuu ei meiä kirppikseltä tollasii löydä : d
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]