Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

graffiti nails

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

graffiti nails

are you feeling fashionable?

perjantai 17. syyskuuta 2010

 

graffiti nails

Oon yleensä pystyny aika hyvin ignoraamaan muissa blogeissa hypetetyt kosmetiikkatuotteet, mut tällä kertaa tein poikkeuksen. Meri kirjotteli pari päivää sitten Ruotsissa kovassa huudossa olevasta kynsilakkasarjasta jota mun oli luonnollisesti ihan pakko testata.



Kyseessä on Isa Doran Graffiti Nails -sarja joka lohkeilee kuivuessaan ja saa aikaan erikoisen kuvion. Mä ostin kokeiluun pelkästään ton mustan, jolla oli Stockmannilla hintaa tasan 8€.



Graffiti Nails -sarjaan kuuluu myös lakkoja joita voi laittaa noiden halkeilevien päällyslakkojen alle. Ne graffitilakan alle menevät on kuitenkin ihan tavallisia värikkäitä kynsilakkoja joten tohon alle voi laittaa vaikka mitä omista varastoista löytyviä ihanuuksia. Mua vähän laiskotti joten kokeilin tota mustaa kuviolakkaa suoraan läpinäkyvän kynnenkovettajalakan päälle.



Lakka on levitettäessä vielä normaalin kynsilakan näköstä, mut alkaa kuivuessaan halkeilemaan



Ja kolmessakymmenessä sekunnissa on lakka kuivunu ja halkeamat muodostunu.



Uskon että jonkun kivan värisen aluslakan ansiosta kynsistä tulee paljon kivemmat kun noista mun kokeilukynsistä. En oo ihan päättäny että näyttääkö noi siltä kun mulla olis ollu mustaa kynsilakkaa joka on kulunu oudosti, vaiko siltä että työskentelen hiilikaivoksella. Ens kerralla laitan jotain mun lempparilakoista mustan alle!


Kommentit:
vautsi! tosi hienot :) vois itekin käydä jostain bongailemasta tollasta. oot tosi sellanen sulonen kaunis btw :)
 
kaikkea sitä keksitäänki:D mut tosiaan jos tohon alle laittaa jotain muuta väriä nii sitte ei näytä siltä että lakka on vaan lohkeillu:-) ihan siistii
 
onha toi aika jännä.. mut varmaa menee sit sen toisen lakan kans :D
 
näyttää aika jännältä! jos alla olisi esim. pinkkiä, niin vaikutelma olisi vielä mahtavampi. nyt nopeasti katottuna nimittäin voi luulla, että lakka on vaan omituisesti kulunut! :-)

mutta johan on keksintö.
 
Siis miten toi menee tolleen.. tosi jännä.. Ois kiva tietää et miten ne on kehitelly ton et toi halkeilee tolleen :D
 
Näyttää kyllä ihan mielenkiintoselta ; )

http://cosmeticland.blogspot.com
 
Aika jännä keksintö toi halkeileva kynsilakka. :D Kaikkee sitä keksitäänkin. ^^
 
vähän oot sulonen, ja kivaa toi lakka täytyy itekkii katella jos löytäis tollast jostain :)
 
kyl on hauskannäköset kynnet :D voisin itekki kokeilla tota, vois laittaa vaikka mitä värejä tonne alle! Näyttäis varmaan tosi hienolta.
 
Mäkin eilen katselin ja ihmettelin tota stockalla.. Kyllä on jännä keksintö :) En kuitenaan raskinut ostaa.. =/ Katotaan josko joskus tuollaisen kävisin kotiuttamassa
Mahtaakohan olla hyvä laatuista..
 
tosi siistit kynnet tuli! =) en oo kuullukkaan tollasesta lakasta, joten kiva postaus oli =) eikä mun mielestä edes näytä siltä et toi lakka ois vaa kulunu.. näyttää et ois tarkotuksella noin :D
 
nyt alat kertoa, että mitä kynsilakkaa sulla on tossa "the sun goes down, we come out"-postauksessa!!

oot ihana.
 
Oi kiva, että teit postauksen tosta lakasta, koska ite ihailin niitä tänään ja mietin miten se toimii ja miltä näyttäisi! Ja kivalta näyttää, mutta joo paremmalta varmaan aluslakan kaa :)
 
kai tota myydään jossain muuallakin kun stockalla? vaik sokoksessa?:-) tiiätkö yhtään?
 
thats pretty cool :D
 
Great!!!
http://www.vero-fashiondays.blogspot.com
 
wow! those are werid = D

xx
Check out my fashion illustrations at Illustrated Moodboard = )

.
 
