Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the sun goes down, we come out

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the sun goes down, we come out

are you feeling fashionable?

torstai 2. syyskuuta 2010

 

the sun goes down, we come out

Iltaa!
Saatoin eilen käydä YK:lla kattomassa Nikon ja Tapsan keikkaa ja Pike saatto ehkä ehdottaa tequilaa, jonka ansiosta (siis kaikkihan on luonnollisesti Piken vikaa eikä mun) mulla on parit mustelmat käsissä eikä niiden alkuperästä oo mitään hajua. Mulla ei onneks ollu kameraa mukana eilen, mut Tarulla oli ja toivon kovasti ettei se aio julkasta niitä eilisiä kuvia missään.. :D

Tänään kävin aika huonossa hapessa leikkimässä Larpsukan kanssa. Käytiin mm. syömässä (kahesti :D) ja kierreltiin kauppoja. Mä sovittelin paria kivaa juttua, mut päädyin ostamaan pelkästään tän:





Kahen sormen lintusormus löyty Glitteristä 7€uron hintaan. Mä olin viime viikolla bongannu kyseisen sormuksen Linda Sofian blogista ja juoksin heti Forumin Glitteriin, mut kyseiset sormukset oli myyty loppuun parin tunnin sisällä siitä kun ne tuli kauppaan. Glitterin myyjä sano että niitä oli kuitenki tulossa lisää, ja otti mun puhelinnumeron ylös. Tänään sit tuli puhelu, johon en tosin unenpöpperössä vastannu mut onneks mulla oli jostain syystä Forumin Glitterin puhelinnumero tallennettuna kännykkään ja tiesin heti että lintusormukset on rantautunu. Mä sit juoksin Glitteriin ja siellähän niitä oli, jee!





Hattu Gina Tricot
Takki H&M
Laukku Zara, ebay
Ruutupaita Gina Tricot
Farkut Gina Tricot
Converset on löytyny kirppikseltä vitosella



Onpa mulla ilonen ilme :D
Mun mielestä noi lyhyet farkut näytti hauskoilta Conversejen kanssa, ja taidanki huomenna pukea jotain samanlaista päälle. Mitäs te tykkäilette tosta asusta? :)


Kommentit:
Mä ostin ton saman sormuksen sunnuntaina Turusta glitteristä ja sinne vielä jäikin niitä, turkulaiset on taas vähän hitaita :D Ja mulla se muuten maksoi tasan 7e, outoa jos ne on nostanut hintoja tai sitten turussa maksaa vähemmän!
 
riikka: oho, täytyykin korjata toi hinta! siinä hintalapussa lukee 7,90€ vaikka sormus tosiaan maksaa tasan 7€. Sain siitä vielä 30% alea semmosen lehdistökortin ansiosta, joten en muistanu tarkkaa hintaa :/
 
Siis onks sulla jotain erityistä historiaa pääskyihin liittyen (vai mikä se on se lintu mitkä esim haluaisit tatuoida sulle? ja en ees tiiä onko tossa sormuksessa se lintu MUTTA SIIS....) vai satutko vaan tykkäämään niistä jotenkin erityisesti?
Joo no menipä sekavaks :-D en ihmettele jos et ymmärrä kysymystä.
 
Oi oot ihanan pirteenä;D Mut joo toi sormushan on ihanku sulle tehty!!:)
 
jee sait tollasen! :) ihana asu!
 
oot sä kyllä niin pirteen näkönen näissä kuvissa :D♥
 
ai saatana, ku on maailman siisteintä kynsilakkaa!
mitä merkkiä ja mitä sävyä? :)
 
ihana toi musta hm jakku, paljo oli hintaa?
 
what a cute bird ring :)
 
Onks toi Pike todellinen tyyppi vai viittaaksä yhteen vanhempaan (ehkä 90-lukulaiseen) suomalaiseen ohjelmaan, mis yks tyttö syytti aina sen kaveria Pikeä kaikesta? :D
 
ihana,ihana laukku!
 
ihana sormus aapuaauauau!
mutta sitä vaan että onks mitään tietoa millon monki avautuu forumiin?
 
Koko asu pelkkää rakkautta <3 Oottelen innoissani, että saan omat valkoiset Converseni :D
 
Ihana toi sormus, mut mua vaan jotenki alkaa ahdistaa kahen sormen sormukset D:Eli ehkä jätän ostamatta..
 
mä onnistuisin vääntämään tai katkomaan ton linnun siivet luultavasti 10ssa minuutissa jos laittaisin sormiin :D mut on se kyllä hieno! :)
 
Ihana tuo sormus! :> Täytyy varmaan ite hankkia samanlaine

www.storiesaboutlittlethings.blogspot.com
 
noi pääskyt alkaa menee jo vähän yli sulla... tykkään itekkijoo pääskysistä mutku niitä puskee jokasuuunnasta nii alkaa vähä ällöttää :O btw, oot kaunis ! :)
 
that ring is very beautiful <3
 
Vähä tylsii kuvii ku et hymyile. Näytät ihan ku mököttäisit. Mut ihana asu ♥
 
Ihana sormus !<3 oii, pakko mennä itekki ostaa tollanen=)

Selailin muutes We<3it:in sivuja ja bongasin sieltä tällasen tatskan: http://weheartit.com/entry/3629463

tulit ihan sä mieleen heti:D toi ois kans ihan kiva idea:)
 
Ompas upea! :)

Pitäs itsekkin opetella pitämään sormuksia!
 
ihana asu! ja kiva toi sormus :)
 
ihana asu! :) ja ihana sormus! :)
 
Toi hattu on tosi kiva! Mahtaiskohan niitä löytyä vielä ginasta?
 
minkä merkkistä kynsilakkaa toi pinkki on? :)
 
toi on niiiiin ihanan väristä kynsilakkaa ! mikä on siis kyseessä? =D
 
Miekin ostin ton siun innoittamana tuon samaisen sormuksen. Lauantaina iskin sormiin ja siihen se jäikin, maanantaihin asti, Eikä lähteny ei sitten millään!! Joutu turvautumaan pihteihin ja sormuksen katkaisemiseen :( Mut oli se tosi kiva, joskaan ei kovin miellyttävän tuntuinen kahta päivää ;)

-Aino
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]