Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huhhuh

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huhhuh

are you feeling fashionable?

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

 

huhhuh

Taidan vieläki olla puolikuntonen, koska tänään töissä jo kolmen tunnin jälkeen oli sellanen väsyny olo kun yleensä on 8tunnin työpäivän jälkeen :D
Ja parasta tässä mun olossa on se, että mä heräsin aamulla punasen silmän kanssa! Oon joko kehittäny itelleni yön aikana elämäni ensimmäisen silmätulehduksen tai sit oon unissani tökkiny tätä. Mut voin kertoa ettei oo kivaa! En sit viittiny hakea saikkua sen takia että silmä vähän punottaa (enkä tiedä että saisko sellasta edes noin pienen jutun takia) joten iskin nörttirillit päähän ja huristelin ratikalla töihin.
En jaksanu tänäänkään pukeutua mitenkään ihmeellisesti, joten näytin tältä:









Nörttirillit Ebay
Neuletakki Gina Tricot, kirppis
Mekko Gina Tricot
Eiffeltornikoru on askarreltu avaimenperästä
Sukkahousut H&M
Saappaat Ellos

Nyt voisin alkaa valmistautumaan nukkumiseen, mun nimittäin pitää herätä huomenna jo viiden jälkeen aamulla. Apuva!

Kommentit:
Hei!
Kuulin jostain että nyt on liikkeellä jotenkin flunssan jälkitautina silmätulehdusta tai jotain tämmöistä. Eli jos silmä menee pahemmaks niin kannattaa mennä tietty sit lääkäriin vaikkei tää nyt varmaa tietoa olekaan :)

Iloista syksyä sinulle!
 
Sul on varmaan adenovirus johon kuuluu normiflunssan lisäks silmätulehdus :( Mul oli sama vähän aikaa sitte, ei ollu kivaa :D
 
ihanat sun hiukseeeet :-) onks ne aina yhtä suorat vai kihartuuks eri ilmoissa? :D

elisabeth
 
mulla on just ollu flunssaa ja ny ku se on lähös nii mulle tuli silmätulehdus -.- mun kurkku on kyl vielki ihan helvetin kipee :(
tää ei oo kivaa :-D
 
äwww, mä niiiiin tartten uusia neuleita :D tois sun on aivan mahti-ihana (:
ja joo, mulla oli tää sama juttu, mut sen verran lievempänä et nuha ei ollu niin paha et oisin joutunu jäämään pois koulusta, minkä ansiosta silmä oli vaan vähän punanen muutaman päivän. mutta hei, PARANE ! ja rakastan sun vaatteitas <3 (:::
 
ja tosiaan jos sulla nyt on tullut flunssan jälkitautina silmätulehdus ni ei kannata jättää ihan huomiotta, se kun tarttuu äärimmäisen helposti:) jos hierot tulehtunutta silmää ja kosket jotain kaveria niin avot... :p
 
Ei noita neuleita varmaan ole enää? Äh, olisin halunnu tollasen! :>
 
Joo ja se on kuulemma tosi ärhäkkää et kannattaa lääkäris käydä et saat jotain silmätippoja.

-Emma-
 
IHANA! ♥___♥
 
aikaisemmin mainittuun kommenttiin: pelkät silmätipat eivät auta, mutta silmävoide auttaa! itse sain myös viikon sairastelun jälkeen silmätulehduksen ja käytin silmävoidetta. sanoisinko että todella ärsyttävää käyttää sitä, näyttikin kuin silmä olisi itkenyt rasvaa.. :D onneksi olin sairaslomalla vielä sen ajan.
 
sama juttu mulla! mul oli enterovirus eli kurkku sairaan kipee ja kuumetta ja sitte heräsin seuraavan aamuna ni silmä tulipunanen. koitapa parantua! :)
 
vähä nättinä oot :--) mun piti kysyy tällee ku oot vaatekaupassa töissä (ainaki nii mä oon ymmärtäny?) nii mitä kouluja sun on pitäny kaydä sitä varten ? ois kiva jos vastaisit :--)
 
Sullahan on kuvissa ihan sairaan kaunis asu! Tykkään kovasti nähä sun päällä jotain tosi pirteen väristä ja toi vedenvihreä mikälie neuletakki on _aivan täydellisen_ värinen sulle. Enemmän tuommosta!
 
toi neule on ihana ! <3 tarvisin itsekkin tollasia enemmän ! tosi kivan värinen kans (= jos joku tietää mistä ton tapasia pitempiä neuleita saa, voi kertoa :)
 
Oiiih ihana asu. On ihan just mun näkönen.. mä haluan ton ginan mekon! Onko M-koko? Vois mennä mulle, jos netistä tilaisin (:
 
hihi näin sut ginas(: oot tosi kaunis(: t. se yks blondi tyttö joka hiippaili siellä pirtelö kädessä neljän aikoihin...
 
toi sun neule on just sellane OIKEAN värine! mullekki : < <3
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]