Aika hienot tuli noista vaikka eka aattelin et halkeileva kynsilakka, ööh? :-D
Minkä kameran muuten omistat? :)
 
mistä hommasit tota lakkaa??? <3
 
jhii kuulin tosta pari päivää sitten kans :) meni heti mun ostoslistalle kunhan pääsen viroon mistä saa kaikkea muutamaa euroa halvemmalla :) tulee loppujen lopuks tosi halvaks ku oon muutenki menoss sinne (((((:
 
Vähä hieno o: Haluun tollasen :D
 
kivan näkönen lakka!

ja muuten, oisin kiinnostunut kuulemaan tosta sun muutosta vähän lisää. oliko sopiva kämppä helppo löytää? paljon sulla on vuokra? itse oon etsinyt jo hetken aikaa kämppää helsingistä (tuloksetta) ja tää prosessi alkaa ottaa voimille. onko sulla mitään vinkkejä?
 
voiku siistit :-D jotain tosi kirkasta lakkaa alle ;) lähteekö toi helposti ku näyttää siltä että sais repimällä heti pois?

elisabeth
 
Noilla sais kyllä tosi makeet kynnet, jos laittaa jotain kirkasta alle ja mustaa/valkoista päälle (tai toisinpäin)! Täytyy lähteä stockalle metsästämään noita...
 
90-luvulla oli vastaavaa mosaiikkilakkaa, joka halkeili nätimmin!
 
näyttää lähinnä pari viikkoa vanhoilta kynsilakoilta
 
Ihana! Saakohan noita muualta ku stockalta?
 
makeet kynnet :)
 
vähän hauska idea! :)
 
Vau,vähän ihanat kynnet<3Tuo kynsilakka ainakin päätyy mun ostoslistalle.
 
Vautsi, tota on ihan pakko ostaa! :-DD Ja miten pystyt lakata tietokoneen päällä? Mä ainakin pelkäisin kuollakseni, että mä tiputan sitä lakkaa. =D
 
toi ois niin makee jos tuol alla olis jotain tosi kiiltävää kultaa tai hopeeta! hitsi ku en ite yhtään tykkää kynsilakast omissa kynsissäni, muuten pitäis leikkii noil :D
 
vähänkö siistiit :o
 
Vau, en oo ennemmin kuullutkaan tollasesta :-D Pitäisköhän käväistä ostaas kokeiluun, kun pieni kynsilakkafriikki taidan olla.. :-)
 
Aika outo :D näyttää varmaan paremmalta toisen lakan kanssa!
 
Ää oon noita muutaman kuukauden jo himoinnut mut en oo tiennyt että saa vielä Suomesta, iik! Kiitos tiedosta!
 
mä ostin tota pari kuukautta sitten ruottista, en tienny et sitä myydään suomessakin
 
aika jännät kyl tulee :---o
 
oi vide ois magee kun alla olis pinkkiä tai vaikka vaaleanvihreää! <3
 
Näyttää vähän sottaselta... Mut ehkä se johtuu siitä värillisen aluslakan puuttumisesta... Pitiks noita pyyhkii tjn. ylimääräset pois vai kuivuko ne ja näytti heti tolta? Laitoikko tohon mitään päällyslakkaa vai pysyykö ne ihan hyvin noinki?
 
mun isosiskolla oli tollasta kun olin kai ala-asteella eikä se ikinä antanu mun lainata sitä ja olin tosi kade :D ehkä nyt vois itekin testata vihdoinkin :-)
 
Ei kyllä tollaisina vakuuta, samanlaiset saisi mustaa lakkaa pois raaputtamalla ja paljon halvemmalla.. mutta pistä ihmeessä kuvaa värillisen aluslakan kanssa , olisi kiva nähdä! =)
 
voi vitsi mä kävin eilen ostamassa tota valkosta :-D supersiistiä!
 
Näyttää ihan mun kynsiltä pari päivää normilakan laittamisen jälkeen :D Mutta coolit o!
 
Oho, ompas hauska lakka! :-D pitäsköhän itekin sortua kerrankin johonkin hypetettyyn tuotteeseen :-D
 
Mäkin muistan sen mosaiikkilakan! Miksihän se poistui markkinoilta. Tosiaan toi graffiti lakka on kyllä aika samis. Pitänee nostalgisoida ja ostaa :).
 
suomeks. isadora on tehny helvetin huonon lakan joka halkeilee, ja ei lähe kokonaan kulumalla pois. ärsyttää etten keksiny tota ite, koska tolla saa saletisti kaikkea kivaa aikaseks, hyvältä näyttää! ja nyt joku pelle on miljonääri ÄH! (:
 
Hei oonko mä ainoa joka muistaa nähneensä ton tyyppisen kynsilakan jo jotain 10 vuotta sitten? Silloin merkki tais olla Max Factor (en tosiaan ole varma), mut toimi samalla tavalla, ensin lakkaa alle ja sitten tota halkeilevaa mallia päälle. Muistan aikanaan jostain Suosikista tai Mixistä lukeneeni. (Oi mä oon vanha...!)
 
Joo siis todellakin pitää käyttää jotain aluslakkaa, että toi näyttää hyvältä! Itse oon metsästäny kissojen ja koirien kanssa tota valkosena, mutta kaikkialta on jo loppu...
 
Mitä kokoa sun converset on? Luulisin että mulla on suunnilleen samankokonen jalka ku sulla (39-40), mutta noissa kaikissa sanotaan, että converset olis noin numeron isommat ku normi kengät.
 
Mun mielestä tuo lakka näyttää ihan järkyttävältä, mutta olis kyllä tosiaan kiva nähdä miltä se näyttää toisen aluslakan kanssa! ... Vaikken usko että innostuisin siitä siltikään.

Ainoa hyvä asia noissa kynsilakkakuvissa on niiden sormien omistaja ;)
 
mustaa kynsilakkaa joka on lohkeillu oudosti :D mut vitsi toi ois kyl siisti jos siel olis just jotain räikeetä värii alla
 
Näyttää varmaan hauskalta toisen lakan kanssa, tolleen näyttää just vähän sotkuselta ehkä
 
Itekkin haluisin tuota! Katoin noita IsaDoran sivulta kerran ja rakastuin kans heti! Ihanaa miten pienellä vaivalla kynsiin saa kivan näköistä uutta ilmettä! :)
 
Mielettömän hieno lakka on!
 
mun makuun toi kyl vaatis sen toisen lakan sinne alle.. muuten muistuttaa liikaa lakan normaalia kulumista vaan..

saattaa kyllä olla, että tää käy myös ite kotiuttamassa moisen. :o
 
Minäkin muistan, että tuollaista samalla periaatteella toimivaa kynsilakkaa oli olemassa joskus 10 vuotta sitten. Itselläni oli jotain sinisävyistä halkeilevaa lakkaa, hitsi kun en muista merkkiä..
 
joo vitsit, käyn heti ostamassa tollasen mustan ja kotiutan sen :) se on varmaan tosi hieno, ku tilasin hm:ltä just sen sinisen lakan U MUST HAVE THIS sävysen niin se on varmaan ihanan näkönen :))
 
haha kattelin eilen noita lakkoja ja melkein jo innostuin niistä kunnes tajusin että mun lakat näyttää aina tolta eniveis.. :----PP
 
Itse hommasin tänään tollaisen mustan ja todella tyytyväinen olen. Tampereelta ostin, Stockalla oli ainakin myynnissä, tosin muutama sävy loppu ja Anttilasta löytyi kaikkia sävyjä. Sokos ei myynyt ollenkaan vaikka niin oletin.
 
heti itekki menin kauppaan thanks to you!! kui siistit tuli niceee !:)
 
Hah, joo mä en osaa päättää et näyttääks toi siistiltä vai miltä.. :D Ehkä sen värillisen lakan kanssa näyttäis. Jääkö toi pinta muuten rypyläiseksi?

Maybe tää menee hankinta listalle, kunhan tulee Ouluun asiaa... :) thanks for the tip!
 
noita kynsilakkoja oli suomessakin joskus reilu kymmenen vuotta sitten.muistan ku käytiin kavereitten kans tuhlaamassa vikkorahat paikallisen kemikalion koruihin ja hiuslenkkeihin ja sillon jo sieltä sai tollasta kynsilakkaa. en kyllä muista mahtoko olla isadoran..:)
 
that's a cool nail design :)
but i think not everybody will understand it
 
Ostin juuri saman, odottaa kokeilua. Tosiaan, aika monessa blogissa on sanottu, että vaatii aluslakan halkeillakseen kunnolla. Hyvin näytti sulla kyllä lohkeilevan.

PS. En ikinä ole uskaltanut sanoa moi, vaikka näen sut vähän väliä. :D Poikaystävä meinaan asuu sun vieressä, jos vielä asut eron jälkeen samassa paikassa?
 
Haha, hauska nähdä näiden nuorempien kommentoivan, että jotain kivaa uutta keksitty..
Muistan, kun olin yläasteella (siitä siis on kymmenen vuotta aikaa), nuo graffitikynnet oli myös kovassa huudossa. Vuoden verran käytin niitä jatkuvasti, sitten ne katosi markkinoilta. Joten voit kuvitella kuinka onnellinen oon, ku muoti palaa takaisin! :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]